Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki kér, mit (137 db)

próbáld keresõben az "1khz signal" kifejezés keresést (mondjuk videókra)
1000Hz szinuszhullám .. Legtöbb audio vágó programban fellelhetõ, szintetizálható. Pl: Cool edit pro.
Valamint ha kissé kreatívabb akarsz lenni: http://www.youtube.com/watch?v=oq6D5Qk9y-c&feature=related
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Segítsen valaki kérem! Mit tegyek ha a számítógépem nem ismeri fel a telefont? (Lg Gt 400)

Legjobb válasz: Kaphattál hozzá DRIVER cd-t! Azt telepítsd fel! Ha mégsem menne netrõl szedj le! Ha pedig androidos akkor mikor rárakod a pcre fel kell hogy települjön a szoftver ami kell ahoz hogy felismerje!

Kaphattál hozzá DRIVER cd-t! Azt telepítsd fel! Ha mégsem menne netrõl szedj le! Ha pedig androidos akkor mikor rárakod a pcre fel kell hogy települjön a szoftver ami kell ahoz hogy felismerje!
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam hozzá CD Tudnál linket küldeni? ahol le tölthetem
http://www.lg.com/hu/letoltes/mobiltelefon_letoltes/GT400_GT.. Ez a gyári PC-s szoftvere.Hátha segít..
A kerékpárosok képesek összeverekedni, mert egyszerre csak 8 bringa szállítható. Köztük próbálnak igazságot tenni.
Rég utaztam már fogaskerekûn, szóval nem tudom, pontosan hogy megy. De úgy sejtem, hogy õk nem szúrópróbaszerûen ellenõriznek, mint az ellenõrök, hanem alapból ott vannak az állomások vagy jármûvek területén, és nem is engedik utazni azokat, akiknek nincs jegyük vagy bérletük. Ezért nem is nagyon lenne értelme büntetniük. Egyébként ez a jobb módszer, bár a BKK még mindig azt preferálja, hogy minél több utast meg tudjanak büntetni az igazi ellenõrök, miközben jegyet venni csak elég kevés helyen lehet.


Mit jelent ha valaki kerül engem? (többi lent)

Sziasztok! Van valaki aki nagyon tetszik nekem és én úgy gondolom, hogy ezt sejti. Azt vetten észre, hogy kerül engem, természetesen nem látványosan de én úgy érzem. Ez engem nagyon zavar, frusztrál és ezen töröm a fejem, hogy vajon miért?! Én nem vagyok tapadós, nyomulós típus sőt ellenkezőleg, inkább túl visszahúzódó, félénk lány vagyok. Azt is tudom, hogy köztünk nem lesz semmi de annak nem szeretném leírni az okát mert hosszú és bonyolult lenne. Annyi legyen elég, hogy nem lesz köztük semmi. Én ezt már elfogadtam, és én jöttem rá személyesen nem ő vagy bárki más tudatta velem. Nem tudom, hogy miért kerül engem. Mert ha nyomulnék, állandóan rajta lógnék akkor megérteném de így nem tudom. Pedig itt nem társalgási kerülésről van szó, csupán annyiról ha találkozok vele a folyosón akkor megfordul és a másik irányba megy. Ti voltatok már ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben? Ha igen akkor mi a tapasztalatotok véleményetek? Természetesen azoknak is nagyon várom a véleményét, kíváncsi vagyok a hozzászólására aki még nem volt ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben. :-) *.*

Legjobb válasz: Bocsi, hogy egy kicsit hosszú lett!

A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy egy kicsit hosszú lett!
én folyton ezt teszem azzal aki tetszik. ne kérdezd miért, mert én sem tudom az okát.de ha megszólítana vagy ilyesmi tuti örülnék:)
Ne legyél biztos hogy nem tetszel neki. Lehet hogy nagyon visszahúzódó típus, és félénk
14:54-es : Én is így vagyok ezzel.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem abban vagyok a biztos, hogy nem tetszek neki hanem abban, hogy köztünk nem lesz semmi. Amúgy, hogy tetszek a neki vagy sem fogalmam sincs nem látok bele a fejébe sajnos. Pedig annyira kíváncsi lennék vajon mit gondol bizonyos helyzetekben, szituációkban. De nem hiszem, hogy félénk lenne vagy visszahúzódó. Szerintem nem akarja magát kellemetlen helyzetbe hozni vagy engem. Vagy visszataszító vagyok vagy ilyesmi... De ha most bele gondolok a helyzetébe lehet, hogy hirtelen én is azt tenném. Egyébként köszi a válaszokat. De azért még írjatok... :P
semmi sem biztos. csak bemagyarázod magadnak, még az is lehet. az embereknek álarcaik vannak. lehet hogy azt látod, hogy nem visszahúzódó fajta. honnan veszed? írtad, hogy nem látsz a fejébe..ne ítélj amíg nem ismered. lehet arra vár amire te.kapd össze magad!sok sikert!írjál neki sms-t akármit. mit veszíthetsz?
Mert , ha tudom valakirõl hogy tetszek neki de viszont már nem akkor inkább próbálom kerülni a társaságát vagy a túl közeli helyzeteket , én sem tom miért ! Szerintem van vali aki tetszik neki és nem akar elõtte a te társaságodban mutatkozni , mert amúgy örülne ha van valaki aki szereti !

Ha valaki szünetet kér, mit jelent?

Van egy barátom, nagyon jól megvoltunk, de aztán egyre többet veszekedtünk. azt mondta, tartsunk szünetet. Ezek után mennyi az esélye, hogy mellettem dönt és nem a szakítás mellett?:(

Legjobb válasz: Az esély meg van rá hogy nem fog szakítani veled, viszont ha már idáig fajult a dolog, hogy szünetet kér, akkor ez máskor is megtörténhet, aminek már nem biztos hogy az lesz a vége, hogy folytatjátok. Ha egy férfi egyszer szünetet kér, az azért van mert már elege van belõled, és elõbb vagy utóbb azt mondja hogy vége. Ha rám hallgatsz, akkor keresel mást, ez a férfi már nem szeret úgy mint eleinte.

Az esély meg van rá hogy nem fog szakítani veled, viszont ha már idáig fajult a dolog, hogy szünetet kér, akkor ez máskor is megtörténhet, aminek már nem biztos hogy az lesz a vége, hogy folytatjátok. Ha egy férfi egyszer szünetet kér, az azért van mert már elege van belõled, és elõbb vagy utóbb azt mondja hogy vége. Ha rám hallgatsz, akkor keresel mást, ez a férfi már nem szeret úgy mint eleinte.
Ha nem tartotok szünetet, akkor garantáltan szakítás lesz belõle. Kell egy kis idõ, hogy lenyugodjatok.
Sajnos a tapasztalataim szerint ebbõl már nem lesz kapcsolat, Sõt megmondom õszintén én is kértem már szünetet, majd egy idõ után visszamentem a pasihoz, de kb 2hét és lõttel az egésznek:S
Szerintem át akarja dondolni értékelni a dolgokat, azért h jól tudjon dönteni!
Saját tapasztalatom, hogy szünet után a szakítás következik.Ha vissza is jön hozzád, nem lesz már olyan a kapcsolat mint régen.Nem akarlak elkeseríteni.Természetesen azt kívánom hogy ne így legyen, de sajnos a környezetemben is csak negatív példákat látok.
Ha szünetet akar az nem túl jó jel. Én így szoktam elõkészíteni a szakítást.
velem is ez volt h szünetet kért...egész nyáron csajozott azzal a mondattal h szünet van és utána vissza akart jönni:S
Bizony szakítás. Csak gyáva ahhoz, hogy rögtön a szemedbe mondja... :(
A szünet után általában az jön h beszélni szeretne veled, általában felhív telefonon a pasi és közli, ilyenkor szakítani akarnak általában.De a szünet sztem hülyeség ha vki szereti a másikat hiába is veszekednek sokat nincs olyan h szünet, ha van szünet akkor mondjuk miért ne feküdhetne le egy másik lánnyal?!Stb.
Nálunk én kértem a 'szünetet'. Illetve nem is szünet volt, csak nekem egy kis pihenõ, hogy elbújjak a világ elõl és átgondoljak mindent velünk kapcsolatban. Ott tartok, hogy egy esélyt adatok neki (mert mindenki megérdemli, õt meg nagyon szeretem) de ha ezután sem fog változtatni... akkor vége lesz a dolognak. De ahogy észrevettem (ez ilyen nõi taktika, akármilyen sunyinak is tûnik) észrevette magát és képes lesz a változásra, mert SZERET. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. õ szakított velem és nem ad másik esélyt, tehát nem szeret.. én biztos adnék annak, akit szeretek. na mind1
Sajnálom:(
Én is ilyen helyzetben vagyok a barátom szünetet kért és most azt se tudom mire véljem.. nekem nagyon hiányzik és már napok óta gondolkodom hogy van-e még remény mert nagyon szeretném felkeresni... de nem merem mert úgye szünet az szünet de azt se beszéltük meg mennyi a szünet. Félek nem szeretném elveszíteni. Segítsetek! Lenne értelme felkeresni?

A véleményetekre lenne szükségem! Nemsoká itt a Valentin nap, és teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit adhatnék a barátnőmnek? Ha esetleg lenne valami használható ötlete valakinek, kérem ossza meg gondolatait. (degenerált válaszokat nem kérek)

Legjobb válasz: te jó ég, jóhogy szólsz:):):) köszi!! amúgy a kérdésre válaszolva nekem a barátom minden évben hoz szép vörös rózsát, csokit, de volt már hogy kis aranyos plüsst is hozott nem kell túlzásba vidd, mi lányok megelégszünk vele, ha eszetekbe jut:)

te jó ég, jóhogy szólsz:) :) :) köszi!! amúgy a kérdésre válaszolva nekem a barátom minden évben hoz szép vörös rózsát, csokit, de volt már hogy kis aranyos plüsst is hozott nem kell túlzásba vidd, mi lányok megelégszünk vele, ha eszetekbe jut:)
Én a barátomtól olyan kispárnát kaptam amin a közös képünk van Szerintem ez egyedi személyre szóló ajándék és különleges , remélem sokat segítettem :)
Ha nekem bármiféle cukiságot adna, vagy nyáladzana Valentin-napkor, kiszaladnék a világból. Szerencsére nem olyan típus.
A kérdező hozzászólása: Mindenki máshogy gondolja...
- Drágám! - Mi van? - Nem köszöntöttél fel Valentin-nap alkalmából! - Még jó!Mi vagy te bmeg?!Bálint?
Én pl nagyon örülnék, ha valaki meglepne ezzel: http://ekszer.diszkont.com/valentin/xo-3018-nemesacel-karper.. Persze nem kell hogy Valentin nap legyen...jó lenne csak úgy is.

Ha elszakadt a redőny mozgató, vagy nem tudom, hogy mi a pontos megnevezése, amivel le-fel lehetett húzni a redőnyt, azt mennyibe kerül megjavíttatni? Nincs garanciám. Ha valakinek volt ilyen, kérem ossza meg velem a tapasztalatát!

Nagyon fontos lenne megtudnom....El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Ilyen vastag, szalag jellegû izé? Mikor nekünk elszakad, egyszerûen veszünk pár méter ilyen redõnyhúzót, és megjavítjuk, esetleg meg is varrhatod, ha nem olyan helyen szakadt, ahol beakadhat.

Ilyen vastag, szalag jellegû izé? Mikor nekünk elszakad, egyszerûen veszünk pár méter ilyen redõnyhúzót, és megjavítjuk, esetleg meg is varrhatod, ha nem olyan helyen szakadt, ahol beakadhat.
ami elszakadt azt gurtninak hívják és nem drága egy-két ezer forint, ha a redõny is lezuhant és eltört benne bár léc, akkor azt is ki kell cseréltetni, mármint azt a pár fokot ami eltört, olyan hogy garancia, az nincs sztem redõnyre, amúgy én is így jártam múlthéten, hogy leszakadt a redõny, mi otthon megoldottuk sajátkezûleg a javítást, de nem tudom hogy ha redõnyöst hívsz akkor mennyiért csinálná meg, mert anyag és munkadíj is lesz
A kérdező hozzászólása: Hát a redõny is lecsúszott, de szemmel láthatóan egyben van, próbáltuk feltolni de nem igazán akar ott maradni...Ilyen vastagabb szalag igen...Az a baj, hogy nem hiszem, hogy megtudnám csinálni, mert ahogy elszakadt a szalag, eltünt az egyik fele, a vége is csak úgy maradt meg, hogy kötöttem rá egy csomót. És a kötél nem látható mert burkolat van rajta, szóval nem igazán tudom elérni...nem sok ötletem van hogy tudnám megcsinálni:S De nagyon köszönöm a válaszotokat:)
A kérdező hozzászólása: Hol lehet venni olyan redõnyhúzót?
Háztartási boltokban, esetleg barkácsboltban vehesz
"olyan hogy garancia, az nincs sztem redõnyre" A mienkre egyébként volt.

Zanussi-Lehel hûtöhõz keresek olcsó termosztátot. Ha valaki tud segíteni kérem írjon, ugyanis a hûtõ bekapcsol de nem kapcsol ki, vagy ha valakinek tippje van mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: Ha hût akkor valóban a termosztát romlott el,ha csak jár benne a kompresszor de nincs benne hideg akkor a gáz szökött el belõle. Villszer.

Ha hût akkor valóban a termosztát romlott el, ha csak jár benne a kompresszor de nincs benne hideg akkor a gáz szökött el belõle. Villszer.
Tudom, hogy régi kérdés, de válaszolok rá hátha másnak is hasznos: ugyanez a problémám volt, márkaszervíz kijött és rápillantásra mondta, hogy új hûtõt kell venni. Ez a jó tanács nekem közel 10 eFt-ba került. Ha 10 évnél idõsebb a készülék, nem is veszik a fáradtságot, hogy javítsák.

Mikor lehet kihívni a mentőt hogy elvitessek valakit a detoxikálóba? Azt kinek kell kifizetni ha pénzbe kerül?

Legjobb válasz: "hogy elvitessek valakit a detoxikálóba" 1. Te senkit nem vitethetsz el, kivéve ha orvosi diplomád van és tudsz diagnosztizálni, vagy mentõtiszt vagy... 2. Már nincs detoxikáló, minden kórház más osztályon oldja meg ezeket az eseteket. 3. Ha tényleg intoxikált állapotú a beteg, a mentõsök úgy dönthetnek, hogy beviszik. Fizetni nem kell semmit, mivel a TB állja, amit mindannyian fizetünk az államnak.

"hogy elvitessek valakit a detoxikálóba" 1. Te senkit nem vitethetsz el, kivéve ha orvosi diplomád van és tudsz diagnosztizálni, vagy mentõtiszt vagy... 2. Már nincs detoxikáló, minden kórház más osztályon oldja meg ezeket az eseteket. 3. Ha tényleg intoxikált állapotú a beteg, a mentõsök úgy dönthetnek, hogy beviszik. Fizetni nem kell semmit, mivel a TB állja, amit mindannyian fizetünk az államnak.
És még nem válaszoltam a kérdésre: akkor vihetik be, ha alkoholmérgezése van, vagy gyógyszermérgezése, ill. egyéb hasonló állapotok állnak fenn.
A kérdező hozzászólása: Volt már hogy ilyet irt nektek valaki?
Ilyet még nekem nem írtak, de ha hasonló levelet kapnék, arra gyanakodnék elsõsorban, hogy nem is akarja a kapcsolatot. Az is lehet, hogy azt szeretné, hogy te könyörögj neki. Ha te már szakítani akarsz végleg, a legjobb, ha nam is válaszolsz.
úgy gondolnám, ki akar lépni a kapcsolatból, de gyáva. Rád háritja a felelõsséget... Akit szeretünk, nem bántjuk meg.. Ha megbántottuk, esedezünk a bocsánatáért.. Azt hiszem, nem is válaszolnék neki... Ne õ sajnáltassa már magát...
Esze ágában sincs megbánni, csak szabadulni akar tõled.
Kétélû. Vagy sajnáltatja magát, és azt várja, hogy megbocsáss, és minden menjen tovább, és bla bla (és majd újra megbánt) Vagy már van valakije, és szabadulni akar tõled. Egyik sem jó. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!