Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki ideig nem él nemi (32 db)

Ha valaki hosszú ideig nem él nemi életet és nem is maszturbál, akkor mi lesz a spermával egy idő után?

Ugyértem felszivodik, elillan távozik(hol) vagy mi. . .

Legjobb válasz: Ez baromság már ne haragudj!!!A spermiumok folyamatosan termelõdnek és ha nincs ürülés, akkor az igaz, hogy elpusztulnak, de a test magától ürít...ez azt jelenti, hogy éjjelente néha spontán magömlés fordul elõ.Így a szervezet maga üríti ki az uj és elpusztult spermiumokat!Ez így van ha nem hiszed járj utána:)

Ez baromság már ne haragudj!!!A spermiumok folyamatosan termelõdnek és ha nincs ürülés, akkor az igaz, hogy elpusztulnak, de a test magától ürít...ez azt jelenti, hogy éjjelente néha spontán magömlés fordul elõ.Így a szervezet maga üríti ki az uj és elpusztult spermiumokat!Ez így van ha nem hiszed járj utána:)
A spermiumok vagy kiürülnek spontán, szándékosan, vagy felszívódnak.(anatómia könyvben utána lehet járni)
felszivodik, de mivel nem is ürl ki, ezért olyankor nem is termel ujat a szervezetük.

Igaz, hogy a szervezet tartalékoló üzemmódba áll, ha valaki 500 kalórián él egy nap, de egy idő után kénytelen lesz felélni a tartalékokat, nem?

Legjobb válasz: Az én nõvérem így fogyott le 80 kg-ról 55-re és iszonyú csúnya alakja lett. Nincs rajta szinte semmi izom, viszont a sok zsír rajta maradt mindenhol. Olyan hájas hasa van, mintha még mindig 80 kg lenne, a lába vékony lett puha és zsíros, a feneke pedig lapos és puha. Amúgy 174 cm. Itt az élõ példa, hogy a szervezet igen is az izmokat éli fel elõször nem pedig a zsírt!

Az én nõvérem így fogyott le 80 kg-ról 55-re és iszonyú csúnya alakja lett. Nincs rajta szinte semmi izom, viszont a sok zsír rajta maradt mindenhol. Olyan hájas hasa van, mintha még mindig 80 kg lenne, a lába vékony lett puha és zsíros, a feneke pedig lapos és puha. Amúgy 174 cm. Itt az élõ példa, hogy a szervezet igen is az izmokat éli fel elõször nem pedig a zsírt!
Nem azt jelenti hogy nagyon, késõn mikor már mindent elemésztett, de akkor szeret hozzányúlni amikor a glikogénraktáraink eléggé kiürültek, vagyis lassú fogyás elõsegíti, csökkentett szénhidrátbevitellel, mellette bont így is valamennyi izmot a szervezet, de sokkal jobb így a helyzet mint koplalással.
Ja, de elõbb az izmokat kezdi felélni, mivel sokkal több energiába kerül az izmok fenntartása, mint a zsíré.
A kérdező hozzászólása: Én ezt valahogy nem tudom elképzelni. Az izomra szükség van, a zsírra pedig nem. Nem hiszem, hogy a szervezet olyan ostoba lenne, hogy az izmokat éli fel, míg a koplaló illetõn csak zsír marad.
A zsír a vésztartalék, rengeteg energiát tartalmaz, az izmokat viszont meg táplálnia kell. Túlélés szempontjából a zsír az elsõdleges energiaforrásunk ezért nagyon makacsul ragaszkodik hozzá a szervezet. Igen lelassul az anyagcseréd ha koplalsz.
A kérdező hozzászólása: És körülbelül mennyi idõ után nyúl a szervezet a zsírhoz?
A biológia tanárunk azt mondta, hogy a szervezet egy hónap után kezdi bontani a zsírt.
nem
Nekem visszanõtt 2 hét alatt!!!! 30/F :) ))
Én ezt tegnap is olvastam, bár akkor még nem nõtt vissza nekem, de ma reggelre....
Komolyan mondom ennyi hülyét...... Olvass már utána mielõtt kérdezel, mi a szarnak van a google?
Igaz. sõt, ha abbahagyod az evés, egy idõ után a köldökzsinórod is újra elkezd kifejlõdni.
kamu
Terhes vagy!
Nem igaz! Ilyen nincs! De nekem ez a 3.mandulám, ha érdekel:)
Vigyázz a kiszedett manduládra ha van ilyen mert az is vissza nõ!!!majomparádé
Hagyjátok már szegényt. Igen, igaz. Kb száz-százhúsz évet vársz, és visszanõ. Sõt, vastagabb is lesz, és következõ elsõ szexre tuti nehéz lesz újra átszakítani. Tehát a pasit tökre átvághatod, hogy még szûz vagy. Remélem tudtam segíteni.
Ne vedd magadra a durva beszólásokat. Hallottam én ezt a kérdést már mástól is, szóval nem te vagy az egyetlen aki ilyesmiken elgondolkozik. Mindenesetre, tudtommal, ilyen nem létezik, tehát nem nõ vissza.
nee nee eléég az ilyen kérdésekbõl:D:DD
vigyázz mer ha kiszedik a vakbeled visszanõ sõt még beleis halsz a következõ mûtétbe szoval vigyázzzzzz
Nem nõ vissza, ne higgy ezeknek.
tudtommal ilyen nem letezik..... :) ugyhogy nem kell megijedni... :)
Az nem de a farka az kisebbedik , és nem is olyan kemény mint volt.Köszönöm a feleségemnek .
Szegénynek milyen válaszokat írtok! Ne hallgass rájuk:) Én úgy tudom, hogy nem nõhet vissza.


Az oregsegi nyugdijnal szamoljak a ledolgozott idot. Ha valakit elkuldtek a rokkant nyugdijbol, az beszamitott a ledolgozott evekbe. Nekem miert nem adtak hozza a rokkant eveket, es miert nem szamoltak el? Kerem segitseguket. Koszonom. KV.

1984-ben leszazalekoltak,25 ev munkaviszony utan. Tavaly kaptam egy levelet, hogy attettek oregsegi nyugdijba.25 evig voltam rokkant nyugdijas.

Legjobb válasz: Mivel rokkantként érted el a nyugdijkorhatért igy nem változik a szolgálati idod, hisz már eddig is nyugdijat kaptal.A rokkant nyugdij pedig nem munkaviszony,másnak sem adják hozzá a szolg.idejéhez,sokan ezért is nem tudnak elmenni most a 4o evvel ha pl.kozben volt 5 év rokkant nyugdijuk.Akkor csak a ténylegesen betoltott oregsegivel mehetnek el.

Mivel rokkantként érted el a nyugdijkorhatért igy nem változik a szolgálati idod, hisz már eddig is nyugdijat kaptal.A rokkant nyugdij pedig nem munkaviszony, másnak sem adják hozzá a szolg.idejéhez, sokan ezért is nem tudnak elmenni most a 4o evvel ha pl.kozben volt 5 év rokkant nyugdijuk.Akkor csak a ténylegesen betoltott oregsegivel mehetnek el.

Ha valakinek romlani kezd a szeme, az mennyire hosszú folyamat? Mennyi idő telik el, mire valaki szemüveget kap? Mitől lehet, hogy az egyik szememmel nem tudok rendesen fókuszálni?

Már pár hónapja érzem, hogy romlik a szemem. Közelre már nem látok jól sajnos. Ma reggelre a jobb szememmel történt valami, mert nem látok vele rendesen. Olyan, mintha nem tudnék vele fókuszálni. Minden kicsit elmosódott. Se közelre, se távolra nem látok vele rendesen. Ez mit?l lehet? A bal szemem egész jó.

Legjobb válasz: Hogy tudnánk erre válaszolni? El kell menni szemészetre és megvizsgáltatni a szemed! Nem tudjuk, hogy hány éves vagy, milyen munkát végzel, milyen nemû vagy...stb...

Hogy tudnánk erre válaszolni? El kell menni szemészetre és megvizsgáltatni a szemed! Nem tudjuk, hogy hány éves vagy, milyen munkát végzel, milyen nemû vagy...stb...
Mindenképpen el kellene menned szemorvoshoz.
igen, kb 3-5 hét múlva már lesz izomvesztés.
Kb.igen.Nekem egy hónap után kezdte elveszíteni az alakját, bár méretre nem csökkent a karom, de ez csak a kajának köszönhetõ.

Itthon szerzett jogi diplomával, tudok bármit is kezdeni Japánban? Nagy álmom, hogy ott éljek. A nyelvet idén kezdem el tanulni, tehát az nem lesz zavaró tényező. Ha valaki tud konkrétumot mondani, (öszöndíj, saját tapasztalat) az kérem tegye meg!

Legjobb válasz: Nem. A jogi diploma pont nem erre való, ugyanis csak abban az országban tudod használni, ahol szerezted. Még az EUn belül se érne semmit, mert teljesen mások a jogszabályok, nemhogy Japánban.. gyakorlatilag érettségisként próbálkozhatsz ott.

Nem. A jogi diploma pont nem erre való, ugyanis csak abban az országban tudod használni, ahol szerezted. Még az EUn belül se érne semmit, mert teljesen mások a jogszabályok, nemhogy Japánban.. gyakorlatilag érettségisként próbálkozhatsz ott.
Pontosan ahogy az elsõ leírta.
"A nyelvet idén kezdem el tanulni, tehát az nem lesz zavaró tényezõ. " Felev nyelvtanulas utan nem lesz az? WTF?
Krumplit sütni a mekiben, meg wc-t pucolni. Nagyjából ezeket tudod bevállalni nyelvtudás meg használható szakma nélkül. Ahhoz, hogy a nyelv ne legyen zavaró tényezõ, alsó hangon 4-5 év kéne.
Nehogy hidjetek kis köcsögnek , hogy "jogi diplomája van" Ilyen alapvetõ dolgokat nemtud ugyanmár....xd
A kérdező hozzászólása: A kis köcsög jelzõt ki kérem magamnak! Nemtudom én mikor sértegettelek téged. A jómodor szerintem azért annyira nem nagy elvárás egy másik ember felé. Abban viszont igazad van, hogy nincs jogi diplomám, viszont ezt az életben nem is állítottam. Az, hogy nem tudsz mondatot értelmezni sajnos nem az én gondom. Azt kérdeztem tudok-e valamit csinálni egy jogi diplomával. Ez tudod azt is jelentheti, hogy még ugyan nincs meg, de talán egy napon meglehet. Lehet, hogy nem voltam tisztában a lehetõségekkel de ezért kérdeztem... Köszönöm hasznos válaszodat.
Krumplit sütni és wc-t pucolni be sem engednek, Japánban szigorúan veszik a letelepedési engedélyt, nem adnak bárkinek. Nemzetközileg hasznos diplomával sem biztos, hogy beengednek dolgozni. Sok ilyen kérdés van, nézz utána, de ha Japán a cél, akkor a jogot felejtsd el, max diákként tudsz kimenni egyetemrõl.
valóban szörnyû volt az anti fitness club, meg ahogy kinéztek ...
Szia!Én ott voltam a Cometen nagyon közel Tomiékhoz és egyáltalán nem volt hamis, sõt ... Tetszett a háttérzenekar, õk mindig készülnek meglepetéssel, nem úgy mint más... És aki ott volt az tudja, hogy mindenki énekelte a dalaikat, konkrétan majdnem hangosabbak voltunk, mint Tomi, csak ez a VIVA-n nem "jön át". De küldhetek videot is róla...
hm comet... :DD jó wolt az afc nagyon :DD teccet hogy lassabbak woltak :D

Ha valaki teherbe esik akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? (rosszullét/hányinger) 1, 5 hete szeretkeztem a barátommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem.

Az igaz h ha egy férfi elélvez akkor kicsit nem tud csak teljesen és utána nem képes kis ideig merev lenni??

Legjobb válasz: Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.

Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.
Én mind a két terhességemnél megéreztem a beágyazódást mert ment a hasam 2-3 napig, és görcsöltem.
Szióka! Tényleg nem tudnak kicsit, illetve nézõpont kérdése, hogy mi a kicsi. Már egy csepptõl is teherbe lehet esni. Keveset csak abban az esetben tudnak csak élvezni, ha sokat csinálták egymás után, mert akkor a mennyiség egyre kevesebb, de csökken a hatékonyság is. Napi egy két aktus esetén azomban nagy mennyiségû.

Ha valaki lebarnult, kb mennyi idő múlva kezd el kifehéredni ha nem megy ki ahol napfény éri?

Legjobb válasz: Ha a barnulást természetes fény okozza akkor 1 hónap sõt több is lehet,mire elkezd halványulni.

Ha a barnulást természetes fény okozza akkor 1 hónap sõt több is lehet, mire elkezd halványulni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!