Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki hordozó, (9 db)

Ha valaki AIDS hordozó, akkor azt a teszt kimutatja? Milyen színű a teszt, ha nem vagyok beteg?

Legjobb válasz: AIDS hordozó nem lehetsz. Lehetsz HÍV (vírus) fertõzött. (Human Immunodeficiency Virus, magyarul emberi immunhiány-elõidézõ vírus) embert fertõzõ vírus, az AIDS nevû betegség kórokozója. A retrovírusok közé tartozik, és az emberi szervezetet a fertõzésektõl óvó immunrendszert támadja meg, azt évek alatt elpusztítva, védtelenné téve a szervezetet más betegségekkel szemben. Az akkor is lehetsz ha még nincs a betegségnek jele. HIV-fertõzés különlegessége, hogy a megfertõzõdéstõl számítva az AIDS elnevezésû végsõ stádium bekövetkezéséig átlagban kb. 12 év telik el (lappangási idõ). Milyen tesztre gondolsz? Tudtommal csak orvosi szûrés létezik, vérmintából.

AIDS hordozó nem lehetsz. Lehetsz HÍV (vírus) fertõzött. (Human Immunodeficiency Virus, magyarul emberi immunhiány-elõidézõ vírus) embert fertõzõ vírus, az AIDS nevû betegség kórokozója. A retrovírusok közé tartozik, és az emberi szervezetet a fertõzésektõl óvó immunrendszert támadja meg, azt évek alatt elpusztítva, védtelenné téve a szervezetet más betegségekkel szemben. Az akkor is lehetsz ha még nincs a betegségnek jele. HIV-fertõzés különlegessége, hogy a megfertõzõdéstõl számítva az AIDS elnevezésû végsõ stádium bekövetkezéséig átlagban kb. 12 év telik el (lappangási idõ). Milyen tesztre gondolsz? Tudtommal csak orvosi szûrés létezik, vérmintából.

Ha valaki autóban használja a hordozót tényleg kötelező alá az izofix rögzítő?

Legjobb válasz: Nem. Nincs is minden autóba beszerelve. Valamelyikbe nem is lehet. A biztonsági övvel kell rögzíteni a hordozót.

Nem. Nincs is minden autóba beszerelve. Valamelyikbe nem is lehet. A biztonsági övvel kell rögzíteni a hordozót.
Szia! Csak olyan babahordozóhoz kötelezõ az izofix rögzítõ, amit anélkül nem lehet bekötni a kocsiba, egyébként nem kötelezõ.
Nekünk is olyan a hordozónk, amit övvel lehet bekötni, nem kell az a rögzítõ. Ha még most álltok vásárlás elõtt, akkor érdemes megnézni, mert mindegyiknél írja, hogy autósülésként is használható e a hordozó!

Ilyen hordozót keresek olcsóbban akár használtan is, ha valaki tud esetleg?

http://www.newcodegyermekprogramok.hu/index.php?page=shop.pr..

Legjobb válasz: Én még életemben nem láttam ilyet, pedig megfordult nálam már pár hordozóeszköz. Én inkább valami babaerszény vagy meitai-féleséget ajánlanék, ezekkel lehet jól oldalt hordozni. Én a meitait szoktam csípõre kötni, kizárólag rövid távra, mert hosszú távra háton kényelmes.

Én még életemben nem láttam ilyet, pedig megfordult nálam már pár hordozóeszköz. Én inkább valami babaerszény vagy meitai-féleséget ajánlanék, ezekkel lehet jól oldalt hordozni. Én a meitait szoktam csípõre kötni, kizárólag rövid távra, mert hosszú távra háton kényelmes.
"Gerincspecialisták ajánlásával, a gerinc és a hát kímélésére." ??? Mikor köztudott, hogy az oldalt hordozás nagyon megterheli a gerincet, medencét és épp ezért hosszú távon nem is ajánlott így hordozni.
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam, hogy hosszú távon szeretnék így hordozni, csak ha séta közben elfárad a lányom, kényelmesebb lenne így, mint a csípõmön. Nagyon köszönöm az igen hasznos választ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ha lesz kistesó, mindenképpen veszek valami hasonló hordozó kendõt, de mostmár nem érné meg, mert 2, 5 éves a lányom, már nem marad el benne. Ezért gondoltam egy ilyenre. Erre csak "felkapom" és megyünk. :)
A kérdező hozzászólása: Hûûûû, köszönöm!!!!!


Peg Perego Switch babakocsihoz jó a PP SIP- es hordozó, vagy csak a Tri-fix? Egyáltalán mi a különbség? Köszi, ha valaki segít!

Legjobb válasz: Mindkettõ jó. Az Európában forgalmazott SIP és Tri-Fix ülések között csak kinézetre van különbség, és a SIP már nem is kapható újonnan. Az Amerikában forgalmazott SIP ülés pedig ugyanaz, mint nálunk a Tri-Fix. Na remélem érthetõen írtam le. :D

Mindkettõ jó. Az Európában forgalmazott SIP és Tri-Fix ülések között csak kinézetre van különbség, és a SIP már nem is kapható újonnan. Az Amerikában forgalmazott SIP ülés pedig ugyanaz, mint nálunk a Tri-Fix. Na remélem érthetõen írtam le. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy, hogy írtál!

Ha valaki nemi betegség hordozó, annak van valamilyen mellékhatásai vagy jelei?

Legjobb válasz: Ez az adott betegségtõl függ, keresgélj google-ban, mindnek más tünetei vannak.

Ez az adott betegségtõl függ, keresgélj google-ban, mindnek más tünetei vannak.
Nekem zöld pöttyök vannak a makkomon, amelyek idõnként kifakadnak. Canestennel kenem, de dokihoz nem megyek vele el.
Nem minden esetben. Sok betegségnél létezik lappangási idõ is ugyebár, amíg nem látható a dolog. Illetve van olyan nemi betegség, amely csak az egyik nem képviselõit érinti, de a másik fél szervezetébe is átkerülhet, és tünetmentes hordozóvá válik.

Elisabet mei tai-ról hallott már valaki, ismeri valaki? ha igen, meg vagytok vele elégedve? Mennyire jó, megbízható a hordozó? Egy Anyuka készíti őket Zuglóban, ennyit tudok róluk.

Legjobb válasz: Ugyan még nem próbáltam, viszont meitaiok közül volt szerencsém közel 10-12 márkához, több gyereket is hordoztam. Amit figyelembe kell venni, hogy mindkettõtöknek kényelmes legyen: ül, jár-e már a gyermeked? Elõtte a meitai nem a legoptimálisabb hordozóeszköz, hacsak nem testre szabják kifejezetten nektek mekkora a terpesszélessége, nem terpeszti-e túl a babát? (a gyerek életkorától függõen 32-38 cm) milyen anyagból készül a body része, hány réteg, párnázott-e? a tapasztalataim szerint a babának a kendõanyagból, vagy egy réteg sávolyszövésû anyagból készültek a legjobbak. vannak kipróbált márkák, amikben meg lehet bízni, persze nyilván drágábbak, de tuti biztonságosak!

Ugyan még nem próbáltam, viszont meitaiok közül volt szerencsém közel 10-12 márkához, több gyereket is hordoztam. Amit figyelembe kell venni, hogy mindkettõtöknek kényelmes legyen: ül, jár-e már a gyermeked? Elõtte a meitai nem a legoptimálisabb hordozóeszköz, hacsak nem testre szabják kifejezetten nektek mekkora a terpesszélessége, nem terpeszti-e túl a babát? (a gyerek életkorától függõen 32-38 cm) milyen anyagból készül a body része, hány réteg, párnázott-e? a tapasztalataim szerint a babának a kendõanyagból, vagy egy réteg sávolyszövésû anyagból készültek a legjobbak. vannak kipróbált márkák, amikben meg lehet bízni, persze nyilván drágábbak, de tuti biztonságosak!
Én kicsit megbízhatóbbtól vásárolnék. Úgy tudom csak a vaterán hirdet, semmi infó nincs róla.
Nekem van, szerettem és sokat használtam, szerintem teljesen átlagos mei-tai.
Én nagyon sokat hordtam benne a kisfiamat. Imádtuk mindketten. Nagyon kényelmes és strapabíró. Többen megkérdezték, hogy hol vettem. Azóta több barátnõmet is hozzáküldtem. Én bátran ajánlom!

Van valakinek PIKOLO babakocsija, aminek át lehet forditani a tolokarját és hordozo is van hozzá? Nektek mikor nötte ki a babátok a hosszára gondolok, mert a fiam lassan 70 cm és már majdnem végigér még ha a lábtartot fel is hajtom, még nem ül!

Legjobb válasz: Hát az én kislányom ha nagyon fáradt akkor ülve is elalszik még az etetõszékben is amíg megmelegítem a kajáját:) De a babakocsiban mára már nem igen alszik el mert annyira kíváncsi hogy inkább nézelõdik. Ha félig ülõ pozícióban alszik el a babakocsiban az sem baj ám. Ne izgulj ezen és szerintem nem növitek ki olyan gyorsan. Legalábbis a mi babakocsink nagyon tágas. Fõleg ha összehasonlítom egy Pierre Cardin-nal. Na azt látod hamar kinövik a babók.

Hát az én kislányom ha nagyon fáradt akkor ülve is elalszik még az etetõszékben is amíg megmelegítem a kajáját:) De a babakocsiban mára már nem igen alszik el mert annyira kíváncsi hogy inkább nézelõdik. Ha félig ülõ pozícióban alszik el a babakocsiban az sem baj ám. Ne izgulj ezen és szerintem nem növitek ki olyan gyorsan. Legalábbis a mi babakocsink nagyon tágas. Fõleg ha összehasonlítom egy Pierre Cardin-nal. Na azt látod hamar kinövik a babók.
Szia! Nekünk is Pikkolo babakocsink ban azt hiszem a 401-es típus ami 3 éves korig használható. Az én lányom már ül, 9, 5 hónapos és 74 cm. Persze lelóg a lába de a lábtartóig még nem. Ha enekd is ez a típus van mint nekünk akkor nyugi mert sokáig fogod tudni használni. Én nagyon szeretem és nem bántam meg hogy ezt vettük. Hordozó is van hozzá, azt se nõttük még ki de mi már vettünk egy új isofix-es autós ülést és abban ül a kocsiban. A hordozót meg kiraktam az erkélyre ha esetleg rosz idõ lesz akkor abba kirakom egy kicsit a levegõre. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: A fiam 4, 5 honapos és 68 cm, 7, 700gr, félek hamar kicsi lessz még mielött ülne, de ha ül is séta közben elalszi akkor jobb lenne fektetni, vagy ti hogy csinéltátok?

Miért válik minden mappa rejtetté, és parancsikonná, ha egy külső hordozót teszek be a gépbe?

miért van az, hogy bármilyen pendrivet beteszek a gépbe, vagy hordozható vinyót, akkor minden egyes file rejtetté válik, és csinál neki külön parancsikont... elvileg valami vírus lehet, de nem tudom mivel lehetne kiirtani.. a formázás nem segített sehogy se.. a pendrivom azóta használhatatlan :\ és ha más dugja be a pendrivet, az is azzá válik..

Legjobb válasz: Vírus.

Vírus.
A kérdező hozzászólása: már lefutattam, a Spyware terminatort, az Advanced System care PRO-t, a Malware Antimalware programot is, mit javasolsz ?

Mit tegyek? Kislányom nem marad a szobában 2 percre sem. Ha magammal viszem a konyhába stb a hordozoba nem igazán van el. valaki valami praktikát. Hogy szoktasam rá hogy csak pár méterre vagyok töle. Pedig éneketek csacsogok neki

Legjobb válasz: En mindig kiteszem neki a jatekait es korulveszem olyan dolgokkal amik lekothetik a figyelmet rajtam kivul. Probaltad mar a cumit? Nekem bejott, cumival a szajaban siman elvan fel orat egymagaban, hogy csak nezelodik es gugyog magaban.

En mindig kiteszem neki a jatekait es korulveszem olyan dolgokkal amik lekothetik a figyelmet rajtam kivul. Probaltad mar a cumit? Nekem bejott, cumival a szajaban siman elvan fel orat egymagaban, hogy csak nezelodik es gugyog magaban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!