Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki használja az (159 db)

Miből látom, ha valaki használja az internetünket a routeren keresztül?

Wifis a routerünk, hogy apukám a mobiljáról is tudjon netezni (Nokia N95), de mikor mind3 számítógép ki van kapcsolva, és áramtalanítva, a routeren látjuk, hogy nagyon villog(mint amikor valamelyikünk netezik). Apu szerint valaki titokban használja a netet.

Legjobb válasz: Ha nincs levédve, akkor szerintem nem is csak egy ember használja. Ez kb. olyan, mintha az ajtótokon nem lenne zár. De még inkább: mintha ajtó se lenne - csak egy lyuk a helyén.

Ha nincs levédve, akkor szerintem nem is csak egy ember használja. Ez kb. olyan, mintha az ajtótokon nem lenne zár. De még inkább: mintha ajtó se lenne - csak egy lyuk a helyén.
A router menüjében meg lehet nézni, hogy éppen kik vannak csatlakozva. Ha nincs jelszó, érdemes minimum egy MAC cím szûrést bekapcsolni, és csak a használt vezeték nélküli eszközök címét engedélyezni. Ez általában rajta van a telefonon ill. a laptopon. De szerintem az N95 ismeri a titkosítási eljárásokat is (WEP, WPA). Bármelyik a kettõ közül a legtöbb házi hackerpalántát elriasztja.
Inkább WPA a WEP könnyen törhetõ. Egyébként házi megoldás lehet, h annyira lecsökkenteni az antenna hatótávolságát, h ki az utcára ne sugározzon vagy csak minimálisan és a házi használatra még elég legyen. Házi megoldás az antenna árnyékolása alufóliával. Ki kell kisérletezni, h mennyire kell betekerni, h a házi használatot még ne rontsa, de kifelé már ne sugározzon. Néhány routernél a teljesítményt is lehet állítani.
A kérdező hozzászólása: hát elvileg a router távolsága 50 méter, tehát a ház elõl is simán lehet internetezni. Ezért lenne lassú az egyébként 8 megabites netünk?

Barnás folyás miatt kaptam duphaston nevű gyógyszert. Ha valakinek használ az kb mennyi időbe telik? Én két napja szedem.

Legjobb válasz: én vérzés miatt kaptam, 3 hete szedem, akkor 6 hetes voltam, jövõ héten megyek vissza a dokihoz, aki megmondja hogy még mennyi ideig kell szednem.

én vérzés miatt kaptam, 3 hete szedem, akkor 6 hetes voltam, jövõ héten megyek vissza a dokihoz, aki megmondja hogy még mennyi ideig kell szednem.
Én Utrogestant kaptam barnázásra. (hasonló) Nekem második naptól egyre kevesebb váladék volt. Kb. 4-5 nap és elmúlt. Azóta minden OK! A doki azt mondta a 12. hétig kell szednem.( még egy hét:o)) Ez azért kell, mert sokszor a vetélés azért következik be, mert nem termel a szervezet elég progeszteront, amire a kicsinek az elsõ trimeszterben nagy szüksége van. Drukkolok! Ja! És ha lehet, nagyon sokat pihenj!
Én is szedem. A dokim azt mondta, hogy a 12. hétig kell szednem. Mindennapos a folyásod, vagy csak egyszer-egyszer fordult elõ?
Én e hét kedden kaptam a dokimtól Utrogestant. Én is barnázgattam, de csak hétfõ délután egyszer és kedden egész nap. Hála Istennek nem volt sok, de sokkolt elég rendesen ez az egész. Mióta szedem a gyógyszert + Magne B6-ot azóta nem tapasztaltam. Nekem 15 napot kell szednem, napi 6 db-ot. Ez a max adag, de õ tudja, bízom benne, hogy minden oké lesz, mikor két hét múlva elmegyek hozzá. 9 hetes kismama

Igaz az ha valaki használ dezodort az káros lehet? A ti családotokban használtok? Az én csaldombqn azt mondjak nem szabad elnOmni a saját tetszagunk mert akkor a párunk se találjuk meg. így se anya se apa nem használ dezodort. Nekem se lehet?

Legjobb válasz: nemismerek senkit aki ne használna dezodort. Nem káros,sõt hasznosmert megajkadályozza a baktériumok, gombák szaporodását a vizes hónaljadban. A párodat pedig nem szag alapján találod meg. Nyugodtan használj.

"Biztonságban" akkor érezhetjük magunkat, ha egy BDIH és NaTrue minõsített deo-t használunk. Kimutatták, hogy az alumíniumsókat tartalmazó izzadsággátlókat használók körében gyakrabban alakulnak ki jó-, illetve rosszindulatú melldaganatok. Az alumínium képes felhalmozódni a szervezetben, így az Alzheimer-kór kialakulásában is lehet szerepe. Ezeket valóban nem szabad megvenni.
nemismerek senkit aki ne használna dezodort. Nem káros, sõt hasznosmert megajkadályozza a baktériumok, gombák szaporodását a vizes hónaljadban. A párodat pedig nem szag alapján találod meg. Nyugodtan használj.
A desodor csökkenti is az izzadást és nem lesz sárga a ruha. Sárga pont az elszaporodó baktériumoktól lesz
Szerintem ha nem használsz és hagyod a testszagod párologni akkor nem fogsz. Nem állatok vagyunk, hogy ilyen szagokkal csalogassuk a kant.
Te hol a fenében éltél eddig? A föld alatt? Ha 40 fokos melegben nem használsz dezodort biztos lehetsz benne, hogy olyan büdös leszel, hogy ember nem tud majd veled egy szobában meglenni, akkor is, ha te ezt nem érzed... Helló, a 21. században élünk, ezek a találmányok bizony nem az ördögtõl valók...
Ez egy butaság.Rohadt büdös leszel dezodor nélkül.Ennyi erõbõl azt is mondhatnák, hogy ne fürödjél egyáltalán, mert csak úgy érzik meg a férfiak a mélyrõl jövõ, igazi mocsárszagot.
zuhanyzok napi 2x, és sportolás után is. finom illatú tusfürdõvel. Évente ha 10-szer használok parfümöt, egyébként semmit. És nem vagyok büdös, érzõdik valamennyire a tüsfürdõ illata. A deók csak eltömitik a pórusokat. 25/N
efelpéét inkább nee :D ne itt reklámozd.
Az aluminium sókat tartalmazó deók eltömeszelik a pólusokat, nem hagynak izzadni, és okozzák a fent már leírt problémákat, már pedig izzadni természetes dolog, csak büdösnek lenni nem az.Az FLP aloés deója hagy izzadni, csak a bacikat öli meg, így nem lesz büdös a használója, nagyon gazdaságos és nyomot sem hagy a ruhán.
Van jó néhány olyan márka, ami természetes összetevõket, illatanyagokat tartalmaz. Nem olcsók, de ezeket bátran használhatod. Keresd a flakonján a minõsítéseket!
25 N vagyok soha nwem használok nem igazán izzadok, 40 fokban sem Párom kritikus fajta, szólna ha büdös vagyok (nem érzed a saját illatod mindig)
A kérdező hozzászólása: Végülis van pénzem ha akarnék vehetnék és stikában használnám ezeket.
A kérdező hozzászólása: 25n soha nem is használtál deot? Se nálunk illatos tusfürdõ sincs csak sószappan.csak természetes dolgok vannak. De allitólag a sószappan az jó a bõrnek nem tudom án már mi lenne a jó
Ja régen nem voltak deok, sõt képzeld anno a paróka alatt tetvesek voltak és csontból készült pálcával vakargatták a fejüket.
A kérdező hozzászólása: De régen se használtak dezodort. Nagyon megváltozott ez a vilag.nem tudom mit tegyek ja nem vagOk büdös meg izzados se csak most melegekben azért izzad a honaljam olyan lesz a ruha honalja része.ha valaki hasznal dezodort akkor nem lesz nedves a ruha honalja? Vagy az csak illatosit?meg miért lesz sarga a feher ruha dezodorral nem lesz sárga?
A dezodor és a légfrissítõ a világ 2 legmocskosabb dolga. Gondold el!Permet, vegyszer a bõrödre!Gusztustalan. Ez csak egy üzlet, elhitetik veled, hogy büdös vagy, ha nem használod. Ha 40 fokos meleg van, akkor 10 perc után szinte mindegy mit fújtál vagy nem fújtál magadra, akkor is büdös leszel a buszon:D Fürdeni kell többet és átöltözni ha megizzadtál. Másrészt az izzadás természetes és méregtelenítõ hatású. Az izzadásgátló pont megakadályozza azt, hogy aminek felszínre kell jönnie, meg is történjen. A bõrre fújva is káros és a tüdõdnek is mikor belélegzed.
Az SD kártyára van telepítve a program?
A kérdező hozzászólása: igen, azon van a teljes IGO Primo. Ha a GPS-en bemegyek a fájlkezelõbe, akkor elõjön minden fájl, de indításkor térképes sd kártyát kér
És térkép is van a programban ugye?
A kérdező hozzászólása: igen, a content mappán belül van a map mappa az összes térképpel
A kérdező hozzászólása: amikor az sd kártyát behelyeztem, a kpl programmal, akkor az IGO Primo..... bak fájl elindításával feltelepítette a gépre, az asztalon megjelent az IGO indító ikonja, arra kattintva indulna, csak kiírja, hogy helyezzem be a térképeket tartalmazó sd kártyát
Én is Primo-t használok. Szerintem szedd le, aztán tedd fel újból az egészet. A telepítõ fájlt az SD-re rakd, aztán onnan indítsd. Ha így sem, akkor írj pm-et.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót! Majdnem úgy csináltam. Rátettem a gépre egy IGO mappát létrehozva, abban a sys fájlban a folders-nél az elérési útból kiszedtem az sd-re irányuló szöveget, ráklikkeltem az apk fájlra és feltelepítette, majd kilépve az ikonra, és elindult! De kérnék segítséget, mert az alsó info sávja a készüléknek belelóg és takarja a képernyõ alsó szélét, ezt hogy tudom kikapcsolni, vagy lejjebb hozni
A program verziójának felbontásával meg kell egyeznie a telefon felbontásával. Ha többszöri indítás után sem változott, akkor az lesz a gond. Tehát pl. ha neked 320x240-es készüléked van, akkor a programnak támogatnia kell ezt a felbontást.
A kérdező hozzászólása: a felbontás egyezik, mert az IGO 9. a syst már a felbontás alapján adja. 800x480-as a program is és az xtab-50 is. Végülis nem lenne rossz ez így, mert nem kellene kilépni a programból, ha bele akarnék nézni a gépbe, csak beletakar a gps kép aljába, a menü felirat fele látszik csak.

Ismeri, esetleg használja valaki a Kent disznósörtéből készült hajkefét? Tapasztalat? Ha egyátalán bármilyen sörtés fésűről van valakinek tapasztalata az is érdekel.

Legjobb válasz: Nekem nem Kent van, hanem ilyen: http://www.ecsetbolt.hu/termek.php?cikk=view&sr=626&mi=44&me.. Nagyon jó, ahogy masszírozza a fejbõröd, segíti a vérkeringést, és állítólag gyorsabban nõ emiatt a haj. Én 2-3 naponta használom általában, hajmosás elõtt, mert Lapos és zsíros lesz tõle a hajam.

Nekem nem Kent van, hanem ilyen: http://www.ecsetbolt.hu/termek.php?cikk=view&sr=626&mi=44&me.. Nagyon jó, ahogy masszírozza a fejbõröd, segíti a vérkeringést, és állítólag gyorsabban nõ emiatt a haj. Én 2-3 naponta használom általában, hajmosás elõtt, mert Lapos és zsíros lesz tõle a hajam.
Igazából nem is az, hogy zsírosítja, hanem a meglévõ zsírt eloszlatja a hajadon. Ami a végének jót tesz, de a tetején párszor végighúzom a kefét, és teljesen lapos lesz a hajam.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Mennyire zsírosítja? Azért kérdezem, mert én évek óta kûzdök, de hiába, mert 3 naponta mosnom kell a hajam.
A kérdező hozzászólása: Jah oké :)
[link]
Az Escadanak nyárias édes fiatalos illatai vannak. Nekem 3 is volt, de már nem használom, mert túl idõsnek érzem magam hozzá. Az ára szerintem megéri, az egyetlen problémám a tartósságával volt.

Használja valaki ezt az elséve terméket? Ha igen mennyire vált be? (többi lenn)

http://www.stylemanila.com/2009/07/30/l%E2%80%99oreal-elseve..

Legjobb válasz: Ezt pont nem, de én pont ezt a tükörfény termékcsaládot használom, és biztos vagyok benne, hogy ez is nagyon jó. Legalábbis, ha ilyesmin törném a fejem, akkor ez lenne az elsõ, amit kipróbálnék...

Ezt pont nem, de én pont ezt a tükörfény termékcsaládot használom, és biztos vagyok benne, hogy ez is nagyon jó. Legalábbis, ha ilyesmin törném a fejem, akkor ez lenne az elsõ, amit kipróbálnék...

Ettől a kapszulától tényleg szép lesz az ember haja? Esetleg használ ilyet valaki?

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6891

Legjobb válasz: Én nem használok, de ez egy komplex vitamincsomag, esetleg néhány összetevõjétõl lesz szebb a haj, de akkor már inkább direkt hajra való készítményt vennék pl. Revalidot.

Én nem használok, de ez egy komplex vitamincsomag, esetleg néhány összetevõjétõl lesz szebb a haj, de akkor már inkább direkt hajra való készítményt vennék pl. Revalidot.
Én is a Revalidot javaslom. Nekem nagyon bevált :)

Ha valaki áttér a hagyományos fenekező-ről feeder-es pecára, akkor hogyan és milyen mértékben változtasson az addig használt horogméreteken?

Legjobb válasz: sztem max 4-es horgokat használj. de ha nem pontyozok, én használok 8-ast is. a 6-os meg mindkettõre jó :)

sztem max 4-es horgokat használj. de ha nem pontyozok, én használok 8-ast is. a 6-os meg mindkettõre jó :)
Egyértelmûen kisebb horgokat kell használni szerintem. Vagyis nem kell, de erõsen ajánlott, hiszen finomabb módszerrõl van szó. Mivel a feederbot lágyabb, mint amit általában fenekezésre használnak, a kisebb halak megugrásait, ellenállását is nagymértékben "elnyeli". Tehát mondjuk a finomabb szájszerkezetû halak (pl. keszegek) esetében egy kisebb horog kisebb valószínûséggel akad/szakad ki a szájból, ha az puha részbe szúródik. A feeder-ezésben használt vékonyabb zsinórok is indokolják a kisebb horoghasználatot, valamint a halak kevésbé szúrják ki (kisebb a horog mérete, a súlya is általában kisebb). Én konkrétan keszegezéshez 14-10-es horgokat használok. Ha kevesebb a kapás, érdemes a horog méretének csökkentésével próbálkozni. Persze nemcsak a horog mérete számít, hanem pl. hogy vékony, vagy inkább vastaghúsú. Én mindig próbálok olyan horgokat keresni, amik nagyjából a kettõ között vannak. Ha nagyon bonyolítani akarjuk, akkor még a horog alakja is szóba jöhet, csalifelkínálási mód...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!