Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki használja (455 db)

Hogyan tudhatom meg, ha valaki használja a mobilomat? Mert elhagytam! Amúgy előfizetéses Vodafone Nokia mobil.

Legjobb válasz: Miért nem mész el a rendõrségre bejelenteni? Minden telefon ad azonosító jelet, ha be van kapcsolva, ami nem a sim kártyától függ. Ez a jel az IMEI szám. :D Jogból tanultuk, hogy érdemes bejelenteni az eltûnést, mert a jeladás helyét betudják mérni. Az már más kérdés, hogy törõdik-e vele a rendõrség, kelleni kellene. Amúgy magán a számlán is látni fogod, ha valaki használja. Ha mégis simet cserélnek, akkor ott van szintén az imei számos kerestetés.

Miért nem mész el a rendõrségre bejelenteni? Minden telefon ad azonosító jelet, ha be van kapcsolva, ami nem a sim kártyától függ. Ez a jel az IMEI szám. :D Jogból tanultuk, hogy érdemes bejelenteni az eltûnést, mert a jeladás helyét betudják mérni. Az már más kérdés, hogy törõdik-e vele a rendõrség, kelleni kellene. Amúgy magán a számlán is látni fogod, ha valaki használja. Ha mégis simet cserélnek, akkor ott van szintén az imei számos kerestetés.
Ha egy okostelefonról van szó akkor egy elõre telepített védelmi program segíthet a késõbbi esetekben.(nekem 10 perc alatt meglett a telefon a büdös köcsög meg ment a sittre mivel a rendõrségnél be volt jelentve) De a rendõrségen le tudják kérdezni a szolgáltatót hogy hol található a készülék cella információk alapján(100-300m-es pontossággal).
Egy telefon elveszítése nem bûncselekmény, ezért nincs rá ok hogy bárki is keresse.
Kártyát azonnal letiltani! IMEI számot is letiltatod, akkor kissé szenvedni fog a felszabadításával

Miből látom, ha valaki használja az internetünket a routeren keresztül?

Wifis a routerünk, hogy apukám a mobiljáról is tudjon netezni (Nokia N95), de mikor mind3 számítógép ki van kapcsolva, és áramtalanítva, a routeren látjuk, hogy nagyon villog(mint amikor valamelyikünk netezik). Apu szerint valaki titokban használja a netet.

Legjobb válasz: Ha nincs levédve, akkor szerintem nem is csak egy ember használja. Ez kb. olyan, mintha az ajtótokon nem lenne zár. De még inkább: mintha ajtó se lenne - csak egy lyuk a helyén.

Ha nincs levédve, akkor szerintem nem is csak egy ember használja. Ez kb. olyan, mintha az ajtótokon nem lenne zár. De még inkább: mintha ajtó se lenne - csak egy lyuk a helyén.
A router menüjében meg lehet nézni, hogy éppen kik vannak csatlakozva. Ha nincs jelszó, érdemes minimum egy MAC cím szûrést bekapcsolni, és csak a használt vezeték nélküli eszközök címét engedélyezni. Ez általában rajta van a telefonon ill. a laptopon. De szerintem az N95 ismeri a titkosítási eljárásokat is (WEP, WPA). Bármelyik a kettõ közül a legtöbb házi hackerpalántát elriasztja.
Inkább WPA a WEP könnyen törhetõ. Egyébként házi megoldás lehet, h annyira lecsökkenteni az antenna hatótávolságát, h ki az utcára ne sugározzon vagy csak minimálisan és a házi használatra még elég legyen. Házi megoldás az antenna árnyékolása alufóliával. Ki kell kisérletezni, h mennyire kell betekerni, h a házi használatot még ne rontsa, de kifelé már ne sugározzon. Néhány routernél a teljesítményt is lehet állítani.
A kérdező hozzászólása: hát elvileg a router távolsága 50 méter, tehát a ház elõl is simán lehet internetezni. Ezért lenne lassú az egyébként 8 megabites netünk?

Megtudom e látni, ha valaki rácsatlakozik a wifimre. Elvileg le van titkosítva de ha mégis, tudom ellenörizni, ha valaki használja?

Legjobb válasz: A routered Webes felületén, vagy ezzel a kis programocskával: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html

A routered Webes felületén, vagy ezzel a kis programocskával: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html


Pikkelysömörrel küzdünk. Olvastam a Psoratinex nevű készítményről. Van valakinek tapasztalata? Kérlek, ha használtad már írd meg, Neked hogy vált be. Ha valóban használ, nem sajnálom rá a pénzt, de, átverésnek nagyon drága.

Legjobb válasz: Nekem nincs tapasztalatom ezzel a betegséggel, meg a kenõccsel kapcsolatban, de azért írok, mert mikor megláttam a kérdésedet egybõl ez jutott az eszembe. Mikor olvastam Victoria Boutenko-A nyers étel csodája c. könyvet, volt benne egy ember, aki leírta, hogy neki veleszületett ekcémája volt, ami köztudottan eléggé kellemetlen betegség. (elég csak megnézni pár képet róla) Na és a lényeg, hogy neki úgy gyógyult meg, hogy 2 héten keresztül csak nyers ételt evett (jelen esetben zöldturmixot) Még egy utolsó gondolat, hogy nem a tüneteket kell kezelni, hanem belülrõl, a gyökerénél fogva kell megszüntetni. Ha érdekel, és bármi kérdésed lenne, én szívesen segítek. :)

Nekem nincs tapasztalatom ezzel a betegséggel, meg a kenõccsel kapcsolatban, de azért írok, mert mikor megláttam a kérdésedet egybõl ez jutott az eszembe. Mikor olvastam Victoria Boutenko-A nyers étel csodája c. könyvet, volt benne egy ember, aki leírta, hogy neki veleszületett ekcémája volt, ami köztudottan eléggé kellemetlen betegség. (elég csak megnézni pár képet róla) Na és a lényeg, hogy neki úgy gyógyult meg, hogy 2 héten keresztül csak nyers ételt evett (jelen esetben zöldturmixot) Még egy utolsó gondolat, hogy nem a tüneteket kell kezelni, hanem belülrõl, a gyökerénél fogva kell megszüntetni. Ha érdekel, és bármi kérdésed lenne, én szívesen segítek. :)
15 éves korom óta szenvedek emiatt a genetikai betegseg miatt. Most 26 vagyok. Ha Budapesti vagy, akkor keressetek fel a Semmelweis egyetem börklinikáját, ahol felmérnek. Utána UV-B, vagy UV-A fenyterápiaban reszesülsz. Nekem már a 3-ik kezelesnél határozottan halványodtak a foltok, késõbb sok eltûnt. A TB fedezi a dolgokat. Maszeknal ez több 10.000ft. Igaz sokan szoktak lenni, ezért erdemes korán ott lenni. Kenõcsök közül Diprosalic. Nyáron napozzon!!!
Szia! Én a saját tapasztalatomat írom le, talán segít Nektek is! PSO-ROOZ bõrápoló krémet használtam, amit borsos áron tudtam megszerezni. Jó volt, de átütõ sikert a 3000 Ft-ért vásárolt "Holt-tengeri só krém" hozott. 2 hét után nagyon sokat halványodott a bõr az érintett területen, és viszketés is alig van.
Hello mindenki! En hasznalom a PSORATINEX keszitmenyeket (olaj , gel, krem), es meg kell mondjam, csak ez az egy tud segiteni a boromnek, csak ez tudja 99%-ban tunetmentesse tenni, akar evekre is! Nekem is mar vagy 10 eve pikkleysomorom van, eddig steroidos kremeket hasznaltam, amik tonkre is tettek a borom! Miota ratalaltam a psoratinex-re azota sokkal jobban erzem magam. Igaz az ara kicsit borsos, de ha belegondolok, hogy mennyivel konnyebb vele za eletem, megeri! Udv: I.Z.
A férjem használta, nagy kitartással, de végigcsinált egy kúrát, teljesen elmúlt neki. Azóta megint elõjött, de már nincs türelme végigcsinálni napi rendszerességgel, csak kínlódik vele...

Igaz az ha valaki használ dezodort az káros lehet? A ti családotokban használtok? Az én csaldombqn azt mondjak nem szabad elnOmni a saját tetszagunk mert akkor a párunk se találjuk meg. így se anya se apa nem használ dezodort. Nekem se lehet?

Legjobb válasz: nemismerek senkit aki ne használna dezodort. Nem káros,sõt hasznosmert megajkadályozza a baktériumok, gombák szaporodását a vizes hónaljadban. A párodat pedig nem szag alapján találod meg. Nyugodtan használj.

"Biztonságban" akkor érezhetjük magunkat, ha egy BDIH és NaTrue minõsített deo-t használunk. Kimutatták, hogy az alumíniumsókat tartalmazó izzadsággátlókat használók körében gyakrabban alakulnak ki jó-, illetve rosszindulatú melldaganatok. Az alumínium képes felhalmozódni a szervezetben, így az Alzheimer-kór kialakulásában is lehet szerepe. Ezeket valóban nem szabad megvenni.
nemismerek senkit aki ne használna dezodort. Nem káros, sõt hasznosmert megajkadályozza a baktériumok, gombák szaporodását a vizes hónaljadban. A párodat pedig nem szag alapján találod meg. Nyugodtan használj.
A desodor csökkenti is az izzadást és nem lesz sárga a ruha. Sárga pont az elszaporodó baktériumoktól lesz
Szerintem ha nem használsz és hagyod a testszagod párologni akkor nem fogsz. Nem állatok vagyunk, hogy ilyen szagokkal csalogassuk a kant.
Te hol a fenében éltél eddig? A föld alatt? Ha 40 fokos melegben nem használsz dezodort biztos lehetsz benne, hogy olyan büdös leszel, hogy ember nem tud majd veled egy szobában meglenni, akkor is, ha te ezt nem érzed... Helló, a 21. században élünk, ezek a találmányok bizony nem az ördögtõl valók...
Ez egy butaság.Rohadt büdös leszel dezodor nélkül.Ennyi erõbõl azt is mondhatnák, hogy ne fürödjél egyáltalán, mert csak úgy érzik meg a férfiak a mélyrõl jövõ, igazi mocsárszagot.
zuhanyzok napi 2x, és sportolás után is. finom illatú tusfürdõvel. Évente ha 10-szer használok parfümöt, egyébként semmit. És nem vagyok büdös, érzõdik valamennyire a tüsfürdõ illata. A deók csak eltömitik a pórusokat. 25/N
efelpéét inkább nee :D ne itt reklámozd.
Az aluminium sókat tartalmazó deók eltömeszelik a pólusokat, nem hagynak izzadni, és okozzák a fent már leírt problémákat, már pedig izzadni természetes dolog, csak büdösnek lenni nem az.Az FLP aloés deója hagy izzadni, csak a bacikat öli meg, így nem lesz büdös a használója, nagyon gazdaságos és nyomot sem hagy a ruhán.
Van jó néhány olyan márka, ami természetes összetevõket, illatanyagokat tartalmaz. Nem olcsók, de ezeket bátran használhatod. Keresd a flakonján a minõsítéseket!
25 N vagyok soha nwem használok nem igazán izzadok, 40 fokban sem Párom kritikus fajta, szólna ha büdös vagyok (nem érzed a saját illatod mindig)
A kérdező hozzászólása: Végülis van pénzem ha akarnék vehetnék és stikában használnám ezeket.
A kérdező hozzászólása: 25n soha nem is használtál deot? Se nálunk illatos tusfürdõ sincs csak sószappan.csak természetes dolgok vannak. De allitólag a sószappan az jó a bõrnek nem tudom án már mi lenne a jó
Ja régen nem voltak deok, sõt képzeld anno a paróka alatt tetvesek voltak és csontból készült pálcával vakargatták a fejüket.
A kérdező hozzászólása: De régen se használtak dezodort. Nagyon megváltozott ez a vilag.nem tudom mit tegyek ja nem vagOk büdös meg izzados se csak most melegekben azért izzad a honaljam olyan lesz a ruha honalja része.ha valaki hasznal dezodort akkor nem lesz nedves a ruha honalja? Vagy az csak illatosit?meg miért lesz sarga a feher ruha dezodorral nem lesz sárga?
A dezodor és a légfrissítõ a világ 2 legmocskosabb dolga. Gondold el!Permet, vegyszer a bõrödre!Gusztustalan. Ez csak egy üzlet, elhitetik veled, hogy büdös vagy, ha nem használod. Ha 40 fokos meleg van, akkor 10 perc után szinte mindegy mit fújtál vagy nem fújtál magadra, akkor is büdös leszel a buszon:D Fürdeni kell többet és átöltözni ha megizzadtál. Másrészt az izzadás természetes és méregtelenítõ hatású. Az izzadásgátló pont megakadályozza azt, hogy aminek felszínre kell jönnie, meg is történjen. A bõrre fújva is káros és a tüdõdnek is mikor belélegzed.

Ki lehet-e mutatni ha valaki hasznalt steroidokat? (dopping)

...., hogy valaki hasznalt-e steroidot, eltekintve a suru pattanasoktol, vagy tu okozta sebektol, meg akkor is ha mar v 3-6 honapja nem hasznalt? Valami orvosi/ver vizsgalattal esetleg?

Legjobb válasz: természetesen. bár vannak az élsportban trükkök, és mindig vannak nehezebben kimutathatóak. Pl amiket most Usain Bolt használ még nem tudják kimutatni, de szerintem 5 év múlva már azok is elterjedtek, és kimutathatóak is lesznek.

természetesen. bár vannak az élsportban trükkök, és mindig vannak nehezebben kimutathatóak. Pl amiket most Usain Bolt használ még nem tudják kimutatni, de szerintem 5 év múlva már azok is elterjedtek, és kimutathatóak is lesznek.
A kérdező hozzászólása: hat, nem epp az elsportolokra gondoltam, azok (testepitok) 100 , hogy hasznaljak. Azokra gondoltam akik pl igy terembe hasznaljak, definialtak mint fene, vagy meg amator versenyre is mennek, es letagadjak, hogy hasznaltak volna. De egy eles szem meglatja :)
A kérdező hozzászólása: ja, sajna en is ismerek par ilyet. Jo azoknak :-s En meg itt kinlodok. De dopinghoz nem igazan szeretnek nyulni, max csak ha mar egy olyan szintet ertem el 85+kg-felett amikor mar nem/vagy nagyon nehezen fejlodok. De akkor is meggondolom, hogy akarok e nagyobb lenni, es mien aron :P

A sólámpa valóban segít a babák nyugtalan alvásában? Ha valóban használ, akkor melyik fajta vagy mindegy?

Legjobb válasz: http://alternativgyogyaszat.network.hu/blog/gyogyitasrol-mas.. "A sólámpákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hyperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idõ alatt csökkenek, illetve megszûnnek, a sókristály rendezõ erejébõl fakadóan."

http://alternativgyogyaszat.network.hu/blog/gyogyitasrol-mas.. "A sólámpákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hyperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idõ alatt csökkenek, illetve megszûnnek, a sókristály rendezõ erejébõl fakadóan."
Bár nem ilyen célzattal, de én ezt használom éjjeli fénynek a babám szobájában. Fél éves koráig szinte egész éjjel égett - mivel akkor még többször ébredt, egyszerûbb volt, mint sötétben botorkálni. Tény, jól alszik. :)
Elsõ vagyok. Nálunk sem ezért a céllal van, csak hogy ha éjjel lámpát kell kapcsolnom, ennek minimális fénye van, aminél látom õt, de nem túlságosan verem ki az álmot a szemébõl. Egyébként nem jó hozzászoktatni az éjszakai lámpához - nem egy, nem kettõ alváskutatás bizonyította, hogy az agy csak sötétben tud megfelelõen kikapcsolni, ezáltal megfelelõ mennyiségû melatonin termelõdni, ami kell a normális fejlõdéshez. Ráadásul késõbb nehezebb róla leszoktatni, mert megvan rá az esély, hogy utána félni fog sötétben.
A kérdező hozzászólása: Nálunk elég sûrûn kel pár napja a kicsim, lehet, hogy jön megint a foga, de azért megpróbálnám a sólámpát. 11 hós kisfiú anyukája.
Szerintem semmi gond nincs a sólámpával, mint éjszakai fénnyel, de kb. fél-egy éves kora között célszerû sötétben altatásra szoktatni.

Mit gondolsz amikor valaki bemutatkozik es mondja hogy dr. Xy? Irigykedsz? Vagy felnézel rá? Mi a véleményed arrol ha valaki használja a dr. T bemutatkozashoz?

Legjobb válasz: Ha minden jól megy, pár éven belül én is "Dr." leszek. Fogalmam sincs, használni fogom-e bemutatkozásnál, de bennem nem kelt visszatetszést. Végül is megdolgozom érte :)

Ha minden jól megy, pár éven belül én is "Dr." leszek. Fogalmam sincs, használni fogom-e bemutatkozásnál, de bennem nem kelt visszatetszést. Végül is megdolgozom érte :)
Azt gondolom, hogy az illetõ befejezett valami nagyon hasznosatt, tehát nem egy léhûtõvel van szerencsém!
Nem irigykedek és nem is nézek fel rá. Õ is ugyanolyan ember mint én vagy mások. Az hogy õ megszerezte az doktori címet az õ érdeme és viselje egészséggel. Nem hiszem, hogy én egy alacsonyabb kategóriába sorolható személy lennék csak azért mert nekem nincs és valószínûleg már nem is lesz doktori vagy professzori kinevezésem. Ha õ lenézne engem azért mert nem vagyok doktor, az egyedül õt minõsítené ahogy engem is minõsítene az, ha csak emiatt néznék fel rá, vagy irigykednék utána. Én úgy gondolom és sok esetben igaz is az az állítás: Ahhoz hogy "felemelkedjünk" nagyon sokszor le kell tudni alacsonyodni a nálunknál alacsonyabb társadalmi réteget képviselõkhöz is, felsegíteni azokat. És ennek a felemelkedésnek semmiképpen sem szabad elhivalkodottnak lenni. Mindig tudni kell, hogy honnan jöttünk és hová megyünk. Soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a sors. Ki egyszer megszorulva és valljuk be magunknak, hogy magasról leesni sokkal fájdalmasabb érzés mintha valaki alacsonyabb helyrõl esik le. :-)
Második válaszadó, ugyanígy látom, mint Te!!!
errõl mindig az jut eszembe, hogy torgyán is dr. volt
Jézus, fájdalmasan ostoba némelyikõtök. A Dr. titulus már ugyanúgy a hivatalos neve az embernek, mint a vezeték, vagy keresztneve, még szép, hogy használja!
Hogy volt ideje tanulni. De azért ne hidd hogy "HÚ DE NAGY EMBER!"hasra esések lesznek. Úgy hangzik a kérdés mintha doktorként lelehetne nézni másokat. Ha meg csak a felesége vagy akkor az meg NULLA.
Nem gondolok róla semmit. Ugyanolyan, mint bárki más.
Ha szimpatikus, nem nagyképû az illetõ, akkor kérdezgetem a foglalkozásáról, és felmerül, hogy pontosan milyen doktor. Szeretem az olya embereket, akik elértek v.mit, de nem lenézõek, nem flegmázóak, nem felszínesek senkivel.
Ha kihangsúlyozza, az nem szimpi, mert mit érdekel engem, h dr... ha nem hangsúlyozza ki, akkor nem gondolok semmit.
Nekem van egy ismerõsöm, akinek a neve elõtt ott a "dr." és ezt ki is hangsúlyozza, de tudomróla, hogy a magánéletben egy csõdtömeg. A titulusára pedig teljességgel alkalmatlan, nincs meg hozzá a kiállása. Nem is talált még munkát. Azért becsülöm a szorgalmát.
Kapásból nem lesz szimpatikus. Aki úgy indít, hogy dr XY vagyok, az szinte biztosan magasabbrendûnek érzi magát. Érdekes módon apukámtól pl. sosem hallottam még ezt így. Minek is, az ismerõsök úgysem doktorurazzák, hivatalos helyen meg van névtáblája, ahova ki van írva, illetve ha elõadást tart, úgyis felkonferálják, ott mindig mondják. Én még fiatal vagyok, nem tudom, hogy leszek-e valaha doktor, de ha leszek, egészen biztos, hogy egy hétköznapi helyzetben nélküle fogok bemutatkozni.
Furcsán venné ki magát az biztos. Több ettõl nem lesz a szememben, és nem is keltene jó benyomást. Én biztos nem szõném bele a nevembe bemutatkozáskor ha lenne ilyen címem, és ezt várnám el másoktól is. A név után persze mondhatja hogy milyen doktor, vagy milyen területen doktorált, ez így sokkal természetesebb.
Az SD kártyára van telepítve a program?
A kérdező hozzászólása: igen, azon van a teljes IGO Primo. Ha a GPS-en bemegyek a fájlkezelõbe, akkor elõjön minden fájl, de indításkor térképes sd kártyát kér
És térkép is van a programban ugye?
A kérdező hozzászólása: igen, a content mappán belül van a map mappa az összes térképpel
A kérdező hozzászólása: amikor az sd kártyát behelyeztem, a kpl programmal, akkor az IGO Primo..... bak fájl elindításával feltelepítette a gépre, az asztalon megjelent az IGO indító ikonja, arra kattintva indulna, csak kiírja, hogy helyezzem be a térképeket tartalmazó sd kártyát
Én is Primo-t használok. Szerintem szedd le, aztán tedd fel újból az egészet. A telepítõ fájlt az SD-re rakd, aztán onnan indítsd. Ha így sem, akkor írj pm-et.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót! Majdnem úgy csináltam. Rátettem a gépre egy IGO mappát létrehozva, abban a sys fájlban a folders-nél az elérési útból kiszedtem az sd-re irányuló szöveget, ráklikkeltem az apk fájlra és feltelepítette, majd kilépve az ikonra, és elindult! De kérnék segítséget, mert az alsó info sávja a készüléknek belelóg és takarja a képernyõ alsó szélét, ezt hogy tudom kikapcsolni, vagy lejjebb hozni
A program verziójának felbontásával meg kell egyeznie a telefon felbontásával. Ha többszöri indítás után sem változott, akkor az lesz a gond. Tehát pl. ha neked 320x240-es készüléked van, akkor a programnak támogatnia kell ezt a felbontást.
A kérdező hozzászólása: a felbontás egyezik, mert az IGO 9. a syst már a felbontás alapján adja. 800x480-as a program is és az xtab-50 is. Végülis nem lenne rossz ez így, mert nem kellene kilépni a programból, ha bele akarnék nézni a gépbe, csak beletakar a gps kép aljába, a menü felirat fele látszik csak.

Power Proteint akarok venni szerintetek 2db 1kgosat vegyek vagy egy 4kg-osat? És a 4kgsnak mekkora a doboza ha valaki használt már ilyet írja már meg

köszi :)

Legjobb válasz: 4 kilóst vegyél úgy jobban megéri. 4kilós vödör teteje 29cm átmérõjû,alja 25,5cm és magassága is 25,5cm.

4 kilóst vegyél úgy jobban megéri. 4kilós vödör teteje 29cm átmérõjû, alja 25, 5cm és magassága is 25, 5cm.
Számolni tudsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!