Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki hány hónapos koráig (2 db)

A bárányhimlő elleni oltást ha valaki be akarja adatni a gyerekének hány hónapos korban oltják be?

Legjobb válasz: Az én lányom most kapta, 19 hónapos. A gyerekorvosunk azt mondta erre a kérdésre, hogy akkor, amikor közösségbe megy, mert akkor lesz nagyobb esélye, hogy elkapja...

Az én lányom most kapta, 19 hónapos. A gyerekorvosunk azt mondta erre a kérdésre, hogy akkor, amikor közösségbe megy, mert akkor lesz nagyobb esélye, hogy elkapja...
Mi másfél évesen oltattuk be a gyereket, még mielõtt ment a bölcsibe. Az orvos így tanácsolta.
Én megkérdeztem a gyerekorvost és a védõnõt is, és nekünk nem ajánlották, mert a mellékhatása még nem ismert gyakorlati tapasztalatokkal. Nektek mit mondott az orvos?
Fú, én is most a 18 hónapos oltással együtt adattam be, lehetett volna elõbb is, de nem emlékszem pontosan, hogy mennyivel. Nekem is azt javasolták, hogy akkor érdemes az elsõt beadatni, mielõtt közösségbe megy (október közepén kezdené a bölcsit). Miért kérdezed, mennyi idõs a kicsid? (Oltatni amúgy szinte bármikor lehet, a két oltás közt kell asszem 3 hónap szünet.

Ha valaki terhes hány hónapos koráig érzi a menstruációs érzéseket?

nekem késett,és már fáj a mellem is,de már 2hete menstruációs érzéseim vannak.Remélem terhes vagyok.

Legjobb válasz: Én még a hetedik hétig biztos éreztem...addig vártam a mensire.Aztán nem emlékszem. Reméled?A tesztnek már mutatnia kellett volna valamit!

Én még a hetedik hétig biztos éreztem...addig vártam a mensire.Aztán nem emlékszem. Reméled?A tesztnek már mutatnia kellett volna valamit!
Szia En kb.a 8 hetig ereztem, aztan mar csak neha van ilyen erzesem, akkor eleg sokaig, es sokszor fordult elo. Drukkolok, h babas legyel! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Még nem vettem tesztet, mert vártam hogy majd megjön.Meg persze féltem a negatív eredménytõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!