Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki görcsöl a (17 db)

Ilyen ha valakinek görcsöl a hasa?

Olyan mintha a hasánál beszorulna a leveg??

Legjobb válasz: Igen ilyesmi. Azért más érzés mint mikor a lábad görcsöl, mert ezek különbözõ izmok. A lábadban a harántcsíkolt izomszövet húzódik össze, a hasadban meg a méhfala ami simaizomszövet. Mostanában jött meg elõször?

Igen ilyesmi. Azért más érzés mint mikor a lábad görcsöl, mert ezek különbözõ izmok. A lábadban a harántcsíkolt izomszövet húzódik össze, a hasadban meg a méhfala ami simaizomszövet. Mostanában jött meg elõször?
A kérdező hozzászólása: Nem.Kb 1 éve csak nem akar beállni...eleinte nem görcsölt, fájt a hasam csak nagyon minimálisan és nagyon rövid ideig.Mostanában jött ez rám. :(
jelen :) mikor kéne megjönnie? lehet érdemes lenne tesztelni :)
Nekem olyan szinten görcsölt egy éjszakán át, hogy kínomban sírtam....szó szerint.
Nekem is annyira görcsölt, hogy no-spa-t kellett bevennem, biztos voltam benne h megjön....aztán nem:-) De az elõzõ terhességeimnél meg el is felejtettem, h menstruálnom kellene. Õk lányok, ez a picike meg kisfiú lesz :-) Írd majd meg mi lett hátha van köze hozzá. 34 hkm
A kérdező hozzászólása: Na, túl korán írtam ki. A 40. napomon vagyok és végre tényleg elkezdhettem reménykedni, erre most az elõbb megjött... Legközelebb! Nagyon köszönöm a válaszokat, és gratulálok nektek! Örömteli babavárást! :)
sajnálom :( de majd a következõ hónapban :) mielõbbi babásodást! :) (elsõ voltam)
Kedves harmadik, nekem is görcsölt és nekem is kisfiam lett, bár nem hiszem hogy van összefüggés :)
megint elsõ.. én is nagyon görcsöltem, és kislányom lesz. szerintem nincs összefüggés :)

Hogyan nez ki, ha valaki elveszti a babajat? Görcsöl, nem görcsöl? Erösen verzik? Piros a ver vagy barnas?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 11. héten halt el a babám, minimális görcsöt éreztem, és nagyon kevés barnás folyásom volt. Rohantam orvoshoz, az ultrahangon állapítoták meg, hogy nincs szívhang. Másnap reggelig haza mehettem, nem történt semmi. Mûszeresen fejezték be a terhességet.:(

Szia! Nekem a 11. héten halt el a babám, minimális görcsöt éreztem, és nagyon kevés barnás folyásom volt. Rohantam orvoshoz, az ultrahangon állapítoták meg, hogy nincs szívhang. Másnap reggelig haza mehettem, nem történt semmi. Mûszeresen fejezték be a terhességet.:(
nem feltétlenül görcsöl és vérzik. Én is azt hittem. Nekem a 12 hetes UH-n derült ki, hogy nincs baba... Elhalt, pedig még elõzõ reggel is hányingerrel ébredtem... A doki fejezte be:(
A vetélést észreveszed, vérzéssel és görccsel jár. Azt viszont nem veszed észre ha elhal a baba, mert ha nem mész uh.-ra akár hetekig is tünetmentes lehetsz. A vetélés nem egyenlö a missed ab.-al vagyis a befejezetlen vetéléssel. Mert az elsõnél ki ürül a magzat, a másodiknál pedig elhal és el is marad az ürülése. A vetélésnél tehát, mikor ki is ürül a magzat erõs piros vérzés, alhasi görcs a tünet. Nekem sajna mindkettö volt már. Nagy valószinûséggel mindkettõt mûvi uton fejezik be.

Ha valaki nagyon görcsöl azon, hogy terhes és már lassan be is meséli magának. Az produkálja a tüneteket és csak azért sem fog megjönni?

felvagyok puffadva, szoval megkéne jönnie. meg fáj a hasam is... de már szinte annyira bemesélem magamnak, hogy hihetetlen... védekeztünk. nem szakadt ki semmi... nem is élvezett el... miért van az, hogy ennyire parál az ember ilyenkor??

Legjobb válasz: A nõi lélek már csak ilyen. Képes produkálni a terhesség összes tünetét terhességtõl való félelem miatt, de akkor is ha nagyon akarja a babát.

A nõi lélek már csak ilyen. Képes produkálni a terhesség összes tünetét terhességtõl való félelem miatt, de akkor is ha nagyon akarja a babát.
a stressz amúgy is ilyen hatással van az emberre. a másfajta is.
Nekem is ez van, folyton ezen izgulok és jönnek a tünetek és nem hiszek a tesztnek és hiába jön meg (mert amúgy mindig rendszertelen) nem tudok megnyugodni...Szóval csak annyit tudok mondani, hogy nem vagy egyedül. :(

Lehet valaki úgy terhes, ha rendszeresen megjön a menzesze, ugyanolyan erős a vérzés, mint szokott, és ugyanúgy görcsöl a hasa, olyan hangulatban van?

Legjobb válasz: Szerintem nem :-) De ha kételyeid vannak, csinálj egy tesztet. Néhány száz Ft, és nem agyalsz feleslegesen.

Szerintem nem :-) De ha kételyeid vannak, csinálj egy tesztet. Néhány száz Ft, és nem agyalsz feleslegesen.
Nem. Menstruációkor leválik a méhnyálkahártya és (vérzés formájában) eltávozik. Ha beágyazódik egy baba, akkor épp abba a falba ágyazódik be, ami menstruációkor eltávozik. Nincs hol fejlõdnie... Kisebb vérzés, néhány napos lehetséges terhesség alatt is, akár havi rendszerességgel, de az nem menstruáció...

Ha valaki sokat görcsöl a terherbeesésen, akkor tényleg kevésbé esik teherbe?

Én már nem tudok mással foglalkozni, és nem sikerül, bármit is teszek:(

Legjobb válasz: Nyugodj meg és ne görcsöljj rajta, én is szinte csak ezzel foglalkozom és tervezgetem a baba jövõjét stb... Ne görcsöljj rajta.

Nyugodj meg és ne görcsöljj rajta, én is szinte csak ezzel foglalkozom és tervezgetem a baba jövõjét stb... Ne görcsöljj rajta.
és te mennyi ideje próbálkozol?
mi 1 hónapig úgy próbálkoztunk, hogy éjjel nappal csak a babára tudtam gondolni, és semmi. A következõ hónapban nem is gondoltam rá, csak akkor voltunk együtt amikor jól esett, amikor tényleg kívántuk egymást. lazulj el az együttlétek elõtt, tedd hangulatossá. Nekünk javasolták a finom borocskát is elõtte. Ellazít egy kicsit és nem gondolsz arra, hogy na most talán.... Mi ezt megfogadtuk és bejött. Szerintem te is próbáld ki :-) Üdv és minden jót:26 hetes kismami
Mi 11 éve akartunk kistesót a fiamnak.Ha 3-5 év után terhes lettem 5 hetes korban elvetéltem.3 éve nem vették észre, hogy méhen kívüli vagyok kb.15 hetes volt mikor kiderült, a jobb oldali petevezetékem kivették. Akkor megfogadtam, hogy engem többet nõgyógyász nem lát! Erre tavaly szeptemberben nem jött meg az orvosnál derült ki, hogy terhes vagyok, amire nem is mertem gondolni. Üröm, az öröben, hogy kezdõdõ méhnyakrákot is diagnosztizáltak. De most csak a pici a fontos! Kitartás neked!
szia! Átérzem a helyzeted. Én is nagyon rágörcsöltem az elején a teherbeesésre. Szegény férjemet akkor is szeretkezésre birtam amikor Õ fáradt volt. Utólag belegondolva szörnyen viselkedtem. Aztán egy napon azt mondtam magamnak engedem, hogy a kisbaba akkor jöjjön amikor Õ akar. Rá két hónapra pozitiv lett a tesztem. Szóval neked kell megtenned az elsõ lépéseket, próbáld meg elengedni ezt a görcsös akarást. Most már talán jön a jó idõ, sétálj sokat, csináljatok közös programot a pároddal és csak szeressétek egymást. Hidd el sikerülni fog. Lehet, hogy elsõ hallásra nehéz elfogadni a tanácsainkat, de amikor eljutsz arra a pontra amirõl irtam meg fogsz érteni. Sok türelmet kivánok!
Szia! Én is olyan voltam mint te, és bárki bármit mondott, nem érdekelt, nem tudtam másra gondolni. A párommal állandóan csak számoltunk, meg számoltunk, amikor kellett együtt voltunk, de már nem volt az igazi... Megromlott a kapcsolatunk, állandóan veszekedtünk. Úgy gondoltam, hogy nem próbálkozom tovább. Feladtam. Rá 2 hónapra vakított a 2 csík. Most 23 hetes vagyok és már bánom, hogy nem kedtem el hamarabb gondolkodni! A barátnõmék is így jártak, õk már lombikra mentek volna és elõtte való hónapban lett terhes. A baba csak akkor fog leszületni, amikor õ akar. Te ezt nem tudod siettetni. Lehet, hogy csak év végén. Gondolj erre. Nagyon szorítok nektek és nyugi!
Véltlenül megnyomtam a számoknál a nagybetûs gombot.Az elsõ szám 3 év, a következõ 2 év.Bocs, tehát 5 évet próbálkoztunk!Az elõzõ hozzászóló vagyok.
Na most jól figyelj!+ év az életembõl azzal telt, hogy nagyon akartam a babát, még a szeretkezés alatt is csak az járt a fejembe, hogy hátha most, hátha most!Sosem sikerült!" év következett ezután, amikor meddõségi centrumba is jártunk, a görcsös akarat megmaradt, nem tudtam másra gondolni!Nem sikerült!2006 januárban még voltunk a meddõségi centrumba, nem sikerült!Februárba már nem mentem vissza, mert úgy gondoltam, nekem nem lehet babám, és letettem róla, beletemetkeztem a munkámba.Március 11-én még megjött, de már nem érdekelt!Azután már nem jött meg, és azt hittem, valami bajom van, mert annyira nem foglalkoztam már a terhességgel, hogy erre nem is gondoltam.És láss csodát 2006 december 19-én gyönyörû kisfiút hoztam a világra 3700 grammal, és 54 centivel, aki minden beavatkozás nélkül jött ide az életünkbe azután, hogy a lelkem megnyugodott, és nem görcsöltem a teherbeesésen!Tehát tudom, könnyû mondani, de próbálj meg mással foglalkozni, és akkor beköszönt a babó!Sok sikert kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Nem tudok megnyugodni:( Mondjuk ma biztos extrán kiborultam, mert megint megjött. Megint nem sikerült... Ti mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, és a biztatást:) Két éve próbálkozunk...
mi lehet a balyom ?
A kérdező hozzászólása: hát igen mi lehet a bajom??
variocele pl. el kell menned urulógushoz megnézetni nem fog kinevetni ne fogja letépni mindeki parázik amikor kint vár szal szedd össze magad és menj el a dokihoz, nem kell hozzá beutaló sem
A kérdező hozzászólása: már megyek magánrendelésre jövõhét szerdán és ht kíváncsi leszek hogy milehet vele..

Ha valaki keményedik vagy görcsöl, miért javasolják a láb felpolcolását?

Legjobb válasz: Nem, a belsõ hõ állandó, hiszen a lázad sem megy fel attól, hogy meleg vízben ücsörögsz. A magzatvíz sem tud csak úgy felmelegedni. A fürdõzést talán a felszálló fertõzések miatt nem javasolták Neked. Nekem most nemrég voltak görcseim, és direkt rákérdeztem az orvosnál, hogy nem lehet-e ebbõl gond, és mondta, hogy 45 fokon akár egész éjjel is melegíthetem, ha jól esik.

Nem, a belsõ hõ állandó, hiszen a lázad sem megy fel attól, hogy meleg vízben ücsörögsz. A magzatvíz sem tud csak úgy felmelegedni. A fürdõzést talán a felszálló fertõzések miatt nem javasolták Neked. Nekem most nemrég voltak görcseim, és direkt rákérdeztem az orvosnál, hogy nem lehet-e ebbõl gond, és mondta, hogy 45 fokon akár egész éjjel is melegíthetem, ha jól esik.
Én ezt még nem hallottam. Nekem csak a melegítõpárnát javasolta az orvos, és az tényleg segít is.
Szerintem is dagadás ellen javasolják a láb felpolcolását.
Bocs ha off, de szülés elõtt kifejezetten ajánlják a forró fürdõt(na nem túl forró, de kellemesen meleg vizes fürdõt vagy zuhanyt), mert leállítja a jósló fájásokat is. És ezt tapasztalatom is igazolja. A rendes fájásokat meg felerõsíti, de az nem is baj, ha már beindult a szülés. A fájdalmat meg remekül csillapítja. Én vajúdtam kádban sokat.
A forró fürdõt azért nem javasolják, mert méhösszehúzódást okoz!
A kérdező hozzászólása: Áhááá, köszi a válaszokat. Mentek a zöld kezek. Egy párnát beszerzek én is :) Jó babavárást
Szerintem a gravitáció miatt. Ha valaki görcsöl, nyílhat a méhszája, erre a baba súlya is rásegít, de ha fel van polcolva a lába, akkor a baba nem nyomja úgy a méhszájat.
Én oedema ellen hallottam a láb felpolcolását.
A kérdező hozzászólása: Melegítõpárna? Nem gondoltam volna, a forró fürdõt sem ajánlják, magzatvíz melegedhet fel
Igen szülésnél jó a meleg fürdõ, mert sokat segít, de az orvosok(legalábbis az enyém)tiltják a kismamáknak szülés elõtt, mert méhösszehúzódást csinál!

Mik a tünetei a peteérésnek? Természetes, hogy még szex közben is görcsölök? Meg lehet érezni ha valaki megtermékenyül?

Tegnap meg ma van a legtermékenyebb napom és nagyon görcsöl a hasam. Ha ilyet érzek akkor nagyobb a valoszinüsége, hogy most terhes maradok? Köszönöm válaszaitokat!!!

Legjobb válasz: Mivel valószínûleg a napokban lesz peteérésed, ezért ilyenkor van valószínûsége, hogy babás leszel. Máskor, amikor nincs peteérésed, akkor csak nagyon kivételes esetekben történhet meg a spontán tüszõrepedés (erõteljes orgazmus pl)

Mivel valószínûleg a napokban lesz peteérésed, ezért ilyenkor van valószínûsége, hogy babás leszel. Máskor, amikor nincs peteérésed, akkor csak nagyon kivételes esetekben történhet meg a spontán tüszõrepedés (erõteljes orgazmus pl)
JAa, nálam a peteérés tünetei: hasfájás (mint a mensinél), hányinger, magas vérnyomás - mármint az átlaghoz képest, hirtelen leesõ vércukor.

Ha valaki terhes, és úgy jön meg neki, akkor az miben más? Mennyiség, minőség, szín? Mert nekem kevesebb mint szokott, de ugyanolyan állagú, meg színű. Ja és a hasam is görcsölt.

Legjobb válasz: szerintem nem vagy terhes... nekem is elõfordult, hogy kevesebb volt a mennyisége! azt mondják, ha terhes vagy és úgy menzeszelsz, akkor az kb 2-3 napig tart, és legtöbbször más a színe is! de hogy megnyugodj vegyél magadnak egy tesztet, az a legbiztosabb, kapsz 800 ft-ért is a megfelelõ helyen. kívánom, hogy úgy legyen,ahogy szeretnéd!

szerintem nem vagy terhes... nekem is elõfordult, hogy kevesebb volt a mennyisége! azt mondják, ha terhes vagy és úgy menzeszelsz, akkor az kb 2-3 napig tart, és legtöbbször más a színe is! de hogy megnyugodj vegyél magadnak egy tesztet, az a legbiztosabb, kapsz 800 ft-ért is a megfelelõ helyen. kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!
Ha terhes vagy akkor nem jön meg -.-" Ha megtermékenyül a petesejted(terhes vagy) akkor nem menstruálsz(nem jön meg)
utolsó, akár milyen hihetetlen, vannak nõk akik úgy is menstruálnak, hogy terhesek, barátnõm éppen így maradt terhes, mert még a gyanú sem merült fel benne, hogy az lehet, mert ugyanúgy menstruált és a 4. hónap maradt ki neki amikor már késõ volt...
bizony én két ilyen nõt is ismerek mint akikrõl az utolsó ír, a menzesz simán megvan a nõk elég nagy részének az elsõ hónapokban. és ezekben más amikben te kérdezõ leírtad. de mivel én még nem voltam terhes így nem tudom hogy milyen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!