Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki fontosabb az (4 db)

Ha valaki munkamániás, fontosabb az neki, mint a barátnője?

A barátom folyamatosan dolgozik hétvégén is alig találkozunk,azt mondja várjak, nem soká vége a szezonnak más lesz minden(evvel nyugtat)..hozzá teszem építkezéseken dolgozik minden félét(maszek)Közben én mindig arra gondolok:mi van ha van más neki, ha megcsal?Hívni mindig hív.keres...csak mégis

Legjobb válasz: Az én helyzetem is hasonló volt a tiedhez, megértem, hogy mit érzel. Szerintem ne aggódj, vannak egy férfi életében olyan idõszakok (fõleg olyan 20-23-25 éves korban), amelyben kicsit elõtérbe kerül a karrier az érzelmekhez képest. Ilyenkor talán a jövõt tervezik, hiszen végleg kikerülnek a szülõk szárnyai alól, és valahogy meg kell állniuk a maguk lábán is. Ha pedig naponta többször is keres, akkor meg nincs gond. Na, az idõs nénik szavára lehet adni, csak mértékkel, megfontoltan. Remélem, hogy igazam van/lesz. :)

Az én helyzetem is hasonló volt a tiedhez, megértem, hogy mit érzel. Szerintem ne aggódj, vannak egy férfi életében olyan idõszakok (fõleg olyan 20-23-25 éves korban), amelyben kicsit elõtérbe kerül a karrier az érzelmekhez képest. Ilyenkor talán a jövõt tervezik, hiszen végleg kikerülnek a szülõk szárnyai alól, és valahogy meg kell állniuk a maguk lábán is. Ha pedig naponta többször is keres, akkor meg nincs gond. Na, az idõs nénik szavára lehet adni, csak mértékkel, megfontoltan. Remélem, hogy igazam van/lesz. :)
Nah én nem írom hogy ne aggódj. Én pont ezért váltam el. Építõipari cégünk volt és a volt férjem szintén munkamániás (gondoltam én). Ugyanúgy hivott napközben mintha én lennék a legfontosabb neki, de mikor már rendszeresen nem ért haza idõben mindig volt valami kifogás ("határidõs munka vagy átadás van" stb, stb)gyanakodni kezdtem. Teltek a hónapok és semmi nem változott. Amikor meguntam és kiadtam az útját kiderült hogy nem munkamánia hanem egy másik nõ volt. Remélem te nem jársz hasonló helyzetben.
Én egyrészt egyetértek azzal, hoyg a férfiak a húszas éveik elején úgymond talán "bizonyítnai" akarnak, hogy megállnak õk a saját lábukon is... így lehet, hogy tényleg a munkáról van szó. Viszont a msáik oldal, amihez szólnék, hogy naponta többször hív...: ez azért nem garancia a hûségre. Tapasztalatból mondom, hogy az ember a lelkiismeretét próbálja nyugtatni azzal, ha érzelmileg jobban "odateszi" magát, törõdik a másikkal és próbál a kedvében járni... de kívánom, hogy a Te eseted ne ilyen leygen! :)
Szerintem a legtisztább dolog az lenne, ha leülnétek komolyan megbeszélni a dolgokat /féltékenykedés nélkül/. Minden csak igy mûküdik. Ne fess ördögöt a falra. Lehet, hogy szeretne biztos hátteret nyújtani neked. Még mindig jobb egy szorgalmas méhecske, mint egy lusta disznó. Sajnos manapság a pénz az úr. Sok sikert!

Szerintetek melyoik a fontosabb? ( Ha mondjuk meghismerkedsz valakivel, mi az ami fontos)

Jó, elég béna a fgenti szöveg bocsi. Csak nem nagyon tudom megfogalmazni a kérdésemet. De megpróbálom. Szóval: Ugye általában a küls? alapján döntjük el hogy szimpatikus-e valaki. De ha van egy csúnya lány, aki iszonyú jó fej, és mindneki szívesen van vele( aki ismeri) azt nem fogják szimpatikusnalk találni? Mármint utálom ha beszólnak az utcán, vagy integetnek vagy valami, esetleg puszit is küldenek. Mert nem ismernek! És szerintem nincsen bennem semmi extra. Szóvsl sz lrnnr s kérdésem: Ha pl. ott ülök egy éteremben, smink nélkül, nem a lehgjob formámban de poénkodok, meccset nézek, nevetek, akkor odajönnétek hozzáM

Legjobb válasz: A szépséged smink nélkül is látszik... :) És ha épp nem a bomba formádban vagy, viszont szimpatikusnak tûnsz, akkor sok szempontból sokkal megközelíthetõbb vagy. Szóval igen! 18/F

A szépséged smink nélkül is látszik... :) És ha épp nem a bomba formádban vagy, viszont szimpatikusnak tûnsz, akkor sok szempontból sokkal megközelíthetõbb vagy. Szóval igen! 18/F
Nem és vonzóbb lennél ha világosan, helyesen írnál. És hogy ne csak savazzalak: ha nem tartod magadat szépnek legalább hozd ki magadból a legtöbbet: kis smink, valami csinos ruha, elõnyös frizura. Rengeteget dob az összképen.
Bármennyire is fura ha jó fej vagy bátrabban közelednek hozzád, mintha egy üres cicababa lennél..
max leszbinek néznek
Hidd el, hogy nem a smink tesz széppé. Attól nem leszel csúnya, ha nem sminkelsz, vagy nincs hajlakkal bebetonozva a hajad, viszont az ízlésesség és igényesség az alapvetõ (legyél nõ mindig, mindenkor a kocsmában meccset nézve is tetõtõl talpig!!!). És de, sokkal szimpatikusabb, hogyha egy csaj jófej és nem egy hisztis cicababa, és sokkal valószínûbb, hogy nemcsak, hogy odajönnek hozzád, hanem aki megismer az nem arra lesz majd kíváncsi, hogy borotválod-e vagy gyantázod, hanem te érdekled majd. Ez nagy különbség ám!!! Egyébként meg mindenkinek beszólnak és puszit küldenek az utcán (aki egy fokkal szebb a bányarémnél), ezen csak mosolyogni kell és nem jelent semmit.

Miért zavar az, ha valakinek, akiben tudom hogy megbízhatok, elmondok magamról valami fontosabb dolgot?

ezt most teljesen általánosan majdnem minden tulajdonságomra értem, ami nem átlagos. Olyan mintha félnék, hogy valaki megismer és emiatt gyakorlatilag még nem volt értelmes kapcsolatom senkivel. Szerintetek mit tegyek? 21/F

Legjobb válasz: barátaid sincsenek? sajnos ennek is valamilyen lelki oka van, lehet, hogy pszichológus tudna csak segíteni

barátaid sincsenek? sajnos ennek is valamilyen lelki oka van, lehet, hogy pszichológus tudna csak segíteni
én meg nemértem .. ne legyél félénk én az voltam 6évig suli miatt.. aztán rájöttem h tökk gáz :D legyél laza mert ha nemvagy laza akkor baszhatod ..akkor szarvagy
A kérdező hozzászólása: Sosem volt még igazi barátom sem. Rengeteg haverom van, de az más... Ez a része annyira nem is zavar, az a gáz hogy már legalább 3-szor történt meg velem, hogy tényleg szerelmes voltam egy lányba, õ is belém, és miattam nem tudtunk összejönni, mert ha valamit elmondtam magamról, mindig napokig rosszul éreztem magam és azt kívántam bár ne mondtam volna el.
sztem ezt adagold apránként. elõször csak a kisebb, kevésbé lényeges dolgokat mondjad el magadról, nemkell rögtön mindent elmondani, énsem vagyok ilyen. és ahogy épül fel a kapcsolatunk, épül fel a bizalom is, és egyre többet mondok el magamról. nekem ezmiatt még sosem volt problémám...
Velem is ugyanez volt (bár én lány vagyok). Én nem azért nem mondtam el, mert félénk vagyok (nem vagyok az), hanem mert különbözök a többi embertõl, vagy legalábbis azoktól, akik a haverjaim/barátaim. Annyira más vagyok, mint õk, és félek, hogy ha ezt látnák (ergo elmondanék magamról pár dolgot), akkor az ciki lenne, meg ilyesmi. Még a legjobb barátnõmnek (aki 8éve ott van mellettem jóban/rosszban), neki sem merek elmondani mindent. De!! Megismertem egy fiút, és nem tudom mért, vele az elsõ perctõl õszinte voltam. Nem szégyelltem elmondani semmit. Mára ez a fiú a szerelmem (võlegényem). Nekem is volt elõtte nem egy kapcsolatom. És így utólag visszagondolva, volt olyan is, ami nagy szerelem volt. Én imádtam a srácot, és õ is engem, csak hogy akit õ szeretett az nem én voltam, mert engem nem ismert. Egy tanács! Szerintem próbáld meg szép lassan adagolni. Elõször kisebb dolgokkal. Vagy próbáld úgy elmondani, hogy ha nagyon rossz a reakció, vissza tudj táncolni. És le egyszerre zúdits rá mindent. Várj, hogy hogy reagál. De egyébként õszinteség nélkül semmit nem ér egy kapcsolat. Hagyd, hogy megismerjen, és ha így nem kellesz neki, ne bánkódj! Lehet, hogy nehéz, ha szereted azt a lányt, de így soha nem lehet boldog egy kapcsolat, hogy õ nem is ismer téged. Sok szerencsét, és kitartást!


mate tea kicsit kisebb étvágyat csinál, de 20 kg-t nem fosz vele fogyni, a "nagy has" pedig gondolom nem 2-3 felesleges centit takar.
Zöld teát ittam egy ideig, az nagyon bevált! Volt, hogy teljesen elfelejtettem enni annyira nem voltam éhes. Aztán lehet, hogy megszokta a szervezetem vagy nem tudom de elmúlt a hatása...Bár figyelni kell, hogy csak eredetit szabad venni. Most a Perfect Six-et szedem. Egyenlõre nem tudok véleményt mondani pár napja szedem, de megfogott, hogy nem ígér semmit a többi "csodaszerrel" ellentétben csak az éhségemet szünteti meg és nekem pont ennyi kell :) úgyhogy bízom benne, hogy beválik... (az biztos amióta szedem nem annyira kívánom az édeset mint elõtte)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!