Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki flörtöl (8 db)

Csajok, titeket zavar vagy sem ha valaki flörtöl veletek a buszon?

Legjobb válasz: Ha tetszik, és bizonyos határokon belül flörtöl, akkor nem zavar. Ha a barátom az, akkor sem zavar. Ha egy lány az a valaki, akkor rohadtul zavarna. Soroljam még a lehetõségeket?:)

Ha tetszik, és bizonyos határokon belül flörtöl, akkor nem zavar. Ha a barátom az, akkor sem zavar. Ha egy lány az a valaki, akkor rohadtul zavarna. Soroljam még a lehetõségeket?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, és igen soroljad még xd :)
engem zavarna.nagyon nem szeretek buszozni. azt is utálom, ha ül mellettem valaki. ha meg még beszélgetni is akar, attol a falra mászom. ez hosszutávú útra vonatkozik.mert ugye, ha nagyon nem jön be, taszító az illetõ, akkor nehezen tudom elküldeni. de amikor pécsen buszozok, akkor nem zavar. negyed orát kibirok.
A kérdező hozzászólása: köszi
Ha nincs visszataszító külsõd/szagod, akkor minden további nélkül szívesen :) melyik buszon ? ;)

Nagyon furcsa dolog, ha valaki flörtöl a saját tanárával?

Legjobb válasz: Attól függ hány éves, ha elmúlt 18 és nem a tanórán teszi akkor nem. (egyébként igen, ha a tanár hagyja az fura)

Attól függ hány éves, ha elmúlt 18 és nem a tanórán teszi akkor nem. (egyébként igen, ha a tanár hagyja az fura)
A kérdező hozzászólása: Igen elmúltam és nem ott. De én sem érzem magam a legjobban tõle. Ma összefutottunk órán és nagyon hülyén éreztem magam:S
Szerintem e miatt ne érezd magad hülyén, különösen, hogy a sulinak egyszer vége lesz, nem olyan mint egy munkahely ahol egész nap együtt kell legyetek. Végül is egyikõtök sem tehet arról, hogy éppen így ismerkedtetek meg.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nem is ez a pláne benne, hanem az, hogy boldog párkapcsolatban élek és ez nekem nem is jelentett igazán semmit!
szerintem ciki de ha nem õreg a tanár akkor nincs baj!!!! ______

Miért van az ha mi (csajok) ha csak flörtölünk is valakivel akkor már hülye ribancok vagyunk, de ha a "menő" csajok lefekszenek a barátjukkal (13-14 évesen) az normális?

Legjobb válasz: Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.

Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.
ez szinte húzza magával a következõ kérdést:S "Ha egy csaj lefekszik egy palival akkor miért k*rva meg ribanc?!...ésha a pali fekszik össze 1héten belül 3-4 csajjal õ miért lesz "nagy kan" -.- énmeg ezt nemvágom:S:S
19:16: Mert a férfi és a nõ biológiai, társadalmi, lelki és fizikai szempontból is különbözõ. Ha tetszik, ha nem.
A kérdező hozzászólása: úgy lesz:)
A kérdésre a válasz: mert mindenki dugni akar nem flörtölni.
Ilyen véleménnyel csak akkor van a menõ csaj ha féltékeny...mert amúgy semmi kivetnivaló nincs abban ha flörtölsz. Én szoktam flörtölni pasikkal akik annyira nem tetszenek, mert egyszerûen szeretek flörtölni, csak nem esek túlzásokba náluk.
Menõ a kurv.asááág!!!!!!

Ha valaki csak flörtöl más pasikkal az gond ha van kapcsolata?

Az a baj hogy imádom hogy kellek a pasiknak.Ez a páromat zavarja.Szóval van olyan hogy egész éjjel emilezek meg chat stb,olyan szép mikor oldalas leveleket kapok.Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Te hogyan gondolkodnál, ha õ írna olyan leveleket más nõknek, mint amilyeneket te kapsz más férfiaktól? Az igazi szerelembe a verbális megcsalás sem fér bele. És az sem, ha bizonyos dolgokat (chatet, emaileket) titkolni kell egymás elõtt. Volt, hogy én is ilyen voltam, de vége is lett annak a kapcsolatnak, nagy részben ilyen dolgok miatt. Ma már nem tenném.

Te hogyan gondolkodnál, ha õ írna olyan leveleket más nõknek, mint amilyeneket te kapsz más férfiaktól? Az igazi szerelembe a verbális megcsalás sem fér bele. És az sem, ha bizonyos dolgokat (chatet, emaileket) titkolni kell egymás elõtt. Volt, hogy én is ilyen voltam, de vége is lett annak a kapcsolatnak, nagy részben ilyen dolgok miatt. Ma már nem tenném.
Akkor meg minek kelletek egymásnak? Szakítsatok, ha nem bírjátok ki, hogy ne flörtöljetek. Persze, elõször csak flört, aztán jön a másik pofára ejtése... :( Hogy a kérdésedre válaszoljak: gond.
Sszia! Én is imádok flörtölni :) Ha csak flört, szerintem az tök egészséges... minden nõ tudja mirõl beszélek, és ettõl függetlenül nagyon szeretjük a párunkat mindannyian! Személy szerinti véleményem, hogy ilyen esetben, akkor amit nem tud, az nem fáj.. Ne zavarja! Fogadok, hogy õ is megnézni a csajokat az utcán, ha nem vagy vele! Szerintem ez tök egészséges. Értesd meg vele, hogy NEKED EZ A VILÁGON SEMMIT NEM JELENT, egyszerûen csak kell, minden nõnek kellenek a bókok néha!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.De én a párom szerint tulzásba viszem(a multkor elolvasta véletlen mert nem kapcsoltam ki a gépet csak kiugrotam wcre).Szóval én szerinte durva dolgokrol beszélgetek pasikkal szexröl.
A kérdező hozzászólása: ö is ezt csinálja, engem idegesit.Ö kezdte!
Szerintem mélyen belül tudod te is hogy gond. Pont azért idegesít téged is, ha õ csinálja ezt.
ha én levelezgetnék pasikkal, a férjem agyon ütne... és én is agyon ütném öt ha valami cica babával chatelene. ha nagyon szeretitek egy mást, akkor ez a kis játék nem éri meg. igy nem fog sokáig tartani a kapcsolat ha mind a ketten igy álltok hozzá...
A kérdező hozzászólása: Nemtom.Aszt mondja féltékeny vagyok!
sztem nem ártana minél elöbb abbahagynod ezt mert a végén még beleszeretsz vmelik kis bokolodba és akor majd szakítás lesz a vége.. hiába szeretd a mostani pasidat elöbb utobb az lesz h aza másik jobb mint ö.. tudom h milen.. én is ebbe a hibába estem és naon megbántam h szakítottam annakidején a pasimmal (bár szerencsére rendbejött minden) :) ha viszont téleg nem szereted már akor jobb lenne szakítani.. :S sok szerencsét Pusss

Ha valaki szüneteltet a párjával akkor ha csókolózik vagy flörtöl mással az megcsalásnak számít szerintetek?

Az egyik ismerõsömnek az a véleménye hogy az már megcsalás szerintem egyáltalán nem...

Legjobb válasz: Az megcsalás. Fordított esetben te is annak vennéd. Ha nem, akkor álszent vagy.

Az megcsalás. Fordított esetben te is annak vennéd. Ha nem, akkor álszent vagy.
Mi az, hogy "szüneteltet"? Egy pár vagytok vagy nem? Ha nem, akkor a dugás sem számít megcsalásnak, mert nincs kit megcsalni. Ha igen, akkor minden megcsalásnak számít.
Nagyon sokat számíthat neked, ha mással akarsz csókolózni meg flörtölni... A szünet azért van hogy legyen idõ gondolkozni. De így nincs min. Szakitsatok.. Utána szabad vagy
kül sztem lehet:...
azt tudod kell hogy egy kapcsolat nem csak szemezésbõl áll:D tehát néha szemesztetek eddig....mostmár itt az idelye h beszélgessetek, és elhivd valahova!!
CsókolóDzol? Azt meg hogy kell?
Aztaqrvaegetbasszus.
Ezek lennének az úgy nevezett "kielégítetlen szexuális vágyaid". Talán úgy érzed, nem szeret eléggé a barátod, vagy csak nagyon csókolóznál, ki tudja, de valami ilyesmi.
Csókolódzál inkább egy helyesírási tankönyvvel :D..
Sigmund Freud elmélete szerint akkor te nem is a barátodat szereted....

Mit tennétek ha megtudnátok, hogy a párotok számot cserélt valakivel és flörtölt vele pl facebookon?

Az én sztorim az, hogy párom kb fél évvel ezelőtt amikor utazott hozzám megismerkedett egy csajjal a vonaton aki elkérte a számát. Csakmost találtam meg egy beszélgetésüket neten, írta alánynak, hogy veszekedtünk és aztán bókolnak egymással ilyen édes vagy meg olyan édes vagy...beszéltek kamerán is. Letiltattam mindenhonnan a lányt és kitöröltettem a számát azt mondta többé nem lesz ilyen ti mit gondoltok erről?Én nem adnám meg a számom csak úgy a vonaton egy idegen pasinak ha van barátom...

Legjobb válasz: hát kb ugyanezt. aztán most vagy tényleg leállt vele, vagy titokban csinálja

hát kb ugyanezt. aztán most vagy tényleg leállt vele, vagy titokban csinálja
Azt irod, hogy megbocsajtasz, de nem ugy tunik a "hazug parasztozas" stb miatt. Ha tenyleg megbocsajtasz, akkor tedd tul magad rajta, ha meg ez nem megy, akkor hagyjatok az egeszet a francba. Az ilyen megbocsajtok, maradjunk egyutt, de nem felejtek, allandoan felemlegetem kapcsolatokbol csak eveken at tarto szenvedes lesz mindket felnek.
A kérdező hozzászólása: Essen szét szart se ér egy ilyen kapcsolat, ha már ide jut az ember. Hazug paraszt mindenki, vagy csak mindig rossz emberekkel kezdek akik át akarnak baszni.
A kérdező hozzászólása: Szarom le már a kapcsolatot
Ha megbocsájtasz akkor ne éreztesd vele hogy haragszol rá mert szét fog esni kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Pedig én bíztam...valamikor
...... Hát én így nem maradnék vele. Ha kutakodni kell a másik után, na meg aztán le is bukik, akk minek....
A kérdező hozzászólása: Szerintem is árulás kategória megbocsájtok, de nem felejtek, az élet mindenkinek azt adja majd amit érdemel.
A kérdező hozzászólása: Beléptem amikor nem volt otthon
Hogy találtad meg a beszélgetésüket neten?....
Nálam ennyivel be is fejezné a pályafutását.Ezenkívül nem tenné zsebre, amit kapna tõlem.Számomra ez már az árulás kategória.
kidobnám
Engem nem erdekelne. Tudom, hogy engem szeret igazan.
Mindenki megérdemel még egy esélyt
Kicsit kiakadnék.
Kuka.
A kérdező hozzászólása: Tudom az en hibaim is eveken at tarto szevedesnek maradtak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!