Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki eszik, annak (15 db)

Létezünk! Meglátogassunk?
Igen tényleg hat! Minden nap lefekvés elõtt egyél meg egy fél tõ verbénát, majd a virágfölddel kend be a felsõtested, és így állj fejen három percig. Hidd el védett leszel a vámpírok ellen. De vigyázz, a farkasember ellen nem véd, arra a pitypang a hatásos.
A kérdező hozzászólása: jolvan a helyesírásomat azt nenézétek mert szlovák vagyok és a helyesírásom még egy döglött hintalóét sem éri fel
"eszt" nem tudom, hogy inkább sírjak vagy nevessek ezen.
Nem, nem hat. És vámpírok nem léteznek. Ahogy a Télapó meg a Húsvéti Nyuszi sem.
A fézer elég hatásos ellenük...
Ahogy minden gyógynövénynek, ennek is megvan a maga története. [link] De nem értem, mi köze lenne ennek a vámpírokhoz. Nem kéne mindent a Vámpírnaplókon keresztül látni. Az egy fiktív történet.
"eszt"?
Jó magam is az vagyok, de ha nagyon gyorsan nem keresed elõ a helyesírási könyvet, akkor meglátogatlak nem lesz jó vége... még a verbéna sem fog segíteni rajtad!!
Nem
Már bocs de a pitypang mérgezõ!

Mi az oka annak hogy ha valaki eszik akkor belülről a szájába beleharap folyton?

Legjobb válasz: Nem tudom, de velem is állandóan ez van.. :\

Nem tudom, de velem is állandóan ez van.. :\
Az, hogy nem figyel.
rosszul kezelt agresszivitás.
Én is szoktam néha. Próbálj lassabban, nyugodtabban enni.

Ha valaki krétát eszik, annak mi baja lesz? Mik a tünetei?

Úgy hallotam,hogy lázas is lehet t?le lenni.

Legjobb válasz: Így van, nekem is mondták már,aki egy kicsit eszik belõle, lázas lesz. De ha esetleg ki akarod próbálni, NE TEDD, mert nagyobb bajod is lehet belõle,ha túl lõssz a célon, nem csak láz. Nekem ezt mondták.

Így van, nekem is mondták már, aki egy kicsit eszik belõle, lázas lesz. De ha esetleg ki akarod próbálni, NE TEDD, mert nagyobb bajod is lehet belõle, ha túl lõssz a célon, nem csak láz. Nekem ezt mondták.
Ez igaz, hogy lázas is lehetsz tõle, viszont ha erõs a szervezeted akkor semmi bajod nem lesz.Tapasztalatbol :) habár ez most nem azt jelenti, hogy meg kell kostolni :D
Azt mondják, hogy lázas lesz, de nekem semmi bajom se lett anno, pedig egy fél krétát megettem. Finom nem volt. Késõbbi alkalommal sós kávét ittam, attól sem lett semmi bajom, pedig ennél rosszabbat azóta sem ittam-ettem. Biztos úgy van, hogy szervezete válogatja.
Én pont tegnap ettem a suliban egy kis krétát. Nem mértem a lázam, de lehet hogy lázas voltam, mert majd megfagytam.
a krétára az ember allergiás lehet, ezért allergiás rohamokat válthat ki az emberbõl, ezért ne egyetek krétát, mert nem tudni ki allergiás rá és nem csak az allergia, hanem láz és fejfájás keletkezhet tünetnek!Krétamentes szép napot kívánok!Fõleg a tanároknak!
Miii? Mire jó ez a kréta? Nem vágom.
Mi is ettünk a barátnõmmel, csak úgy fogadásból, hogy ki meri megenni. Persze mi is hallottuk hogy lázasak lehetünk Tõle. Nem így lett :) A manapság az iskolákban használatos pormentes krétáktól nem leszünk lázasak, ezt késõbb mondta a kémia tanárunk. A régebbi fajta szögletes, bõven porzó krétákat viszont elõszeretettel ették a gyerekek, mert lázasított, és ezért otthon maradhattak. Viszont ha sokat ennél belõle tuti van valami mellékhatása.Töménytelen mész és nem finom xD
nekem szögletes van , de nem tudom az olyan fajta-e. de én nem tudom megenni olyan rossz íze van. Ha feloldom valamiben pl.: tea vagy víz akkor gyengébb lesz a hatása?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem. Mondjuk egy fél krétát feloldasz, ugyan annyi kerül be csak feloldva.


Ha a kullancstól Lymekór-t kap valaki akkor annak mik a tünetei? Hogyan lehet észre venni?

Legjobb válasz: http://mentokeresztur.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=442483 ilyen folt lesz a csípés helyén

Ébresztõ, nem a barátod!!!! Építsd le a vele való kapcsolatod.
Ha így viselkedik, biztos nem a barátod. Hadd ezt a "barátságot" és koncentrálj az igaz barátaidra (mivel azt írtad ez az egyik barátod, ebbõl arra következtetek, hogy még van más).
Ez azt jelenti, hogy gonosz. Nekem a néném ilyen. Csak akkor mosolyog, ha valaki szomorú. Az egyik régi barátnõm is ilyen volt, vele pont emiatt szakadt meg a kapcsolat. Mindig akkor volt boldog, amikor nekem nem sikerült valami, amikor meg sikerült, akkor depis lett. Undorító.

MI a velemenyetek a bulemiarol? Lehet gyogyitani. Es egyaltalan mi szamit annak? . S ha valakit ugy veszed eszre hogy naponta hanyik tobbszor direkt az nagy gond?

Egyre sulyosabb ha naponta tobbszor..?! mit csinaljak azzal a baratnommel..:( ha pl keveset eszik nem is jut eszebe de pl ha mar kicsit tobbet.. akkor egybol csinalja eszrevettem.. mit tegyek mennyire sulyos ..legyszi normalis valaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem minél hamarabb beszélj vele, az a legfontosabb, hogy õ beismerje, hogy valóban beteg, és segítségre van szüksége. Egyébként igen, nagyon káros. A hánytatással a gyomorsav kimarja a légutakat, és akkor a fogakról még nem is beszéltünk.

Szerintem minél hamarabb beszélj vele, az a legfontosabb, hogy õ beismerje, hogy valóban beteg, és segítségre van szüksége. Egyébként igen, nagyon káros. A hánytatással a gyomorsav kimarja a légutakat, és akkor a fogakról még nem is beszéltünk.
Beszélj vele - úgysem fog hatni, de 1 próbát megér -m aztán igyekezz rávenni, h menjen orvoshoz - megsúgom: 99% nem fog. Ekkor szólj a szülõknek. Valszeg megutál érte, de õk többet tehetnek érte. Ja, és te viselkedj vele ugyanúgy, mint azelõtt, ám ne a kajáról szóljon minden, mert mégúgy sem fog enni.
A kérdező hozzászólása: hogy ha szolnak a szuleinek?.. ugy sunyiba es figyelnek ot s nem vinnenek haza annyi edesseget.. mert a csaj megtudja allni ha nincs edesseg de a szulei sok csoki meg minden.. s akkor beszed belole.. es utana megy hanyni de megtudja allni ha nincs akkor keveset eszik s nem hanyik, vajon igy?
Inkább neked kéne egy nyelvtantanárhoz elmenned.

Facebookon hogy lehet észre venni ha valaki letíltott? Van annak valami jele?

Legjobb válasz: persze hogy van...mikor rákattintanál a nevére nem hoz be semmit, keresõbe rákeresel és semmi...na akkor letiltott vagy törölte magát...ezután belépsz egy másik néven és rákeresel, ha azzal megtalálod keresõben akkor bizony letiltott

persze hogy van...mikor rákattintanál a nevére nem hoz be semmit, keresõbe rákeresel és semmi...na akkor letiltott vagy törölte magát...ezután belépsz egy másik néven és rákeresel, ha azzal megtalálod keresõben akkor bizony letiltott
A kérdező hozzászólása: Bocsánat.Mármint chaten!!Ki maradt!
A kérdező hozzászólása: Ha chaten tiltott le, azt akartam kérdezni.
Akkor nem látod, hogy fent van chaten.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem is tudom meg hogy valójában letíltott e vagy sem?
nem , sajnos

Ha valaki sokáig nem eszik és nem iszik pl: 2 napig annak mi baja lehet vagy mik lehetnek a tünetek?

táplálkozás,betegség

Legjobb válasz: Evestol gyengesé, de folyadek nelkul kb 2 napig birja az ember, akkoris a kiszaradas tüneteit produkalva, valakinél ez ajulast, eszmeletlenseget jelenthet.

Evestol gyengesé, de folyadek nelkul kb 2 napig birja az ember, akkoris a kiszaradas tüneteit produkalva, valakinél ez ajulast, eszmeletlenseget jelenthet.
2 nap böjttõl egy normál embernék még nem nagyon lehet baja, legfeljebb elgyengül, ha olyan, vagy megerõlteti magát valami kemény edzéssel vagy munkával, akkor elájulhat.. De 2 napig nem enni az elég minimális. Egyszer 4 és fél napra kipróbáltam (5 volt a terv, de éhes lettem nagyon :) ma már egy nap se menne, de nem is kell). Érdekes volt, enyhe tudatmódosítás :) Az ivás fontosabb. Maradandó hatásokat szerintem még nem okoz 2 nap kimaradás, de valamelyest kiszárad az ember és tuti rosszul érzi magát. 2 nap? Szerintem sokan már ölnének a vízért, ha kéne... Nem tudom, ilyen eset volt-e az életemben, már 2 napig nem ivás, egyszer napszúrást kaptam és nem voltam magamnál 3 napig, akkor lehet, hogy elõfordult... Olyan eseteket tudok, hogy valaki legalább másfél napig nem ivott, abból nem volt semmi. Mondom, kiszárad, bizonyos dolgok bizonyára besûrûsödnek, nem értek ehhez, ha valakinek bármi baja van a veséjével vagy ilyesmi, akkor bizonyára okozhat nagyobb gondokat, egy egészséges emberben valószínûleg nem. De bizonyára emberfüggõ is ez.
Gondolom a másik kérdést is te írtad ki. Semmi baja nem lesz 2 naptól. Fájni fog a feje, és szédülni fog. Ha nem végez fizikai munkát, elájulni sem fog.
2 nap: kiszárad, fáj a feje, a vérnyomása leesik, legyengül. Bõséges folyadékfogyasztás után a tünetei elmúlnak.
2 nap nem evéstõl, komolyabb bajod nem lesz. 1.5 nap után hozzászoksz a tünetekhez is. Szédülés, homályos látás, fejfájás, gyomorégés-fájdalom, idegesség esetleg remegés meg ájulás. De ez egyéntõl is függ, ki milyen kondiban van és mennyire rajta az izom-zsír arány. Az ivás már komolyabb probléma, besûrûsödik a véred, kevesebb oxigén jut az agyba, hevesebb szívverés, fejfájás, izomgörcs

Ha valaki csak negyedannyit eszik és mondjuk 5-6 kg ot fogy annak megváltozhat a széklet vastagsága?

Kóros az, hogyha vékonyabb lesz az ember széklete?

Legjobb válasz: Nem. Viszont negyed mennyiségû étkezéssel lehet kórosan alacsony táplálékbevitelrõl szó.

Nem. Viszont negyed mennyiségû étkezéssel lehet kórosan alacsony táplálékbevitelrõl szó.
A kérdező hozzászólása: A gondom az, hogy pánikbeteg lettem két hónapja, és ezért fogytam ennyit, mert egyszerûen alig bírom leerõltetni azt a negyedannyit is.:(
A betegségnek is van egy oka.. vagy több. Megoldható?
A kérdező hozzászólása: Hát igen talán már a pszichológussal az okát is kezdjük kapisgálni.Azon kívül, hogy kiedrült, hogy mégsem olyan felhõtlen a magánéletem, a betegséget megelõzõen két hónapig reggeltõl este 11 robotoltam, közben két megfázásom volt egymás után és a sok köhögés miatt nem aludtam át az éjszakákat, szóval valami kiváltotta az egy biztos, hát a kezelés elég jól halad, ahhoz képest sokat javultam, hogy milyen rosszul voltam napi 3X 0.25 ös Frontin szedtem aztán most 3X félre csökkentették a 0.25 öst, de az evés is jobban megy már de hízni nem bírok vissza pedig régen vigyáznom is kellett az alakomra, nehogy elhízzak.38/nõ vagyok.Ez a fogyás dolog ilyesztõ az egészben, mert a pánikrohamok is csökkentek, de az étvágyam már sajnos alig közelít a régihez.Kényszeresen eszem, hogy ne fogyjak tovább.
Frontinnal rohadtul vigyázzatok. Olvasd el Szendi - Pánik címû könyvét, szerintem.

Van-e káros hatása annak, ha valaki (mondjuk ebéd mellé) savanyúságot eszik?

A mennyiség legyen mondjuk 1 savanyúságostálnyi :) (ok, az sokféle van, úgyhogy legyen 100-150 gramm, savanyúuborka vagy savanyúkáposzta). Nem tesz tönkre valamit odabenn, annál fogva hogy savas?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem, legalább is nekem még nem volt ilyenbõl gondom, pedig majdnem mindenhez képes vagyok savanyúságot, pláne erõset enni - na jó, sütihez nem :-) Mondjuk nekem "betongyomrom" van, bármit elvisel.

Szia! Szerintem nem, legalább is nekem még nem volt ilyenbõl gondom, pedig majdnem mindenhez képes vagyok savanyúságot, pláne erõset enni - na jó, sütihez nem :-) Mondjuk nekem "betongyomrom" van, bármit elvisel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Harcmuvesnek és mindenki másnak is. Kisebb nagyobb gondjaim vannak az evéssel, ezért kérdeztem. Sajna 8 hónapja nincs éhségérzetem, és kersem, hogy mi az oka.
Meg cukorral... Probaltal friss salit enni olaj+balzsamecet v olaj+citromlevel? Frissen facsart a tuti... Ezzel meg a koretet is kivalthatnad.
Zoli: zöldség. A gyomrodban pedig sokkal komolyabb savas közeg uralkodik, mint a savanyúság tejsav/ecetsav tartalma. A savanyúság az lájtos kis zöldség. Ha nincs tartósítókkal tele, ugye.
Elkeveredik a fõétellel, és ha az nem savas, akkor nem fogja bántani a gyomrot.
Minden nap ugyan nem eszem, de úgy gondolom, hogy ami jól esik, akár édesség, akár savanyúság, az nagyon rosszat nem tehet.
A kérdező hozzászólása: Úúúúúúú! Elk**tam. Köszönöm mindenkinek. A lényeget nem írtam: minden nap. Tehát minden egyes nap, nap nap után. Így sem lehet káros hatása az emésztõrendszerre? Köszi, hogy ha újra válaszoltok. Harcmûves? Te miccólsz?
Pozitív hatása van. Emulgeálja a fõétel zsírjait
Vátáfákk?
Személy szerint a savanyúságot kifejezetten ebédkor, a fõétel mellé szoktam enni. Különösen ha valami pörkölt, vagy sülthús az ebéd. Pontosan annál fogva hogy savas, segíti az emésztést.
Akkor sztem keress fel egy orvost, hatha tud segiteni, illetve fontos lehet azt is kideriteni mi az oka. Lehet szervi es lelki oka is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!