Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki esik, mennyi (498 db)

Amikor valaki kamaszodik miert van neki folyas ha valkinek van mennyi ido utan fog megjonni ha mar van mellem es szorzetem is van tov lenn?

Es hogyhogy azt irjak hogy a folyas az csak feher nekem barnas sargas szinu talan regebbe volt feheres most a napokban vilagos barna ez mi??

Legjobb válasz: Hát igen a fehér folyásnak fehérnek kéne lenni nem sárgának és nem barnának, de ha neked ez még csak folyás lehet valamit akkor ott gyógyítani kell.. de az is lehet h ez azt jelenti megjött mert amikor nekem jött meg kb 4-5napig ez a barna jött és 28 nap után vagy kevesebb nap után megint jött a barna de már azzal piros menstruáció is jött szóval ne legyél megijedve lehet h megjött :DD de ha mégiscsak folyás akkor menj el nõgyógyászhoz de ha van is ott valami fertõzés vagy akármi gyógyítható kenõcsökkel ne ijedj meg ezt azért tudom mert én ugy tudom h ha sárgás és kellemetlen szagú meg viszket is akkor ott valami fertõzés van...de ha nem viszket akkor megjött szerintem :// :)

Hát igen a fehér folyásnak fehérnek kéne lenni nem sárgának és nem barnának, de ha neked ez még csak folyás lehet valamit akkor ott gyógyítani kell.. de az is lehet h ez azt jelenti megjött mert amikor nekem jött meg kb 4-5napig ez a barna jött és 28 nap után vagy kevesebb nap után megint jött a barna de már azzal piros menstruáció is jött szóval ne legyél megijedve lehet h megjött :DD de ha mégiscsak folyás akkor menj el nõgyógyászhoz de ha van is ott valami fertõzés vagy akármi gyógyítható kenõcsökkel ne ijedj meg ezt azért tudom mert én ugy tudom h ha sárgás és kellemetlen szagú meg viszket is akkor ott valami fertõzés van...de ha nem viszket akkor megjött szerintem :// :)

Szeretnék érdeklődni a Capsula de slabit nevű fogyókúrás termékről. Ha valaki szedte: mennyit fogyott tőle és mennyi idő alatt?

Voltak e mellékhatásai? Pénzkidobás vagy tényleg használt?

Legjobb válasz: Na idefigyelj, ezek a mindenféle márkájú, és árú termékek ló[email protected] sem érnek, abba kell hagyni az örökös zabálást, meg a nassolást, és el kell kezdeni mozogni, értve vagyok!?

Na idefigyelj, ezek a mindenféle márkájú, és árú termékek ló[email protected] sem érnek, abba kell hagyni az örökös zabálást, meg a nassolást, és el kell kezdeni mozogni, értve vagyok!?
Elsõ elég bunkó, de mind1, hagyjad. Van olyan szer, ami használ - persze diéta és mozgás mellett. De ne ilyen agyonreklámozottat vegyél, hanem nézz szét a shop.builder.hu-n, zsírégetõk között.

Ha valaki anorexiás, mennyi idő múlva fog csomókban hullni a haja? És milyen tünetek lehetnek még?

Milyen problémákkal kell szembenéznie?

Legjobb válasz: az anorexiásoknak azért hullik a haja mert nem viszi be a megfelelõ tápanyagot a szervezetébe PL:a múmiák hajából álapítják meg hogy mit ettek tehát ha az illetõ nem eszik akkor nem tud mibõl haj "képzõdni"

az anorexiásoknak azért hullik a haja mert nem viszi be a megfelelõ tápanyagot a szervezetébe PL:a múmiák hajából álapítják meg hogy mit ettek tehát ha az illetõ nem eszik akkor nem tud mibõl haj "képzõdni"
és elhal
Pár hét után teljesen kikészül a szervezet. Hullik a haj, mindig gyenge az ember, vérszegénnyé is válhat, alacsony lesz a vérnyomása, mindig fázni fog, esetleg remegni, többször elõfordulhat ájulás, gyomorfájdalom, emésztési zavarok, a köröm törékennyé válik, mint a haj és a csontok. Egy idõ után már az ételek látványától is az undor fogja el, nem bírja nézni, ahogy mások esznek. A káliumhiány miatt könnyen görcsöt kaphat, az immunrendszere legyengül, ezért aztán könnyen összeszed különbözõ vírusokat. Szívritmuszavara is lehet egy idõ után. A bõre mindig sápadt lesz, a szemei pedig karikásak/táskásak, az arca beesett, a mozgása lelassul.
Ha anorexiás vagy, nem fog kihullani a hajad. Ha hullik, az nem attól van!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok anorexiás, csak olvastam, hogy csomokban hullik az anorexiások haja... De mitõl akkor? Miért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
Sehol?
nem tudsz, az imac képernyõjét nem tudod külsõ képernyõként használni.
de lehet, Thunderbolt elõttieket rá lehet kötni boxra és HDMI-n megy a kép, hang. 150 dolcsis cucc kell: http://www.kanexlive.com/xd

Mik a Magyar Honvédség fizikai alkalmassági követelményei? Miből mennyit kell megcsinálni és mennyi idő van rá? Ha valaki kiválóan akar teljesíteni, mennyi pontot kell elérnie?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=2.%20sz.%20mell%C3%A9k.. nyugi nem vírus, csak a hivatalos dokumentum, hogy mibõl mennyit kell csinálni és hogy mennyiért mennyi pontot kapsz

http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=2.%20sz.%20mell%C3%A9k.. nyugi nem vírus, csak a hivatalos dokumentum, hogy mibõl mennyit kell csinálni és hogy mennyiért mennyi pontot kapsz
Kicsit késve de hozzászolnék. 10 évig voltam a seregben, soha nem a minimum pontra mentem... leszereltem... 2 év civil élet után vissza vágytam... ujra megcsináltam a felvételit..... heti 3X fél óra ráforditással max pont a fizikain.... akik jöttek fiatalok, 90 %-a megbukott a felmérésen.. a többi szimplán növény...1 jegyû IQ.... na ezek az emberek 2 hónap alatt nem tudtak fel készülni? vagy csak azt hiszik hogy a honvédséghez hülyéket és gyengéket vesznek fel?
1. 3200 m futás 2. karhajlítás (fekvõtámasz), vagy húzódzkodás (2 perc) 3. hanyatt fekvésbõl felülés hajlított térddel (2 perc) Követelmény: T4 edzettségi szint, a vizsgálaton legalább 260 pontot kell elérni
A pontok pedig függnek az életkortól és a nemtõl. Egy huszonévesnek például 13 perc alatt kell lefutni a 3, 2 kilométert, és 60-60 fekvõtámasz, illetve felülés kell. De a túltelítettség miatt így is beletelhet még egy évbe is, mire bejuthatsz, a hosszú várólisták és lassú leszerelés miatt.
na igen, de ha olyan helyre jelentkezel, ahol van üresedés, akkor nagy rá az esély, hogy jövõre már szerzõdéses állományba kerülj! (mint például én is... nyáron alkalmassági és ha minden rendben lesz, akkor szeptembertõl indul a kiképzés!)
sziasztok :D teljes mértékbe igazad van én most jelentkeztem katonának szegeden a mai nap amúgy már rendszeresen edzek vagy 2-3 éve küzdõspórtóltam is 5 évet meg a mai napig is edzek ithon napi 10-van amikór 15 kilómétert futok és mindenre edzek magamtól ithon szerintem semmi értelme felkészületlenül elmenni és ijenre válalkozni én is a maximális pontot akarom kihozzni az egészbõl mert úgy nagyobb esély van a bekerülésre és egy kérdésem lenne amit még nem tudok !!!! menyit kel húzóckodni a nyújtórúdon elõre is köszönöm :)

Diákhitel törlesztés? Kinek mennyi van és mennyit törleszt? Ha valaki például 90 ezer Ft-ot keres, és és 500 ezret vett fel, az mire számítson, mennyit kell majd törleszteni várhatóan?

Legjobb válasz: Elõször a minimálbér 6%-a, ez kb. 4 ezer Ft. Utána az elõzõ évi bruttó bér 6%-a. 90 nettónál a bruttó kb. 130 ezer, tehát a törlesztõ kb. 8 ezer lesz havonta. Fontos, hogy minden adózott jövedelmet számolnak, tehát ha kaptál év végi jutalmat vagy 13. havi bért, vagy bármi egyebet, az mind növelni fogja az átlagkereseted, tehát a törlesztõd is. Innen informálódhatsz: http://diakhitel.hu/mennyit-kell-torleszteni.php

Elõször a minimálbér 6%-a, ez kb. 4 ezer Ft. Utána az elõzõ évi bruttó bér 6%-a. 90 nettónál a bruttó kb. 130 ezer, tehát a törlesztõ kb. 8 ezer lesz havonta. Fontos, hogy minden adózott jövedelmet számolnak, tehát ha kaptál év végi jutalmat vagy 13. havi bért, vagy bármi egyebet, az mind növelni fogja az átlagkereseted, tehát a törlesztõd is. Innen informálódhatsz: http://diakhitel.hu/mennyit-kell-torleszteni.php
Visszafizettem egyben az egeszet...nem birtam idegileg, hogy havi 25-30eFt-ot kidobok az ablakon, es meg csak igyis nö a hitelem. :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Pánikbetegségre, Cipralexet szedett-e valaki, és ha hirtelen hagyja abba mennyi idő múlva ürül ki a szervezetből? Valamint milyenek a leszokási tünetek? Mennyi ideig tartanak?

Két hónapja szedem a gyógyszert.Depire adták és szorongásra.Nem hogy jobb lenne rosszabb,hasmenés, hányás, orrvérzés, öngyilkossági gondolatok ,étvágytalanság,remegés,pánikroham, naponta többször,időnként memória és látászavar és még egyebek.Megjegyzem az alaptüneteim,amikkel az orvoshoz mentem éjszakai felébredés, hangulatváltozások,és időnként levert a víz,de nem mindennap,"a memóriámmal nem volt gond". Most 5 napja letettem és hirtelen hagytam abba,mert azt hittem öngyilkos leszek.Az öngyilkos gondolataim elmúltak,hasmenés volt az elején de az is múlóban van.Kezd jobb kedvem is lenni,igaz nyomom az Omega3-at és B-vitamin komplexet,valamint C,és sportolok. de időnként még érzek zavartságot,tájékozódási zavart,és homályos látást.Ha valaki hasonlóan járt érdekelne.

Legjobb válasz: Szerintem jól tetted, hogy abba hagytad a szedését, amint látom, nem okozott különösebb gondod, hiszen jobban érzed magad. Ha ilyen súlyos mellékhatásai vannak, akkor ez nem neked való, egészen biztosan. Pánikbetegségre nekem Xanaxot rendeltek, a Frontintól például kettõs látásom volt és még sok minden, amit nem bírtam elviselni. A Xanaxtól nem volt, hiába mondják, hogy az összetevõjük ugyanaz, mert mégsem teljesen, és az a kis eltérés, nálam ezt váltotta ki. Viszont nem szerettem volna rászokni a Xanaxra, (napi háromat írtak fel)ezért csak esténként vettem be felet, vagy néha egészet, és elmentem egy jó kineziológushoz. Nekem sokat segített, számomra az volt a megoldás. A pánikrohamaim lassan elmaradtak. A vitaminok és a sport sokkal jobb megoldás, mint a gyógyszer.

Szerintem jól tetted, hogy abba hagytad a szedését, amint látom, nem okozott különösebb gondod, hiszen jobban érzed magad. Ha ilyen súlyos mellékhatásai vannak, akkor ez nem neked való, egészen biztosan. Pánikbetegségre nekem Xanaxot rendeltek, a Frontintól például kettõs látásom volt és még sok minden, amit nem bírtam elviselni. A Xanaxtól nem volt, hiába mondják, hogy az összetevõjük ugyanaz, mert mégsem teljesen, és az a kis eltérés, nálam ezt váltotta ki. Viszont nem szerettem volna rászokni a Xanaxra, (napi háromat írtak fel)ezért csak esténként vettem be felet, vagy néha egészet, és elmentem egy jó kineziológushoz. Nekem sokat segített, számomra az volt a megoldás. A pánikrohamaim lassan elmaradtak. A vitaminok és a sport sokkal jobb megoldás, mint a gyógyszer.
Kérdezõ! Az antidepresszáns kezdetben mindenkinél okoz nehézséget, sõt úgy mutatja magát, hogy rosszabb lesz, mint elõtte volt. Viszont a használati utasításban az is ott áll, hogy bármilyen esetben keresse fel az orvosát, de ne hagyja abba a gyógyszer szedését. Mellesleg a cipralex egy alapgyógyszer. Ha bármi mást fogsz kapni helyette, az erõsebb lesz. Javaslom, mielõbb keresd fel az orvosodat., mert ez a betegség és ez a gyógyszer nem játék!
Citagen 20mg.ost szedek reggel 1-et a hatóanyaga "citalopram" gondolom a tiédnek is. A fantázianevek közötti eltérés csak a hordozó anyagokban vagy a tbl. dózisában különbözik. Elég régóta szedem igaz én reggel kaja után bekapom és tovább nem foglalkozom vele. Csinálom amit kell, megyek buszon s metrón, mozgólépcsõn, emberekkel beszélek és ide írogatok. Szét van esve szerinted a memóriám? Lehet, de kit érdekel.
A kérdező hozzászólása: Én jeleztem, az orvosnak nem is egyszer, hogy valami nem jó, de azzal nyugtatott idõ kell még a gyógyszernek, kell hogy hozzászokjak, de két hónap után csak rosszabbul voltam.Mellé Frontint is kaptam.Hiába mondtam, hogy úgy érzem megakarok halni, csak annyit mondott majd elmúlik!Most, hogy letettem és ezek a gondolataim nincsenek!!!Viszont a zavartság és tájékozódási zavar, homályos látással még megvan.
A rosszulléteket okozhatja a Frontin is. Én legalábbis így jártam. Lecserélték Rivotrilra, azt rendbe jöttek a dolgok. Mindenesetre az orvos dolga megítélni, hogy mit tegyen a beteg. A gyógyszer elhagyása nem megoldás. Az elõzõ jól írja: reggel beveszem a gyógyszert, és nem foglalkozok vele többet. Persze ehhez az is kell, hogy jó legyen a gyógyszer, és ne ( nagyon) bántson.
ezkben a gyógyszerekben mi a veszélyes? cipralexet szedem 2 hónapja szorongásra, rögtön az elejétõl jó. Mellékhatások nincsenek, kicsit pörget, de nekem ez kell. Jobban kiállok magamért, nem vagyok olyan érzékeny. A nagyon régi énem jön elõ, de hiányzik az érzékeny elõzõ énem. mi legyen ?
Szerintem nagyon rossz a cipralex..1 évig szedtem és nekem se lett sokkal jobb..teljesen átformál és nem is te vagy hanem a gyógyszer alatt állsz de ettõl a problémáid ugyan úgy ott lesznek..saját magadnak kell megoldani a problémáid nem a gyógyszertõl kell várni a csodát..mellékesen 10 kilót híztam tõle :/ szóval én nem ajánlom mondom 1 évig szedtem és utána szépen lassan leszoktam róla eleinte felet szedtem utána negyedet és végül leraktam..Saját erõbõl próbálj meggyógyulni és vitaminokkal sporttal!!Sok sikert és kitartást Neked :) ha gondolod írhatsz és válaszolok Neked szívesen..
Én speciel élvezem a mellékhatásait!!

Mennyire gáz, és milyen gyakori, ha valaki a fix, kötött munkaidőt szereti és a gépiesebb, kevés kreativitást igénylő munkákat?

Gáz, ha valaki ilyesmire akar váltani egyetemet végzett ember létére?

Legjobb válasz: "Mennyire gáz, és milyen gyakori, ha valaki a fix, kötött munkaidõt szereti és a gépiesebb, kevés kreativitást igénylõ munkákat?" Ez a gyakoribb, csak mindenki tudja, hogy ezt le kell tagadnia és azt kell hazudnia, hogy mindig új kihívásokat keresõ, rugalmas, céltudatos, sikerorientált csapatjátékos tele kreativitással.

"Mennyire gáz, és milyen gyakori, ha valaki a fix, kötött munkaidõt szereti és a gépiesebb, kevés kreativitást igénylõ munkákat?" Ez a gyakoribb, csak mindenki tudja, hogy ezt le kell tagadnia és azt kell hazudnia, hogy mindig új kihívásokat keresõ, rugalmas, céltudatos, sikerorientált csapatjátékos tele kreativitással.
Szerintem nem gáz, minden munkát meg kell becsülni, ha kreatív, ha nem, persze amennyiben hasznos és meg lehet élni belõle (ma már ez is nagyon számít).
A kérdező hozzászólása: Nagyon úgy érzem, hogy nekem az lenne való, még ha kevesebbet is fizet, mert úgy meglenne a lelkibékém. Az a gond, hogy jövõre MSC diploma és szüleim eltartottak és fizettek amit kellett (nem az egyetemre gondolok, államin vagyok) és ha valami olyan munkát vállalnék amihez fölösleges volt ez az 5 év egyetem, akkor lehet, hogy boldogabb, nyugodtabb ember lennék, de nagyon nagy csalódást okoznék nekik...
19:21 MSc diplomával épp elég gépies rutinmunkát találsz, sõt, ilyen az állások többsége. Hogy csak az egyik leggépiesebb rutinmunkát említsem: a legtöbb tudományos kutatás :) ))))
A kérdező hozzászólása: Hm az mitõl rutinmunka? Nem séma szerint mennek azok...
"Hm az mitõl rutinmunka?" Jó, nem az, csak 99%-ban.
A kérdező hozzászólása: De tényleg kíváncsi vagyok, miért látod rutinmunkának, mert én pont hogy úgy érzem, azokhoz marha sok kreativitás kell. Nem egykaptafára mennek a kutatások. Saját magadnak kell hipotéziseket felállítanod, azokat értékelni, megtalálni az új irányt, stb. Ebben mi rutin? Rutin például pakolni a dobozokat egy raktárban.

Istenben való hited mennyire mély? Na és mennyire hiszel abban, ha imádkozol, azt meghallja Isten, és segít rajtad?

A föld lakosainak kb. 28 %-a keresztény. A többi muzulmán hinduizmus buddhista és még ki tudja mi. Azon elgondolkodtál már? hogy azokon akik éheznek nyomorban élniük miért nem segít rajtuk az Isten? Ott van Brazília szerte (Rio) ahol nagyon mélyen vallásosak, ott vannak a legnagyobb nyomornegyedek

Legjobb válasz: Akinek jut tiszta víz,meleg otthon,minõségi táplálék miért nem takarékoskodik ? A megtakarítását olyan fejlesztésre fordítaná ami a szegény de tisztességes emberek életminõségén javítana.Pl. napenergia, szelektív hulladék gyûjtõk, víztisztító berendezések.Lehet kritizálni valakit miért fával tüzel de értelme nincs.Ha lenne lehetõsége a szegénynek biztos az olcsóbb környezet kímélõbb megoldást választaná. Ha imádkozok a gazdagok felelõtlensége is eszembe jut.Nem csak adományok kellenek a szegényeknek ,de kell nekik felvilágosítás,tanítás,arra,hogy a földünk nem bír sokat már.A nyomornegyedeket felszámolni csak így lehet.

Akinek jut tiszta víz, meleg otthon, minõségi táplálék miért nem takarékoskodik ? A megtakarítását olyan fejlesztésre fordítaná ami a szegény de tisztességes emberek életminõségén javítana.Pl. napenergia, szelektív hulladék gyûjtõk, víztisztító berendezések.Lehet kritizálni valakit miért fával tüzel de értelme nincs.Ha lenne lehetõsége a szegénynek biztos az olcsóbb környezet kímélõbb megoldást választaná. Ha imádkozok a gazdagok felelõtlensége is eszembe jut.Nem csak adományok kellenek a szegényeknek , de kell nekik felvilágosítás, tanítás, arra, hogy a földünk nem bír sokat már.A nyomornegyedeket felszámolni csak így lehet.
Hiszek abban, hogy Isten teremtette a világot, de abban már nem, hogy mindenért õ tehetõ felelõssé, ami benne történik.
Már, hogy zárná ki a kegyelmébõl az ateistákat, akkor nem sok keresztény lenne a földön, hiszen a hit is egyfajta kegyelem.
én hiszek benne, de sajnos engem sosem hallgat meg
A kérdező hozzászólása: ezért írtam azt, hogy csak köszönet és nem kérés!!!!!!
ma 10:01 Már mondtam, hogy a kereszténység szerint Isten a világmindenség teremtõje, nem pedig pénzautomata.
A kérdező hozzászólása: Indiában a legnyomorultabbak tértek át a keresztény hitre (Teréz anya jóvoltából) Azóta is hiába imádkoznak, nem lett jobb a sorsuk :-(
"akkor meg minek imádkoznak hozzá?" Ennek változatosak az indokai. "Elég , ha hálát adnak reggel, hogy ismét felébredtek, tudnak levegõt venni, esetleg szépen süt a nap, vagy vidám nap elé néznek." Ez is egy lehetséges indok.
A kérdező hozzászólása: akkor meg minek imádkoznak hozzá? Elég , ha hálát adnak reggel, hogy ismét felébredtek, tudnak levegõt venni, esetleg szépen süt a nap, vagy vidám nap elé néznek. Úgy fohászkodnak, mintha a nagyapónak könyörögnének, hogy vigye el feje felõl a fekete felhõt. De jó lenne elgondolkodni azon, hogy azt a felhõt nem õ kereste magának?
"Istenben való hited mennyire mély?" Nem hiszek. Bár azt sem hiszem, hogy nincs. Szkeptikus vagyok. "Na és mennyire hiszel abban, ha imádkozol, azt meghallja Isten, és segít rajtad?" A vallások sem állítják, hogy Istent érdekli az ima. "azokon akik éheznek nyomorban élniük miért nem segít rajtuk az Isten?" Mert Isten nem a szociális minisztérium, hanem a világmindenség teremtõje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a videót tetszett :-)
A kérdező hozzászólása: A Jehovista úgy hiszi, hogy jön az armagedon, és mindenki meghall, csak õk maradnak meg és akik már meghaltak, feltámadnak. A farkas együtt legel a báránnyal, és itt lesz a kánaán.A keresztények azt hiszik, hogy meghall, és fel megy a menybe, és az angyalokkal együtt lesz. A hindu lelke rögtön keres magának újszülöttet és abba él tovább. Az iszlám, megy a paradicsomba. Én nem tudom hova megyek, csak azt, hogy majd leszületek megint egyszer
Nem. Aki nem keresztény, az nem kér a biblia Istenébõl, aki meg nem erõszakolja rád magát. Majd a saját Istene megsegíti.
A kérdező hozzászólása: aki nem keresztény, azokat az Isten kizárja a kegyelmébõl?
A kérdező hozzászólása: Az Isten nem pénztáros, nem gyógyító nem segít semmiben, legfeljebb ha hiszel, akkor a problémákat könnyebben elfogadod. Ha bemennél egy kórházban és látnád a fiatal haldoklókat, akik elõtt még ott az élet, pedig imádkoznak hozzá, még is meghalnak. Az is elgondolkodtatott, hogy földrengés alkalmából a templom éppen úgy leomlik, mint más ház

A keresztény vallás szerint a mennybe a lelkek boldogok, de mivan ha valaki megözvegyül és rá pár évre megint elvesz valakit?

Akkor ha õk is meghalnak és találkoznak a mennybe az elõzõvel (aki úgy ment el, hogy szerették egymást) akkor édes hármasban lesznek boldogok? Nagy hülyeség!

Legjobb válasz: A mennyben már nincs testük, nincsenek testi vágyaik, nincsenek családi kapcsolatok - ott a két volt házastárs ugyanolyan lélek, mint bárki más. SZóval édes hármasról szó sincs!!!!

A mennyben már nincs testük, nincsenek testi vágyaik, nincsenek családi kapcsolatok - ott a két volt házastárs ugyanolyan lélek, mint bárki más. SZóval édes hármasról szó sincs!!!!
A kérdező hozzászólása: De akkor hogyan lehetnek ottan a lelkek boldogok, ha nincsen családjuk?
Kedves Kerdezo! A Biblia a Janos 3:13 verseben ezt mondja: "Es senki nem ment fel a mennybe, hanemha az, aki a mennybol szallott ala, az embernek fia a Krisztus." Aki meghal az mind a sirba kerul, vagyis visszater a porba, amelybol vetetett. A Biblia valoban emlit egy bizonyos szamu szemelyt, akiket Isten kivalasztott, hogy majd Jezussal egyutt, mint tarsorokosok, tarskiralyok uralkodjanak majd a fold felett. Ezek az egyenek halaluk utan "szellem testben" felmennek majd a mennybe. De ott nem hazasodnak es nem mennek ferjhez. A Biblia azt mondja, olyanak lesznek mint a "mennybeli angyalok", vagyis "nem nelkuliek". Nincs fizikai testuk tobbe. Ha kerdesed lenne meg, nagyon szivesen valaszolok. Udv: Judit!
Kedves kérdezõ, egy feltételezett dologról pontosan ugyanúgy gondolkodni, mint teljesen más körülmények között történik, az bizony vezet efféle nehézségekhez. A keresztény vallásnak ez a hite, de senki nem tudja, így van-e. Továbbá a vallás nem azt mondja, hogy "majdan" ugyanolyan módon fognak létezni a lelkek, ahogy itt létezni az embereket látod mindenféle nyûgös bajos dolgaikkal. A probléma ebbõl származik.
Máté 22. "Ugyanazon a napon menének hozzá a sadduceusok, akik a feltámadást tagadják, és megkérdezék õt, 24 Mondván: Mester, Mózes azt mondotta: Ha valaki magzatok nélkül hal meg, annak testvére vegye el annak feleségét, és támasszon magot testvérének. 25 Vala pedig minálunk hét testvér: és az elsõ feleséget vevén, meghala; és mivelhogy nem vala magzata, feleségét a testvérére hagyá; 26 Hasonlóképpen a második is, a harmadik is, mind hetediglen. 27 Legutoljára pedig az asszony is meghala. 28 A feltámadáskor azért a hét közül melyiké lesz az asszony? Mert mindeniké vala. 29 Jézus pedig felelvén, monda nékik: Tévelyegtek, mivelhogy nem ismeritek sem az írásokat, sem az Istennek hatalmát. 30 Mert a feltámadáskor sem nem házasodnak, sem férjhez nem mennek, hanem olyanok lesznek, mint az Isten angyalai a mennyben"
Szia. A halottak, azok jelenleg nem élnek sehol. Õk a feltámadásra várnak, ami a messiási királyság alatt fog megtörténni. Azok akik az égben élnek, azok nem gondolnak ilyesmire, mert azokat akiket Isten kiválaszt, hogy Krisztus társuralkodói legyenek az égben azok önként mondanak le arról, hogy ragaszkodjanak a fizikai családjukhoz. s ott teljesen más élet van, és nincs irigység, vagy megosztottság, Õk más kép gondolkodnak, mint mi tökéletlen emberek. Katy Weaver
Testben támadnak fel, de a mennyben nincs házasság, nincs szerelem. Más örömeik lesznek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!