Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki esik, akkor mennyi idővel (37 db)

Ha valakit feljelentenek akkor mennyi idő még beérkezik a rendőrségre és még onnan kijön a papír?

Lehet,hogy engem feljelentettek December elején de még nincs semmi. Szerintetek kellett volna jöünni már vminek ??

Ha valaki teherbe esik, akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? /rosszullét, hányinger/

Legjobb válasz: Ez változo. Általában a kimaradt mensi jelzi elsõnek a terhességet. A hányinger kb a 6. hét után jelentkezik, de van aki egyáltalán nincs rosszul.

Ez változo. Általában a kimaradt mensi jelzi elsõnek a terhességet. A hányinger kb a 6. hét után jelentkezik, de van aki egyáltalán nincs rosszul.
Én egy hetes terhes vagyok és már most vannak jelei a terhességemnek.Hányingerem van, szédülök, fáj a fejem, a hasam, szóval szerintem ez mindenkinél másként jelentkezik!

Ha valaki teherbe esik akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? (rosszullét/hányinger) 1, 5 hete szeretkeztem a barátommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem.

Az igaz h ha egy férfi elélvez akkor kicsit nem tud csak teljesen és utána nem képes kis ideig merev lenni??

Legjobb válasz: Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.

Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.
Én mind a két terhességemnél megéreztem a beágyazódást mert ment a hasam 2-3 napig, és görcsöltem.
Szióka! Tényleg nem tudnak kicsit, illetve nézõpont kérdése, hogy mi a kicsi. Már egy csepptõl is teherbe lehet esni. Keveset csak abban az esetben tudnak csak élvezni, ha sokat csinálták egymás után, mert akkor a mennyiség egyre kevesebb, de csökken a hatékonyság is. Napi egy két aktus esetén azomban nagy mennyiségû.


Ha minden nap csinálok x mennyiségű hasprést akkor mennyi idő alatt kezd látszani valami és mennyi idő altt lehet valakinek kockás hasa?

Tudom kajafüggő meg mennyi zsir van valakin de engem a tapasztalatok érdekelnének!Köszönöm!Ja és szerintetek mennyi az ideális ismétlés szám.

Legjobb válasz: http://www.lifetilt.hu/blog/2013/04/a-kockas-has-dieta Nem feltétlenül a kérdésedre ad választ, de érdemes elolvasni.

http://www.lifetilt.hu/blog/2013/04/a-kockas-has-dieta Nem feltétlenül a kérdésedre ad választ, de érdemes elolvasni.
Ne csinálj minden nap x mennyiségû hasprést. Heti 2-3x edz hasra, de akkor rendesen: Hasprés/felülés: 2-3x25-30 törzsfordítás/törzshajlítás: 2-3x30-40 egykezes kalapács hídtartás: 1xmax idõ Hogyha ezek az ismétlések már nem okoznak gondot, használj súlyokat, felsõ pozícióban mindig fújd ki a levegõt. Aztán akkor lesz eredmény, hogyha majd tömegelés után leszálkásítasz. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
Csak haspréssel senkinek nem lett kockás hasa... Edz hasra heti kb 3szor, normálisan ne csak haspréssel, menjen lábemelés, egyéb törzserõsítõ gyakorlatok, utána meg majd szálkásíts normális étrenddel.
Mindenkinek más a teste. Én leadtam 22kilót és még mindig nem kockás a hasam.. Jézusom most mi lesz... de ha tudod hogy kajafüggõ meg mennyi zsír van a másikon akkor az a tapasztalat téged nem érint. Én 4éve edzek most jutottam el oda hogy rávegyem magam normális diétára. Amit itt leírnak az motivációnak jó neked és semmi másra. Ha csak hasprést csinálsz az nem jó... google a barátod vagy pl youtube-on is vannak fent komplett hasazási videók... de miért csak a hasadat akarod kockássá varázsolni? Sok embernek kockás a hasa és azt hiszi menõ.. de igazából alultáplált és nem szálkás a kettõ nem ugyan az ne tévesszen meg.

Ha közös megegyezéssel válunk, de van egy 2 éves gyermekünk, akkor mennyi idővel hosszabbodik az eljárás? És egyébként mennyi idő?

Legjobb válasz: Ha a gyermek elhelyezésében is meg tudtok egyezni peren kívül akkor viszonylag hamar fog menni, ha nem akkor nagyon sokáig is elhúzódhat. Hogy pontosan meddig azt nem tudom megmondani.

Ha a gyermek elhelyezésében is meg tudtok egyezni peren kívül akkor viszonylag hamar fog menni, ha nem akkor nagyon sokáig is elhúzódhat. Hogy pontosan meddig azt nem tudom megmondani.

Használta már valaki a "brazil cacau kreatin" -os kezelést a hajára? Ha igen, akkor mennyi ideig tartott megcsinálni, (hosszút) és mennyi ideig maradt benne?

Legjobb válasz: Szia! Egyik ismerõsömnek volt, 60 .000 ért csinálták neki, derékig érõ hajról van szó, hullámos volt a haja, megcsinálták neki a brazil keratinos hajkiegyenesítést, elsõ mosásnál ki jött! Magyarország majdnem legjobb fodrász üzletében csináltatta! :D

Szia! Egyik ismerõsömnek volt, 60 .000 ért csinálták neki, derékig érõ hajról van szó, hullámos volt a haja, megcsinálták neki a brazil keratinos hajkiegyenesítést, elsõ mosásnál ki jött! Magyarország majdnem legjobb fodrász üzletében csináltatta! :D

Ha jelzáloghitele van valakinek, de viszont nem tudják időben befizetni a havi törlesztést, akkor mennyi idő múlva jönnek lefoglalni? És ez hogy működik?

Pl. 1 hónap késés miatt már lehet? Ez csak egy kérdés, nem rólam van szó, csak érdekelne ez. Mert err?l nem találtam semmit a neten.

Legjobb válasz: Ha az illetõ tudja, hogy nem fogja tudni az adott hónapban befizetni a részletet, akkor jobban jár, ha ezt jelezi a bankbak, hogy ne legyen ebbõl probléma. Esetleg azt is megteheti, hogy pl. befizeti a törlesztõ felét, hogy lássák a fizetési szándékot, és a következõ havival a fennmaradó részt és az aktuális részletet. Azért érdemes a banknak elõre jelezni, hogy nem fog tudni fizetni, mert esetleg tudnak valamit javasolni, és az sem utolsó, hogy akkor így legalább nem kell várni a fizetésre figyelmeztetõ telefonhívásokat. 1 havi csúszás miatt, ha azt a következõ hónapban rendezik az elmaradást, egyik bank sem fog árverezni ez biztos.

Ha az illetõ tudja, hogy nem fogja tudni az adott hónapban befizetni a részletet, akkor jobban jár, ha ezt jelezi a bankbak, hogy ne legyen ebbõl probléma. Esetleg azt is megteheti, hogy pl. befizeti a törlesztõ felét, hogy lássák a fizetési szándékot, és a következõ havival a fennmaradó részt és az aktuális részletet. Azért érdemes a banknak elõre jelezni, hogy nem fog tudni fizetni, mert esetleg tudnak valamit javasolni, és az sem utolsó, hogy akkor így legalább nem kell várni a fizetésre figyelmeztetõ telefonhívásokat. 1 havi csúszás miatt, ha azt a következõ hónapban rendezik az elmaradást, egyik bank sem fog árverezni ez biztos.

Ha valaki börtönre ítélnek, akkor mennyi idő szokott a tárgyalás és a tényleges elzárás között eltelni? Ha mondjuk bevonulásról van szó, és erről adhatnak e hozzátartozónak vagy bárkinek felvilágosítást a személyről, hogy hol van, ha az nem akarja.

Legjobb válasz: Ez kiszámíthatatlan. a bíróüsági ítélet után ártkerül a BVOP-hez, aztán azok a telítettségtõl függõen majd kijelölik a helyet és idõpontot és kapod a behívódat, ha addig el nem szöksz :-) Rosszabb esetben persze azonnal az ítélethirdetés után õrizetbe vesznek. Másik kérdésed: ha külön nem nyilvánítják zárt tárgyalássá, akkor tudnod kell, hogy a büntetõperek nyilvánosak (ez amolyan áldemokratikus népetetés tudod).

Ez kiszámíthatatlan. a bíróüsági ítélet után ártkerül a BVOP-hez, aztán azok a telítettségtõl függõen majd kijelölik a helyet és idõpontot és kapod a behívódat, ha addig el nem szöksz :-) Rosszabb esetben persze azonnal az ítélethirdetés után õrizetbe vesznek. Másik kérdésed: ha külön nem nyilvánítják zárt tárgyalássá, akkor tudnod kell, hogy a büntetõperek nyilvánosak (ez amolyan áldemokratikus népetetés tudod).

Ha valaki kimegy angliába és alap tudása van angolból, akkor mennyi idő, ameddig megtanulja perfekt az angolt?

Legjobb válasz: Ilyet nem érdemes mondani, hogy alap tudás. Egyrészt mit értesz alatta? Alapfokú nyelvvizsga? Vagy meg tudod kérdezni, hogy merre van a legközelebbi bolt? Másrészt ezek csak Magyarországon használt szintezések, Angliában értelmetlen ezzel mérni. Amúgy minden az egyéntõl és a környezettõl függ. Mi a cél? nyaralás? munkavállalás? ha munka akkor milyen terület, mennyit kell gyári angolok közt lenni. Kicsit konkretizálj, mert így csak találgatni lehet.

Ilyet nem érdemes mondani, hogy alap tudás. Egyrészt mit értesz alatta? Alapfokú nyelvvizsga? Vagy meg tudod kérdezni, hogy merre van a legközelebbi bolt? Másrészt ezek csak Magyarországon használt szintezések, Angliában értelmetlen ezzel mérni. Amúgy minden az egyéntõl és a környezettõl függ. Mi a cél? nyaralás? munkavállalás? ha munka akkor milyen terület, mennyit kell gyári angolok közt lenni. Kicsit konkretizálj, mert így csak találgatni lehet.
Perfekt? Úgy, hogy beszélj folyékonyan és minden köznapi dolgot megérts? 1-2 év... De úgy, hogy olyan szót is megérts, amit sosem hallottál és tudd, mi az a molekuláris biológia meg a részecskegyorsító és a fluxuskondenzátor (vicc:D) angolul, úgy sok sok év, olvasás. Minden a környezettõl függ.

Ha egy autó 80 km/h val megy, és 20 km/h szembeszél van, és az autó 97 lóerős, akkor mennyi idő alatt ér el karakószörcsögre?

Legjobb válasz: Ha te 180 centi magas vagy,és reggelire megeszel 20 deka szalámis salátát,akkor holnap mennyibe fog kerulni a 98-as benzin literje? Na valami hasonlot kérdeztél itt?

Ha te 180 centi magas vagy, és reggelire megeszel 20 deka szalámis salátát, akkor holnap mennyibe fog kerulni a 98-as benzin literje? Na valami hasonlot kérdeztél itt?
honnaannn?
Na ezt számold ki: Ha egy kõmûves, egy nap alatt, 1 méter falat húz fel, akkor hány kõmûves, hány nap alatt, hány méter falat csinál???
Ha egy 7 éves, egy nap alatt 1 kérdést tesz fel, akkor mennyi az esélye, hogy a moderátorok elmennek wc-re, és elfogy a papír?
A kérdező hozzászólása: az utolsónál a pont :)
Na mégegy javítás: * km/h
javítás: * v=s/t
Meg a szembeszélnek? Ahogy leírtad 80 km6h val megy, akkor mindegy mekkora a szembeszél. Az elhasznált energia lesz csak több a szélsebesség növekedésével (ugyanazon haladási sebesség mellett) v7s/t képlettel tudod kiszámolni, de nincs meg minden adat hozzá. (az "s" hiányzik).
mi köze a lóerõnek hozzá?
Paraméteresen a megoldás: t=s/80 ahol s a két település távolsága km-ben.
A kérdező hozzászólása: ha egy nap alatt egy kõmûves egy falat huz fel, akkor valószinû hogy kõbányai világost iszik :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!