Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki esik, akkor mennyi (147 db)

Ha valakit feljelentenek akkor mennyi idő még beérkezik a rendőrségre és még onnan kijön a papír?

Lehet,hogy engem feljelentettek December elején de még nincs semmi. Szerintetek kellett volna jöünni már vminek ??

Ha valaki teherbe esik, akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? /rosszullét, hányinger/

Legjobb válasz: Ez változo. Általában a kimaradt mensi jelzi elsõnek a terhességet. A hányinger kb a 6. hét után jelentkezik, de van aki egyáltalán nincs rosszul.

Ez változo. Általában a kimaradt mensi jelzi elsõnek a terhességet. A hányinger kb a 6. hét után jelentkezik, de van aki egyáltalán nincs rosszul.
Én egy hetes terhes vagyok és már most vannak jelei a terhességemnek.Hányingerem van, szédülök, fáj a fejem, a hasam, szóval szerintem ez mindenkinél másként jelentkezik!

Volt már valaki úgy hogy gyerek mellett elment munkaügyi-s tanfolyamra? És akkor mennyit hiányozhatott ha a gyerek beteg volt?

Legjobb válasz: Bizonyára sokan mennek úgy is, hogy van gyerekük... Ez azonban nem mentesít semmi alól, hiányozni ugyanúgy nem lehet, mint egyébként se. A max hiányzás azt hiszem 10%.

Bizonyára sokan mennek úgy is, hogy van gyerekük... Ez azonban nem mentesít semmi alól, hiányozni ugyanúgy nem lehet, mint egyébként se. A max hiányzás azt hiszem 10%.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha valaki teherbe esik akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? (rosszullét/hányinger) 1, 5 hete szeretkeztem a barátommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem.

Az igaz h ha egy férfi elélvez akkor kicsit nem tud csak teljesen és utána nem képes kis ideig merev lenni??

Legjobb válasz: Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.

Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.
Én mind a két terhességemnél megéreztem a beágyazódást mert ment a hasam 2-3 napig, és görcsöltem.
Szióka! Tényleg nem tudnak kicsit, illetve nézõpont kérdése, hogy mi a kicsi. Már egy csepptõl is teherbe lehet esni. Keveset csak abban az esetben tudnak csak élvezni, ha sokat csinálták egymás után, mert akkor a mennyiség egyre kevesebb, de csökken a hatékonyság is. Napi egy két aktus esetén azomban nagy mennyiségû.

Ha valaki meleg, és úgy viselkedik, öltözködik, mint egy áltagos srác, viszont az akaratlan gesztusai, mozgása, beszéde, stb. árulkodóak, akkor ő mennyire vállalható, és kívánatos társaság?

Hetero férfiak, hetero nők számára, illetve meleg párkapcsolatban? Ti adnátok neki egy esélyt? Kérlek nemet, orientációt, kort írjatok!

Legjobb válasz: Attól függ. Szerintem ha olyasmit tesz, ami zavarja a többieket, akkor nem fognak neki örülni. Azaz pl. ha hozzásimul a hozzá azonos nemûhöz, vagy valami hasonló dolgot csinál, az nem elfogadható annak, aki nem olyan beállítottságú. Tehát a másikhoz való /túlzott/ közeledés testileg-lelkileg egyaránt nem ajánlatos, hogy az illetõ ne érezze magát kellemetlenül. Valahogy vissza kéne magát ,,fognia" ilyen téren, tehát úgy tekinteni a többiekre, mint haverokra, akiktõl amúgy sem várhat semmit... és elérni, hogy ezt õk is tudják, és ne gondolják azt, hogy õk tetszenek neki... mert ebbõl adódhatnak gondok. Egyébként mem is kell nagy dobra verni, hogy õ a saját neméhez vonzódik. Vannak emberek (heterok), akiknek a viselkedése hasonlít a melegekéhez, és õket is elfogadják a haverjai. Úgyhogy ez inkább arról szól, amit az elõbb leírtam (azaz szerintem:) A párkapcsolatban pedig ott nyilván más a helyzet, de ott meg az számít, hogy kinek mi jön be. Mindenkinek más az ízlése, lehet, hogy valakinek pont ilyen... 18/L hetero.

Attól függ. Szerintem ha olyasmit tesz, ami zavarja a többieket, akkor nem fognak neki örülni. Azaz pl. ha hozzásimul a hozzá azonos nemûhöz, vagy valami hasonló dolgot csinál, az nem elfogadható annak, aki nem olyan beállítottságú. Tehát a másikhoz való /túlzott/ közeledés testileg-lelkileg egyaránt nem ajánlatos, hogy az illetõ ne érezze magát kellemetlenül. Valahogy vissza kéne magát , , fognia" ilyen téren, tehát úgy tekinteni a többiekre, mint haverokra, akiktõl amúgy sem várhat semmit... és elérni, hogy ezt õk is tudják, és ne gondolják azt, hogy õk tetszenek neki... mert ebbõl adódhatnak gondok. Egyébként mem is kell nagy dobra verni, hogy õ a saját neméhez vonzódik. Vannak emberek (heterok), akiknek a viselkedése hasonlít a melegekéhez, és õket is elfogadják a haverjai. Úgyhogy ez inkább arról szól, amit az elõbb leírtam (azaz szerintem:) A párkapcsolatban pedig ott nyilván más a helyzet, de ott meg az számít, hogy kinek mi jön be. Mindenkinek más az ízlése, lehet, hogy valakinek pont ilyen... 18/L hetero.
A kérdező hozzászólása: Ne ilyesmire gondolj. Egy olyan srácra, aki szeretne egy szürke kisegér lenni, egy ember a sok között. Aki nem akarja, hogy látszódjon, hogy meleg, és mindent meg is tesz érte, hogy hetero kinézete legyen. Sosem próbálkozik, sosem csinál semmi "félreérthetõt". De a gesztusai, mozdulatai, hangja, azok a dolgok, amik nem tudatosan jönnek, mégis elárulják õt. Egy ilyen sráchoz hogyan viszonyulnátok, férfiak és nõk, heterok és melegek?
Értem. Hát az nem hiszem hogy annyira zavaró lenne :) embere válogatja.
"Egy olyan srácra, aki szeretne egy szürke kisegér lenni, egy ember a sok között." A szürke kisegerekkel csak a szürke kisegerek szeretnek barátkozni. Elég gáz hogy azon töröd magad hogy elnyomd a természetes viselkedésed csak azért hogy olyan embereknek szimpatizálj akiket még nem is ismersz és akik csak úgy fogadnak el ha megváltoztatod magad. Biztos nagyon boldog életed lehet. 22F meleg
A kérdező hozzászólása: Ahogy mondod, a szürke kisegerekkel csak a szürke kisegerek barátkoznak. Én pedig a szürke kisegereket tartom szimpatikusnak, szerethetõnek, vagy ha arról van szó, vonzónak. A trendi, divatos, "érdekes" emberektõl a hideg kiráz.
én vállalnám.. bár attól függ milyen mértékben meleges a viselkedése.. 26/f/m p
"De a gesztusai, mozdulatai, hangja, azok a dolgok, amik nem tudatosan jönnek, mégis elárulják õt." Hátizé. Maga a gondolat, hogy a gesztusok, vagy a halk hang elárulja valakirõl a szexuális orientációját, elég fura nekem. Én úgy vettem észre, hogy az emberek többsége automatikusan feltételezi mindenki másról, hogy heteró, és ez alól csak az kivétel, ha valaki látványosan nõiesen viselkedik férfi létére. Tehát ha rózsaszín pólót veszel fel streccsnadrággal, akkor már nem áll ez a szabály, de ha farmert viselsz és rendes pólót, akkor automatikusan heterónak fognak tartani. Függetlenül a mozdulataidtól. Ezért lehet az is, hogy olyan sok meleg él rejtõzködve. Nem veszik õket észre. Ha a te környezetedben az emberek ennél jobb megfigyelõk, az akkor lehet kellemetlen számodra, ha nem vagy nyíltan meleg. Akkor is csak azért, mert folytonosan hazudnod, magyarázkodnod kell - azt meg senki nem szereti. Aki látványosan kellemetlenül érzi magát, az nem vonzó. Ettõl függetlenül nem mindenki számára kizáró ok, ha valaki buzysan viselkedik. De szerintem jobb, ha nyíltan felvállalod - ha már elrejteni nem tudod.
Meleg fiú vagyok, de én könnyen leplezem mert önmagamként viselkedve és öltözködve sem feltételezik rólam a homoszexualitást. Engem nem zavarna egy ilyen srác. Bármilyen tekintetben adnék neki esélyt ha amúgy az esetem. Az ilyesmi nem elsõdleges szempont.
Kérdezõ, tán kérdõívet szerkesztesz?

Ha közös megegyezéssel válunk, de van egy 2 éves gyermekünk, akkor mennyi idővel hosszabbodik az eljárás? És egyébként mennyi idő?

Legjobb válasz: Ha a gyermek elhelyezésében is meg tudtok egyezni peren kívül akkor viszonylag hamar fog menni, ha nem akkor nagyon sokáig is elhúzódhat. Hogy pontosan meddig azt nem tudom megmondani.

Ha a gyermek elhelyezésében is meg tudtok egyezni peren kívül akkor viszonylag hamar fog menni, ha nem akkor nagyon sokáig is elhúzódhat. Hogy pontosan meddig azt nem tudom megmondani.

Ha mondjuk valaki rendszeresen csinál fekvőtámaszokat ökölbe szorított kézzel és üti a falat hogy erősítse az öklét annak több kalciumot kell be vinnie mint egy normál embernek? Ha igen akkor mennyivel?

Legjobb válasz: Többet kéne, még a simán sportoló embereknek is, rendes adat nincs rá, mert vitatkoznak arról, hogy ebbõl mennyi hasznosul. Egyébként azt tudod, hogy ha nem ez a hivatásod, akkor nem éri meg szétverni a kezedet?

Többet kéne, még a simán sportoló embereknek is, rendes adat nincs rá, mert vitatkoznak arról, hogy ebbõl mennyi hasznosul. Egyébként azt tudod, hogy ha nem ez a hivatásod, akkor nem éri meg szétverni a kezedet?
A kérdező hozzászólása: Amúgy megfontoltan csinálom nem teljes erõbõl ütöm a falat meg ilyenek.Azt nem tudod véletlenül ha mondjuk érzem hogy nem tudok több fekvõtámaszt csinálni ökölbe szorított kézzel mert fáj akkor mennyi idõ kell hogy be épüljön a kalcium?
Nem igazán értem a kérdést, de túl specifikus, szerintem nem is lenne rá egyértelmû válasz :D Persze, hogy fáj, piszkosul ingerli a csonthártyát, ha ezt csinálod.
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy kell?
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=lCm5WiHda-0&list=LLnotFHtiZAN.. Ez az ember is évekig ütött kemény dolgokat
Sehogy, ennek ez a lényege, hogy fájjon, de ha neked nem múlik sok minden rajta, akkor szerintem inkább kíméld a kezedet.
A kérdező hozzászólása: Amibe bele kezdtek akkor azt komolyan veszem.:D kösz a segítségedet!
Az ilyen ütésektõl apró repedések keletkeznek a csontban. A szervezet ezeket regenerálja, ez azonban idõbe telik. Fontos hogy fokozatosan szoktasd hozzá az öklöd az ilyen terheléshez. Idõvel a csont szerkezete jóval erõsebb lesz. Amúgy a az jó ötlet hogy több kalciumot viszel be a szervezetedbe, így a csontjaid gyorsabban elérik a kívánt erõsséget. Sokféle kalcium tabletta létezik, mindegyiket az elõírt mennyiségben kell alkalmazni. Amúgy ha szereted a tejtermékeket azokkal is sok kalciumot tudsz a szervezetedbe juttatni. Hogy pontosan mennyivel kell több kalcium mint egy normál embernek ezt nehéz megmondani. Azt is változó hogy egy átlag embernek mennyit kell bevinnie. Ez attól függ hogy idõs, fiatal, férfi, nõ, esetleg várandós e.

Ha valaki Németországban van és Magyaroszágról felhívják 30-as mobilról a 30-as itthoni mobilját akkor ki fizeti a hívást és mennyi a percdíja?

Legjobb válasz: Aki itthonrol telefonal az sima magyar percdijat fizet, amennyit rendesen is. Aki kint fogadja a hivast attol vonnak penzt, de hogy mennyit az a dijcsomagodtol, szerzodesedtol fugg, azt a T-Mobile tudja pontosan megmondani. Szerintem olyan 50 es 100 forint kozotti osszegre szamits percenkent.

Aki itthonrol telefonal az sima magyar percdijat fizet, amennyit rendesen is. Aki kint fogadja a hivast attol vonnak penzt, de hogy mennyit az a dijcsomagodtol, szerzodesedtol fugg, azt a T-Mobile tudja pontosan megmondani. Szerintem olyan 50 es 100 forint kozotti osszegre szamits percenkent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A hívásfogadás EU-n belül kb. 27 Ft/perc minden szolgáltatónál és minden tarifacsomagban.

Ha minden nap csinálok x mennyiségű hasprést akkor mennyi idő alatt kezd látszani valami és mennyi idő altt lehet valakinek kockás hasa?

Tudom kajafüggő meg mennyi zsir van valakin de engem a tapasztalatok érdekelnének!Köszönöm!Ja és szerintetek mennyi az ideális ismétlés szám.

Legjobb válasz: http://www.lifetilt.hu/blog/2013/04/a-kockas-has-dieta Nem feltétlenül a kérdésedre ad választ, de érdemes elolvasni.

http://www.lifetilt.hu/blog/2013/04/a-kockas-has-dieta Nem feltétlenül a kérdésedre ad választ, de érdemes elolvasni.
Ne csinálj minden nap x mennyiségû hasprést. Heti 2-3x edz hasra, de akkor rendesen: Hasprés/felülés: 2-3x25-30 törzsfordítás/törzshajlítás: 2-3x30-40 egykezes kalapács hídtartás: 1xmax idõ Hogyha ezek az ismétlések már nem okoznak gondot, használj súlyokat, felsõ pozícióban mindig fújd ki a levegõt. Aztán akkor lesz eredmény, hogyha majd tömegelés után leszálkásítasz. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
Csak haspréssel senkinek nem lett kockás hasa... Edz hasra heti kb 3szor, normálisan ne csak haspréssel, menjen lábemelés, egyéb törzserõsítõ gyakorlatok, utána meg majd szálkásíts normális étrenddel.
Mindenkinek más a teste. Én leadtam 22kilót és még mindig nem kockás a hasam.. Jézusom most mi lesz... de ha tudod hogy kajafüggõ meg mennyi zsír van a másikon akkor az a tapasztalat téged nem érint. Én 4éve edzek most jutottam el oda hogy rávegyem magam normális diétára. Amit itt leírnak az motivációnak jó neked és semmi másra. Ha csak hasprést csinálsz az nem jó... google a barátod vagy pl youtube-on is vannak fent komplett hasazási videók... de miért csak a hasadat akarod kockássá varázsolni? Sok embernek kockás a hasa és azt hiszi menõ.. de igazából alultáplált és nem szálkás a kettõ nem ugyan az ne tévesszen meg.

Ha menszi szerű görcsöket érzek és a tejem sárga színűvé vált akkor mennyi lehet még hátra?

A nyákdugóval még nem találkoztam, a magzatvíz nem szivárog.

Legjobb válasz: Szia! Nem feltétlenül kell a nyákdugóval találkoznod, illetve a magzatvíz sem folyik el mindenkinél rögtön. Nézd az órát... ha rendszeressé válik a derékfájásod, akkor lehet, hogy ezek már nem csak jósló fájások, hanem "valódiak" :o), ha rendszertelenek, illetve teljesen megszûnnének a fájások, akkor csak jóslók voltak.

Szia! Nem feltétlenül kell a nyákdugóval találkoznod, illetve a magzatvíz sem folyik el mindenkinél rögtön. Nézd az órát... ha rendszeressé válik a derékfájásod, akkor lehet, hogy ezek már nem csak jósló fájások, hanem "valódiak" :o), ha rendszertelenek, illetve teljesen megszûnnének a fájások, akkor csak jóslók voltak.
Milyen tej az ami már sárga színûvé is válik a 39. héten? Azóta mi a helyzet veletek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!