Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki esik, akkor (2655 db)

te ugyanaz vagy aki az elõzõ frigides kérdést is kiírta?
A kérdező hozzászólása: nem. nem vagyok tisztában ezekkel a fogalmakkal. szeretném ha valaki helyre tenne.
A kérdező hozzászólása: senki sem tudja?
Frigid kifejezést általában nõkre mondják de férfi is lehet frigid, bár olyat még nem láttam. Nevezhetjük betegségnek, pszichés oka van általában. Az illetõ képtelen szexuálisan felizgulni, vagy az ehhez kapcsolódó dolgokat átélni. Röviden megfogalmazva talán a szexuális ingerek és ösztönök hiánya. Az aszexualitás szintén pszichés zavar, fizikai rendellenesség nincs, sõt maszturbálás is elõfordul. Inkább itt arról van szó hogy az ilyen emberek nem vonzódnak semmihez és senkihez szexuálisan. Elég pocsék dolog lehet.
Frigid ember nem szexel, de még csak nem is maszturbál.Az aszexuális ember maszturbál, de nem érez szexuális vonzalmat senki iránt, tehát nem szexel.
Én aszexuális vagyok, és rendszeresen maszturbálok.

Ha valaki terhes, akkor lehetséges hogy mégis megjön neki? És ha igen, akkor miért van ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, viszont ritkán fordul elõ! A szervezet még "emlékszik" arra, hogy az adott hónap x napján a nem megtermékenyített petesejt vér formájában távozik és ezért elõfordulhat pecsételõvérzés vagy pár napig tartó enyhe menstruáció, de van akinél rendesen ugyanúgy zajlik ahogyan a terhessége elõtt! Viszont ezzel vigyázni kell ugyanis a vérzésnek lehet más oka is ami lehet, hogy problémát jelez és célszerû azonnal bemenni a kórházba! (de az egészen más jellegû vérzés) Én legalábbis így tudom. De itt egy internetes oldal ahol mindent megtudhatsz! :) http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Lehetséges, viszont ritkán fordul elõ! A szervezet még "emlékszik" arra, hogy az adott hónap x napján a nem megtermékenyített petesejt vér formájában távozik és ezért elõfordulhat pecsételõvérzés vagy pár napig tartó enyhe menstruáció, de van akinél rendesen ugyanúgy zajlik ahogyan a terhessége elõtt! Viszont ezzel vigyázni kell ugyanis a vérzésnek lehet más oka is ami lehet, hogy problémát jelez és célszerû azonnal bemenni a kórházba! (de az egészen más jellegû vérzés) Én legalábbis így tudom. De itt egy internetes oldal ahol mindent megtudhatsz! :) http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Az tényleg igaz, hogy, ha valaki szoptat, akkor nehezebben esik teherbe?

Legjobb válasz: Csak akkor esik nehezen teherbe ha naponta többször szoptat. Ha már csak kétszer v. háromszor egy nap akkor bármikor lehet peteérés és ha pont akkor szeretkeznek lehet úgy várandós hogy nem is jön meg a menstruációja. Ha nem gondol terhességre akkor nem is figyeli a testét a tüneteket amik a peteérést jelzik és könnyen becsúszik a 2. baba. igy korrekt.

Csak akkor esik nehezen teherbe ha naponta többször szoptat. Ha már csak kétszer v. háromszor egy nap akkor bármikor lehet peteérés és ha pont akkor szeretkeznek lehet úgy várandós hogy nem is jön meg a menstruációja. Ha nem gondol terhességre akkor nem is figyeli a testét a tüneteket amik a peteérést jelzik és könnyen becsúszik a 2. baba. igy korrekt.
Én nem tudom, de nekem mind a két unokatesóm a szülés után 3 hónappal esett teherbe, és akkor még javában szoptattak naponta többször.
Igaz, mert magas lehet a prolaktin szintje a szopi miatt. Nekem most lesz két éves a fiam, egyszer menstruáltam a szülés óta, az is lehet, hogy csak azért volt, mert már annyira megvastagodott a méhnyálkahártyám, hogy a saját súlya miatt levált, de nem volt peteérésem. Ez volt 3 hónapja, azóta semmi. Dokihoz rendszeresen járok, szeretnénk kistesót, de azt mondta az orvos, hogy amíg inger éri a cicit, addig nem fog összejönni. Szóval nekem teljesen el kell választanom a még most is szopikázó "nagyfiamat" ahhoz, hogy legyen peteérésem, és még utána is kell 1-2 hónap, hogy újra normálisan dolgozzanak a hormonjaim. De ez mindenkinél máshogy mûködik. Sógornõm babája fél éves, eddig csak anyatejet kapott, és szülés után 5 héttel már normálisan menstruált, azóta is szép 28 napos ciklusai vannak. Egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: A kisfiam 21 hónapos lesz, fél éves volt, amikor megjött, és mostanra 1-2 nap eltéréssel, de egész szépen beállt a ciklusom. Már csak reggel igényli a szopit, napközben max. 2 alkalommmal, de inkább csak megnyugtatás végett. Én úgy érzem, hogy ennyi szopi mellett ez nem lehet gond, mondjuk még csak két hónapja próbálkozunk. Lehet, hogy most már ezt a kis szopit is érdemes lenne inkább elvenni?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!
6 hónapos volt a kislányom, mikor teherbe estem. Onnan vettem észre, hogy azonnal elutasította a kicsi a szopizást. Azt mondták az orvosok, hogy megváltozott a tej íze. Többé nem is szopizott, nagyon szomorú voltam.
Igen, ez régen nagyjából így volt.Ezért is igyekeztek az anyukák minél tovább szoptatni. Mára már ez is megváltozott, hiszen beleavatkoztunk a természet rendjébe. Nemcsak, hogy fogamzásgátlót szedünk, de az ezt szedõ nõk vizelete bekerül a folyókba - egyéb szennyezõdésektõl meg tudják az ivóvizet tisztítani, de ma még a hormonoktól nem. Ráadásul az állatok is hormont kapnak, hogy gyorsabban fejlõdjenek (és antibiotikumot, hogy ne legyenek betegek). Ezért is hízunk el !

Ha valaki terhes akkor is van peteérése? És peteérés jelek is vannak? Ragacsos folyás stb.

Még fiatal vagyok,és sokat olvasgatok dolgokról,mindenr?l tudni akarok,és ez a kérdés is érdekelne engem.Két éve van egy barátom,de még nem volt köztünk semmi szex.Ugy érzem nem sietek,de a barátom se.Olyat is olvastam már,hogy ha megtörtént az aktus,és rá két napra megjön a mensi lehetséges még akkor is baba? És következ? hónapban fog lehet kimaradni? Tehát ha válaszolnátok a kérdésemre,megköszönném:) Egy 16 éves csajszi.

Legjobb válasz: orvosilag nem valószínû, de ha olvasod a fórumot még erre is találhatsz példát, szóval elvileg nem, de gyakorlatilag igen. általában azért ha terhes vagy, akkor nem ugyanúgy jön meg, de van aki mensi alatt esik teherbe, vagy akár közvetlenül elõtte, van aki menstruál közben és van aki semmit nem érez....

orvosilag nem valószínû, de ha olvasod a fórumot még erre is találhatsz példát, szóval elvileg nem, de gyakorlatilag igen. általában azért ha terhes vagy, akkor nem ugyanúgy jön meg, de van aki mensi alatt esik teherbe, vagy akár közvetlenül elõtte, van aki menstruál közben és van aki semmit nem érez....
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen hogy válaszoltál:)

Nekem tv-m van nem monitor és azon szoktam gépezni néha a képernyő felbontásom 1280×768ra tudom tenni ha általános nem PnP képernyőn van ám van amikor Philip FTVre vált és akkor nincs köztük az a felbontás így akkor nem indul el a gta mit tegyek?

Ha lehet akkor több féle megoldást javasoljatok kérlek!

Legjobb válasz: Am azt vettem észre, hogy ha fent van a gta akkor ha újra rakom a gépet betom tenni a felbontást ha meg fent akkor meg nem

A kérdező hozzászólása: Am azt vettem észre, hogy ha fent van a gta akkor ha újra rakom a gépet betom tenni a felbontást ha meg fent akkor meg nem

Ha valaki terhes, akkor nem várt előtt pár nappal már kimutatná a teszt és felesleges tovább reménykedni, ugye?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg addig reménykedhetsz. Nem biztos, hogy a nemvárt elõtt kimutatja a teszt. Bár vannak 10-es érzékenységû tesztek amik esetleg kimutatják a peteérést követõ 12. napon reggel. Ez nem biztos, hogy egybeesik az együttlét idejével. Ha esetleg akkor sem mutatja ki, amíg nem jön meg, addig van esély. Van akinek csak az elmaradt mensi után 2 héttel mutatja ki, de ez a ritkább. Az elmaradt mensi utáni nap tesztelj, akkor már nagy valószínûséggel kimutatja bármelyik teszt.

Amíg nem jön meg addig reménykedhetsz. Nem biztos, hogy a nemvárt elõtt kimutatja a teszt. Bár vannak 10-es érzékenységû tesztek amik esetleg kimutatják a peteérést követõ 12. napon reggel. Ez nem biztos, hogy egybeesik az együttlét idejével. Ha esetleg akkor sem mutatja ki, amíg nem jön meg, addig van esély. Van akinek csak az elmaradt mensi után 2 héttel mutatja ki, de ez a ritkább. Az elmaradt mensi utáni nap tesztelj, akkor már nagy valószínûséggel kimutatja bármelyik teszt.
Na most peteérés a középidõben van, A megtermékenyített petének átlag 10 nap kell a beágyazódáshoz. Érzékeny tesztek kimutathatják a terhességet, de ezek még ekkor nem 100%oksak
Átlagos, 28 napos ciklusnál a 14. nap körül van a tüszõrepedés (köznapi nyelven peteérés, bár az mást jelent), és még 14 nap a következõ vérzésig. Kb ennyi idõ kell ahhoz is, hogy a terhesség alatt termelõdõ HCG hormon szintje a kimutatható határ fölé emelkedjen, és egy érzékeny teszt kimutassa. Elõfordulhat valakinek véletlenül korábban van tüszõrepedése, mondjuk a 10. napon, és így a tesztje is korábban mutathat pozitívat. De ez inkább kivétel, mint szabály. tehát ne várd el a testedtõl, hogy így mûködjön. A teszteket is arra találták ki, hogy a késés okát mutassa meg. Ráadásul hiába mutat a teszt pozitívat a vérzés elõtt, ha mégis megjön a menszesz, mert a baba nem tudott veled maradni. A terhesség csak akkor biztos, ha a vérzés késik, a teszt pozitív, és nõgyógyász ultrahanggal is igazolta, hogy van ott egy baba. Szóval butaság már jóval azelõtt lemondanod a terhességrõl, mielõtt egyáltalán kiderülhetne, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Majd meglátjuk.:(

Nincs olyan "hangfelvétel" (amit le lehet tölteni) és akkor ha bekapcsolod a telefonba olyan mintha telefonálnál valakivel, és akkor elhiszik hogy beszélsz valakivel, mert hallanak valamit?

Vagy program: pl. mondasz valamit és beállítod hogy n?i hangba játsza le vagy lelehessen menteni meg ilyesmi...

Legjobb válasz: De egyik lányismerõsöm se csinálná meg... kicsit ciki amit kéne meg hát magánügy és elkell emberekkel hitetnem hogy telefonálok ...

A kérdező hozzászólása: De egyik lányismerõsöm se csinálná meg... kicsit ciki amit kéne meg hát magánügy és elkell emberekkel hitetnem hogy telefonálok ...
Szerintem manapság már minden telefonban van hangfelvevõ. Megkérde egy lányismerõsödet az adott szöveg felvételére, de elõtte magad kipróbálod milyen távolságról kell normál hangon beszélni, hogy az ne legyen túl hangos vagy halhatatlan a mikrofon számára.
Akkor fogsz egy filmet ahol telefonba beszél a csaj, audacity hangszerkesztõvel kivágod a beszélgetést a filmbõl, lehalkítva elmented a telefonodra mint hangfile. Amikor "telefonálni" akarsz, bemész a hangokhoz, elsõ gomblenyomás: csengõhangod, ezt a hívást "felvéve" elindítod az egyel mellette elhelyezett beszélgetés hangot... :)

Mi a véleményetek erről? Az orvosom azt mondta, ha vérzek és akkor csinálok tesztet, akkor csalhat a teszt. Ilyet hallott már valaki? 2 napot késett, és ma akartam tesztelni, de alig alig megjött, és felhívtam a dokit, hogy csináljak e azért.

Szerintetek érdemes azért tesztelni??? PÉ utáni 17.napon vagyok már. Reggeli hőm 37.1 már kb 1 hete...sosem szokott ilyen magas lenni. Vagy várjam meg a vérzés elmúlását...

Legjobb válasz: Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).

Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).
Hát ha ilyet mondott, szerintem válts orvost, de lehet én vagyok tudatlan. Vagy van HCG a szervezetedben, vagy nincs. A vér nem módosítja az értéket. Nyugodtan tesztelj, bár ha megjött, akkor nem tudom mennyi értelme van. Nem lehet, hogy csak azért mondta a doki, hogy ne tesztelj, mert szetetné megvárni, hogy milyen lesz a vérzés. Pl.: hány napig tart, vagy mennyiség stb? Drukkolok ennek ellenére!
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom...lehet hogy azért mondta, mert azt gondolja hogy meg fog jönni, de hát a pici betét, épp hogy olyan...alig van valami, de azért van...csak hogy kétségbe essek...a reggeli hõm ami nagyon gyanús, de lehet meg várom a reggelt, és ha lejjebb megy, akkor nem tesztelek, ha marad, akkor megcsinálom...nem tudom mire vélni...és nagyon kíváncsivá tett ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Megfontolandó amit írtál...és ha csak egy két nap lesz vérzés??? Azt is menszesznek vegyem?
3. vagyok, ha ilyen kevés a vérzésed, szerintem csak akkor tesztelj, ha mondjuk két nap múlva sem lesz erõsebb, vagy elmúlik, mert akkor viszont ha van baba, lehet, hogy hormon pótlásra lesz szükség. Nálam sokszor csak ilyen pici vérrel kezdõdik, és csak a 3. napon jön meg úgy igazán. Szerintem ilyen korai terhességnél még úgysem látna sok mindent, a doki sem, és csak vissza rendelne egy-két hét múlva, addig meg csak tûkön ülnél és emésztenéd magad. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kedves 3as! Köszönöm még egyszer a választ. Ilyen kevés sosem szokott lenni. Elsõ nap általában dõl a vér belõlem, és minden nappal egyre kevesebb, és az 5. napra szépen elmúlik. Hát, várok 2-3 napot, és meglátjuk! Szép napot!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen :) ! Drukkolok neked :) !

Ha egy lány utoljára 2 éve feküdt le valakivel és akkor elösször, akkor kellemetlen lenne neki ennyi idő után a szex?

Legjobb válasz: Mit értesz a kellemetlen alatt? Nálam másfél év telt el, olyan volt, mintha megint elveszteném a szüzességem, de a pasim is tisztában volt azzal, hogy elõtte csak 3x szexeltem, és az is másfél éve volt, úgy is állt hozzá. Nagyon odafigyelt rám, és jó volt vele lefeküdni. Szerintem ez másoknál is így lehet, akiknek még nincs nagy tapasztalatuk, és sok idõ telik el a következõ szexig.

Mit értesz a kellemetlen alatt? Nálam másfél év telt el, olyan volt, mintha megint elveszteném a szüzességem, de a pasim is tisztában volt azzal, hogy elõtte csak 3x szexeltem, és az is másfél éve volt, úgy is állt hozzá. Nagyon odafigyelt rám, és jó volt vele lefeküdni. Szerintem ez másoknál is így lehet, akiknek még nincs nagy tapasztalatuk, és sok idõ telik el a következõ szexig.
Én pasi vagyok és ugyanez a szitu, csajozni nincs idõm már lassan ott tartok elmegyek egy örömlányhoz.
Dehogy! Olyan nedves lesz, hogy öröm lesz nézni... Élvezni fogja, de ha nem tapasztalt elsõ a türelem és az elõjáték! :)

Ha a blogomon publikálom egy versemet/akármit, akkor arra érvényesek a szerzői jogok? Ha valaki "ellopná" akkor milyen lépéseket tehetnék és mekkora sikerrel?

Csak azért kérdezem, mert már megtörtént, hogy egy egész bejegyzést kimásolt valaki és feltette a saját blogjára. Sehol nem t?ntette fel, hogy t?lem van. Szerencsére ? leszedte, amint szóvátettem, hogy tudok a lopásáról, de félek, nem mindenkivel lenne ilyen szerencsém. Mit tehetek, ha azt látom, hogy "megloptak" ilyen módon és nem hajlandóak leszedni a tartalmat ami amúgy az enyém?

Legjobb válasz: A válasz engem is érdekelne. Nekem egy csomó versemet tették fel többen is a hot dogos oldalukra. Persze se szerzõ, se forrás megjelölés, csak úgy volt az egész vers sorozat (17 rész) az oldalon és úgy találtam meg véletlenül hogy rákerestem egy sorra mert azt a képet kerestem amit hozzá töltöttem fel. Az egyik nekem azt mondta, hogy amit netre felteszek és nem védettem le az köztulajdon vagy mi. De azért nehogy már!

A válasz engem is érdekelne. Nekem egy csomó versemet tették fel többen is a hot dogos oldalukra. Persze se szerzõ, se forrás megjelölés, csak úgy volt az egész vers sorozat (17 rész) az oldalon és úgy találtam meg véletlenül hogy rákerestem egy sorra mert azt a képet kerestem amit hozzá töltöttem fel. Az egyik nekem azt mondta, hogy amit netre felteszek és nem védettem le az köztulajdon vagy mi. De azért nehogy már!
Az ilyesmi plágium nem?? Nagyon is jelölnie kell a szerzõt, forráshelyet, különben be lehet perelni. Én így tudom. :\

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!