Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki emlékszik, mikor volt az (3 db)

Ha valaki nem emlékszik, mikor volt az utolsó mensije, akkor az orvos, hogyan tudja megállapítani, hány hetes terhességről van szó?

Legjobb válasz: Szia hát majd az uh kb megmutassa hány hetes vagy a baba növekedése alapján meg azért kb csak emlékszel hogy hónap eleje vagy közepe táján voltál beteg nem? azért percre pontosan annak se tudják megmondani aki tudja mikor volt az utolsó mensi nekem az uh-n 7 hetes voltam rá 2hétre 8hetes kicsit kavaró most az elején de kialakul majd jó baba várást

Szia hát majd az uh kb megmutassa hány hetes vagy a baba növekedése alapján meg azért kb csak emlékszel hogy hónap eleje vagy közepe táján voltál beteg nem? azért percre pontosan annak se tudják megmondani aki tudja mikor volt az utolsó mensi nekem az uh-n 7 hetes voltam rá 2hétre 8hetes kicsit kavaró most az elején de kialakul majd jó baba várást
Én sem tudtam, de így is meglett a baba, nincs ezzel semmi gond. Papírforma szerint a 39. héten született, hát a fene tudja, lehet, hogy tényleg egy héttel korábban jött (mert front volt, állítólag attól jöhet egy két héttel korábban), de lehet, hogy pont idejében jött és akkor egy héttel idõsebb volt. Végülis mindegy, egy-két hét eltérés nem nagyon számít.
Én tudom az utolsó mensesem idõpontját, de a ciklusaim hosszabbak , mint 28 nap, így nem alkalmazható a megszokott módszer. Ezért uhon állapítják meg a baba korát, és abból dolgoznak mindig, nem naptármódszerbõl.

Ha jól emlékszem, akkor Kásás Tamás szerepelt egyszer a Magyarország szeretlekben. Meg tudná mondani valaki, hogy mikor volt az az adás?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g,_szeretlek! Vagy nem jól emlékszel vagy téved a Wikipedia. Ott van mindenki elvileg.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g, _szeretlek! Vagy nem jól emlékszel vagy téved a Wikipedia. Ott van mindenki elvileg.
"Bunkó, remélem nyertem!"
A kérdező hozzászólása: "Bunkó, remélem nyertem" az nem a Ford Fairlane c. filmben volt? :-)
De De szerintem abban volt:D Nekem s rémlik az a mûsor, szó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!