Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki emlékszik, mikor volt (7 db)

Ha jól emlékszem, akkor Kásás Tamás szerepelt egyszer a Magyarország szeretlekben. Meg tudná mondani valaki, hogy mikor volt az az adás?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g,_szeretlek! Vagy nem jól emlékszel vagy téved a Wikipedia. Ott van mindenki elvileg.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g, _szeretlek! Vagy nem jól emlékszel vagy téved a Wikipedia. Ott van mindenki elvileg.

Ha valaki emlékszik, megmondaná hogy mi volt a címe a Minimaxon futó (1998-2002) lila kacsaszerű élőlény vezette környezetvédő mese címe?

Valami Alfréd vagy Albert megmondja én valami ilyesmire emlékszek:D Ha valaki tudja legyen szíves írja le!!:D

Legjobb válasz: http://www.port.hu/albert_mondja/pls/fi/films.film_page?i_fi..

A kérdező hozzászólása: köszönöm!:D

Ha valaki nem emlékszik, mikor volt az utolsó mensije, akkor az orvos, hogyan tudja megállapítani, hány hetes terhességről van szó?

Legjobb válasz: Szia hát majd az uh kb megmutassa hány hetes vagy a baba növekedése alapján meg azért kb csak emlékszel hogy hónap eleje vagy közepe táján voltál beteg nem? azért percre pontosan annak se tudják megmondani aki tudja mikor volt az utolsó mensi nekem az uh-n 7 hetes voltam rá 2hétre 8hetes kicsit kavaró most az elején de kialakul majd jó baba várást

Szia hát majd az uh kb megmutassa hány hetes vagy a baba növekedése alapján meg azért kb csak emlékszel hogy hónap eleje vagy közepe táján voltál beteg nem? azért percre pontosan annak se tudják megmondani aki tudja mikor volt az utolsó mensi nekem az uh-n 7 hetes voltam rá 2hétre 8hetes kicsit kavaró most az elején de kialakul majd jó baba várást
Én sem tudtam, de így is meglett a baba, nincs ezzel semmi gond. Papírforma szerint a 39. héten született, hát a fene tudja, lehet, hogy tényleg egy héttel korábban jött (mert front volt, állítólag attól jöhet egy két héttel korábban), de lehet, hogy pont idejében jött és akkor egy héttel idõsebb volt. Végülis mindegy, egy-két hét eltérés nem nagyon számít.
Én tudom az utolsó mensesem idõpontját, de a ciklusaim hosszabbak , mint 28 nap, így nem alkalmazható a megszokott módszer. Ezért uhon állapítják meg a baba korát, és abból dolgoznak mindig, nem naptármódszerbõl.
"Bunkó, remélem nyertem!"
A kérdező hozzászólása: "Bunkó, remélem nyertem" az nem a Ford Fairlane c. filmben volt? :-)
De De szerintem abban volt:D Nekem s rémlik az a mûsor, szó

A Felicitas utolsó csomagjába volt egy felmosó szer minta. Valaki megmondaná mi a neve? Természetes, nem tartalmaz vegyszert (ha jól emlékszem)

Legjobb válasz: Szia! Én tegnap váltottam ki és volt benne egy Ecover minta. Erre gondolsz? Általános tisztítószer van ráírva.

Szia! Én tegnap váltottam ki és volt benne egy Ecover minta. Erre gondolsz? Általános tisztítószer van ráírva.
A kérdező hozzászólása: Arra!!! Jól emlékszem hogy bio?
A kérdező hozzászólása: Már megvan köszi megtaláltam neten, a dm forgalmazza!
[link] episode 91 De ezt mi is el tudtuk volna mondani.
Én csak a cigis videóra emlékszem. Üres kartonokat égetett, és végig káromkodott. Hú de kemény. . .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged. Gondoltam, hogy Ti is tudjátok, de mondom, ha össze van szedve, akkor inkább megnézem a videót. Most kezdtem az edzést, eddig csak fehérjét vettem. De ezek után be fogom szerezni a legfontosabbakat
Egyébként a multivitamin a legfontosabb, és ebben itt szinte mindenki egyetért. Ez után jöhet az edzés utáni protein + ch, stb..
Azt azért remélem tudod, hogy ha nincs étrended, akkor hiába szerzed be mind a 10 táplálékKIEGÉSZÍTÕt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!