Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki egy telefont (59 db)

Ha valakit hívok telefonon és azt mondja egy hang, h pillanatnyilag nem elérhető akkor milyen lehetőségek állhatnak fent?

Ki van kapcsolva. Nincs nála semmi térer? (ilyen esetben mondhatja?). Milyen lehet?ségek lehetnek még?

Legjobb válasz: 1.ak kérdésedre leírtad a választ! 2.akkoor is adhat ki ilyen hangot de akkor is mikor valaki hívja de õ nem veszi fel!!

1.ak kérdésedre leírtad a választ! 2.akkoor is adhat ki ilyen hangot de akkor is mikor valaki hívja de õ nem veszi fel!!
ha ki van kapcsolva vagy le van merülve, akkor mondja, hogy nem elérhetõ a 2. kérdésre leírta az elsõ válaszoló, hogy akkor is foglaltat jelez, ha õt hívja más, de nem veszi fel
Az elsõ kérdést megválaszoltad, kikapcsolás vagy térerõ hiánya, foglaltat pedig akkor is jelez, ha kinyomja.
Amelyikbe akarod...
Mondjuk telefon tipus nélkül Uri Geller tudná megmondani...
Hogy értelmes válasz is legyen, ne csak bunkóskodás. Games, Applications. Ilyen, és ezekhez hasonló mappát keress.
Egyéb mappa és majd onnan telepítsd.
Ingyen kicserelik.
Igen, kivágják belõle. Vagy kicserélteted egy újra, a számod is megmarad, és az új sim-ekbõl alapból kipattintható a micro sim.:)


Egy elveszett telefont be lehet mérni, ha valaki más használja? (Androidos teló)

Legjobb válasz: A rendõrség képes IMEI (a telefon egyedi azonosítószáma) alapján bemérni a telefont, amint bekapcsolják. Ehhez szükséges a telefon összes papírja, és nem árt, ha a doboza is megvan. Ezekkel szépen besétálsz a rendõrségre, elmondod mit szeretnél, és õk majd intézkednek.

A rendõrség képes IMEI (a telefon egyedi azonosítószáma) alapján bemérni a telefont, amint bekapcsolják. Ehhez szükséges a telefon összes papírja, és nem árt, ha a doboza is megvan. Ezekkel szépen besétálsz a rendõrségre, elmondod mit szeretnél, és õk majd intézkednek.
ha 10 embert megölt volna a tolvaj akkor pár utca pontossággal bemérnék, de egyébként lesz*rják majd a fejed, megteszed a feljelentést és letiltják a telefont.
Besétálsz a rendõrségre papírokkal, feljelentést tenni. õk be tudják mérni. De nem fogják. Mert állítólag ez nagyon költséges, lopott telefon meg annyi mint égen a csillag. Viszont Androidos telókra lehet olyan programot telepíteni, ami minden simkártyáról amit beletesznek küld egy adott számra egy smst. Ez hasznos lehet a következõ telódhoz.
A kérdező hozzászólása: Nem ellopták, hanem elhagytam :( Egyébként IMEI számot küld a sim kártya a szolgáltató fele?
küld, de nem hajlandóak foglalkozni vele a mobilszolgáltatók
nekem vissza hozták a rendõrök mondjuk kellett várnom rá vagy 3 hónapot de meglett
A kérdező hozzászólása: mármint, hogy hozták vissza?

SÜRGÕS! SonyEricsson vivaz pro telefont szeretnék vásárolni karácsonyra! Ha valaki tud olyan üzletet ahol jelenleg is van készleten, vagy akárhonnan egy új független fekete színűt, az kérem írjon? !

Sajnos sehol sem találtam pedig rengeteg üzletet felhívtam de sajnos jelenleg nincs a nagykerekben. A webshopokat is szinte végig néztem de ahol lett volna ott is kiderült, hogy jelenleg ?k sem tudnak rendelni.

Legjobb válasz: Nem mai telefon.Szerintem újonnan nem fogsz kapni!De ha kapnál is újat valahol olyan áron már tudsz venni erõsebb telefont is. Vatera.hu-n láttam 35.000-ért 10 hónap garanciával.De kérdés,hogy hova kell vinni ha gond van vele.

Nem mai telefon.Szerintem újonnan nem fogsz kapni!De ha kapnál is újat valahol olyan áron már tudsz venni erõsebb telefont is. Vatera.hu-n láttam 35.000-ért 10 hónap garanciával.De kérdés, hogy hova kell vinni ha gond van vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Én is néztem vaterát de karácsonyi ajándék lesz és újat szeretnék mindenképp. Tudom, hogy vannak jobbak is de sajnos ez a karácsonyi kívánság :)
jó kis teló a videofelvevõ gyenguusz a proci megteszi menü szép. én megvenném

Hogyan lehet egy telefonon beállítani azt, hogy ha üzenetet küldök valakinek, akkor a számom ne jelenjék meg az illetőnél?

És azt hogyan lehet beállítani egy telefonnál, hogy ha felhívok valakit, azt jelezze ki, hogy magánszám? Ezt üzeneteknél meg lehet csinálni?

Legjobb válasz: Mivel nem tudom a telefonod ezért leírom hogy kell Sony Ericssonnál : Beállítások -> Hívásinformáció -> Szám elrejtése

Mivel nem tudom a telefonod ezért leírom hogy kell Sony Ericssonnál : Beállítások -> Hívásinformáció -> Szám elrejtése
A kérdező hozzászólása: Nokia, és az enyémben ilyen nincsen. :S
Hivásoknál minden telóval el lehet rejteni a számot, de sms üzeneteknél nincs ilyen lehetõség! Ott minden esetben kiirja a telefonszámot
A villany-gáz-víz ügyeket is át szokás íratni az új lakóra. A telefon, — ha valóban közös a szándék(!) —, miért is lenne kivétel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!