Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki dontene, hogy szules utan (1 db)

Ha valaki ugy dontene, hogy szules utan nem a mellfelvarrast valasztana hanem a szilikont, akkor is ugyanolyan lenne a hatas? Vagyis akkor is szep lenne a mell?

Legjobb válasz: a szilikon egy betét benned. ha a szoptatás után nem ugrik vissza melled kemény de logós akkor elég egy felvarrás. de ha sokat veszített súlyábol is vagy is olyan logó bör szerü lesz akkor érdemes egy betétet bele tetetni (szilikont), mert az kibéleli mellet és feszes formás lesz. ezt biztos egy doki szivesen elmondja mit ajánl ha már rászánod magad legalább hogy megnézesd. de szerintem abszolut mell függö melyik a jobb megoldás.

a szilikon egy betét benned. ha a szoptatás után nem ugrik vissza melled kemény de logós akkor elég egy felvarrás. de ha sokat veszített súlyábol is vagy is olyan logó bör szerü lesz akkor érdemes egy betétet bele tetetni (szilikont), mert az kibéleli mellet és feszes formás lesz. ezt biztos egy doki szivesen elmondja mit ajánl ha már rászánod magad legalább hogy megnézesd. de szerintem abszolut mell függö melyik a jobb megoldás.
Ezek a mai lehetõségek. Mindkettõvel vannak problémák. Ha egy szilikonos mell ereszkedik meg, az drasztikus szokott lenni. Volt már színésznõ, aki helyett dublõrt kellett szerzõdtetni, mert az egekbe ugráltak a mellei mozgás közben. A vágás pedig mindenhol ronda - de különösen a mell alatt, vagy a bimbón. Az össejt pedig a jövõ: kísérleteznek ilyen felhasználással is, ahol a melleket teszi rendbe. Egyelõre még ilyen kezelés nincs.
én úgy hallottam, sõt sztem úgy is logikus, h ha egy mell lóg és akar bele tetetni a nõ szilikont, akkor elõbb fel is kell varratni, mert msáhogy nem lehet, nmem lesz szép, meg vhogy nem lehet...vmi iylesmit hallottam szal nemtom...attól függ menynrie lóg neked meg stb
A kérdező hozzászólása: aha, koszi a valaszt.majd akkor rakerdezek a dokitol, hogy ilyenkor mi a tehendo
Szerintem várd meg a szoptatás végét. A szilikont meg nem nagyon ajánlom. Talán már megéri megvárni az õssejtet.
A kérdező hozzászólása: hát ebbol nem lettem okosabb.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dr. Juhász Péterről vélemények, tapasztalatok? Jó ez az eurosilicone amivel dolgozik?

0

Akinek szilikon mellei vannak azoknak menyire látszik a heg a hol belerakták? El múlik a heg? Fáj a műtét?

9

Mi a véleményetek a mellműtétről 18 évesen? Milyen kockázatai lehetnek?

Mellnagyobbító műtétet szeretnék, már időpont is van rá, de úgy ondoltam, kikérem előtte mások véleményét. Mi bajom lehet esetleg tőle (ha lehet egyáltalán)? 18/L

2

Szerintetek 80-85 "a" méretű mellett megnagyobbítatsak? A méreteim: 180 cm 67 kg 80 derék 94 es csípő és 27 éves vagyok. A műtétnél 365 cm3 magas profilú kerek implantátumot kapnék. Így a műtét után 85-85 "b" méretem lenne.

9

Lézeres kezeléssel a homlokomon lévő összevart seb eltüntethető?

Mèg nem vagyok 18 és fiú vagyok. Kiskoromban volt balesetem amikor szétnyílt összevarták de egy vágásszerű heg maradt ott. Ez eltüntethető lézerrel?

1

Van bárkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Már többször olvastam a Laxopect nevű mellnagyobbító kapszuláról. Sok helyen utána néztem ,van ,aki azt írja átverés, van ,aki azt, hogy ennél jobb nincs is.
Van valaki ,aki szedte már ezt esetleg, és tud bármi valósat mondani róla?

2

Dr. Czegledi Maria plasztikai sebeszrol van valakinek tapasztalata? En mellplasztikara mennek hozza!

0

Megműtessem a füleimet?

Elálló fülein vannak,sokan csúfolnak és nem tartanak szépnek. A füleim nem zavarnak,csak rosszul esik,hogy csúfolnak. A hajammal próbáltam elrejteni,de nagyon sokszor kilátszik.
Mit tegyek műtessem meg? Az fáj? Olyan lesz,mint egy átlagos fül? Nem fog látszódni a helye?

7

Ismer valaki olyan orvost, aki ilyen jellegű műtétet végez és ügyes?

Egy balesetben felszakadt a szám felső íve, össze lett varrva, de nem valami szép, bár, ha kifestem, akkor, kevésbé látszik, én mégis meg szeretném műtetni.

1

Hallottam valakitől hogy férfiak csináltathatnak maguknak "vagina szerűséget", igaz ez?

Kíváncsi lennék rá hogy hogy is van ez igazából. Én hülyeségnek tartom, de sok meglepetés volt már a világban.
Válaszokat köszönöm.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!