Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki dontene, hogy (6 db)

Ti el tudnátok fogadni, ha valakitek úgy döntene, hogy meg fog halni?

Legjobb válasz: "Ti el tudnátok fogadni, ha valakitek úgy döntene, hogy meg fog halni?" Naná. Mindenki azt tesz magával (egészségével, életével) amit akar.

"Ti el tudnátok fogadni, ha valakitek úgy döntene, hogy meg fog halni?" Naná. Mindenki azt tesz magával (egészségével, életével) amit akar.
Vicces ez a sok épeszûzõ válaszoló... Nem az a kérdés, ha jól sejtem, hogy ép-e az esze, hanem hogy úgy dönt.... És persze utólag mi mást lehet, mint elfogadni? Sokkal izgalmasabb, hogy elõtte mit lehet tenni. Tapasztalatom szerint, ha valaki komolyan fontolgatja, kevés embernek beszél róla, de esetemben ez a kevés se veszi a lapot, pont lesz...rja.
Nem...én nem, harcolnák érte, nem engedném, hogy meghaljon, és azt mondanám neki, hogy ha õ meghal, akkor én is megyek vele, hátha lenyugodna, segitenék neki..akármit megtennék, de nem engedném, hogy csak úgy meghaljon!!!!
Úgy dönteni? Épeszû ember nem tesz ilyet, és nem, természetesen nem tudnám elfogadni! Elsõ körben felpofoznám, hogy ilyen az eszébe jutott, aztán elkezdeném felsorakoztatni az érveket, miért nem.
Csak úgy magától eldöntené hogy holnap meghal? Nem hiszem hogy a (többnyire) épeszû ismerõseim/családtagjaim ilyennel támadnának le egy átlagos napsütötte délután...
A kérdező hozzászólása: Igazából úgy akartam kérdezni, hogy utólag derülne ki a dolog... és amúgy meg ha valakinek szenvedés az élet, akkor úgy a könnyebb neki, erre nem gondoltok?
Utólag már kénytelenek lennénk.
Ha valami gyógyíthatatlannak látszó és nagyon fájdalmas, kellemetlen betegségben szenved, akkor igen. Minden más esetben nem. Mert úgy gondolom, minden más, akár anyagi, akár lelki problémája közel sem lehet megoldhatatlan az illetõnek. Vadidegenek ilyen irányú döntése is felkavar. Igyekszem mindenáron lebeszélni róla, meggyõzni arról, hogy megoldható a probléma. A 23:56-os válaszolónak pedig üzenem, hogy a GyakoriKérdéseken bõven talál olyan embereket, akik a meghatározása szerint "nem épeszûek", és szükségük lesz azokra az észérvekre, amiket felsorakoztatna.

Ha valaki ugy dontene, hogy szules utan nem a mellfelvarrast valasztana hanem a szilikont, akkor is ugyanolyan lenne a hatas? Vagyis akkor is szep lenne a mell?

Legjobb válasz: a szilikon egy betét benned. ha a szoptatás után nem ugrik vissza melled kemény de logós akkor elég egy felvarrás. de ha sokat veszített súlyábol is vagy is olyan logó bör szerü lesz akkor érdemes egy betétet bele tetetni (szilikont), mert az kibéleli mellet és feszes formás lesz. ezt biztos egy doki szivesen elmondja mit ajánl ha már rászánod magad legalább hogy megnézesd. de szerintem abszolut mell függö melyik a jobb megoldás.

a szilikon egy betét benned. ha a szoptatás után nem ugrik vissza melled kemény de logós akkor elég egy felvarrás. de ha sokat veszített súlyábol is vagy is olyan logó bör szerü lesz akkor érdemes egy betétet bele tetetni (szilikont), mert az kibéleli mellet és feszes formás lesz. ezt biztos egy doki szivesen elmondja mit ajánl ha már rászánod magad legalább hogy megnézesd. de szerintem abszolut mell függö melyik a jobb megoldás.
Ezek a mai lehetõségek. Mindkettõvel vannak problémák. Ha egy szilikonos mell ereszkedik meg, az drasztikus szokott lenni. Volt már színésznõ, aki helyett dublõrt kellett szerzõdtetni, mert az egekbe ugráltak a mellei mozgás közben. A vágás pedig mindenhol ronda - de különösen a mell alatt, vagy a bimbón. Az össejt pedig a jövõ: kísérleteznek ilyen felhasználással is, ahol a melleket teszi rendbe. Egyelõre még ilyen kezelés nincs.
én úgy hallottam, sõt sztem úgy is logikus, h ha egy mell lóg és akar bele tetetni a nõ szilikont, akkor elõbb fel is kell varratni, mert msáhogy nem lehet, nmem lesz szép, meg vhogy nem lehet...vmi iylesmit hallottam szal nemtom...attól függ menynrie lóg neked meg stb
A kérdező hozzászólása: aha, koszi a valaszt.majd akkor rakerdezek a dokitol, hogy ilyenkor mi a tehendo
Szerintem várd meg a szoptatás végét. A szilikont meg nem nagyon ajánlom. Talán már megéri megvárni az õssejtet.
A kérdező hozzászólása: hát ebbol nem lettem okosabb.

Adott egy lány, 7 éve van valakivel! A kapcsi eléggé kihűlt mára! Bejöttem én a képbe, 3 és fél hónapja "nyúzzuk" egymást! Még mindig nem tud dönteni, hogy a pasija vagy én! Érdemes várnom, és ha igen, meddig még?

Legjobb válasz: Szégyelld magad és sürgõsen lépj ki ebbõl! Amúgy, ha a csaj megtette ezt a pasijával, szerined veled nem tenné meg ugyanezt, ha összejönnétek? Nem hiába mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna.

Szégyelld magad és sürgõsen lépj ki ebbõl! Amúgy, ha a csaj megtette ezt a pasijával, szerined veled nem tenné meg ugyanezt, ha összejönnétek? Nem hiába mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna.
Létezik. Bár azt nem tudom, h ugyanazt érzi-e mindkettõ iránt. Nincs is vele gond, ha ez annak a kettõnek is pont megfelel így.
A kérdező hozzászólása: Létezik olyan, hogy egyszerre két embert szeretni?
Ha neked jó nyûglõdni ebben a csodás trióban, akkor tedd! Hiába veled van többet, a lényeg, h nem szakít a pasijával és ennek oka van.
A kérdező hozzászólása: Nem akart már másik kapcsolatot, azt hitte marad ebben már, de jöttem én!És felkavartam mindent!Hazajár, de a faszi csak barátként van ott szinte, és hitegeti hogy majd megkéri a kezét!De még nem érzi 7 év után, hogy kellene!Akkor már nem is fogja, ezt tudom!És ha ott jó lenne minden, akkor nekem nem lenne beleszólásom!Nem félek hogy velem is megtenné, mert én szeretem egy kapcsolatban a testiséget a haverunkkal ellentétben!Õ elvan anélkül!Bár mennyi idõ is teljen el, annak meg kell lenni mindig, max színezni kell kicsit!
A kérdező hozzászólása: Többet van velem , mint a pasijával!Inkább otthon hazudik, hogy dolgozni megy, hogy velem lehessen!Minden nap!Nem csak akkor, ha szex kell neki!Rám fõz, vásárolgat stb... Állja a kocsiba a benyát ha úgy van! Ha nem szeret, minek teszi ezeket akkor? Tudja, hogy megvesztegetni nem tud, mert elég ritkán fogadok el bármit is, épp ezért! Ha le akarom építeni, szó szerint lelkibeteg!
Annyira mégsem hûlhetett ki, ha 3 hónap nem volt elég neki, h döntsön. Hagyd a fenébe, csak hülyít a csaj, esze ágában nincs elhagyni a pasiját, annyira nem jössz be neki.
Ezt tényleg sosem értettem, hogy ha valaki "így szerez társat" magának, az utána nem fél, hogy vele is meg fogja tenni majd késõbb ugyanezt?
Párbaj a shift+õ - ért.
A kérdező hozzászólása: Oda kevesebbet mutat, kevesebbet ad!Itt én vagyok, akinek nem felel meg, de szerintem ez érthetõ is! Annyi lesz, hogy ennyi idõ után választás elé fogom állítani!Ha jön akkor jön, ha meg nem akkor késõbb sem jönne!


A testbeszédnél hallottam egy olyan formáról, hogy ha valaki lábfeje a társaságból egy vele ellenkező nemű egyén felé fordul, akkor az tetszik neki, mit gondoltok igaz ez? Nem tudok dönteni, igaz vagy nem?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Végül is ha beszélsz vkivel, rá nézel, szóval valószínûleg vele szemben állsz. Ha nem vagy csámpás akkor vagy kicsit kifelé, vagy felé fog nézni a lábfejed. Szerintem.

Szerintem nem. Végül is ha beszélsz vkivel, rá nézel, szóval valószínûleg vele szemben állsz. Ha nem vagy csámpás akkor vagy kicsit kifelé, vagy felé fog nézni a lábfejed. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Egyetértek az elõttem szólóval. Egyébként én mindig összevissza állok. Beszélgetek valakivel, õ meg csak annyit vesz észre, hogy egyszer csak elesem :DD szóval esetemben erre nem lehet alapozni, hogy tetszik-e az illetõ nekem.
Ezek a dolgok sok mindtõl függenek, pl a támadó állásnál is feléd néz a lábfeje.
A kérdező hozzászólása: Jogosak a válaszok, köszönöm!:)
A testbeszéd az nem ötlettár....hanem megfigyeléseken alapszik...úgyhogy nagyon is van benne valami....csak annyit kell hozzátenni, hogy más okból is fordulhat feléd a lábfej. De nem is az irányból következik a szimpátia...hanem a szimpátiából az irány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:)

Ha bejelölök valakit facebookon, és ő mondjuk azt választja, hogy nem ismer, vagy később akar dönteni, akkor én azt látom valahogy?

Bejelöltem valakit reggel, látom, hogy azóta aktív volt facebookon (üzen?fal stb.), de még ugyanúgy "Ismer?snek jelölve" a státusza. Ez azt jelenti, hogy még semmit nem tett a bejelölésemmel kapcsolatban, vagy akkor is ezt látom, ha elutasít?

Legjobb válasz: Még semmit nem tett,ha elutasít akkor újra be tudnád jelölni

Még semmit nem tett, ha elutasít akkor újra be tudnád jelölni
Talán a szmog miatt fáj a fejed, nekem a derekam fájdult meg nagyon, tehát valami van.
Igen. A jobb oldala görcsöl a fejemnek. Én is láttam, hogy nincs front, de akkor nem tudom mitõl...
A kérdező hozzászólása: Nekem is a jobb oldala
Nekem is nagyon fáj! Már vettem be gyógyszert, de nem hatott :S
Nekem már hétvége óta fáj. Elõször azt hittem az orbáncfû teától.amit ittam, de mivel azt abbahagytam és azóta se múlik, így nem attól lehet.
Ha csak az egyik oldalt fáj, akkor az migrénes fejfájás lehet!!
A kérdező hozzászólása: A jobb oldala fáj (a homlokom szélétõl a tarkómig), köhögésre hajolgatásra még jobban. Ha nem múlik, akkor hétfõn orvos, remélem nincs semmi baj
Nekem kb 4 napja fáj, szintén a jobb oldalamon, nem szûnik gyógyszerre sem. Ki mi mikor tervezi hogy orvoshoz megy emiatt?Valakinek elmúlt már? A szmogtól is fájhat a fej?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!