Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki de mellete szeretne (2 db)

Ha valaki kondizik de mellete szeretne valamien önvédelmi vagy másmien sportot űzni ezeka a sportok gátolnák-e hogy pl: hizzon vagy jobbal fejlődjenek az izmai a sok mozgás miatt?

Legjobb válasz: Hello! Szerintem Ha már nagyon izmos vagy akkor az növédelmi sportban pl kickbox, box, Akkor kicsit lassitana de, amugy meg növeli az ütõ erõt szoval jó. De nem gátolják hogy jobban fejlõdjenek az izmaid inkább jobban leszálkásit.Sok mozgás jót tesz.Szóval szerintem az izom fejlõdést inkább csak segítik.

Hello! Szerintem Ha már nagyon izmos vagy akkor az növédelmi sportban pl kickbox, box, Akkor kicsit lassitana de, amugy meg növeli az ütõ erõt szoval jó. De nem gátolják hogy jobban fejlõdjenek az izmaid inkább jobban leszálkásit.Sok mozgás jót tesz.Szóval szerintem az izom fejlõdést inkább csak segítik.
ne edzd túl magad mert akkor elgyengülnek az izmaid!!! hány éves vagy? lehet hogy tudok ajánlani valamit
Nem gond, de a regeneráció problémás lehet. Javíthatja is az edzésteljesítményedet, ha olyan sportot választasz, amelyik növeli a szív-tüdõ kapacitást és a mozgáskoordinációt. Én gyúrás mellet montizok, és nem látom kárát.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok

Orvosi egyetem mellett hogy lehet valakinek kapcsolata, ha nagyon feszített a tempó, de szeretne? :S

Legjobb válasz: Az ember csak azt nem tudja amit nem akar tesókám.

Az ember csak azt nem tudja amit nem akar tesókám.
Keress hasonló lányt mint te, pl egy szintén orvostanhallgatót? :) Vagy aki szintén ennyit tanul, vagy dolgozik már mint te :) Egy ilyen csaj biztos megértene :)
A kérdező hozzászólása: Nem ez alapján szeretnék választani társat, hogy jogász, közgazdász vagy orvos. Nem ez számít.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint más szögbõl látjuk a dolgokat. :)
"egy orvos fiú mindig kapós a lányok körében." Egyébként egyetemista berkekben a jogász és a közgazdász srácok a legkapósabbak.
"Én pont, hogy azt látom, hogy nem lúzerek." Én nem mondtam azt, hogy lúzerek. Azt mondtam, hogy annak nincs nõje aki hozzám hasonlóan lúzer a csajozás terén. "Szórakoznak mindenkivel, kapcsolatban vannak ezzel is-azzal is. Nem értékelik a nõket, mert megtehetik, hogy váltsanak." Ez a medikus társadalomnak csak egy szûk rétegére igaz. A többségnek tartós kapcsolata van. "egy orvos fiú mindig kapós a lányok körében. Tudom, ez is baromság. :D" Egy ORVOS, de nem egy MEDIKUS! Én legalábbis nem érzem magam túl kapósnak, sõt! Egyébként amikor kijelentem, hogy orvostanhallgató vagyok, akár azt is mondhatnám, hogy bölcsész vagyok, a nõknek semmi különbséget nem jelent, a kiváltott hatás ugyanaz. Csóró egyetemista és kész.
A kérdező hozzászólása: Én pont, hogy azt látom, hogy nem lúzerek. Szórakoznak mindenkivel, kapcsolatban vannak ezzel is-azzal is. Nem értékelik a nõket, mert megtehetik, hogy váltsanak.egy orvos fiú mindig kapós a lányok körében. Tudom, ez is baromság. :D
"Az emberek nagyrésze szingli. Ha van is az illetõnek valakije nem marad meg sokáig mellette, mert ha nem orvosis õ is, akkor nem fogadja el azt, h pl. a hétvégén alig van fél óra szabad idõ találkozni." Újabb baromság. Alig van szingli az évfolyamomon, és az sem azért szingli, mert nem ér rá, hanem mert hozzám hasonlóan, csajozás terén lúzer.
A kérdező hozzászólása: Az emberek nagyrésze szingli. Ha van is az illetõnek valakije nem marad meg sokáig mellette, mert ha nem orvosis õ is, akkor nem fogadja el azt, h pl. a hétvégén alig van fél óra szabad idõ találkozni.
"de az a baj, h nemcsak a vizsgaidõszak, hanem minden hét szorgalmi idõszakban is. Magányra ítélve...:(" Ez baromság. Már négy éve nyomom ezt a [email protected] csúszás nélkül, de mindig volt idõm arra amire kellett.
Lehet kapcsolata nyugi. Be kell osztani az idõd és kész. Miért, gondolod hogy ott mindenki szingli csak mert "nincs ideje"?:)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy húzós... :D de az a baj, h nemcsak a vizsgaidõszak, hanem minden hét szorgalmi idõszakban is. Magányra ítélve...:(
Lazán lehet. Csak a vizsgaidõszakok nagyon húzósak.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. :D de majd megpróbálok :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!