Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki csinálja végig a 9 (1 db)

Ha valaki úgy csinálja végig a 9 hónapot, hogy végig méhösszehúzódása van, miközben szedi a magnéziumot, minden rendben lesz a terhességel és a babával?

Nekem naponta 3-4 szer van, nem jár fájdalommal.2x1 magne b6-ot szedek.Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem az orvosom 3x1 magne B6-ot irt fel, de azt mondta, hogy lehet növelni az adagot, ha görcsök vannak, illetve kiegészitõként a kismamavitamin is nagyon jó görcsoldó.

Nekem az orvosom 3x1 magne B6-ot irt fel, de azt mondta, hogy lehet növelni az adagot, ha görcsök vannak, illetve kiegészitõként a kismamavitamin is nagyon jó görcsoldó.
A kérdező hozzászólása: Löszi a választ.És ha nincs görcsöm , akkor szerinted elegendõ ez a gyógyszermennyiség?
Nekem is nagyon sokat keényedik..én most 27 hetes vagyok 3 napja szedem a magne b6 helyett a béres magnéziumot.Sokkal több a hatóanyag benne elég napi 1 belõlle és 1500 ft.Sztem válts.Én jobban jártam.
Azért ne felejtsük el, hogy a méhösszehúzódás naponta kb10* rövid idõre teljesen normális jelenség, és az kell majd a szüléshez is.A hosszabb, erõsebb esetleg fájdalmasabb keményedések okozhatnak problémát.Magnézium mellett hatásos ellenszere a pihenés.1-2 nap lustulás csodákra képes.Nekem is volt ilyen a 16-17.hét környékén, amikor éreztem, hogy ez nagyon nem jó, és néhány napig, amikor csak lehetett még az ágyból sem keltem ki.18.héten már gond nélkül autókáztam több száz km-t.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tippelos? Szerintetek:het, nem?

http://kepfeltoltes.hu/131026/Photo0312_www.kepfeltoltes.hu_..

9

11 hetes vagyok. Igaz, hányni nem hányok, de folyamatosan rossza a gyomrom. Nem tudok se enni, se inni. Ti miket ettetek, ittatok, amitől nem lettetek rosszabbul vagy esetleg segített a rosszulléten?

3

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?

Meg majd a babájuk körül... már többször olvastam és nem értem.

12

Volt valaki terhes nyitott gerinccel?

Enyhe nyitott gerincem van a keresztcsonti részen (gerinc legalja). Eddig hosszabb ideig rossz pózban ülésnél, törzscsavaró mozdulatokkal járó sportoknál fájdult meg.

Még csak a 12. hétben vagyok, de néhány napja érzem, hogy mintha súly húzná. Bármilyen pózban, tornára is..húzódik, fáj.
Megijedtem, hogy ha már most elkezd fájni, mi lesz később, amikor jelentős súlytöbblet is koncentrálódik a hasra?

3

Terhességi rosszulléted ha volt, mikor kezdődött és meddig tartott?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!