Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki csinálja végig (3 db)

Ha valaki úgy csinálja végig a 9 hónapot, hogy végig méhösszehúzódása van, miközben szedi a magnéziumot, minden rendben lesz a terhességel és a babával?

Nekem naponta 3-4 szer van, nem jár fájdalommal.2x1 magne b6-ot szedek.Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem az orvosom 3x1 magne B6-ot irt fel, de azt mondta, hogy lehet növelni az adagot, ha görcsök vannak, illetve kiegészitõként a kismamavitamin is nagyon jó görcsoldó.

Nekem az orvosom 3x1 magne B6-ot irt fel, de azt mondta, hogy lehet növelni az adagot, ha görcsök vannak, illetve kiegészitõként a kismamavitamin is nagyon jó görcsoldó.
A kérdező hozzászólása: Löszi a választ.És ha nincs görcsöm , akkor szerinted elegendõ ez a gyógyszermennyiség?
Nekem is nagyon sokat keényedik..én most 27 hetes vagyok 3 napja szedem a magne b6 helyett a béres magnéziumot.Sokkal több a hatóanyag benne elég napi 1 belõlle és 1500 ft.Sztem válts.Én jobban jártam.
Azért ne felejtsük el, hogy a méhösszehúzódás naponta kb10* rövid idõre teljesen normális jelenség, és az kell majd a szüléshez is.A hosszabb, erõsebb esetleg fájdalmasabb keményedések okozhatnak problémát.Magnézium mellett hatásos ellenszere a pihenés.1-2 nap lustulás csodákra képes.Nekem is volt ilyen a 16-17.hét környékén, amikor éreztem, hogy ez nagyon nem jó, és néhány napig, amikor csak lehetett még az ágyból sem keltem ki.18.héten már gond nélkül autókáztam több száz km-t.
Nem a hajvasalótól lesz egyenes hanem amit r szóval ez igy hülyeségáken


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!