Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki csalta párját, (2 db)

Ha valaki évekig csalta párját, megváltozhat még?

vagy talán a kurvákból lesz a legjobb feleség

Legjobb válasz: Lehet... de ahhoz valami nagyon nagy dolog kell történjen hogy valaki annyire megváltozzon

Lehet... de ahhoz valami nagyon nagy dolog kell történjen hogy valaki annyire megváltozzon
Lehet megbánta van ilyen csak kevés ember.Biztos szeret.
az ido megmutatja, vagy nem? igy a tavolbol nem fogsz hasznalhato valaszt kapni ami pontosan klapfol a kerdesedre. majd meglatod. ha valoban megvaltozott akkor igy marad, ha meg nem akkor visszaesik.
Azt sem árt kideríteni, miért tette... Szerintem ettõl függ minden.
Hát ha megtudja, max darált hús... :/
A kérdező hozzászólása: kiderült mit tett megbeszéltük azóta teljesen megváltozott csak én létezem...ha elmegy mellettem megsimogat, puszit ad:) és mindenhová ketten megyünk:)
Hát én úgy tapasztaltam, hogy nem. :S De lehet olyan, hogy kiélte már magát meg minden, és most már normális kapcsolatot akar az illetõ. :)
az emberek sosem valtoznak, a korites talan, de a lenyeguk soha. attol azok akik. ne varj sokat egy ilyen embertol mert szinte biztos, hogypofara esel :( es ez sajna tapasztalat
A kérdező hozzászólása: kiderítettem nem igazán mentem vele sehová otthon ülõs tipus voltam, nem éreztettem vele, hogy szeretem természetesnek vettem, hogy õ már az enyém :( és az is marad
A kérdező hozzászólása: másfél éve már:)
Szerintem van esély rá! Sokszor mi magunk se tudjuk, mit miért csinálunk, egyszerûen csak kell.. Mikor egy nõ megcsal egy férfit, nem azért teszi, mert fájdalmat akar okozni. Te pedig hihetetlen vagy, hogy végül megbocsátottál neki, szerintem ez nagy dolog. Õ pedig gondolom hálás. Szóval legyetek boldogok! :) Szerintem megváltozott! Fõleg ha rájöttetek, h akkor mi volt a gond..

Valaki csalta már meg a párját? És ha igen miért?

Legjobb válasz: nekem még az esküvõ napján a készülõdés közben is megesett. na és?? megtudta? nem, pedig rengetegszer volt már ilyen!

nekem még az esküvõ napján a készülõdés közben is megesett. na és?? megtudta? nem, pedig rengetegszer volt már ilyen!
bosszú és kétségbeesés Monda ezt egy olyan ember, kinek fogalma sincs a háttér információkról. Nem tartom gusztustalanabbnak egyik megmozdulást sem a másiknál. Nem tudom mitõl jobb a "spontán de meghúznám" vagy a kétségbeesés között elkövetett esetleg nem teljes tudatánál lévõ emberi cselekedet. A bûn az bûn. A legnagyobb büntetés amit kaphat ezért az illetõ az az, hogy ezzel a tudattal kell leélnie a hátralévõ életét. Senki sem tökéletes mindenki követ el hibákat az életben, az aki meg ítélkezik felettük, még nem tudja, hogy õ sem különb tõlük (csak, mert még nem történt meg vele xxx dolog) (biztos vannak kivételek)
A bosszú legaljasabb ösztönök egyike. Kultúrember nem csalja meg a másikat, pláne nem bosszúból!
bosszú és kétségbeesés, váltózás reménye
Csak magadat hibáztassad! Nem kell megcsalni a másikat! Miért nem lehet elõbb szakítani ha nem vagy boldog a másikkal? Utána azzal hemperegsz, akivel akarsz! A tisztesség már luxus?
A kérdező hozzászólása: Én szemétségnek tartottan régen a megcsalást! De aztán voltam ebbe a helyzetbe! Csak tudni akartam hogy nem vagyok ebben egyedül. Igaz azóta is én vagyok a szemét ! De nem hiszem hogy csak az a hibás aki megcsal hanem a másik fél is! Vagy csak magamat hibáztassam?
Igen csaltam már meg. Beleszerettem a másik férfiba. Volt egy kis lelkiismeretfurdalásom de ha egyszer nem tudta megadni nekem azt a szeretetet mint a szeretõ...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Annak idején nem volt jó a kapcsolatunk. Próbáltam sokszor beszélni róla vele, de amikor próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem jó nekem, min kellene változtatnom, megkaptam, hogy nem tudom. Bosszantó volt egy idõ után rájönnöm, hogy hátam mögött flörtölgetett, és ki tudja, hogy miket csinált. Szakítani akartam, kikönyörögte, hogy adjak még egy esélyt. A dolog nem változott, felregisztráltam én is egy társkeresõre, csak hogy beszélgessek minden féle pasizás nélkül. Megismertem a jelenlegi páromat. Sokat beszéltünk, de nem tudtam rá még akkor többre gondolni. A volt párommal szakítottam, találkoztam a mostanival, elcsattant egy csók is, utána az exxel kibékültünk, de már érzelmivel nem volt ugyan az, mert már másra vágytam, bár akkor is megvolt az a bizonyos távolság közöttünk a mostanival, bár a volt barátom érezte, hogy valami nem stimmel, végül végérvényesen lezártuk, én elköltöztem tõle végérvényesen. Pár hónapra rá a mostani párommal össze jöttünk. Röviden a válasz: Nem csaltam meg testileg, csak érzelmileg, de elõtte próbáltam megbeszélni vele, nem jött össze. Annak idején már elõbb szakítottam volna, de akkor elég rózsaszín ködös voltam.
A kérdező hozzászólása: esküvõ napján? Fiú vagy? Az durva! :)
akármennyire nem tetszik ez néhány kapcsolatfüggõ embernek, rengeteg ember csalja a másikat! és bizony itt a kérdésre kell válaszolni, nem majd az én válaszomat boncolgatni! mert az OFFOLÁS!
Szerintem az alattomosság az egyik legrosszabb emberi tulajdonság.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!