Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki csak a hasára hizik (2 db)

Ha valaki jobban csak a hasára hizik annak fia lesz? És ha a csipő, comb is, akkor pedig lány. Vagy ez csak alkattol fugg?

Legjobb válasz: Ez csak alkattól függ.Én mondjuk világ életemben combra és fenékrehízós voltam,most is oda híztam,no meg mindenhova egy kicsit:)A nemét még nem tudjuk,de majd kiderül.Ismerek olyat is ,akinek baba nélkül,akkora hasa van,mint eg kishordó,és ahhoz képest kicsi a feneke és a combja.

Ez csak alkattól függ.Én mondjuk világ életemben combra és fenékrehízós voltam, most is oda híztam, no meg mindenhova egy kicsit:) A nemét még nem tudjuk, de majd kiderül.Ismerek olyat is , akinek baba nélkül, akkora hasa van, mint eg kishordó, és ahhoz képest kicsi a feneke és a combja.
Na ezt add össze!Ma töltöttem a 14. hetemet, és a hasamra, csípõmre, combomra, és a fenekemre is híztam picit. Az UH.-on 80% biztossággal megmondták, hogy fiú lesz, de azért még nem veszek mindent kéken. Ez szerinetm pusztán csak alkati kérdés.
én csak hasra, és felülrõl híztam, és kislányom lesz, 32 hetes vagyok.
Akkor én vagyok a kivétel.:) Mindkét fiammal csak hasra híztam. Most mindenhova, fõleg csípõre és fenékre és eddig kislányt mondanak. Nálam bejött, de szerintem ez csak véletlen. 22 hetes kismama
én kisfiút várok és eddig csak a hasam nõtt meg. Máshol semmi. 29 hetes vagyok és eddig 6 kg-ot híztam.
Nekem eloszlik, igaz 3 kiló idáig, nem igazán tûnik fel, és lányom lesz(20 hetes), de ez alkati kérdés, hidd el nem befolyásolja a baba neme.
20hets vagyok, csak hasam van, semmmi plusz kiló és kisfiú :)
Szia! Én is pocira híztam és kislányom lesz, eddig 6kg-ot sikerült felszedni és 33. hetes vagyok.
Én csak pocira szedek fel, kisfiam lesz. Nem hinném, hogy van összefüggés.:) Boldog babavárást! 25 hetes kismami

Ha valaki csak hasra hízik, annak a hátterében milyen lelki tényezők állnak?

Legjobb válasz: Semmi lelki tényezõ nincs. Csupán hastájékon erõsebben hajlamos a hízásra. Ha tovább hízna valószínû hogy szépen elkezdene fenékre, lábra és minden más helyre is hízni. Sajnos én is hasra hízom..

Semmi lelki tényezõ nincs. Csupán hastájékon erõsebben hajlamos a hízásra. Ha tovább hízna valószínû hogy szépen elkezdene fenékre, lábra és minden más helyre is hízni. Sajnos én is hasra hízom..
Én úgy tudom, azon kívül, hogy ez pusztán genetika, hogy állítólag aki sokat stresszel, fõleg nõk, azok híznak inkább hasra.
Ez típus kérdése, nem lelki dolgoké.A férfiak általában hasra, a nõk inkább csípõre híznak.Bár ez is egyedi dolog.
Ez csak genetikai adottság, semmi köze a lelkiállapothoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!