Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki azzal mi lesz (138 db)

Shell kuton ha ma de. Volt pénztáros valaki az mikor lesz legközelebb?

Nagyvárosban éjjel-nappali Shell kuton ha ma délelõtt volt pénztáros valaki az mikor lesz legközelebb? Milyen idõbeosztásban vannak? Köszönöm!

Legjobb válasz: Heti 40 óra, vagyis egy héten 5 napot van 8 órás mûszakban, de a pontos beosztást nem fogod megtudni, hetente változik hogy ki melyik nap melyik mûszakban lesz.

Heti 40 óra, vagyis egy héten 5 napot van 8 órás mûszakban, de a pontos beosztást nem fogod megtudni, hetente változik hogy ki melyik nap melyik mûszakban lesz.
A kérdező hozzászólása: Pontosítok, 11:00 körül voltam ott
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor lehet akár ma éjszakás vagy holnap délutános is?
Ma este biztosan nem, de holnap bármikor lehet, vagy nem.

Ha valaki meghal, mi lesz az iwiw-es adatlapjával? Törlődik előbb-utóbb, ha nem használják?

Legjobb válasz: Szerintem benne marad.Én találtam már olyan illetõt aki útoljára 2006ban volt.Mért nem kérdezed meg az iwiwen,hogy ilyenkor mi a teendõ?Õk biztossan jobban tudják.

Szerintem benne marad.Én találtam már olyan illetõt aki útoljára 2006ban volt.Mért nem kérdezed meg az iwiwen, hogy ilyenkor mi a teendõ?Õk biztossan jobban tudják.
Nekem is a barátom apukája már régen meghalt és az adatlapja azóta is rajta van iwiw-en meg a myvip-en.
Nem törlõdik. Csak akkor ha valaki igazolható módon kéri a törlését.
Nem törlõdik csak ha kérik. Volt is egy ldal ahol gyüjtötték a halottak adatlapjait, de megszünt. Amerikában még él a Mydeathspace.com, a Myspace sem törli évek múlva sem a halottak adatlapjait ha erre nem kérik õket a rokonok.
egy idõ után törlõdik, de nem tudom hány év múlva
Általában a hozzátartozók szokták törölni az elhunyt adatlapját.vagy ha kb.6hónapig nem jön fel akkor törlõdik.
jaj ennyi hülyeséget 5éve nem használom a régi myspacem aztán mégis megvan

Mit jelent, ha valaki azt mondja, leszek a Sancho Panzád?

Legjobb válasz: ha itt kell megkérdezned, inkább cserélnetek kellene :)

ha itt kell megkérdezned, inkább cserélnetek kellene :)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Csatlós Példák is vannak. :)
Csaj mondta??Akkor a fegyveredet hordozná!
Igen, el kellene olvasnod M.Cervantes híres regényét...
veled tart az életbe, és te vagy a fõnök
Hû társad, szárnysegéded, fegyverhordód lesz.
elfogad olyannak, amilyen vagy, hû barátod lesz, mindenben támogat.


Ha valaki meghal azzal mi lesz? Mármint azzal az emberrel? Szellem lesz belőle és köztünk fog keringeni?

Vagy ez csak egy vallási akármi?

Legjobb válasz: Hogy valójában mi lesz, azt senki sem fogja tudni neked itt megválaszolni, mert nem tudjuk. Hit kérdése. Valaki szerint egyszerûen vége, és semmi nincs utána, valaki abban hisz, hogy a lelke új testben újjászületik, vagy egyes lelkeket nem engednek el a földiek, ezért itt ragad, és szellemként él köztünk. Meg még biztos van egy csomó magyarázat, de szerintem mind csak találgatás. Majd egyszer talán megtudjuk...

Hogy valójában mi lesz, azt senki sem fogja tudni neked itt megválaszolni, mert nem tudjuk. Hit kérdése. Valaki szerint egyszerûen vége, és semmi nincs utána, valaki abban hisz, hogy a lelke új testben újjászületik, vagy egyes lelkeket nem engednek el a földiek, ezért itt ragad, és szellemként él köztünk. Meg még biztos van egy csomó magyarázat, de szerintem mind csak találgatás. Majd egyszer talán megtudjuk...
Ki kell próbálni!
Jah még annyit amikor kimondom a nevét vagy mély érzésekkel gondolok rá(nagy szerelem volt :( ) mindig hallok valami hangot egy olyan hangot amire rögtön felfigyelek hogy mi ez...Nem hiszem hogy az agyam játéka lenne ez pont most :( Ez valami más
A kérdező hozzászólása: az lehet, h csak az agyunk játszik akkor velünk.
Elõzõ válaszolóó.Amugy régebben nem is hittem ebben a szellemes hókuszpókos hülyeségben de amióta a mamám meghalt azóta már rengeteg fura dolog történt itt.Már anyám is hiszi hogy vannak szellemek.Volt olyan hogy a melegítõ magától bekapcsolt, anyám látott a TV elõtt egy fejet, én láttan néha emberi árnyékokat, mindketten halljuk éjszaka hogy valaki nyikorogtassa a szekrényajtókat, egyszer még azt is hallottuk hogy valakik beszéltek a konyhában és hangosan.Aztán meg mikor kisbalával meg fejszével berontottunk a konyhába sehol senki.Szoval vannak ilyenek.
Van az asztrális síkba kerülnek.Ez olyan mintha még a földön lennének csak ott másabb a világ nézete.Amikor alszunk a testünk olyankor ellazul és a lelkünk kilép ebbe az asztrális síkba.Többek között ez az egyik álom okozó.De a lelkünk nem haggya el a testünket mert egy vékony szál tartja.Azért van az hogy amikor alszunk van akinek hirtelen zuhanás érzete van mintha az ágyba zuhanna ez is bizonyítja hogy a lelkünk amikor a testünk ellazul kilép a testünkbõl.Amikor meghalunk ez a vékony szál ellszakad és a lelket semmi sem köti a testhez ezért ott marad az asztrális síkban.Meditálással már sokan próbálkoztak hogy tudatosan kilépnek a tetükbõl.Vannak akik meg azt mondják hogy látták a szellemeket meg sokan mondták hogy érezték a jelenlétüket.A holtak lelke tényleg ott van csak nem a valóságban hanem abban a síkban ahová a halála napján kilépett.
A folyosót, alautat és fényt a végén, meg a béke, szellemvilág érzését már megmagyarázták tudományosan. Ezek a szem és az agy felépítésébõl következnek. Mesterségesen (és veszélytelenül) is elõ lehet már idézni ilyen élményeket. Úgyhogy ez NEM bizonyíték a haál utáni életre, vagy a szellemekre.
Olvasd el Nagyszékely István Halálélmény c. mûvét.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az is igaz, h a halálból még nem tért vissza senki, h elmondja nekünk milyen volt. Viszont hallottam pár embertõl, hogy pl: amikor a kórházban volt és leállt a szíve egy pillanatra akkor látott maga elõtt egy hosszú sötét folyosót aminek a végén világosság volt. Lehetséges ez?
nekem a reinkarnáció, vagyis a lélekvándorlás az ami beilleszkedik. De a emberi agy ezt nem képes felfogni, hiszen gondoljunk bele hogy az elõzõ 25 életedre emlékeznél milenne? Egyszerûen meghülyülnél. A tesóm barátnõje kiskorában jeleket rajzolgatott, és kiderült hogy keltául írt. Plusz hallottam olyathogy egy portugál nõ komából felébredve elvezette egy másik spanyol nõ házához, aki akor halt meg...
Én is nagyon kiváncsi lettem erre :( A barátom halála elõtt csak nevettem és úgy gondoltam itt vagyunk a földön és ez a fontos csak minek gondolkozni vannak e szellemek.A barátom viszont hit a szellemek létezésében. Nemrég halt meg :( és szoktam érezni az illatát a jelenlétét van hogy képtelen vagyok lehúnyni a szemem mert érzem hogy itt van még lámpát is kapcsolok. Szegénykém depressziós is volt és lehet ezért választotta a halált mert amint olvastam is ott boldogság érzés van...Már kezdem felfogni de nagyon hullámzik a hangulatom és a hozzáállásom ehhez a dologhoz hogy nincs többé.Sokan ilyen fulladásos érzést érzünk a barátaival ha rágondolunk :(
"Nem hiszem hogy az agyam játéka lenne ez" Pedig ez bizony pont az.

Ha valaki sok fehérjét eszik, azzal mi lesz?

Dagadt lesz, vagy vékony, vagy egészséges, vagy milyen? Milyen ételekben van fehérje? Kinek kell abból sokat enni? Mihez kell a szervezetnek a fehérje, mi a funkciója?

Legjobb válasz: A fehérjék funkciói sokfélék, lehetnek enzimek, izmok kontraktilis elemeit építik föl, immunológiai ellenenyagok, hormonok, neurotranszmitterek, receptorok, stb., ezért nagyon fontosak, de: a fehérjék aminosavakra bomlanak, az aminosavak nagy része acetil-koenzimA-ra, abból zsírsavak szintetizálódnak, majd glicerinhez kapcsolódva trigliceridet hoznak létre és a zsírszövetben raktározódnak... Szóval igen, aki sok fehérjét eszik kövér lesz (kivéve ha sokat sportolsz, mert akkor az izom felépítésében vesz részt).

A fehérjék funkciói sokfélék, lehetnek enzimek, izmok kontraktilis elemeit építik föl, immunológiai ellenenyagok, hormonok, neurotranszmitterek, receptorok, stb., ezért nagyon fontosak, de: a fehérjék aminosavakra bomlanak, az aminosavak nagy része acetil-koenzimA-ra, abból zsírsavak szintetizálódnak, majd glicerinhez kapcsolódva trigliceridet hoznak létre és a zsírszövetben raktározódnak... Szóval igen, aki sok fehérjét eszik kövér lesz (kivéve ha sokat sportolsz, mert akkor az izom felépítésében vesz részt).
A kérdező hozzászólása: köszi!

Ha valakinek az elején 16. héten azt mondjk hogy 99% h fiú, és a 20. -on is úgy tűnik akkor most lehet reménykedni, ha az utóbbi 2 uh-on nem mutatta meg hogy mi lesz?

Eléggé el vagyunk bizonytalanodva.

Legjobb válasz: Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!

Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: köszi- remélem hogy vagyis reméljük mert már szinte minden reméljük hogy kisfiú mert már nagyon beleéltük magunkat!
Szia!Én is így jártam kb a 16 hétben volt egy uh-om és ott az modnták, hogy fiú késöbb farfekvéses lett és már nem tusták megmondani a baba nemét!most a 28 héten járok és még most sem tudom, pedig már megfordult!de én azt mondom mindegy csak egészséges legyen!
A kérdező hozzászólása: nálunk sem akarja megmutatni, de már õ is befordult. az a lényeg, hogy egészséges legyen, csak már mindketten úgy beleéltük magukat és csupa fiús dolgokat vásároltunk, és most bánt a dolog ha mégsem az, de reménykedünk mert még mindig azt szeretnénk, csak egészség legyen . könnyû szülést mindenkinek és jó babázást!

Ha meghal valaki akkor mi lesz az akváriumi halakkal?

Ha meghal a tulajdonos, de nincs semmilyen rokona. Akkor mit csinálnak a halakkal?

Legjobb válasz: valaki befogadja õket, vagy lehúzzák õket a vécén vagy beviszik egy állatkereskedésbe

valaki befogadja õket, vagy lehúzzák õket a vécén vagy beviszik egy állatkereskedésbe
Mi a nagypapám akváriumát odaajándékoztuk a helyi iskolának, õk szívesen fogadták. Nálunk sajnos nem fért volna el, de jó helyre került!
És mi lesz a tyúkokkal disznókkal papagájjal aranyhörcsöggel és azzal az öt csincsillával? Te csak a halakra gondolsz a többi állattal mi lesz?A halaknak legalább van mit inni egy darabig. A lovakat ki fogja csutakolni? A tehenet ki feji meg? Értem hogy hal párti vagy de azért gondolhatnál a többi állatra is.
Bekerülnek az univerzumba, mert a görögök elárverezik õket is.
Szerintem bebörtönzik a halakat.
A rokonai, illetve akik közel állnak hozzá, gondoskodnak az állatok elhelyezésérõl.
Amilyen rokonai vannak nem hiszem.
Elárverezik õket sajnos:(

Önkormányzati lakást valóban nem érdemes venni, illetve cserélni? Elõfordulhat, hogy ha cserével az enyém lesz egy önkorm. Lakás, egy idõ után nem újítják meg a bérleti szerzõdést? Mi a biztosíték, hogy több milliós cserénél ez ne forduljon elõ?

Legjobb válasz: Semmi, ez egy lutri szerintem. Ráadásul ha nem vagy szociálisan kicsit is rászorulva, simán beköltöztetnek a helyedre egy cigány családot ha esetleg jön egy revízió vagy egy másik szemléletû önkormányzati alkalmazott.

Semmi, ez egy lutri szerintem. Ráadásul ha nem vagy szociálisan kicsit is rászorulva, simán beköltöztetnek a helyedre egy cigány családot ha esetleg jön egy revízió vagy egy másik szemléletû önkormányzati alkalmazott.
Régebben volt értelme, amikor a lakás értékének töredékéért meg lehetett vásárolni egy idõ után. Manapság már az önkormányzatok nem gyakran adják magánkézbe a tulajdont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szép napot mindenkinek.

Ha valaki edzés nélkül szed fehérjét meg kreatint meg minden egyebet azzal mi lesz?

Gondolom elraktározza a szervezet. De egyik barátom ezt csinálja hogy hú ? most vesz minden cuccost de edzeni nem edz. Lesz valamilyen változás így? Mármint elhízás stb. izmosodni tudom hogy nem fog

Legjobb válasz: Elõre elnézést a vulgáris kifejezés miatt,de szó szerint kiszarod,mint bármi mást. Amennyi energy van benne,azt hasznosítja is a szervezet.Ha nem csinálsz semmit,akkor beépül zsírként pl.....

Elõre elnézést a vulgáris kifejezés miatt, de szó szerint kiszarod, mint bármi mást. Amennyi energy van benne, azt hasznosítja is a szervezet.Ha nem csinálsz semmit, akkor beépül zsírként pl.....
A kérdező hozzászólása: Oks köszi ezt akartam hallani hogy beépül zsírként csak nem akartam a gyereknek hülyeséget mondani.
ezek edzés és rendes étrenddel is csak sok sok idõ alatt hoznak izmot. Amire õ gondol azok illegális szteroidok meg ilyen szarok de azoktól sem csak úgy nõ az izom. a kreatin meg a fehérje pedig csak élelmiszer.
max elhízik az lesz az eredménye
Ne szólj neki! Az ilyen hülyéket hagyni kell :D :D :D
hagyd, mondjad vegyen memmlé test pro-t Tren ace-t, clenbuterolt,

Ha valakinek kitörik az állkapcsa, azzal mi lesz?

Legjobb válasz: Ne tudd meg, rohadt szar, nekem volt már, baszottul fáj :S Amúgy ilyenkor az állkapcsot rögzítik, a fogaknál sínek segítségével, szal nem tudod kinyitni a szád, enni csak folyékony dolgokat tudsz szívószálon. Ez 6 hétig van rajta, de ha leszedik, akkor is egy darabig csak pépeset ehetsz meg nehezebb a beszéd, stb.

Ne tudd meg, rohadt szar, nekem volt már, baszottul fáj :S Amúgy ilyenkor az állkapcsot rögzítik, a fogaknál sínek segítségével, szal nem tudod kinyitni a szád, enni csak folyékony dolgokat tudsz szívószálon. Ez 6 hétig van rajta, de ha leszedik, akkor is egy darabig csak pépeset ehetsz meg nehezebb a beszéd, stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!