Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki az orrából az (2 db)

Ha valakinek egész nap víz jön az orrából, az allergia, milyen gyógyszerrel lehet ezt megszüntetni?

Legjobb válasz: Allergia ellen van egy hosszadalmas ám hatásos teakúra. A gyógyszertárban meg megmondják, hogy neked melyik allergia elleni gyógyszer lenne jó.

Allergia ellen van egy hosszadalmas ám hatásos teakúra. A gyógyszertárban meg megmondják, hogy neked melyik allergia elleni gyógyszer lenne jó.

Ha valaki kiveszi az orrából az orrpiercinget, a lyuk ugyanúgy összeforrhat, mint a fülbevaló eltávolításakor?

Legjobb válasz: Szerintem elég gyorsan összenõ, igen. Nekem is volt olyan, h este kiesett és másnapra úgy benõtt, hogy újra át kellett húzni rajta egy szilikonszárat.

Szerintem elég gyorsan összenõ, igen. Nekem is volt olyan, h este kiesett és másnapra úgy benõtt, hogy újra át kellett húzni rajta egy szilikonszárat.
Persze nekem volt h kiesett este és reggelre benõtt a lyuk de én vissza szurtam magamnak de te ne csináld ezt inkább menj akkor piercinges-hez. Nekem már 1éve van orr pcm de már vagy fél éve nem vettem ki csak mikor tisztitom és egybõl vissza rakom utánna.
én ki sem tudom venni magamnak. Úgyh sztem ebben fognak eltemetni.:-) Egyébként összeforr persze, de a lyuk az orrodon látszani fog, legalábbis pár ismerõsömnek meglátszik.
Nekem is van orrpiercingem egy pár hónapja, én szúrtam. Attól függ, hogy szúják vagy lövik az orrod, de az orrt nem szabad lövetni :S Ha szúrják akkor utána hosszabb idõ kell neki, de begyógyul szerintem szépen.
Én is lövettem az orrom és nekem semmi bajom sincsen vele.
nekem nem nõ, össze... már vagy 1 hete nincs bent, mert elhagytam, s lusta voltam újat venni... de nekem már 8 éve van...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!