Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki az milyen (639 db)

Ha valaki rácsatlakozik valakinek a nyitott wifijére, akkor teljen anonim tud maradni? Mondjuk abból nem lehetne megtudni, hogy a közösségi oldalakra ha feljelentkezett, azt milyen néven tette?

Gondolom, a szolgáltató, az folyamatosan naplózza, hogy err?l, az Ip cím?l milyen oldalak lettek látogatva, és ha ? fellépett valamelyik közösségi oldalra, akkor kisz?rhet? a lehetséges behatoló. Nem? Valaki otthon van a témában?

Legjobb válasz: ha csatlakozol valaki wifijére akkor látni fogja a számítógéped nevét és a hálókártyád MAC címét. ha profi routerje van / szervert használ net elosztáshoz õ is tudja figyelni, mit csinálsz, illetve ha sniffeli a hálózatot egy normál routerrel akkor is, de ennek az esélye 20% alatt van. A szolgáltató mindent logol, de csak a rendõrségnek adhatja ki az adatokat feljelentés után. tehát a géped egyértelmûen azonosítható, a megosztott dolgok látszanak a hálózaton, de aki nem tudja levédeni a hálózatát nem valószínû, hogy figyelné, ki mit csinál.

ha csatlakozol valaki wifijére akkor látni fogja a számítógéped nevét és a hálókártyád MAC címét. ha profi routerje van / szervert használ net elosztáshoz õ is tudja figyelni, mit csinálsz, illetve ha sniffeli a hálózatot egy normál routerrel akkor is, de ennek az esélye 20% alatt van. A szolgáltató mindent logol, de csak a rendõrségnek adhatja ki az adatokat feljelentés után. tehát a géped egyértelmûen azonosítható, a megosztott dolgok látszanak a hálózaton, de aki nem tudja levédeni a hálózatát nem valószínû, hogy figyelné, ki mit csinál.
Jól írta az elsõ válaszoló, valószínüleg azt sem veszi észre a router gazdája, hogy rá van valaki csatizva , nemhogy melyik oldalakra lépsz föl.

Mi az Candida gomba? Mik a tüneteik. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? Hogyan kezelik?

mik a tünetei. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? hogyan kezelik?

Legjobb válasz: Szerintem ezeken az oldalakon minden kérdésedre megkapod a választ: http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/833218/candidiasis_1.htm http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/1206/candida-..

A legbiztosabb a vérvizsgálat, de torokváladékból is kimutatható könnyen. De a vérteszt a tuti biztos.Addig kár belekezdened a diétába míg nincs vérteszt.

Ha valaki azt mondja neked, nem átlagos sítlusban. Kinézetben. Hajviselésben. Akkor mi jut eszedbe róla? Milyen haj. Ruhadarabok. Egyéb

Legjobb válasz: ha ezt mondja valaki, akkor elsõ gondolatom, hogy õ egy tini, mert nekik ennyire fontos a stílus. és akkor vagy emos, vagy rocker, vagy alteros ember jut eszembe hosszú hajjal. ha felnõtt mondd ilyet, azzal vmi baj van.

ha ezt mondja valaki, akkor elsõ gondolatom, hogy õ egy tini, mert nekik ennyire fontos a stílus. és akkor vagy emos, vagy rocker, vagy alteros ember jut eszembe hosszú hajjal. ha felnõtt mondd ilyet, azzal vmi baj van.
Nem tudom mirõl beszélsz csak sejtem, arra a válaszom punk stílus, vagy valami nagyon szélsõséges haj vagy ruha
-d
Nekem pont az az átlagos, amit az elõzõ írt. Ma már szinte mindenki ilyen.
Nem átlagos haj: zöld szín, régiféle fonásban (amikor a legtetejérõl elkezdik, és mindig hozzáfonják az éppen jövõ tincseket, nem tudom hogy hívják). Nem átlagos ruhák: középkori stílusú hosszú ruhák / feszülõs-tapadós rucik.


Mit jelent az, ha valaki alázatos? Milyen egy alázatos ember?

Legjobb válasz: Ezt a szót lehet jó és rossz értelemben is használni. Ha jó értelemben használjuk, olyan emberre utal, aki tisztelettel van mások iránt, nem helyezi magát föléjük. Magyarul nem beképzelt, hanem talán még egy kicsit túlságosan is lebecsüli magát vagy felül értékel másokat. Negatív értelemben olyanra is használják, aki hagyja magát minden helyzetben, nem érvényesíti az akaratát, mert másokat feljebb valónak érez.

Ezt a szót lehet jó és rossz értelemben is használni. Ha jó értelemben használjuk, olyan emberre utal, aki tisztelettel van mások iránt, nem helyezi magát föléjük. Magyarul nem beképzelt, hanem talán még egy kicsit túlságosan is lebecsüli magát vagy felül értékel másokat. Negatív értelemben olyanra is használják, aki hagyja magát minden helyzetben, nem érvényesíti az akaratát, mert másokat feljebb valónak érez.
Nekem egy mondás jut eszembe: "Minél jobban alázatos, annál inkább gyalázatos". Persze ezt nem kell szó szerint venni, de a mondásnak is lehet némi alapja. Jó értelemben véve az alázat tisztelet személy/ek/, vagy cselekvések iránt. De az alázat lehet sunyi meghunyászkodás is. Vagyis képmutatás. Ez is benne van.
A kérdező hozzászólása: Harmadik válaszoló! Én azt mondom írd/mondd meg neki azt ami a szivedben van, de tényleg mindent... és ne konyorogj neki!!! Hidd el, ha mindent elmondasz neki, idovel majd átgondolja és kozeledik feléd, ha egy picit is fontos vagy neki... Ha meg nem, akkor nem érdemli meg a barátságod!
Az alázatost nem lehet rossz értelemben használni, csak ha nincs szókincsed.Az alázatos semleges jelzõalapvetõen, negatív szinonímája a meghunyászkodó.Olvassatok minden nap!:)
A keresztény szellemû alázat s az Isten kegyelmi segítségéért végzett imádság nagyon jól megfér az önbecsülés, az önbizalom és a hõsi lelkület mellett. Krisztus Egyházának, amelynek a legfrissebb jelenig mindenkor több hitvallója és önkéntes vértanúja volt, mint bármilyen eszmei közösségnek, nincs szüksége arra, hogy ilyen oldalról kioktassák a hõsi lelkületrõl és tettekrõl. Az olyan felületes beszéd, amely az alázatosságban az önérzet lefokozását látja és hõsietlen magatartást, önmagát teszi nevetségessé.
Egy nagy üzletember azt mondta egyszer, hogy képes bárkitõl tanulni aki valamiben jobb, mint õ. Azt mondta képes leereszkedni az õ szintjére (a szintet nem pejor értelemben venni) és tanulni tõle és ha õ tanulni akar tõle akkor tanítani õt. Az alázatnál nincs alá-fõlé rendelt viszony csak mellérendelt van.

Lehet baba vagy nem? A dokim azt mondta nem az a lényeg kinek milyen magas a hője, hanem az, hogy ovuláció után elinduljon felfelé. (azért írtam le, ha valaki azt mondaná, hogy nagyon alacsony a hőm) Nőként változik a hő is.

mostani görbém:

Legjobb válasz: lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...

lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...
Ezt mi is tudtuk. Ez már hányadik ilyen kérdésed??? Unatkozol?
A kérdező hozzászólása: Ha úgy gondolod, hogy unatkozom, akkor miért írsz? Különben nem unatkozom! Csak arra gondolok, hogy vannak itt olyan emberek akik segítenek nem csak kritizálnak.
Persze, de nem kell egy kérdést ezerszer feltenni. És idegesít, hogy állandóan a te görbédbe botlok
Látom más is unja a kérdéseid:-)

Ha valakinek az az álma, hogy filmrendező legyen, akkor milyen iskolába menjen?

Középiskolába milyen tagozatra, milyen szakkörökre?

Legjobb válasz: Szerintem végezz el egy rendes szakmát. De most komolyan. Ez nagyon lutri dolog a filmrendezõ. Ha nem jön be, akkor csak pénznyelõ lesz. Keress olyan szakmát, ami esetleg még érdekel, vagy hasonló a filmrendezõhöz. Fényképész, vágó, operatõr, mit tudom én, csak pár példa, ami így eszembe jutott. Nem néztem utána, hogy léteznek e ilyen képzések. A rendezést egyelõre a "polgári" szakma mellett hagyd meg hobbinak. Csinálhatsz videoblogot is, amin általad rendezett rövid filmeket lehet nézni... Ha jól csinálod ezeket, akkor a közönség vevõ lesz rá. Esetleg ha utána még érdekel a dolog, ezek még jól is jöhetnek ha jelentkezel filmûvészeti akadémiára.

Szerintem végezz el egy rendes szakmát. De most komolyan. Ez nagyon lutri dolog a filmrendezõ. Ha nem jön be, akkor csak pénznyelõ lesz. Keress olyan szakmát, ami esetleg még érdekel, vagy hasonló a filmrendezõhöz. Fényképész, vágó, operatõr, mit tudom én, csak pár példa, ami így eszembe jutott. Nem néztem utána, hogy léteznek e ilyen képzések. A rendezést egyelõre a "polgári" szakma mellett hagyd meg hobbinak. Csinálhatsz videoblogot is, amin általad rendezett rövid filmeket lehet nézni... Ha jól csinálod ezeket, akkor a közönség vevõ lesz rá. Esetleg ha utána még érdekel a dolog, ezek még jól is jöhetnek ha jelentkezel filmûvészeti akadémiára.
szinház és filmmüvészeti egyetem . de megnézheted hires magyar rendezõk netes oldalait is hogy õk hogy haladtak és fõleg hol végeztek stb. szerintem külföldön sokkal nagyobb a túljelentkezés.
Így van, ahol az elsõ leírta hivatalosan. De semmi végzettség is elég, ha van hozzá tõkéd, vagy szerzel szponzorokat. Persze, hogy meg kell mászni a szamárlépcsõt, valószínûleg nem az elsõ filmedre fogsz Oscart kapni.:)
A kérdező hozzászólása: Még valakinek egyéb ötlet, tapasztalat? Hogy érdemes építeni az utat a siker felé? Merre felé kapálózzak?Vagy elõbb tanuljak rendes polgári szakmát, és próbáljak kapcsolatokat kiépíteni?

Ha valaki az utcán rámtámad és meglövöm pisztollyal, esetleg meghal, akkor milyen büntetést kaphatok? (lent több)

Illetve ha esetleg valaki betört hozzám, rajta kapom, felszólítom, hogy feküdjön le vagy emelje fel a kezeit és forduljon meg stb. és így rám támad, meglövöm, esetleg meghal, ezért mit kaphatok? Persze engedélyem lenne. Nem történt meg, csak érdekelne. A valaszokat köszönöm!

Legjobb válasz: Az utcára kellene viselési is. De am ha az arányosság nem áll fenn akkor börtönt emberölésért. Hivatkozhatsz hogy nem tudtad felmérni a helyzetet, ezért lépted túl az arányosságot, de ha van tartásid ill viselésid (amit nem hiszek, mert élesre nem kaphatsz csak úgy) ezt tudnod kell. Az otthon az más tészta, de ott is beugrana a felfüggesztett minimum.

Az utcára kellene viselési is. De am ha az arányosság nem áll fenn akkor börtönt emberölésért. Hivatkozhatsz hogy nem tudtad felmérni a helyzetet, ezért lépted túl az arányosságot, de ha van tartásid ill viselésid (amit nem hiszek, mert élesre nem kaphatsz csak úgy) ezt tudnod kell. Az otthon az más tészta, de ott is beugrana a felfüggesztett minimum.
[link]
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a valaszokat, egyébként még pisztolyom sincs, ez csak egy felvetés volt, hogy mi lenne ha... Ment a zöld kéz!
Július 1-tõl változott a büntetõ törvénykönyv, szerencsére a megtámadott javára. Most már azt is nézik, hogy ki milyen erõs volt. Ha egy nálad kétszer nagyobb ember, vagy sokkal erõsebb, izmosabb ember ront neked késsel, miközben te nem vagy egy nagy közelharcos, lelõheted (ha van mivel). Szóval ha az utcán ki akarnak rabolni késsel, lelõheted az illetõt.

Ha valakinek az egyik tüdeje daganatos, ha semmi kezelést nem fogad el, milyen kilátásaik vannak?

A testvéremről van szó, sajnos nem fogad el semmiféle kezelést,mert fél,hogy kihullik a haja,háziorvosa azt javasolta neki,hogy ne vesse magát semmi féle kezelésnek alá,mert ő szerinte esetleg néhány hónapja van hátra!! Étrend-kiegészítőkre már késő,ami kimondottan arra a célra használatos. Hogyan lehet ezt elfogadni???

Legjobb válasz: Sehogy nem lehet elfogadni. Ezzel együtt kell élni. Én is dolgoztam daganatos osztályon, sok ilyet láttam már és azt kell, hogy mondjam, ha az orvosok azt mondták nincs esély, akkor igaza van a testvérednek, hogy nem fogadta el a kezelést. A család csak abban tud segíteni, hogy az utolsó idõszakot minél boldogabban élje meg. Csinálja azt amit szeret és legyen azokkal akiket szeret.

Sehogy nem lehet elfogadni. Ezzel együtt kell élni. Én is dolgoztam daganatos osztályon, sok ilyet láttam már és azt kell, hogy mondjam, ha az orvosok azt mondták nincs esély, akkor igaza van a testvérednek, hogy nem fogadta el a kezelést. A család csak abban tud segíteni, hogy az utolsó idõszakot minél boldogabban élje meg. Csinálja azt amit szeret és legyen azokkal akiket szeret.
Õszinte leszek. Én végignéztem egy daganatos szenvedését. Mindenféle kezelésen végigesett és semmi sem hatott. Ez az õ élete az õ döntése. Lehet hogy már csak pár hónapja van hátra, de ne akarjátok hogy azt a pár hónapot szenvedéssel töltse el. Mert a kemo és egyéb készítményektõl csak szenvedni fog. Fosás hányás súlyos fogyás. Ezt ti sem szeretnétek. Arról nem is beszélve hogy minél tovább marad életben annál több szervére fog rámenni a daganat. És ezt megállítani nem lehet. Ebbe bele kell törõdni és el kell fogadni hogy az élet kegyetlen. Élvezzétek ki ezt a maradék idõt, ameddig csak lehet.
Sajnálom a testvéred. Mamámnak is így volt, kivették a fél tüdõt, gyógyszereket stb-t kapott, teljesen legyengült, a végén már csak feküdt a kórházban, szörnyû fájdalmai voltak. 1 év alatt elvesztettük. Ha nincs mit tenni, és õ úgy döntött, nem akar élete hátralévõ részében így élni(kihullott haj, kórházi kezelések), az az õ dolga, neked el kell fogadnod, és támogasd, szeresd.

Ha egy 125 ccm es motort segédmotorkerékpárként használ valaki az milyen bírságra számíthat?

Kérem olyan írjon aki valóban ért is ehez és tudja ,hogy mi a menete ennek .

Legjobb válasz: bírságra? az még enyhe kifejezés... lopás, csalás, okirat hamisítás, ezek bûncselekmények, továbbá jogsi nélküli vezetés nagyjából 50 ezerért (ha nincs 125-ösre vagy nagyobbra jogsid) százezres pénzbüntetés, motor lefoglalás, büntetõ eljárás... elég halmozott, hogy elfelejtsd megpróbálni?

bírságra? az még enyhe kifejezés... lopás, csalás, okirat hamisítás, ezek bûncselekmények, továbbá jogsi nélküli vezetés nagyjából 50 ezerért (ha nincs 125-ösre vagy nagyobbra jogsid) százezres pénzbüntetés, motor lefoglalás, büntetõ eljárás... elég halmozott, hogy elfelejtsd megpróbálni?
Azért mond mindenki mást, mert a rendõrök sem egyformák. Ha kifogsz egy "genyát" akkor az van , amit az elsõ helyesen leírt. Ha ismerõs, vagy jó napja van, vagy jószívû akkor ad egy 10-es csekket valami kitalált indokkal és többet ne találkozzunk. Igazából a második rendõrnek is az lenne a dolga ami az elsõnek...
A kérdező hozzászólása: hát kb... csak az a baj mindenki más mond.
Engedély nélküli gépjármûvezetés, biztosítási csalás és közokirat hamisítás. "Csak ennyi". Ez alapján meg döntsd el hogy megéri-e.
A kérdező hozzászólása: Koszonom válaszokat . Hát nagyon nem éri meg .

Mit jelent az hogy ha valakire azt mondják páva? Milyen az aki páva?

Legjobb válasz: Rá simuló cuccokba járkál, olyan haja van, tehát, úgy néz ki mint egy Páva

Rá simuló cuccokba járkál, olyan haja van, tehát, úgy néz ki mint egy Páva
akik azt hangoztatják, hogy õk legalább igényes férfiak...közben pedig csak simán lányosak...ja, és azt hiszik, hogy bárkit megalázhatnak, de ha pl én páva lennék, röhögve szaladnék neki egy láncfûrésznek.... Sokkal több kivetnivaló van egy olyan fiún, aki a tükör elõtt pózol, és a fb-n lóg naphosszat...ez kell sok lánynak!? Mi lesz 5 év múlva?! Katonaság, várunk vissza x) 15/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!