Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki annak vannak szemmel (3 db)

Ha valaki hazudik, annak vannak szemmel látható jelei? Ha igen, akkor mik azok?

Legjobb válasz: a magyar tanárom szerint, ha vki hazudik, annak más a hanszíne, mint az amúgy megszokott. Az is egy jele, ha kerüli a tekintetedet, mikor beszél hozzád. De sztem aki már jártas ebben, azon nagyon nehéz észrevenni. + amikor hazudunk, gyorsabban ver a szívünk( ezen az alapon mûködik a hazugságvizsgáló), igaz ezt nem lehet szemmel észrevenni.

a magyar tanárom szerint, ha vki hazudik, annak más a hanszíne, mint az amúgy megszokott. Az is egy jele, ha kerüli a tekintetedet, mikor beszél hozzád. De sztem aki már jártas ebben, azon nagyon nehéz észrevenni. + amikor hazudunk, gyorsabban ver a szívünk( ezen az alapon mûködik a hazugságvizsgáló), igaz ezt nem lehet szemmel észrevenni.
Nem az a fontos, hogy mit mondunk, hanem az, hogy hogyan. felvonjuk a szemöldökünket, összeszûkül a pupillánk, megrándul a szánk szöglete az orrhoz érintjük a kezünket, mintha viszketne...
Inkább gyerekeknél jellemzõ és inkább füllentésnek hívjuk, de lehet hogy némely felnõtt is csinálja:Magához képest a bal felsõ sarokba néz akkor nem mond igazat.Ez az agynak a fantázia központja.
Én azt hallottam, hogy ha egy nõ úgy mond valamit, hogy közben a szemének a jobb felsõ sarkába néz, akkor hazudik. :)
Sokféle látható jel lehet - ezek általában félelem vagy a zavar jelei. De ezzel csak az amatõrt tudod leleplezni. Van viszont egy kikerülhetetlen jel: az agyi aktivitás. Az agynak komolyan dolgoznia kell a hazugságon. És ez mindig kimutatható: nem lehet megkerülni.
ha puha az orra akkor tutira hazudik....
Vagy ha nõ az orra. :)

Ha valaki sokat van sötétben annak romlik a szeme?

Legjobb válasz: igen,mert erõlteted a szemed a nézéssel.Sztem.

igen, mert erõlteted a szemed a nézéssel.Sztem.
Ha nagyon sokat van sötétben, akkor a szervezete azt hiheti, hogy igazából nincs szüksége arra, hogy lásson, ezért lassanként megvakul.
Ehhez azonban nem félhomálynak, hanem tényleg sötétnek kell lennie.

Ha tetszünk valakinek akkor annak csillog a szeme, máshogy néz ránk ha vele beszélünk. Ez valóban így van?

Láttam már filmben ilyet de az mégis csak film.

Legjobb válasz: Ha igazán szeretünk valakit akkor igen.

Ha igazán szeretünk valakit akkor igen.
HUHU, én tudnék aztán mesélni, mert pont így néztem a barátnõmre legelsõ randinkon és még jó sokszor. Zöld szemû vagyok és a barátnõm CSillagszemûnek hív engem :)
nekem k*rvára csillog amikor azzal a csajjal beszélek, akibe szerelmes vagyok, mintha könnyeznék olyan érzés majdnem :D csak õ nem vette észre, vagy nem tudom :D de mások is mondták amikor vele beszélek érzõdik valami a levegõben, azt' még sincs semmi...pfff:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!