Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki annak vannak (262 db)

Facebookon hogy lehet észre venni ha valaki letíltott? Van annak valami jele?

Legjobb válasz: persze hogy van...mikor rákattintanál a nevére nem hoz be semmit, keresõbe rákeresel és semmi...na akkor letiltott vagy törölte magát...ezután belépsz egy másik néven és rákeresel, ha azzal megtalálod keresõben akkor bizony letiltott

persze hogy van...mikor rákattintanál a nevére nem hoz be semmit, keresõbe rákeresel és semmi...na akkor letiltott vagy törölte magát...ezután belépsz egy másik néven és rákeresel, ha azzal megtalálod keresõben akkor bizony letiltott
A kérdező hozzászólása: Bocsánat.Mármint chaten!!Ki maradt!
A kérdező hozzászólása: Ha chaten tiltott le, azt akartam kérdezni.
Akkor nem látod, hogy fent van chaten.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem is tudom meg hogy valójában letíltott e vagy sem?
nem , sajnos

Ha valakinek veseköve van annak a pisilés fáj?

Legjobb válasz: Csak akkor, ha éppen ürül kifelé, viszont akkor nagyon.

Csak akkor, ha éppen ürül kifelé, viszont akkor nagyon.
2-3 éve van, de még egyszer sem fájt amiatt, csak az azt megelõzõ húgyúti fertõzés miatt
A kérdező hozzászólása: Ès ha valakinek vese kove lesz mik az elojelei
Nekem is szokott lenni, és igen pisilésnél eléggé fájdalmas, ezért sajnos muszáj tompítanom a fájdalmamat, egy házi felessel, mig meg nem szülöm a követ! Így nem fáj annyira.
Nincs különösebb elõjele lenni. Sokszor hasi UH során derül ki, ezek a néma kövek. Általában a hírtelen jelentkezõ görcsös fájdalom jelzi, attól függõen hogy hol van. Amíg kicsi és a vesemedencében van addig ritkán fáj, ha megindul lefelé a húgyvezetéken keresztül a húgyhólyagba. Na az már fájni szokott. Ott megint van helye, úgyhogy jól elvan. Ha pedig a hólyagból belekerül a húgycsõbe ismét jön a fájdalom / férfiaknál rosszabb, a hosszabb húgycsõ miatt/. Ilyenkor véres is a vizelet.
Már mint a húgyhólyagban van helye, ez ki maradt.

Ha valakinek tériszonya van, annak a térrel viszonya van?

Legjobb válasz: De beteg vagy XDXDXD

De beteg vagy XDXDXD
Az én férjemnek volt térrel viszonya.Hát ne tudd meg mennyit sírtam miatta.
Én hal vagyok, és nekem téruszonyom van!
nekem tériszonyom van :/
igen és elég rossz
A kérdező hozzászólása: Mikor fognak kibékülni :? Annyira izgulook.
Igen, nagyban kerüli a tereket, de akkor, a városban, szinte nem is tud közlekedni, még repülõvel sem!

Ha valakinek meg van a menstuálcioja normálisan akkor annak tuti van pete érése?

Legjobb válasz: igen, tudod ez a kettõ összefügg erõsen :P azért vérzel, mert a méhed felkészül befogadni a megtermékenyített petesejtet, ami tüszõrepedés után sárgatestet termel, ez váltja ki az egész vérzést. ( nem vagyok nagy szakértõ csak bioszfaktos :D )

igen, tudod ez a kettõ összefügg erõsen :P azért vérzel, mert a méhed felkészül befogadni a megtermékenyített petesejtet, ami tüszõrepedés után sárgatestet termel, ez váltja ki az egész vérzést. ( nem vagyok nagy szakértõ csak bioszfaktos :D )
utolso voltam, orvos nezte 4 honapon keresztul, de semmi....
en is verzek havonta, megsincs peteeresem. szedtem mar clostyt is, de az se segitett. :-(
igen hõmérõzés és/vagy ovuteszt.
Reggeli hõ mindenképpen, esetleg ovuteszttel együtt, egyszer érdemes kipróbálni.
Ha mérnéd a reggeli hõdet, abból is kiderül.
A kérdező hozzászólása: kõszí a válaszokat! ugye akkor ez csak orvos tudja meg mondani hogy van e peteérésem???
A kérdező hozzászólása: mire volt jó ez az átvágás?:S:Sna mind1
hupsz :D
elsõnek: téged jól átvágtak a bioszfakton :)
sajnos nem. az, hogy van-e peteérés/tüszõrepedés az hormonvizsgálat útján deríthetõ ki. vagy ovuteszttel.
Hát sajnos nem. Nekem volt már jópár peteérés nélküli ciklusom, ami vérzéssel végzõdött.
off: kedves utolsónak írnám, hogy próbáltad már az aviva tornát? ezen az oldalon ha beírod a keresõbe sok infót találhatsz róla. olyan egyszerû tornagyakorlatok végzésérõl van szó heti 1-2szer, ami segíti a peteérést!!! bocs kedves kérdezõ az offért.

Ha valaki kómába van, annak nincs szüksége táplálékra?

Legjobb válasz: De van azért kapja infúzióban vagy szondán át.

De van azért kapja infúzióban vagy szondán át.
Dehogy nincs szüksége, miböl élne akkor? AZ embereknek is (mint minden emlös állatnak is) egy csomó energiájába kerül az, hogy lélegzik, ver a szive, a testhömérsékletét fenntartja (ezt hivják alapenergia-szükségletnek). Éppen ezért kell a kómapacienseket mesterségesen táplálni is.
Ezért van mellettük az infúzió, azon keresztül táplálják, mint azt, aki kiszáradásos tünetekkel kerül kórházba.
Természetesen szükségük van táplálékra.
A kérdező hozzászólása: Jah értem! Köszönöm a válaszokat!

Ha valaki le van százalékolva (81%) annak nem jár valami utazási kedvezmény?

Legjobb válasz: Nem kaptál utazási kedvezményes kártyát? nekem 53%-ra is adtak

Nem kaptál utazási kedvezményes kártyát? nekem 53%-ra is adtak
A MÁK-nál érdeklõdj. Amikor kiadják a határozatot, hogy jogosult vagy Fogyatékossági támogatásra, annak a papírnak tartalmaznia kell, utazási kedvezményre is jogosult vagy. Õk küldik azt a kis plasztik kártyát is, ami ezt tartalmazza, illetve még azt is, hogy a fogyatékos személy kísérõjét is hasonló kedvezmény illeti meg.

Ha valakinek párkapcsolata van, annak már ne legyenek ellenkező nemű barátai?

Ennél nagyobb faßságot még nem hallottam. Ezt egy csomóan azzal magyarázzák, hogy régi vágásúak, de szerintem inkább hülye vágásúak. Úgysem csaljuk meg soha egymást a párommal. Mindkettőnknek vannak lány és fiú barátai is. Egy minimális féltékenység persze mindig van, de akkor sem szabad aranykalitkába zárni egymást, mert amelyik kapcsolatban nincs szabadság, az már meghalt. És egy csomóan itt rontják el. És már nagyon régóta együtt vagyunk és nem csaltuk meg egymást, a szüleim viszont csúnyán néznek, amikor találkozok az egyik ellenkező nemű barátommal, ami amúgy sem fordul elő túl gyakran, mert nyilván többet vagyok a párommal. Akkor meg miért néznek csúnyán? Mindig csúnyán néznek. Azt hiszik, félrejárok? Nagyon csúnyán néznek.

Legjobb válasz: Simán. Nekem a barátaim fele lány, akikkel nem azért tartom a kapcsolatot, mert bármikor bármit akarnék tõlük.

Simán. Nekem a barátaim fele lány, akikkel nem azért tartom a kapcsolatot, mert bármikor bármit akarnék tõlük.
A kérdező hozzászólása: 7 Nem így van. Fõleg ha egy pap tanonc a legjobb barátod.:D
Ez attól függ. Ha van egy baráti köröd, amibe beletartoznak fiúk is, az rendben van. De ha mondjuk van egy fiú barátod, akivel kettesben találkozgatsz! Hát, én nem tolerálnám. Nincs barátság fiú és lány között, az egyik fél mindig többet akar, hidd el.
Nekem is feltekeny a baratom es igy nem baratkozol fiukkal. De nagyon nincs is ra szuksegem mert mikor volt fiu haverom atbaszott.. Ugyhogy eleg a lany barat :) 15l
Nem bírálom a felfogásodat, és téged sem, de nekem is fura ha másoktól ezt hallom. Pedig a barátomnak is van egy lánybarátja, aki nekem is barátnõm, szoktak külön találkozni, és nem vagyok féltékeny. De ha csak így meghallom, hogy találkozik két ember, miközben mindkettõjüknek kapcsolata van, az kicsit fura. Biztos azért, mert az a tapasztalat, ha két ellenkezõ nemû sokat találkozik, akkor kialakul valami, legalább az egyik félben. Persze ez nem mindig van így, de sok barátság végzõdik szerelemmel, és sajnos az nem akadály, hogy a barátság alatt mással jártak épp...
A kérdező hozzászólása: Úgyse lesz belõle megcsalás.
Egyetértek. Attól, hogy ellenkezõ nemûek, még nem kell bármi rosszat tenni velük.
hát szerintem meg az ilyenbõl lesz egyszer csak megcsalás, esetleg más iránt táplált érzelem. Mi ezt úgy oldjuk meg, hogy a barátnõm a fiúHAVERJAIval facebookon beszél, élõben kettesben sose lenne fiúval, vagy fiúkkal. Ja és lekoppintja akin látja hogy próbálkozik. Ez odavissza mûködik nálunk. Szerintem az a fszság hogy szegény gyerek "haverod" akivel találkozgatsz, többet akar (biztos tagadja) és szívatod. valamint az is benne lehet a pakliban hogy szereted ha van pincsid (nem ismerlek azért nem mondom biztosan) szóval megértem a szüleidet
Igen, az utóbbi jó link. Én is pont errõl beszélek. Kérdezõ, te vagy tévedésben, ha azt hiszed, hogy van egy nagyon jó fiú barátod, és õ nem gondolt még soha arra, hogy összejöjjön veled. Persze ez a párkapcsolat komolyságától is függ. Én férjnél vagyok, és nem nagyon tolerálnám, ha a férjem esténként nõkkel járna szórakozni. Persze amíg lazább volt a kapcsolatunk nem nagyon érdekelt, hogy kivel tölti a szabadidejét.

Ha valaki kómában van, annak olyan, mintha aludna és álmodik is valamit?

Vagy érzékel valamit a külvilágból egy kómában lévő ember?

Legjobb válasz: semmit nem érzékel..

semmit nem érzékel..

Az eros mellérzékenység és fájdalom jele annak ha valaki tul van a pé-en?

Szoval ha nem csak most èrzem igy,hanem a mensi elott 2 hètig àlltalàban.Kicsit kemènyebbek,èrzèkenyebbek,nem jo hozzàjuk èrni,ràfekudni stb. Ciklus elejèn egyàltalàn nincs igy.A mensim elèg rendszertelen,azaz hosszu ciklusaim vannak,37-50 nap kozottiek.A vizsgàlatok szerint van pè-em.Ha nem homèrozom stb,nem igazàn figyelem a jeleket,lehet az egyik jel a 2 hètig tarto mellèrzèkenysèg? Màsnak is szokott lenni? Babàra gyurunk 5 honapja...

Legjobb válasz: Nekem pé-tõl, ovulációtól kezdve szokott jelen lenni és általában mensi kezdetéig tart. Az én ciklusaim is hosszúak.

Nekem pé-tõl, ovulációtól kezdve szokott jelen lenni és általában mensi kezdetéig tart. Az én ciklusaim is hosszúak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!