Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki alatt cerazette (2 db)

Van káros hatása annak a babára nézve, ha szoptatás ideje alatt, Cerazette mellett terhes lesz valaki?

Ha van ez ügyben tapasztalatotok, kérlek, írjatok. Köszönöm!

Legjobb válasz: Bár én nem Ceresettet szedtem, mert még akkor nem volt. Már éppen leszokóban volt a lányom a szopizásról, gyógyszert akartam váltani, mikor kiderült, hogy babát várok. A dokim megnyugtatott, hogy ha így sikerült megmaradni a babának, akkor az csakis nagyon egészséges lehet, mert ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül. Igaza volt. A fiam makk egészségesen, 3470g-mal, 51 cm-rel született. Ma már 11,5 éves egészséges nagyfiú.

Bár én nem Ceresettet szedtem, mert még akkor nem volt. Már éppen leszokóban volt a lányom a szopizásról, gyógyszert akartam váltani, mikor kiderült, hogy babát várok. A dokim megnyugtatott, hogy ha így sikerült megmaradni a babának, akkor az csakis nagyon egészséges lehet, mert ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül. Igaza volt. A fiam makk egészségesen, 3470g-mal, 51 cm-rel született. Ma már 11, 5 éves egészséges nagyfiú.

Ha valaki szoptatás alatt cerazette tabit szed akkor annak rendszeres a mensije?

Mert én 1 hónapja szedem és 5-én jött meg el?ször szülés óta és jöv?hónap 2-án megyünk nyaralni és akkor pont akkor lenne meg.

Legjobb válasz: szia a tabletta mellett ugynaúgy lehetsz betek nem mindig rendszeresen de az is lehet hogy beáll ezt még egy hónap távlatából nem lehet tudni nekem minda a két szülésem után rendszertelen maradt

szia a tabletta mellett ugynaúgy lehetsz betek nem mindig rendszeresen de az is lehet hogy beáll ezt még egy hónap távlatából nem lehet tudni nekem minda a két szülésem után rendszertelen maradt
Szia!Én is a cerazettét szedtem mind a két szülés után és nem volt menszim egyikkel sem 8hónapig(szopiztak), de hallottam olyat is , hogy szoptatott ezt a gyógyszert szedte és rendszeres volt a menszije.
Szia! Én ugytudtam hogy aki szoptat annak nem jön meg! Vagy a gyógyszer miatt igen? Mert én most kezdtem el szedni ugyanezt a tabit. Én ugy gondoltam hogy mivel folyamatosan kell szedni megállás nélkül, nem fog megjönni. Na mindegy. Ha már megjött akkor valószinü hogy rendsteressé válik. Pedig meglettem volna nélküle még egy pár hónapig :(
A kérdező hozzászólása: Én 9 hete szültem és 6. héten elkezdtem szedni és rá 1 hétre megjött.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!