Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor van (2012 db)

De ha valakinek túl nagy a farka, akkor elájúl, ha merevedése van!
Nekem is akkora, és könnyen feláll :D Nem tom, hogy fáj-e nekik.
Ezt úgy írjátok, mintha létezne szabványméret a pornóban.
nekem is rendesen feláll pedig a pornósok uramnanak szólítanak, és fáj , bizon y a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much"
bikicsunáj
bizony a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much" azt csak azért mondják, hogy növeljék a szexuális feszültséget, te faxfej:) Mi az hogy a pornósok farka? Igen gyakran kimondottan kis farka van a pornósoknak. Na jó, mondjuk egy Rocco Siffredi, az más tészta. Különben a csajoknak akkor fáj, ha tövig dugják azt a nagy farkat. Szóval fontos a technika, hogy ne fájjon.
feláll az hamar. És nem fájt mikor ilyen pasival voltam, viszont paráztam végig hogy fájni fog, úgyhogy rossz volt a szex.
Nekem akkora, hogy a pornósok is tõlem tanulják, hogyan legyen ekkora. Még fel is szokott állni, kivéve, amikor éppen nem áll. Öt fokozatban tudom állítani. Ötösnél már kicsit valóban szédülök, ezért sokszor csak négyesben használom. Bizton állíthatom, a csajoknak nem fáj, mert nekik nincs ilyenjük. De szeretik a kis bestiák.
Ez hülyeség. Semmi köze hozzá. Szerintem ezt azok találták ki, akiknek pici jutott, és azért próbálják elhitetni, hogy kompenzálják a helyzetüket. :D Attól, hogy valakinek nagy, még ugyanolyan könnyen feláll. :P

Ha valakinek fitymaszűkülete van, de fitymatúltengése is, akkor teljes körülmetélés után, normális méretű fitymája lessz?

Ez nem velem van, csak kiváncsi vagyok :D

Legjobb válasz: Hát udnorító nagy is lehet.De attól hogy valakinek ez a kettõ van még nem kell egybõl metélni,jó orvost kell,akár több orvsot is felkeresni.A szükületnél is több megoldás lehet,a metélés a végsõ,de sok doki egybõl erre akarja az embert rábeszélni,ilyenkor jobb másik után nézni,mert sok kellemetlenséggel járhat,hámló,kiszáradó makk,elszínezõdhet,sõt valakinek ödémája is lehet.Szóval a metélést hanyagolnám,fõleg hogy európai szemmel ronda is,a pornófilmeket meg hagyjuk,mert mindenki ezzel a baromsággal jön,de ha megnéznék akció után a pasikat akkor látnák hogy a végén a bõr visszahúzzák,legalább is a többség,szóval nem metéltek,meg a kamerákkal lehet csalni is.Valakinek ilyen nagyon nagy undorító lett,bár lehet alapból már ilyen volt neki,szóval jobb vigyázni

Csatlakozom az utolsóhoz! A teljes körülmetélést notóriusan alkalmazó sarlatánokat azonnal ott kell hagyni. Jobb elõre tisztázni. Volt itt olyan srác, akinek annyit mondott a doki, hogy "megoldom, csak bízza rám" aztán jól levágta az egészet, késõbb amikor reklamált volna, kiröhögték Utána már nincs visszatánc, ha lecsonkol mindent a sarlatán, márpedig sok van ebbõl a fajtából sajnos :(
Hát udnorító nagy is lehet.De attól hogy valakinek ez a kettõ van még nem kell egybõl metélni, jó orvost kell, akár több orvsot is felkeresni.A szükületnél is több megoldás lehet, a metélés a végsõ, de sok doki egybõl erre akarja az embert rábeszélni, ilyenkor jobb másik után nézni, mert sok kellemetlenséggel járhat, hámló, kiszáradó makk, elszínezõdhet, sõt valakinek ödémája is lehet.Szóval a metélést hanyagolnám, fõleg hogy európai szemmel ronda is, a pornófilmeket meg hagyjuk, mert mindenki ezzel a baromsággal jön, de ha megnéznék akció után a pasikat akkor látnák hogy a végén a bõr visszahúzzák, legalább is a többség, szóval nem metéltek, meg a kamerákkal lehet csalni is.Valakinek ilyen nagyon nagy undorító lett, bár lehet alapból már ilyen volt neki, szóval jobb vigyázni
Rögtön rá kell szerintem kérdezni, nem kell szórakozni. A doktor úr a teljes körülmetélésben hisz? Ha a válasz igen, akkor húzz el onnan gyorsan, ha nem akarsz bajt
Igen, ez attól függ, hogy hol van a szûkület. Szerintem körülmetélés után sanszos, hogy egyáltalán nem lesz fitymája.
hát szükületnél sima bemetszés elég szokott lenni, az nem is látszik késõbb, csak súlyos esetben kell metszeni, de sok doki az tény egybõl vágni akar és biztatja is az embert, ne dölj be nekik.
Attól függ, hogy pontosan hol van a szûkület és, hogy mennyivel nagyobb a fitymája.
Ha a makk elõtt lecsüngõ részt levágják, akkor utána "normális" mennyiség marad még. ;)
Legjobb, ha nem vágnak semmit... ha meg vágnak, akkor nem távolítanak el semmit, csak bemetszenek... ha már nagyon muszáj...
Igen, a fitymából a lehetõ legtöbbet kell megtartani, nem viccbõl nõtt (az se) Nekem levágták az egészet és megszívtam vele eléggé :(((
A kérdező hozzászólása: de lehetséges, nem?
Attól függ, hogy hol szûk. Mert ha túlteng, lehet hogy van ott elég bõrfelesleg amibõl ha kivágják a szûk részt, még mindig elegendõen hosszú. De ha teljesen metélik, akkor nem marad fityma, a teljes bõrkédet leveszik.

Ha névtelenül feljelent valaki, akkor van arra lehetõség hogy visszajelentsem, vagy esetleg visszavágjak neki?

Tanulságos eset:

Legjobb válasz: Ne akarj okoskodni, mert még jobban ráfizetsz!!! Elöször bevágsz valaki elé, utána "lelassítasz 30-ra", azaz akadályozod a forgalmat és utána még neked áll feljebb!?!?!? Én legalább is elvettem volna töled a jogosítványodat egy idöre, ha valakinek ennyire nincs meg a kellö érettsége, az ne vezessen!!!! Egyébként feljelenetést tehetsz, de ha kidetül, hogy alaptalan volt, akkor téged büntetnek meg (nagyon helyesen!)

Ne akarj okoskodni, mert még jobban ráfizetsz!!! Elöször bevágsz valaki elé, utána "lelassítasz 30-ra", azaz akadályozod a forgalmat és utána még neked áll feljebb!?!?!? Én legalább is elvettem volna töled a jogosítványodat egy idöre, ha valakinek ennyire nincs meg a kellö érettsége, az ne vezessen!!!! Egyébként feljelenetést tehetsz, de ha kidetül, hogy alaptalan volt, akkor téged büntetnek meg (nagyon helyesen!)
Nem értek egyet az elõttem szólóval teljesen. Mivel vannak olyan forgalmi helyzetek, amikor nincs más választás mint valaki elé besorolni, megtanítják jobb esetbe, hogy ezt hogy kell lereagálnia annak a félnek aki elé bement a másik. Ebbe a példába az lett volna helyes magatartás, ha elõzékenységet tanúsít a nõ, és beengedi a másikat maga elé. Nem arról volt szó, mármint ha tudom értelmezni az olvasottakat, hogy a kérdezõ bevágott valaki elé, hanem arról hogy besorolt! Mivel bunkó volt, és vétett a közlekedés íratlan szabályai ellen, a kérdezõ úgy gondolta, hogy ezt közli vele. Lehet vitatkozni, hogy ez mennyire etikus. /Mondjuk egyáltalán nem/ Úgy gondolom mindkét fél hibás volt, ezért nonszensznek gondolom a feljelentést. Mivel reflektorral és dudálással fejezte ki a nõ a nemtetszését, biztos azt mondtam volna a rendõrségen, hogy azért fékeztem mert elvakított a visszapillantóba a refi és így találtam biztonságosnak. A követési távolság meg arra való, hogy az elõttem haladó hirtelen fékezése se veszélyeztesse senki testi épségét.
ez nagyon komoly, bocs ha off de elképedten olvastam...tényleg van ilyen? én olyat láttam hogy hasonló volt de a dudálások 5 perc után idegesíthették az elõtte levõt megálltak és akit ledudáltak megfogta magát és lerúgta a tükrét a bunkónak. Nem tudom mi lett a vége de ott talán jogos lett volna a feljelentés. De igy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos így volt...meghurcoltak miatta. Semmi káresemény és semmi sérülés, baleset sem történt.
Na, de milyen alapon?! Egy állítás, egy tagadás! Mire fel fogadták el az õ történetét? Mert így tényleg bárkire bármit rá lehet fogni. Voltak más tanuk is?
A kérdező hozzászólása: Nem voltak más tanúk. A 4 éves gyermekét akarta kihallgattatni tanúként. Mi ketten ültünk az autóban a párommal, õ pedig egyedül volt. Családfakutatás volt, rokonaimat is behívták kihallgatni. Bizonyíték hiányában a nyomozás lezárult, de az ügyészség vizsgálati szakaszba tette az ügyet, így ismét kihallgatásokra kellett járnom, majd a végén szembesítéssel zárult le a nyomozás. Írtó kellemetlen volt, és eszméletlen idegbaj.

Amikor valaki hozzá szol egy kérdéshez akkor utána % -lékok jelenek meg . Ezt nem értem . ha valakinek 90%-van a válaszánál akkor arra valaki szavazott? Vagy hogy van ez ^^?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ez engem is érdekel. Egyébként az ilyen kérdéseknél érthetõ, hogy pl: az állatokhoz teszik. Mert ilyen kérdésre témakör nemigen van. Másrészt így hamarabb is tudnak rá válaszolni.

Nem tudom, de ez engem is érdekel. Egyébként az ilyen kérdéseknél érthetõ, hogy pl: az állatokhoz teszik. Mert ilyen kérdésre témakör nemigen van. Másrészt így hamarabb is tudnak rá válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Véletlenül ide sikerült =(
Igen, ha egy válasz alatt azt látod hogy "Ez a válasz 100%-ig hasznosnak tûnik", az azt jelenti, hogy csak zöld kezet kapott, pirosat nem. De ez csak adott számú szavazat után jelenik meg. Hogy a "felerészben hasznos" hogy befolyásolja az eredményt, nem tudom. Azt se hogy min. hány szavazat kell egy eredményhez, azt gyanítom hogy legalább 5, de ez csak tipp.

Normális ha valaki akkor érzi jól magát ha kevés barátja van?

16 éves vagyok, nem mondom magam sem érettebbnek, sem komolyabbnak a korosztályomnál. Az osztályban 2 barátnőm van, iskolán kívül még 3 de sajnos velük csak ritkán találkozom. Ezen kívül vannak még fiú és lány haverjaim, kedves ismerőseim de ők sem sokan. Velük csak a suli miatt vagyunk jóban és csak ott találkozunk. Próbálok mindenkivel jól kijönni vagyis inkább senkivel sem szeretek rosszban lenni. Egyszerűen elegem van abból, ahogy a lányok jópofiznak egymásnak, játsszák az agyukat egymás előtt és a hátuk mögött undorítóan kibeszélik egymást. (Néha engem is kibeszélnek pedig alig beszélünk egymással.) Én nem tudnék így élni, a gyomrom forog ettől a viselkedéstől. Inkább vagyok a közeli barátaimmal és nem szeretnék népszerű lenni, hazugságban élni! Azért tettem fel ezt a kérdést mert most olvastam egy jó kis cikket a kamaszkori népszerűségi vágyról és furcsállom, hogy én nem érzek késztetést ilyen irányú törekvésre. Szerintetek ez normális? Vagytok még ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: én azt nem értem ha valaki 1000 ismerõssel rendelkezik de egy õszinte barátja sose lesz! Nekem 4 barátnõm van! Haverok nincsenek... Azok feleslegesek! Õk állnak mellettem mindenben! tizenéves korom óta ismerem a legjobb barátnõm! Õ egy kincs nekem! Más sose lesz olyan közel a szívemhez, mint Õ!

én azt nem értem ha valaki 1000 ismerõssel rendelkezik de egy õszinte barátja sose lesz! Nekem 4 barátnõm van! Haverok nincsenek... Azok feleslegesek! Õk állnak mellettem mindenben! tizenéves korom óta ismerem a legjobb barátnõm! Õ egy kincs nekem! Más sose lesz olyan közel a szívemhez, mint Õ!
Nekem két barátnõm volt, sajnos azokat is megbántam. Aztán felnõttként szintén. Most már csak egy igaz barátom van, az is fiú... egyszerûen nem bírom elviselni a nõket, a kétszínû viselkedésüket, és biztosan vannak kivételek, hisz én is az vagyok, de hogy õszinte legyek, már nem is keresem a kivételeket. Nem bízom és nagyon-nagyon nehezen barátkozom. Nem vagyok rá büszke, küzdök ellene nap, mint nap, most is levelezem más nõkkel, anyákkal, de egy ponton túl nem bírok nyitni. Remélem, neked nem lesz ilyen az életed, és megtalálod a kevés, de legjobb barátokat! N30
nekem pedig nincsenek barátaim csak haverjaim, akikkel suliba elhülyéskedek :D a korosztályommal is elég nehezen jövök ki, hamarabb megtalálom a közös hangot egy nálam jóval "öregebb" (pl.30-as) személlyel :D és Isten mentsen a népszerûségtõl, már attól is kész vagyok, ha végig kel mennem a tömött folyosón a suliba..mindig úgy érzem mindenki engem néz és kiröhög pedig tudom hogy kb nagyívben sz.ják le, hogy épp ki ment el a folyosón 16L
Szerintem igen, nekem sincsen sok jó barátom, persze haver sok van de barát nem olyan sok, szerintem ez azért van mert 13 éves korban az ismerõseim 60%-a meghülyült, 14 évesen pedig ez már kb 75%-ad ki..a normálisak megmaradtak akikkel pedig nem tudok már azonosulni azok eltûnnek, de van olyan is akivel csak azért nem vagyok már annyit mert olyanokkal van mint a 75%...szóval lehet, hogy én vagyok túl régi módi de én valahogy a korosztályom többségét (vagy inkább nagyrészét nem tudom elviselni.. 14/F
Nem kell egy egész "hadsereg". Elég egy barát, de az IGAZ BARÁT legyen egy életen át!
Nekem egyáltalán nincs barátom, csak olyan emberek akikkel jóban vagyok ez sem sok. A régi barátnõktõl elhidegültem, vagy csak már túl felszínes a kapcsolatunk. Barátkozni meg nem tudok. Szociális fóbiám van sajnos és voltak emberek akik tettek azért, hogy az önbizalmamat a földbe tiporják. Egyáltalán nem vágyom a "menõk" társaságába, mert úgyis csak a kibeszélés megy.
Én is ilyen vagyok, sohasem törekedtem hamis barátokat szerezni, szerintem jobb ha 2 igaz barátod van akikben megbízhatsz, minthogy 25 felszínes aki minden alkalmat megragadva kibeszél a hátad mögött. 20/l

Hogy fogadják a srácok, ha valakinek fogszabályzója van? Mármint, ha csókról van szó pl. : nem idegenkednek tőle? Eddig nem volt, és rég óta ismerem. Nyáron találkozok vele, akkor lesz. Nem lesz furcsa neki? vagy?

Legjobb válasz: MOSOLYOGJ!!! Akkor is ha nem tetszik neki. Megszoksz,vagy megszöksz?! Ha nem tud elfogadni FOGSZABÁLYZÓSAN,akkor máshogy meg nem érdemel meg. Errõl ez a véleményem,nyugii,ne parázz,minden fiú szerint cuki a fogszi.;)

MOSOLYOGJ!!! Akkor is ha nem tetszik neki. Megszoksz, vagy megszöksz?! Ha nem tud elfogadni FOGSZABÁLYZÓSAN, akkor máshogy meg nem érdemel meg. Errõl ez a véleményem, nyugii, ne parázz, minden fiú szerint cuki a fogszi.;)
Ha szeret téged nem fogja visszataszítónak tartani, meg amúgy is az csak egy fogszabályzó ha azt mondja "inkább ne" akkor ne is foglalkoz vele szerintem. :)
Engem egyátalán nem zavarna. Huszonéves korom ellenére még soha nem volt barátnõm, soha nem csókolóztam sem fogszabályzós sem annélküli lánnyal. Ha az elsõ csókom éppen egy fogszabályzós lánnyal történne, biztosan nem utasítanám vissza, örülnék neki, egyrészt mert törõdik a fogaival, másrészt mert nagyon jól tud kinézni a fogszabályzó, hiába szégyenlõsek a lányok miatta. :) 21/F
A kérdező hozzászólása: a baj a, hogy még nem látott élõbe... ez olyan FB-kapcs szerû... de nagyon szeretem... és minden ismerõse azt mondja h tényleg szeret. eddig a képeimen nem volt rajtam, és most is csak fent lesz. én általában úgy vigyorgok, vagy mosolygok, hogy a felsõ fogsorom látszik ki. elõször oda fogják rakni. nem tudom, hogy fog fogadni...
Nem csak nyáron találkozol vele? Még azért egy pici van nyárig, ne izgulj ennyire elõre. Beszéltek Facebookon, nem? Szerintem megírhatnád neki, hogy mi a véleménye róla, hogy addig se idegesítsd magad ezzel. Ha "normális" semmi baja nem lesz vele, ha meg ellenére van akkor érdemesebb hagyni.
Csókot az emberek a szájukkal csinálják és nem a fogukkal. amúgy nem oszt nem szoroz egy kapcsolatban.

Mi van akkor, ha valaki be van jelentve munkanélkülinek, kapja a segélyt, és közben teherbe esik, és mire lejár, addigra meg is szül? Akkor gondolom csak a gyest fogja kapni, és fizetheti maga után a TBt, ugye?

Legjobb válasz: A munkanélküli segély alatti idõ nem munkaviszonynak számít? Szerintem GYES-t akkor fog kapni, ha nincs meg a 180 nap munkaviszony. Tehát elõtte sem dolgozott. A jó hír az, hogy a TB-t szülés után már nem kell fizetned, mert munkaidõnek számít (akkor is ha csak GYES-t kapsz).

A munkanélküli segély alatti idõ nem munkaviszonynak számít? Szerintem GYES-t akkor fog kapni, ha nincs meg a 180 nap munkaviszony. Tehát elõtte sem dolgozott. A jó hír az, hogy a TB-t szülés után már nem kell fizetned, mert munkaidõnek számít (akkor is ha csak GYES-t kapsz).
A kérdező hozzászólása: Ha munkaidõnek számít az jó, csak úgy tudom, hogy most már egy évnek kell meglennie, az meg úgy sem lesz meg a munkanélkülivel sem, ha most babás vagyok. De az tényleg jó, hogy szülés után nem kell fizetnem a TBt magam után...
Én nem szorulok a GYED-re, szóval nekem mindegy, hogy nem kapok. A lényeg, hogy a gyerek egészséges legyen. :)
A kérdező hozzászólása: igen, én is úgy vagyok vele hogy nem sok, de több mint a semmi...csak tudod, erõsítõ tud lenni, ha tudja az ember, hogy más is van hasonló cipõben, hogy nem kap gyedet...:) Ja és én úgy tudom, hogy a szülést megelõzõ 2 éveben kell meglennie a 365 napnak, ha 2010május1 után szülsz, szóval nem muszáj hogy folyamatos legyen.De azért kérdezz utána hivatalos helyen is!
16:39: folyamatos idõ kell tudtommal. Én vagyok az elõzõ GYES-es. Én is azért vagyok így, mert külföldön éltem elõtte és nem dolgoztam, hanem tanultam. Ideiglenesen vagyok Mo-n. A GYES + családi nem olyan sok, de több, mintha azt se kapnál. Más országban ennyit se adnak.
Sziasztok. Bocsi a kérdésemért, de ezt a 180 vagy 365 nap úgy is érvényes, ha pl. 3 év alatt volt az embernek minden évben 4 hónapja ?Vagy az az x idõ folyamatos kell, hogy legyen? Bocsi, de külön kérdésben nem szerettem volna kiírni.
A kérdező hozzászólása: kedves 14:56os!csak gyest kapsz, mert nem volt annyi bejelentett napod?És hogy jöttök ki, már ha megkérdezhetem? Mert úgy tûnik nálunk jön a pici(mondjuk szeretnénk is)de most jöttünk vissza nemrég külföldrõl, és a 180 napot csak csak összehoztam volna, de az egy év már nem fér bele szerintem.
De kap, csak GYED-et nem kap, ha nem volt meg a munkaviszonya. Én GYES-t kapok egyébként ugyanebbõl az okból.
És aki pl 1 éve nem talál munkát az nem kap gyest sem??
A kérdező hozzászólása: aki 2010 május 1 után szül, annak már 365nap munkaviszonyának kell hogy legyen....hát kicsit kicsúsztam már...
Én úgy tudom, hogy most még 180 nap, de lehet, hogy rosszul tudom. Én tavaly szültem, akkor még ennyi volt a határ.
A kérdező hozzászólása: ja értem!a párodnak jó munkája van?Azért az jó, hogy nem szorulsz rá:)

Hogy kell hőmérőzni? Már a ciklus első napjától amikor megjön? És ha emelkedik akkor van peteérés vagy hogy van ez? Valaki leírná?

Legjobb válasz: Na ez engem is érdekelne,mert annyi féle tippet olvastam errõl,és jó lenne egy normális,kielégítõ és használható módszert olvasni valakitõl,aki kompetens ez ügyben:)

Na ez engem is érdekelne, mert annyi féle tippet olvastam errõl, és jó lenne egy normális, kielégítõ és használható módszert olvasni valakitõl, aki kompetens ez ügyben:)
Igen, a ciklus 1. napjától érdemes, vagyis elsõként aznap, amikor megjön. Legalább 3 hónapon át érdemes mérni a hõdet minden nap, mivel így levonhatók már egyes következtetések. Minden reggel ugyanabban az idõben kell mérni, rögtön ébredés után, de még felkelés elõtt (pisilni sem lehet felkelni hõmérés elõtt!). Arra figyelj, hogy min. 5 órát aludj a reggeli mérés elõtt, mindig ugyanazt a hõmérõt használd (lehet higanyos és digitális is). A ciklus elsõ felében a peteérésig normál esetben cikcakkos képet mutat az alakuló hõgörbéd, majd a peteéréskor néhány tizedet esik (ez nem mindenkinél figyelhetõ meg - van akinél 1-2 napos hõstagnálás látható, de az is normális), azután pedig emelkedni kezd. Ha legalább 4-5 napon át magasabb a hõd, mint a ciklus elsõ felében volt, és volt a peteéréskor tojásfehérje szerû váladékod, akkor valószínûleg megtörtént a peteérés. A ciklus utolsó napjaiban: ha nem estél teherbe, akkor a 2. fázisban tapasztalt magasabb tartományhoz képest esni fog a hõd, ha pedig magasan marad, akkor esélyes lehetsz a babára. Normálisnak a min. 12 napos 2. fázis mondható. Ha ennél rövidebb a 2. fázis vagy nem egyértelmûen magasabb a hõ a ciklus 2. felében, akkor progeszteron-probléma lehet. Ha már van 1-2 végigmért ciklusod, számold ki minden ciklusod esetén a mért hõidbõl az átlaghõdet. Ha alacsonyabb 36, 3-nál, pajzsmirigy-alulmûködésrõl lehet szó, ha magasabb mint 36, 8 akkor azt pedig egy esetleges pajzsmirigy-túlmûködés okozhatja. Ha a menszeszed napokkal rövidebb a szokásosnál, akkor valószínû, hogy az elõzõ ciklusban nem volt peteérésed. És végül: ha 3 hónapot áttekintve nem figyelhetõ meg a görbéiden az általam a válasz elején leírt görbekép vagy jelentõsek az eltérések (csapongó 1. és 2. fázishossz=ciklushossz, váratlanul felbukkanó barnázás stb.), akkor a valószínûsíthetõen progeszteron-hiány vagy pajzsmirigy-gondok miatt érdemes orvoshoz fordulni. Sok sikert!
Ha tényleg boldog kapcsolata van akkor kíváncsiságból, vagy hogy az egóját etesse.
Ja, vagy egy kis kalandot keres... :) Ó, mennyien vannak ilyenek!!!
Nem csak a pasik ilyenek hanem sok nõ is és kalandvágyból mennek fel vagy nem elég kielégültek .
A társkeresõkön hatványozottan nagyobb is az arány. Sokan hajlamosak egy az egyben vetíteni a társadalomra a társkeresõ (ill. közösségi) oldalak "lakóit", pedig pont ezért vannak ezek a helyek, hogy az egyéb igények kielégítését egy gyûjtõ helyen megoldhassák. (ritkábban párkapcsolat, szimpla ismerkedés sokaknál mert unatkoznak vagy nem képesek kint emberi kapcsolatokat építeni, alkalmi kalandokat, flörtöket, és ami manapság férfira nõre egyaránt igaz, fõleg 35-40+ korosztálynál, szeretõket.)
"Állítólag a pasas boldog a kapcsolatában" Állítólag!
Pontosan, ahogy az 1-es írja! Unalom, kíváncsiság EGO!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!