Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor milyen egyéb (2 db)

Ha valaki közalkalmazott, akkor milyen egyéb juttatásokat kap a fizetésén felül? Kötelező, hogy kapjon ruhapénzt, étkezési utalványt, stb?

Vagy ez a munkáltatón múlik, ha akar ad, ha nem akar, nem? !

Legjobb válasz: A közalkalmazotti törvényben foglalt juttatások kötelezõen járnak, nem a munkáltatón múlik, hogy ad-e vagy sem.

A közalkalmazotti törvényben foglalt juttatások kötelezõen járnak, nem a munkáltatón múlik, hogy ad-e vagy sem.
Sajos ki kell ábrádítsalak. Csak a besorolásod szerinti munkabér az ami kötelezõen jár mindenhol. Az étkezési utalvány, a ruhapénz ADHATÓ támogatás. Vagyis a mukáltató dönti el, hogy ad e, és hogy mennyit. A párommal mindketten közalkalmzottak vagyunk, de nem egy helyen. Én évente változó mennyiségû ruhapézt kapok, náluk nem adnak. Én havi 5000 Ft étkezési utalváyt kapok, õ 2500-at.

Ha valaki azt mondja neked, nem átlagos sítlusban. Kinézetben. Hajviselésben. Akkor mi jut eszedbe róla? Milyen haj. Ruhadarabok. Egyéb

Legjobb válasz: ha ezt mondja valaki, akkor elsõ gondolatom, hogy õ egy tini, mert nekik ennyire fontos a stílus. és akkor vagy emos, vagy rocker, vagy alteros ember jut eszembe hosszú hajjal. ha felnõtt mondd ilyet, azzal vmi baj van.

ha ezt mondja valaki, akkor elsõ gondolatom, hogy õ egy tini, mert nekik ennyire fontos a stílus. és akkor vagy emos, vagy rocker, vagy alteros ember jut eszembe hosszú hajjal. ha felnõtt mondd ilyet, azzal vmi baj van.
Nem tudom mirõl beszélsz csak sejtem, arra a válaszom punk stílus, vagy valami nagyon szélsõséges haj vagy ruha
-d
Nekem pont az az átlagos, amit az elõzõ írt. Ma már szinte mindenki ilyen.
Nem átlagos haj: zöld szín, régiféle fonásban (amikor a legtetejérõl elkezdik, és mindig hozzáfonják az éppen jövõ tincseket, nem tudom hogy hívják). Nem átlagos ruhák: középkori stílusú hosszú ruhák / feszülõs-tapadós rucik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!