Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor milyen (416 db)

Ha valakinek valami pénisz betegsége van milyen orvos tudna megvizsgálni? Ugyértem pl urulógus nem tudom milyen orvos foglalkozik ezzel pl ha gombás akkor milyen krém kelll rá? Meg ha nem áll fel sokszor jó nő láttán

nem vagyok homár...

Legjobb válasz: 1 es én a kérdezõ helyében letiltatnálak .Nincs jogod az ilyen vélemény kinyilvánitáshoz.Még kissé burkoltan sem. Ez bent van a gyak. kérdések szabályzatában . A rossz indulat sugárzik belõled .Aki esetleg impotenciával küszködik,de lehetnek egyéb betegségek is,ami ezzel jár, az mind bu*i ?

1 es én a kérdezõ helyében letiltatnálak .Nincs jogod az ilyen vélemény kinyilvánitáshoz.Még kissé burkoltan sem. Ez bent van a gyak. kérdések szabályzatában . A rossz indulat sugárzik belõled .Aki esetleg impotenciával küszködik, de lehetnek egyéb betegségek is, ami ezzel jár, az mind bu*i ?
Húgyúti fertõzésekkel urológus, bõrfertõzésekkel, nemi betegségekkel bõrgyógyász és nemi beteg gondozó, azzal pedig, hogy miért nem áll fel sokszor, abban pedig nem tudok segíteni...
Már kérdezted, de akkor még csak nem állt fel volt a téma. Am jah... Szintem homi vagy, a többit a második leírta.
A kérdező hozzászólása: fehér nics rjta fõleg piros néha normálisabb
*makkod akart lenni
Gombára azért gyanakszol mert a amkkod peremén fehér kiütésszerû izék vannak ill. a péniszed tövénél is fehér pattanásszerûségek? Mert akkor természetes.
A kérdező hozzászólása: amúgy meg félek orvoshoz menni is vele meg szégyenlem sõt azt se akarom hogy a szüleim megtudják...
Ne félj, aki sokat gúnyolódik, az visszakapja a sorstól és neki egyáltalán nem fog menni. Amúgy ne foglalkozz az ilyenekkel, rj csak nyugodtan és az ilyen válaszokat szó nélkül lépd túl, a többség itt nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: örül neki, hogy ezek ennyire viccesnek találják ezt nem kivánok senkinek sem ilyet....annyira én nem nevetek rajta...
A kérdező hozzászólása: hát ez az...máskor nem is irok ki semmit se...
A kérdező hozzászólása: az utolsónak köszönöm a válaszát az elsõnek nem... :(
A kérdező hozzászólása: nem volt és feltudom valamennyire állítani csak görbe...
Akkor csak impotens vagy. A homi tud dugni, te nem. Am volt m barátnõd?
A kérdező hozzászólása: képzeld el nem vagyok az tudtam hogy idejön a sok troll aki értelmes választ írt annak köszönöm a többi meg trollkodjon máshol...-.-"
Am a net is segít. Nézz melegpornót. Ha feláll biza homi vagy.
Urológusnak mondd el a merevedési gondodat is, õ tud ebben segíteni.
Akkor is homi vagy :(

Ha valakinek küldök egy e-mailt, akkor abból ki lehet deríteni az ip címemet? És ha igen, akkor milyen adatokat tudnak ebből meg?

Legjobb válasz: Ha például olyannak megy az emailod aki Gmailt használ,az elég sokat megtudhat rólad. Ha a mellékelt képen elõször az 1-sel,majd a 2-sel jelzettre kattint. http://kepfeltoltes.hu/view/090726/gmail_www.kepfeltoltes.hu..

Ha például olyannak megy az emailod aki Gmailt használ, az elég sokat megtudhat rólad. Ha a mellékelt képen elõször az 1-sel, majd a 2-sel jelzettre kattint. http://kepfeltoltes.hu/view/090726/gmail_www.kepfeltoltes.hu..
Ha valamelyik netes fórumra irsz, meg is jeleniti a saját IP cimedet.

Az áll az alku című műsorba való jelentkezést követően ha bejutok, akkor milyen feltételek mellett zajlanak a forgatások?

Úgy értem milyen id?közönként? Nekem kell finanszírozni a Pesten töltött id?met? Kapok szállást ha vidéki vagyok vagy fel kell járjak Pestre?

Legjobb válasz: Neked kell állni az utazást, és a szállást is neked kell intézni, vagy ha nem sikerül, akkor fel kell járnod Pestre. Általában másfél-kéthavonta forgatnak, de akkor öt nap alatt felvesznek öt heti adást. Tehát egy heti adás egy nap alatt lemegy élõben, és csak úgy vágják össze, mintha egy héten keresztül ott lettek volna valóban az emberek.

Neked kell állni az utazást, és a szállást is neked kell intézni, vagy ha nem sikerül, akkor fel kell járnod Pestre. Általában másfél-kéthavonta forgatnak, de akkor öt nap alatt felvesznek öt heti adást. Tehát egy heti adás egy nap alatt lemegy élõben, és csak úgy vágják össze, mintha egy héten keresztül ott lettek volna valóban az emberek.
Én csak a széfhez tudok hozzászolni, 3 x kellett felmenni Bp-re mire különbözõ kérdések után bentmaradtunk, szállást magadnak utazást magadnak kellett intézni, Ott tényleg egy nap alatt több adást vettek fel, viszont az elsö kettö elömenetbe, ahol válogattak minket, kiszürték milyen kérdésekre tudod általában a válaszokat, és ha te kerültél be, azokat nem kaptad, , kicsit furcsa, de igy volt, azért van az elöválogatás, hogy kitanulják miröl tudsz többet, az már más kérdés, ha tényleg tudod a válaszokat, akkor paff nekik, de ez szerencse is inkább!
Ki van ez találva, elözö voltam !
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek:D

Kisfiam 8 éves, hallókészüléket kell majd viselnie. Tudj-e valaki, hogy a a készülékre jár-e tb támogatás és ha igen akkor milyen mértékû? (nem magánorvos írta fel, fül-orr gégészeti klinikán volt a vizsgálat)

Legjobb válasz: Én annyit tudok (ez felnõtteknél van), hogy a halláskárosodás mértéke határozza meg, adnak-e támogatást (a papámnak legalábbis ezt mondták, süket volt mint az ágyú, mégsem kapott, mert szerintük ez nem olyan mértékû, hogy támogassák). Gyerekeknél nem tudom mi a helyzet, de ha nem adnak támogatást, akkor menjenek a pokol legmélyebb bugyrába, mert egy ekkora gyereknek esszenciális, hogy rendesen halljon. Remélem tud valaki segíteni a kérdésedben, nekem ennyi az infom csak, de kikívánkozott ez a komment, elnézést az off-ért

Én annyit tudok (ez felnõtteknél van), hogy a halláskárosodás mértéke határozza meg, adnak-e támogatást (a papámnak legalábbis ezt mondták, süket volt mint az ágyú, mégsem kapott, mert szerintük ez nem olyan mértékû, hogy támogassák). Gyerekeknél nem tudom mi a helyzet, de ha nem adnak támogatást, akkor menjenek a pokol legmélyebb bugyrába, mert egy ekkora gyereknek esszenciális, hogy rendesen halljon. Remélem tud valaki segíteni a kérdésedben, nekem ennyi az infom csak, de kikívánkozott ez a komment, elnézést az off-ért
A támogatás mértéke 70% illetve közgyógyigazolvány megléte esetén - amennyiben az OPEPlistán olyan kategóriában van a felírt készülék - akkor közgyógyra ingyenes. [link] Itt meg tudod nézni hogy milyen kategóriában van a készülék, a listában meg tudod keresni.

Kolozsváron valaki van-e aki raszta tincset csinál? És ha igen, akkor milyen árban? Köszi.

Legjobb válasz: Kérdezd meg itt :) http://dreadlockme.wordpress.com/category/rasta/

A kérdező hozzászólása: áhh, köszi héy :D
Nm :D jó rasztásodást :D

Lányok, ha megkedveltek valakit akkor milyen okkal teszitek barátzónába az illetõt, illetve hogyan utasitjátok vissza az ilyeneket?

Az érdekelne hogy van mondjuk egy srác, akiért oda vagytok és nagyon tetszik nektek, de utána gondoltok egyet hogy valami nem jó, ilyenkor barátzónába kerül a srác, és hogyan múlnak el az érzések ilyenkor, milyen okok lehetnek és hogyan utasitjátok vissza a srácot ha ezek után még próbálkozik ? csak barátok? esetleg valami kifogás, suli, család vagy hasonlók? vagy nyiltan megmondanátok mi a gond vele? én fiú vagyok és van egy hasonló problémám, a lány kedvelt és õ szemelt ki eleinte engem de most mire fellángolt bennem igazán valami iránta, most már ugy veszem észre egyre kevésbé érdeklem , minden válaszért nagoyn hálás vagyok és megy értük a zöld pacsi :)

Legjobb válasz: Ha mondjuk õ nem lép, vagy nem veszi a jeleimet és jön egy másik, aki érdekel, é õ beelõzi mondjuk. Akkor megmondom neki, hogy alakulóban van mással vmi, szóval maradjunk csak barátok.

Ha mondjuk õ nem lép, vagy nem veszi a jeleimet és jön egy másik, aki érdekel, é õ beelõzi mondjuk. Akkor megmondom neki, hogy alakulóban van mással vmi, szóval maradjunk csak barátok.
A kérdező hozzászólása: szóval ilyen könnyen túl lehet tenni valakin magad? ezt szomorúan hallom, elég bizonytalan voltam a múltban ami a felé vetített érzéseimet illeti, de mára már biztosan tudom hogy mindennél jobban vágyom a társaságára , csak már lehet késõ :(
Elsõ vagyok. Én tanultam a korábbi hibáimból. Amíg nem biztos semmi, addig nem élem magam bele semmibe, mert ha azt tettem mindig pofára esés lett a vége. Szóval próbálok nem nagyon kötõdni senkihez sem 3 hét ismeretség után.
A kérdező hozzászólása: de érezni érzel valamit, nem csak ugy elmész random fiúkkal találkozgatni gondolom :) és hogy ez az érzés akár fellángolás akár több, elmúlhat e , és ha igen ujra felkelthetõ e egy találkozás vagy érintés alkalmával?

Valaki már telepítette Samsung Galaxy Ace 2-re a magyar vagy más Jelly Bean-t? Ha igen, akkor milyenek a tapasztalatok?

Legjobb válasz: http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_ace_2_kotelezo_n..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Én igazából arra gondoltam, hogy valaki úgy telepítette, hogy nem kezdett el utána buherálni a kernerrel és vonta le a következtetést a rendszerrõl.

Valaki használta már a Super Growth nevű magasságnövelő szert? Ha igen, akkor milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

http://myheight.wordpress.com/tag/sztan-sikerult-sikerult-ve..

Legjobb válasz: Valaki biztosan, ha gyártani érdemes. De semmire sem jó, hidd el nekem.

Valaki biztosan, ha gyártani érdemes. De semmire sem jó, hidd el nekem.
Ennek a cikknek nagyon TV-shop íze van. Én nem hiszek benne. Abban annál inkább, hogy ez ilyen fajta beavatkozás a természet rendjébe megtorolja magát, még árthat is.

Valaki tett már különbözeti vizsgát kémiából? Ha igen akkor milyen hogy zajli ez

Legjobb válasz: Hol? Egyik iskolából a másikba? Egyik egyetemrõl a másikba? Milyen szinten? Miért?

Hol? Egyik iskolából a másikba? Egyik egyetemrõl a másikba? Milyen szinten? Miért?
A kérdező hozzászólása: Középiskolába 9.be gimnázium
én osztályozóvizsgát tettem egész éves anyag kellett, vagy mire gondolsz?

Ha megcsókolsz valakit akkor milyen az ajkának hőmérséklete?

na normálisabban hideg vagy meleg 1 csók? és 1 puszi?

Legjobb válasz: Néha otthon felejtem a hõmérõmet, akkor nem szoktam tudni. De ha nálam van akkor mindig mérem, a táblázatban vezetett átlag szerint 36.5 fok.

Néha otthon felejtem a hõmérõmet, akkor nem szoktam tudni. De ha nálam van akkor mindig mérem, a táblázatban vezetett átlag szerint 36.5 fok.
attól függ, hogy kinn fagyoskodunk vagy nem. de a meleg jobb
langyos
kicsit melegebb, mert az ajkak jól erezettek és ha megnézed a leheleted is meleg.... de ha a -20 fokról jött be akkor hideg
Attól függ milyen éghajlati övezetben élsz, tudniillik a tundrán a 2. zombiinvázó bekövetkeztével fokozatosan csökkent az emberek szájhõmérséklete még az idõszámításunk elõtti második évszázadban. Ez már már csak romlott. Tehát itt az a kérdés, zombi-e vagy?
A kérdező hozzászólása: nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!