Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor meddig (40 db)

Max Pene terméket használt-e már valaki? Mik a tapasztalatok? Ha eredményes, akkor meddig tart a hatása?

Legjobb válasz: Nem használtam... pirulát amúgy meg nem ajánlom. Hivatalos oldalon írnak pár dolgot: "A Max-Pene csupán 7 napos kúráját követõen, pénisze 7 cm-el hosszabb lesz." -ha valamiért már nincs teljes merevedésed ettõl valószínûleg lesz. "Amennyiben azt szeretné, hogy még hosszabb legyen, kezdjen el egy második 7 napos kúrát. A pénisze hossza továbbra is nõni fog és 14 cm-el lesz hosszabb eredeti méreténél." -ha nem vált be a szer akkor kezdj új kúrát. Egyébként ha valaki tévedésbõl lezavar 10 kúrát avval mi lesz? Talicskában fogja tolni? :D 1ébként meg ha használod a eszedet akkor szerintem ráfogsz jönni hogy naponta 1cm-rt emelni a korábbi merevedéshez képest képtelenség. Évekig pumpáltam, a vizes Bathmate-el, avval lett elérve évente(!) +2centi... tehát élvezetes türelemjáték :p. Ha pedig MEREVEDÉSI probléma van akkor orvost kell keresni aki megállapítja a további teendõket.

Nem használtam... pirulát amúgy meg nem ajánlom. Hivatalos oldalon írnak pár dolgot: "A Max-Pene csupán 7 napos kúráját követõen, pénisze 7 cm-el hosszabb lesz." -ha valamiért már nincs teljes merevedésed ettõl valószínûleg lesz. "Amennyiben azt szeretné, hogy még hosszabb legyen, kezdjen el egy második 7 napos kúrát. A pénisze hossza továbbra is nõni fog és 14 cm-el lesz hosszabb eredeti méreténél." -ha nem vált be a szer akkor kezdj új kúrát. Egyébként ha valaki tévedésbõl lezavar 10 kúrát avval mi lesz? Talicskában fogja tolni? :D 1ébként meg ha használod a eszedet akkor szerintem ráfogsz jönni hogy naponta 1cm-rt emelni a korábbi merevedéshez képest képtelenség. Évekig pumpáltam, a vizes Bathmate-el, avval lett elérve évente(!) +2centi... tehát élvezetes türelemjáték :p. Ha pedig MEREVEDÉSI probléma van akkor orvost kell keresni aki megállapítja a további teendõket.

Lehetséges olyan, hogy valaki több napig benn felejti a tampont? Ha igen akkor meddig és milyen kockázattal jár? Hogy lehet észrevenni?

Legjobb válasz: Lehetséges ilyen. Fõleg akkor amikor már csak pecsételõ vérzés van. Erõs vérzés esetén ugyanis a tampon megtelik és csúszóssál válik. Székeléskor az erõs nyomás hatására kicsusszan a üvelybõl. Azt azért már csak észreveszi a kis feledékeny... Ha más esetben marad bent,... egyrészt a pangó vér bûze fel kéne, hogy keltse a gyanúját, hogy valamirõl elfelejtkezett (nem tudom, hogy lehet elfelejteni ezt). Az alvadó vér remek táptalaj a mindenféle baktériumoknak és gombáknak. Könnyedén gyulladás leget a következménye. Bármilyen meglepõ de szinte bármeddig bent lehet egy elfelejtett tampon ám a következõ mensesnél valószínûleg elõkerül (rettenetes beleondolni).

Lehetséges ilyen. Fõleg akkor amikor már csak pecsételõ vérzés van. Erõs vérzés esetén ugyanis a tampon megtelik és csúszóssál válik. Székeléskor az erõs nyomás hatására kicsusszan a üvelybõl. Azt azért már csak észreveszi a kis feledékeny... Ha más esetben marad bent, ... egyrészt a pangó vér bûze fel kéne, hogy keltse a gyanúját, hogy valamirõl elfelejtkezett (nem tudom, hogy lehet elfelejteni ezt). Az alvadó vér remek táptalaj a mindenféle baktériumoknak és gombáknak. Könnyedén gyulladás leget a következménye. Bármilyen meglepõ de szinte bármeddig bent lehet egy elfelejtett tampon ám a következõ mensesnél valószínûleg elõkerül (rettenetes beleondolni).
ezt ugye viccnek szántad? ilyen igénytelen és nemtörõdöm nem lehet valaki, vagy állandóan részegen fetrengsz?azt sem tudod hol vagy, VAGY Mi?
Szerintem kizárt, hogy ilyen megtörténjen, ehhez az kellene, hogy addig pl. ne is mosakodjon, meg ne törölje meg magát wc papírral, mert ezek közben érezni a madzagot... Meg az ember már csak tudja, hogy éppmenstruált, ahhoz tampont használt és ha betette ki is veszi... Ez nem olyan, hogy "elfelejtettem tejet venni" vagy ilyesmi.
És a madzag nem gyanús???
Azt szeretnem tudni , hogy ezt no kerdezi , vagy ferfi kivancsisagbol ?!mar ne haragudjon a vilag , ha egy no ennyire nem torodik magaval !a tampont bentfelejti , akkor hogy tudja a menzisze datumat:(
én sem értem hogyan maradhat benn akár több napig is?velem lassan 15 éve még nem fordult elõ. tusolásnál csak észreveszi az ember.
Hogy lehet elfelejteni egy tampont?Hisz normális esetben azt rendszerességgel cseréljük.Akivel ez megesik az jobb ha nem is használja.Nem tudom elképzelni, fõleg hogy szagának kell lennie.Nagyon gyulladást okozó, fertõzést keltõ dolog lenne.Én azt mondom hogy egy valamit magára adó nõ nem jár így.
Hogy lehet bent felejteni egy tampont több napig? Na ezt mondja meg valaki!
bent felejteni a tampont?ez nem egy lehetséges dolog, hanem elképesztõ.rengeteg betegséget lehet így összeszedni.és fõleg nagy az esély rá, hogy az illatõ toxikus sokk szindrómát kap.ami akár halálos is lehet.veszélybe kerül a fogamzóképességet.ha esetleg ilyen történne amint észreveszi az illetõ azonnal távolítsa el, fürödjön le jó alaposan és menjen orvoshoz.de a madzag és a szagok elég árulkodó jelek.nem lehet nem észrevenni.szerintem.
hát néha nézd meg h nincs e cérna...ennyi......és akk enm lesz bajod
Ez elég furcsa lenne... Közben mosakodáskor nem veszi észre az illetõ a kilógó cérnát? Mert errõl például elég jól észre lehet venni. Vagy hát igen, az alvadt vér szagáról. Nem hiszem, hogy sokan elfelejtenék kivenni, fõleg több napig. A tamponon lévõ összegyûlõ baktériumok miatti fertõzés kockázata mellet ilyenkor ráadásul még ki is száradna a hüvely, felborulnának a természetes folyamatok, ami tovább gyengítené az ellenállóképességét.
Több napig?! Olyan fertõzést lehet így összeszedni, hogy jobb nem elfelejteni (másrészt nagyon gyengíti a hüvely izomzatát).
már neharagudjatok de igenis elõfordul az ilyesmi.lehet hogy nem sûrûn de ha pl utolsó napon felhelyez egy minit -mert már akkor ugye nincs annyi-akkor bennefelejtheti.az más dolog hogy utána észrekellene venni de igenis megtörténhet ilyesmi

Ha érdekel valaki, akkor meddig szoktad figyelni az illetőt és miylen jelekre mennél oda hozzá?

Legjobb válasz: 10 másodperc és akkor megyek oda ha rázza a 10 centis miniszoknyáját a táncparketten. 20F

10 másodperc és akkor megyek oda ha rázza a 10 centis miniszoknyáját a táncparketten. 20F
Hát ha érdekel, akkor elég sokáig figyelem. Néha lehet túlzásba is viszem. Amúgy szerintem 1 mosolyra, de kettõre már biztosan odamennék. Vagy kacsintás, bár az kicsit olyan izé.. :D 22/F
A kérdező hozzászólása: Ha például minden nap látod és levegõnek néz, majd megváltozik valami és el kezd figyelni akkor lépsz?
Attól függ mi az a valami ami megváltozik. Hát ha látszik rajta hogy valamennyire kezd érdeklõdni irántam, akkor igen. Szóval szerintem lépjél :) 22/F
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány és észrevettem hogy figyel a srác, de nem akartam foglalkozni vele, de úgy érzem el kezdett vonzani.
Vigyél neki virágot anyám
Ha rám köszönne, akkor tuti lépnék.
lány vagyok és kezdeményezõ típus, egybõl keresnék módot rá, h beszélgessünk.(persze ha úgy látom h figyelget, ja és ha nem azért néz mert tök gázul nézek ki:D) lehet a félénkebb típusba tartozik, és nem mer lépni, úgyh sztem semmit nem veszítesz vele, ha megpróbálsz vele beszélni. lehet ha már beszéltek, nem is lesz olyan szimpi... kitudja! na sok sikert 18l

Ha terhes valaki akkor meddig hat az injekció? és mikortól kell már abortusz? FONTOS!

Legjobb válasz: majd mikor meg kell szülni a kölköt, majd akkor félj, oksi? :)

majd mikor meg kell szülni a kölköt, majd akkor félj, oksi? :)
mien inekcio?
Ne félj, szurkolok neked!! Nyugi! Majd írd meg mi volt:)
A kérdező hozzászólása: mindenképp! :)
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=90738&step=0&bw=1 Guglizos vagyok. Én ezt találtam a témában! Nem tudom emnnyire segít, elég régi, máshol azt olvastam, már nem alkalmazzák. De itt azt írják, fontos a gyorsaság!
A kérdező hozzászólása: úúristen.. akkor muszáj lesz tesztet vennem.
Szia! Csinálni kellene tesztet. Honnan tudod ilyen biztosan, hogy terhes vagy? Amúgy abortuszt 12 hetes korig végeznek el. Azon felül csak különösen indokolt esetben.És járni kell a Család védelmi szolgálathoz is meg csomó vizsgálatra.
miért nem lehetett védekezni?
védekeztél amúgy?
A kérdező hozzászólása: jaaj köszönöm :( szorííts!
Elõzõ elötti vagyok, gugli a barátod, én azthiszem valami nõkalpja.hu-s fórumon akadtam erre az infóra, de nem hiszem, hogy sokat segítettm ezzel. Utánakeresek énis, ha találok valami hasznosat belinkelem. Bakker! Ne legyél "félõs", minél hamarabb, elvégre nem 2 perces procedúra, ha beütne a legroszabb: ha jóltudom abortusz elõtt kell hivatalos vizsgálat, talán családsegítõhöz/védõnõhöz is elkell menni, aki kikérdezget, miért akarod így. Szurkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: sajnos én sem tudok sokat errõl az injekcióról... annyira félek tesztet venni :( pedig még idõbe lennék... :( nem merek úgy féleek...
3 hónapos korig, és elég nyomósnak számít nekik az, hogy nem akarod. Ha abortuszt akarsz, jönnek majd, hogy gyilkosvagy, ehhez szokj hozzá... Nem sokat tudok az injekciórol, ugytudom talán 6 hétig alkalmazható, és talán csak egy fõvárosi kórházban. ha tudsz róla valamit irnál/linkelnél ide? =)
tudjátok van fogamzásgátló injekció is de még magyarországon nem terjedt el ... de ha átnézel az állatok-kutyák kategoriába ott gyakran olvashatsz ilyen fogamzásgátló injekcioról... Persze nem olyan injekció mint amit a kutyákba szoktam nyomni
sztem nem h1n1 röl beszél
maximum 2 honapos korig lehet elvetetni a gyereket és tényleg nyomós ok kell hogy elvegyék
Mi va'?
H1N1
A kérdező hozzászólása: meeeegjöttt :DDDD úúúristen de örülöök !!! :) )) köszi hogy szoríítottatok:)

Lehet terhes valaki, ha megjön a menszesze normálisan? És ha igen, akkor meddig jön meg és mikor mulik el?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Elég ritka, és néhány hónapig lehet. Orvos megmondja, hogy mi a helyzet, ha megvizsgált.

Igen, lehet. Elég ritka, és néhány hónapig lehet. Orvos megmondja, hogy mi a helyzet, ha megvizsgált.
Ha megjön, akkor nem vagy terhes.

Megtudná valaki mondani hogy orbit rágós mobildíszt lehet-e még kapni az intersparban és ha igen akkor meddig?

Legjobb válasz: ülj fel a biciklire és menj el. senkinek sem árt egy kis mozgás.

ülj fel a biciklire és menj el. senkinek sem árt egy kis mozgás.
Még mindig lehet kapni, én ma kaptam ajándékba kettõt is, a fánkot már rá is tettem a mobilomra. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de már van orbitos mobildíszem. =)
Már nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Különben meg majd el döntöm nekem mi tetzszik!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kössz de ez szar tanács ja bocs ezt így írjuk [email protected] idióta nem is tudom mien márkáról beszélsz most már tényleg legyen szíves valaki hasznos tanácsot adni!!!!!!
Kéne tudni mi tetszik. Úgy értem saját ízlés alapján. Azzal tisztában vagy, hogy ezzel nekik csinálsz reklámot, ha a mobilodon fityegteted azt a [email protected]? ... Nem tetszik az neked, hidd el. Te valójában márkajelzés nélküli jóságokra hajtasz.
A kérdező hozzászólása: Na léci valaki tényleg segítsen aki kedves és hasznos választ tud adni!!!! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Kössz de tudod én falusi vok.
Mely spárokban lehet/lehetett kapni , és hogyan ?

A honfogalón ha valakit letiltanak akkor meddig nem lehet vele beszélni, meddig nem chatelhet?

Legjobb válasz: Addig, amig az, aki letiltotta fel nem oldja a tiltast.

Addig, amig az, aki letiltotta fel nem oldja a tiltast.
A kérdező hozzászólása: és ha soha nem oldja föl?

Ha valaki megtudja, hogy terhes, akkor meddig lehet még keményen tornázni mellette?

Egyáltalán lehet-e. Rubint Réka és hasonló tornákat szoktam, plusz mellette még hasazok, vádlizok, kitöréseket is csinálok. Vagy ha esetleg terhes lennék, rögtön mindent abba kellene hagynom?

Legjobb válasz: Ha eddig is rendszeresen csináltad, akkor fölösleges abbahagyni - ugyanis a terhesség nem betegség. Ha a babával valami baj van, akkor elmegy akkor is, ha egész nap ágyban fekszel, ha meg minden rendben, akkor gyakorlatilag semmiféle megeröltetés nem árt. Persze ha megeröltetönek érzed, akkor csökkents az intenzitást, de addig értelmetlen. Söt ha azonnal abbahagynád, akkor kapásból elhiznál, ami sem a babának nem jó, sem neked. Csak gondolj bele, sokan nem is tudják, hogy terhesek, dolgoznak tovább nehéz fizikai munkát, és semmi bajuk.

Ha eddig is rendszeresen csináltad, akkor fölösleges abbahagyni - ugyanis a terhesség nem betegség. Ha a babával valami baj van, akkor elmegy akkor is, ha egész nap ágyban fekszel, ha meg minden rendben, akkor gyakorlatilag semmiféle megeröltetés nem árt. Persze ha megeröltetönek érzed, akkor csökkents az intenzitást, de addig értelmetlen. Söt ha azonnal abbahagynád, akkor kapásból elhiznál, ami sem a babának nem jó, sem neked. Csak gondolj bele, sokan nem is tudják, hogy terhesek, dolgoznak tovább nehéz fizikai munkát, és semmi bajuk.
A kérdező hozzászólása: Igazad van :) Végülis ha belegondolok, tényleg így van :) Nem vagyok terhes, nem is akarok még pár évig az lenni, de belegondoltam, mi lenne, ha véletlenül az lennék :) És imádok sportolni, tornázni, és nem tudtam, szabad-e akkor :) Köszi a választ, járt a zöld kéz :)
Az számít cigánynak aki annak vaja magát!
A szociológia meghatározása szerint az a cigány akit a környezete annak tart. Tehát az a cigány akit a körülötte lévõ emberek annak tartanak.
Teljesen mindegy, hogy apja anyja, magyar szlovák, cigány, román, orosz. Cigány az, aki nem képes a saját háza táján tisztaságot tartani..Ehhez nem kell pénz, hogy valaki fogjon egy szemetes zsákot, és egy seprût. Cigány az, aki csak azért vállal gyereket, hogy több pénzt kapjon utánuk.-Ha a pénzt tényleg a gyerekre költené ezzel nem lenne baj. Cigány az, aki nem képes gyermekét megnevelni, tolvajnak, rossz embernek neveli, aki iskolában, óvodában kikezdi már társait. Cigány az, akit próbálsz elkerülni, mivel már láttad egyszer kétszer, és hallottad a stílust ahogy beszél. Cigány az aki parasztozik, ha gyermekére rászólnak, 30 emberrel veri agyon a tettest. Ehhez hasonló rengeteg gondolatsort lehet még írni. Még egyszer: MINDEGY, HOGY MILYEN LESZÁRMAZOTTJAI VANNAK AMÚGY.Aki ilyeneket csinál cigány.Õk a a cigánybûnözéshez tartoznak. Mindegy, ismét hogy cigány, magyar, szlovák, román, svéd. Ha elfogadja a többség által elfogadott normákat, próbál a társadalomba beilleszkedni.Tisztaságot tart maga körül, a fent említett szinte minden pont hamis állítás rá, az magyar állampolgár. Én így gondolom. Lehet leszavazni. Jobbikos voltam.
Hát ez érdekes kérdés. A cigányság, az egy népcsoport. De én ismerek olyat is, aki cigány, viszont normális életet él, dolgozik, neveli a gyerekeit, és teljesen beilleszkedett.A dolog pikantériája az, hogy bár õ is cigánynak vallja magát, ki nem állhatja a cigányokat. :D A saját családját sem bírja többek között. Már gyerekorában is arra hajtott, hogy dolgozzon. Rendesen tanult, és mióta kikerült a suliból dolgozik. Középkorú most, a kisebbik fia most megy fõiskolára.
Az , h cigány kétértelmû szó.Jelent etnikumot és lehet jelzõ. Az etnikumra jellemzõ a sötétebb bõr, bár vannak fehér bõrûek és kék szemûek .Indiából , Egyiptomból, Pakisztánból vándoroltak be a XIV.századtól mostanáig igen kis létszámban.Kultúrájukra jellemzõ, h szeretnek könnyen élni és zenélni.Többnyire zenészként tengõdtek de voltak ekhós kocsival járó kereskedõk is.A XX. század végén szaporodásuk látványosan fellendült.Nincs egységes nyelvük történelmük , hagyományaik ad hoc jellegûek.A nyugati társadalomba beilleszkedni a többségük nem akar és ebben éli meg etnikai hovatartozását. A cigánynak egyéb etnikumok felé nincs toleranciája és többnyire olyan dolgokat mûvel és úgy él amit az európai nálánál 800 évvel fejlettebb társadalom nem tud tolerálni. Innen ered a cigány mint jelzõ értelmezés amit értenek arra az emberre aki cigánykodik(alkudozik), hazudik, lop csal egyszóval bûnöket követ el és nincs fejlett etikai, morális képessége. Vannak köztük elenyészõ számban akik be tudnak illeszkedni jószántukból de a többség csak kényszerítõ erõ hatására fog.Mint ahogy kisebb nagyobb sikerrel megtörtént már a kommunizmus idején. Addig amíg nem törõdnek velük , segélyeket kapnak és a börtönökben (továbbképzõ intézményeikben)jó dolguk van, nem várható változás. Az cigány mint etnikum akit annak tart a környezete és az cigány mint jelzõ aki olyat tesz , h kiérdemli bõrszítõl függetlenül.
ma 16:49 Azt akartam mondani, hogy egy magyar is lesüllyedhet arra a szintre, és élhet cigányok között sajnos. Így igen, én õket hozzásorolom.kész.
Szerintem ki kellene már találni egy olyan jelzõt, amelyik nem félreérthetõ; tehát nem egy népcsoportot jelöl, hanem egy bizonyos viselkedésformát, amit itt részleteztetek. Ötlet?
Orkok
Még egyszer: MINDEGY, HOGY MILYEN LESZÁRMAZOTTJAI VANNAK AMÚGY.Aki ilyeneket csinál cigány.Õk a a cigánybûnözéshez tartoznak. Mindegy, ismét hogy cigány, magyar, szlovák, román, svéd. Tehát a cigánybûnözés valójában nem az amikor a romák bûnt követnek el?Ilyen megközelítést még nem hallottam...
A kérdező hozzászólása: egyesek nagyon viccesek...amúgy nem vagyok cigány, sváb vagyok, csak érdekel a jogszabály szerinti álláspont...amúgy ha már ennyire rasszista a hangnem, akkor szerintem az cigány aki annak született....nem mindenki cigány aki annak vallja magát....itt meghúzódnak érdekek is :DDD
én magyar vagyok de cigány szeretnék lenni... sokkal jobb nekik itt nálunk, mint a magyaroknak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!