Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor hányadik (8 db)

A mai uh technológia mellett már nem fordul elõ.
A kérdező hozzászólása: Nekem a 12. heti uh is hüvelyi volt. Most megyek majd a 18-20 hét közötti uh-ra ez lesz az elsö hasi uh.
12.heten tuti kiderul mindenkinek :) amugy 9heten volatam eloszor dokinal, es o mondta h valoszinuleg egy baba , de a hasi ultrahangbol derul ki igazan .az a 12, heten voltz eloszor.
A kérdező hozzászólása: akkor jo :D
Ja, és egyszer sem voltam rosszul. Lányomnál meg hónapokig hánytam.Szóval nem mérvadó. Nyugodj meg, ha a doki egyet mondott, akkor 1 van.
1. vagyok. Decemberben születtek ikreim. Mivel egypetéjûek, 5 hetesen 1 petezsák volt, 7 hetesen meg már benne volt 2 kis borsószem. Az, hogy a csaqládban sok az iker, nem garancia semmire. Mivel ez az iker-dolog nõi ágon öröklödik (hisz a nõ petesejtjén múlik, hogy 1 érik vagy 2, illetve ami megtermékenyült, osztódik-e), a férj családa pl. nem befolyásolja a dolgot. Nekem üknagymamám volt iker, és 3 generáció maradt ki.
12.héten derült ki az volt az elsõ hasi uh és ugye ott már nem tudott elbújni a meglepi, elõtte volt az 5. és a 9.héten hüvelyi uh ott még nem látszódott csak egy....
A kérdező hozzászólása: igen gyanakszom mert a családban elég sok ikerpár van mindkettõnk részéröl. És sokkal rosszabbul vagyok mint a lányomnál.
Nagyon korai terhességnél elõfordul, hogy nem veszik észre. De a 12 hetes uh-n tutira kiderül, ha több baba van. Gyanakszol kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: az jó köszi a választ
A kérdező hozzászólása: igen tudom de én hallottam ilyenröl az egyik baba eltakarja a tesoját.
na mi volt? :)

Anyukák! Van itt valaki akinek 5kg körüli babája született? Hányadik gyermek? Ha nem az első, a többi milyen súllyal született? Mit tehetnék hogy a következő babám normál súlyú legyen?

Els? babám kerek 5kiló volt. Most megint babát várok,és NEM AKAROM hogy ? is ilyen óriás legyen! Bár gondtalan terhességem volt,de a vége felé azt hittem megfúlok! A hátam,derekam tönkre van,1,5évesen már alig bírtam felemelni. Most 3éves,meg sem próbálom. Sokan rácsodálkoztak hogy milyen nagy,de nem egy leányálom!

Legjobb válasz: Elsõ és eddig egyetlen fiam.4430 gr volt.Ja,és 61cm.Az elsõ 3 hónapban hízott mint egy kismalac,aztán megállt és most 15 hósan már "átlagos" baba.10600gr és 80cm.Szóval én szerencsés vagyok mert megállt a hízása.De nagyon "parázok"hogy ha lesz tesó az mekkorára fog nõni?!! Szerintem nincs mit tenni,ha megnõnek akkor ezt kell viselnünk.:-))

Elsõ és eddig egyetlen fiam.4430 gr volt.Ja, és 61cm.Az elsõ 3 hónapban hízott mint egy kismalac, aztán megállt és most 15 hósan már "átlagos" baba.10600gr és 80cm.Szóval én szerencsés vagyok mert megállt a hízása.De nagyon "parázok"hogy ha lesz tesó az mekkorára fog nõni?!! Szerintem nincs mit tenni, ha megnõnek akkor ezt kell viselnünk.:-))
Elsõ gyerekem 4 kg lett (lány) második 4, 5 kg (fiú) harmadik 4, 2 kg (fiú) de õ is lett volna 4, 5 kg ha végigviszem a terhességet. Nem lehet ezt érdemben befolyásolni, ez genetika. Hacsak nem voltál a terhességed alatt cukorbeteg, mert akkor ha a következõnél nem leszel az vagy diétázol, akkor õ nem lesz ekkora.
Sztem sem lehet szabályozni:( Bár nekem normál súlyú babáim születtek, de egyszerre, szóval a végén 6 kiló 60 dekányi baba volt bennem...így a derékfájást és társait átérzem, borzasztó!!! Lehet, hogy Te vagy a párod is nagyobb súllyal születtetek? Mert öröklõdik vmennyire, ezért nem lehet nagyon szabályozni.
Még mindig nem tudok neked válaszolni, de nem törvényszerû hogy nagyobb lesz a tesó.Nálunk anyukám 3 lányt szült.Én kerek 4 kilóval születtem, a hugaim pedig sorban -40dekával kevesebbel.Engem ez nyugtat kicsit.
Szerintem nem lehet ezt szabályozni
A kérdező hozzászólása: Hát az enyém nem állt le, inkább csak 2éves kora után! Arra tud valaki válaszolni mit csináljak hogy a 2. ne legyen óriás?
Igaz nem 5 kg, "csak" 4 kg volt a lányom, amikor született. Szépen lelassult a gyarapodása, 1 éves státuszon volt 10.5 kg.
Nekem a barátnõm szült több mint 4 kg-os babát. Most a kicsit közel 5 hónapos és 11 kg... nagyon nagy baba!!! Talán fokozatosan leáll a súlygyarapodás és elindul a növés inkább.
A kérdező hozzászólása: Az enyém már 1évesen 12kg volt, 6hónaposan 9250gramm. Soha nem volt kövér! Inkább izmos, és olyan kemény mint a beton.
A kérdező hozzászólása: Soha nem voltam cukorbeteg, és a terhesség alatt sem! A párom nem volt 3kiló mikor született, én 3800gramm körül voltam. Viszont anyám 3gyereke közül én voltam a legkisebb. A másik két testvérem 4-4, 5kg között született. Akkor nem marad más csak a remény?! Nem tudom mihez kezdek ha lesz egy 5, 5-6kilós gyerekem?! Persze nagyon fogom szeretni!!!

Ha valaki terhes, akkor hányadik héttől kezd látszódni a poci? a has melyik része növekszik?

Legjobb válasz: Ez attól is függ,kki hány kilóval kezdi és milyen a testformája.Általában az elején a puffadás látszik,és a 16. héttõl, de ez általános,szval onnantól már látják mások is.De van akinek a 20. héten sem venni észre.

Ez attól is függ, kki hány kilóval kezdi és milyen a testformája.Általában az elején a puffadás látszik, és a 16. héttõl, de ez általános, szval onnantól már látják mások is.De van akinek a 20. héten sem venni észre.
Én még nem voltam terhes, de amit tudok. Az, hogy a has mikor kezd el nõni, nagyon változó, függ a testalkatodtól és sok minden mástól is. Általában a 12-14. hét után kezd el jobban látszani, de van, akinél már 6-7 hetesen is észre lehet venni. Az alhas kezd el növekedni, a szeméremdomb felett vagy a köldök alatt egy kicsivel.


Ha valaki farkasember, akkor miután megfertőződött, utána hányadik teliholdkor változik át teljesen?

Szkeptikusok kíméljenek. Please!!!

Legjobb válasz: Régen nem hittem a természetfeletti dolgokban, de kezdek egyre jobban hinni benne.

A kérdező hozzászólása: Régen nem hittem a természetfeletti dolgokban, de kezdek egyre jobban hinni benne.
Ha már meg tudod nyalni a töködet nincs visszaút át fogsz változni!
Igen, ennek ne örülj annyira, mert lehet egy komoly pszichikai betegség elõjele, az pedig nem olyan nagy buli.
Létezik egy olyan pszichés tünetegyüttes, aminek a neve Lycantrophia. Az ebben szenvedõ személy állatnak, általában farkasnak képzeli magát, és állatra jellemzõ viselkedést mutat. Nem azt mondom hogy lycantrophiás vagy, hanem azt, hogy állati ösztönök bárkiben felbukkanhatnak, egészséges és beteg emberekben egyaránt. A középkori farkasemberes boszorkányperekben voltak olyanok, akik bevallották hogy õk farkasemberek, önként méghozzá. A leírásokból kitûnik, hogy vagy datura stramonium hatása alatt álltak, vagy lycantrophiásak voltak.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok, vajon tényleg farkasemberré változok-e. Valószínûleg nem, csak valahogy mostanában egyre jobban megy a négykézláb futás, pedig ezelõtt egyáltalán nem ment, és egyre többször érzem úgy, hogy úgy akarok futni, és szeretek úgy viselkedni, mint egy kutya. De valószínûleg nincs jelentõsége, biztos csak beképzelem magamnak...
Elküldtem, ami nem ment át :) Remélem, mostmár átmegy :D
a egyáltalán létezik.
Mégis milyen komoly választ vársz? Szerintem itt közülünk még senki nem látott vérfarkast, már h
A farkasember valójában Reptoid.
A kérdező hozzászólása: Írtál privátot?! Hát, úgy tûnik nem érkezett meg... :S
Kérdezõ, nem válaszolsz arra, amit priviben írtam?:D
A kérdező hozzászólása: Ja, bocs Rejtelmesrengeteg, csak pont ugyan abban a pillanatban írtuk ki... :D
A kérdező hozzászólása: Hát, gondolhattam volna hogy nem sokan fogják komolyan venni....
Valószínûleg a következõn fog majd!!!
A kérdező hozzászólása: Bocs, de tudsz olvasni?
Ilyen farkasember nem létezik, ez hülyeség. Persze a többi "természetfeletti" dolog létezik, de ez már tényleg hülyeség, ahogy a vámpírok is. Még ilyen entitások sincsenek, nem hogy fizikai lények.
Ha a kórral születsz, amikor elég idõs leszel átalakulsz, ha megmarnak a következõ teliholdnál.

Akinek lepény problémája volt terhessége alatt, meddig húzta a szülést? Koraszülött babája lett valakinak? Ha igen hányadik hétre?

Olyan problémára gondolok, hogy reszben vagy félig vagy elerte a méhszájat a lepény.

Legjobb válasz: ilyenkor nem jó,ha a lepény méhszájon van csak a terhesség elején van, ami késõbb feljebb mehet.

ilyenkor nem jó, ha a lepény méhszájon van csak a terhesség elején van, ami késõbb feljebb mehet.
Nekem lepényproblémám volt, félig fedte a méhszájat. 7 héttel korábban érkezett a kislányom, éretlen tüdõvel és tüdõgyulladással. Azonnal elvitték másik városba a koraszülött osztályra. 2, 5 hétig voltunk ott, ebbõl 8 nap az intenzíven.
A kérdező hozzászólása: És végül minden rendben lett?
Nagyon friss a dolog, 09.30-án született, 10.16-án jöttünk ki a kórházból. 4 napig kellett neki légzés rásegítés, majd még 2 napig kapott oxigént. 10 napig naponta 3x vénásan antibiotikumozták. Nagyon remélem, hogy túl vagyunk mindenen, iszonyat szörnyû volt.
A kérdező hozzászólása: Hál Istennek, hogy otthon vagytok már. Biztos minden rendben lesz. Írok neked privit, ha nem bánod.

A kérdésem: Ha a saját véremet megiszom, akkor annak mekkora hányada épül vissza a szervezetembe, azaz mennyi "válik vérré" belőle?

Legjobb válasz: Semennyi. Az emésztõrendszerbõl nem szívódik be a vér a keringésbe. De jó lenne,ha így lenne! Nem kéne transzfúziókat adni, csak itatni :)

Semennyi. Az emésztõrendszerbõl nem szívódik be a vér a keringésbe. De jó lenne, ha így lenne! Nem kéne transzfúziókat adni, csak itatni :)
Nem vagy te vámpír.
Dehogyisnem, a céklát is a vérképzés miatt eszik, amiben van valami nagyon vérhez hasonlító dolog, ezért a szervezet könnyen beépíti. Ha ez megy neki miért ne menne pont a vérrel??
Istenem! A céklában sok a vas, ami a vérképzéshez kell és az felszívódik. De a vért hiába issza meg valaki az megemésztõdik, tehát nem megy vele semmire.

Holgyek, Urak szerintetek a Terhes szex hanyadik honapig tanacsos, ha egyaltalan tanacsos? Valaki konkretan aki rendszeresen csinalja terhesseg alatt?

Legjobb válasz: Nem vagyok tapasztalt, de úgy olvastam sógornõm kismamás könyvébõl, hogy addig lehet csinálni, amíg jólesik.

Nem vagyok tapasztalt, de úgy olvastam sógornõm kismamás könyvébõl, hogy addig lehet csinálni, amíg jólesik.
bármeddig. nálunk nem akart beindulni a szülés és a doki hazaküldött, hogy szexeljünk, mert az elõsegíti beindítani a szülést. az már más kérdés, hogy akkor minden másra vágytunk, csak nem a szexre.
Az utolsó napokig, óriási örömök voltak. A kislány meg egy örökmozgó, életvidám tündér! Csak nyugodtan, szeretettel!
párom utolsó napokig csinálta
Ebben a filmben van egy kis öklözés is, az lehet annyira nem póz a fejlõdõ gyereknek. Ha meg betegen születik a szerencsétlen, csak annyit mondanak rá : Tökkelütött. És nem is járnak messze az igazságtól...
Ha nem veszélyeztetett terhes akkor gyakorlatilag bármeddig lehet.
Az utolsó napig is lehet csinálni csak a babára kel figyelni nehogy megnyomni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!