Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor a hasa (47 db)

Ha valakinek leszáll a hasa, akkor e mell és a has közé be kell férnie az 5ujjnak? Hogy is van ez?

Sokszor olvasom itt,hogy be kell férnie,az jelenti,ha leszállt.De most ezt állva kell megnézni vagy ülve?

Legjobb válasz: Igen kb így van ahogy írod..nekem szülés elõtt pár nappal már odafért simán a kezem, tenyerem...állva nézd szerintem.

Igen kb így van ahogy írod..nekem szülés elõtt pár nappal már odafért simán a kezem, tenyerem...állva nézd szerintem.

Ha valakinek hájas a hasa és felülésezik akkor a zsírpárnák nem múlnak el? Akkor hogy tüntethetők el? Tobbi lent

Mit kell csinalnom, hogy 2 het alatt lapos legyen a hasam? Dietazni dietazom de milyen gyakorlatokat csinaljak?

Legjobb válasz: Az nem biztos hogy el fog tûnni csak felüléstõl! Mást is csinálj.A felülés az hasizomerõsítõ,és 2hét alatt több mint val ószínû h.nem fog sikerûlni.

Az nem biztos hogy el fog tûnni csak felüléstõl! Mást is csinálj.A felülés az hasizomerõsítõ, és 2hét alatt több mint val ószínû h.nem fog sikerûlni.
1. Pontos étrendet írjál le. 2.Az aerob-intervallum edzés égeti a zsírt, nem pedig a felülés, az erre a célra alkalmatlan, de a hasizmod tömegét növeli ez tény. 3. 2 hét?nem tudom, mennyire vagy elzsírosodva de ennyi idõ alatt éppen csak kiürül a tartalék ch- a májadból.
2 hét alatt nem fog sikerülni. Ehhez türelmesebbnek kell lenned. Amúgy minél több mozgás és normális étkezés.
A zsírpárnák sosem múlnak el. Ha értelmesen eszel, akkor nincs bennük sok zsír, és lapos a hasad. Tök mindegy mit edzel, az edzés az izomzatodat határozza meg.
ennyi buta embert.. megcsinálhatsz te naponta 1000 felülést nem lesz lapos izmos a hasad.A táplálkozáson múlik, ha az rendben van akkor indul a fogyás, eltünik a zsír a testedrõl és aztán lehet felülésekkel szépitgetni a pocidat..
Nem, nem múlik el, viszont két hét alatt is lehet javítani a helyzeten, lehet egy kis tónust rádobni! Mindenképp úgy csináld a felüléseket, hogy a hasizom három részére külön-külön hasson! (Felsõ rész, alsó rész, oldalsó rész). Ezen kívül csinálj olyan gyakorlatokat, amikor egy pózt tartasz! Pl. felfelé nézõ kutya-jóga póz (ez nyújtja a hasizmokat) illetve olyan gyakorlatot, amikor az alkarodon és a lábujjhegyen támaszkodsz, és tartod kb fél percig. Keress rá a neten!

Olyan dologra izgulok be ami hassal kapcsolatos, vagy ha például valakinek fáj a hasa, és látom vergődni, ha meglátok egy ilyen videót, képet akkor orgazmusközelbe kerülök, ez valami fétis?

olyan jó lenne ha valami más lenne, mert ezt elég nehezen élhetem ki, f?leg hogy szándékosan nem okozhatok fájdalmat, meg nem is kérhetek erre senkit.. beteg vagyok?

Legjobb válasz: az

az
http://www.swatportal.hu/fegyverszoba/73-pa-63-tipusu-piszto.. ilyet vegyél és ted amit tenni kell
Ehhez csak ennyit tudok hozzászólni: xDDD
ez most komoly?:DDDDDD vagyis bocs! ez egy komoly téma. de akkor is :DDDDDD u.i.: fordulj orvoshoz, rosszabb úgyse lehet.
"fõleg hogy szándékosan nem okozhatok fájdalmat" Általában nem, de van, aki szereti. Nyugi, te is találsz majd párt magadnak. OK, kicsit nehezebb lesz. De vannak lehetõségeid, pl: http://hu.smpixie.com/
A kérdező hozzászólása: miért ezen mit tudnak kezelni?
orvosi eset
Javasolnék neked egy agydokit. Amennyiben ez igaz elég nehéz életed lesz kiegyensúlyozott szexualitás nélkül.
NAGYON beteg
#9 Lõttél már ilyen szarral? Nem a monitor elõtt, hanem élõben? Makarov... LOL, 2011-ben. Monitorpistike. ...és ki az a Ted? :)
jelen :) mikor kéne megjönnie? lehet érdemes lenne tesztelni :)
Nekem olyan szinten görcsölt egy éjszakán át, hogy kínomban sírtam....szó szerint.
Nekem is annyira görcsölt, hogy no-spa-t kellett bevennem, biztos voltam benne h megjön....aztán nem:-) De az elõzõ terhességeimnél meg el is felejtettem, h menstruálnom kellene. Õk lányok, ez a picike meg kisfiú lesz :-) Írd majd meg mi lett hátha van köze hozzá. 34 hkm
A kérdező hozzászólása: Na, túl korán írtam ki. A 40. napomon vagyok és végre tényleg elkezdhettem reménykedni, erre most az elõbb megjött... Legközelebb! Nagyon köszönöm a válaszokat, és gratulálok nektek! Örömteli babavárást! :)
sajnálom :( de majd a következõ hónapban :) mielõbbi babásodást! :) (elsõ voltam)
Kedves harmadik, nekem is görcsölt és nekem is kisfiam lett, bár nem hiszem hogy van összefüggés :)
megint elsõ.. én is nagyon görcsöltem, és kislányom lesz. szerintem nincs összefüggés :)

Ha valaki terhes, akkor a hasa milyen "állagú"? Kemény, és nem lehet behúzni, vagy puha és össze lehet szorítani a hurkákat kézzel? 1-2 hónapos terhesen be lehet húzni még a hasat ha valóban terhes vagy?

Legjobb válasz: Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes,de azert kemeny ,mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar,meg az elejen amikor kiderult betudtam,de mostmar nem megy.

Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes, de azert kemeny , mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar, meg az elejen amikor kiderult betudtam, de mostmar nem megy.
Én sajnos nem tudom mert még nem tapasztaltam!de ugy tudom kemény és nem tudod behuzni!
Szia! Az én hasam kemény mint amikor jól bekajálsz és meg sem bírsz mozdulni.Behúzni lehetetlen. Az elsõ két hónapban még rendszeresen puffadt a has azért nem tudod behúzni, de ez mindenkinél más. Üdv:18 hetes kismami
7 hetes babócás vagyok, és nem tudom behúzni, mert akkor fájdogál egy picikét a pocim! :)

Ha valakinek megjön a menstruációja akkor lehetséges, hogy a hasa is megy?

Hallottam már arról , hogy valaki olyan rosszul viseli a menstruációt, hogy a hasa görcsöl, hány, megy a hasa na meg ilyenek. Elképzelhet?,hogy nekem is ilyen van?

Legjobb válasz: Ez nálam is elõfordul. Pedig nincsenek is nagy görcseim és mégis hasmenésem van. Kellemetlen ügy.

Ez nálam is elõfordul. Pedig nincsenek is nagy görcseim és mégis hasmenésem van. Kellemetlen ügy.
A hormonok miatt van. Most ne kérdezd meg, h milyen hormonok, de attól. Ez kb olyan , mint terhességnél lassul a bélmozgás, de szülés után visszaáll normálra.
Nem tudom mi lehet az összefüggés. Elég baja van olyankor az embernek és akkor még a hasa is megy...
A kérdező hozzászólása: nem tudom csak sok embernél van így És õk meg mesélték nekem.
nekem is sajnos. de mi lehet az összefüggés a kettõ között?
nekem is szokott:( 18/l
Igen.
nekem is mindig megy, elsõ 2 napon
Nekem nem szokott O.o
Megy ám a has. Ma reggel még munkából is el késtem egy ilyen elsõ napos kálvária miatt.
nekem is mindig megy a hasam, de csak egy napig szerencsére
Sokszor van nálam is, hogy 1-2 napig megy a hasam, bár nem vészes. A görcsölés is elviselhetetlen az elsõ napokban, hányigerem 1 vagy egy fél napig van néha. Sajnos ilyenek a hormonok. :S

Ha valaki terhes lesz akkor lehet az elsö pár héten hason aludni vagy nem éppen ajánlatos? Csak mert 7hetes vagyok és nem birok ugy aludni hogy ne feküdnék a hasamra! Vagy ez hülyeség?

Legjobb válasz: Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)

Ez hülyeség most még... :) Majd akkor nem szabad hason aludni, amikor érzed, hogy nyomod a babócát. :) De érezni fogod, addig nincs baj a hasonfekvéssel. Én a 17. hétig bírtam, de most is néha felhúzott lábbal fekszem hason. Üdv, 21 hetes kismama. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ ez aranyos is meg hasznos is!nekem!:-)

Ha lapos valaki hasa akkor a melle is kicsi, de láttam már olyat hogy hasa lapos de a melle is nagy pl nõvéremnek de hogyan lehetek énis ilyen most fogyózok és eddzek már 9 kg-fogytam es az én mellem egyre kisebb hogy marathatna akkora amekkora?

Legjobb válasz: Ez genetika, és testakat kérdése. A testalkatodat, arányaidat nem tudod megváltoztatni, az arányok állandóak. Én pl. elég nagy, 75 F kosaras mellel lettem megáldva/verve, és lapos mellé a hasam, profilból karcsú vagyok. Ha hízom, akkor övtáskáim leszenk, a derekam fölött. Bármit megadnék, hogy ehelyett fenékre, combra menjen a plusz, de hét nem.

Ez genetika, és testakat kérdése. A testalkatodat, arányaidat nem tudod megváltoztatni, az arányok állandóak. Én pl. elég nagy, 75 F kosaras mellel lettem megáldva/verve, és lapos mellé a hasam, profilból karcsú vagyok. Ha hízom, akkor övtáskáim leszenk, a derekam fölött. Bármit megadnék, hogy ehelyett fenékre, combra menjen a plusz, de hét nem.
Genetika, ezen nem lehet változtatni. Én is lefogytam, az elsõ ami eltûnt az a mellem volt, de nem zavar, még mindig szebb egy kismellû vékony testalkat mint egy hájas nagymellû.
Sajnos, ha fogysz a mell az elsõ ahonnan megy le.Én edzek a mellem egybõl kisebb lett.
De jo nektek... en is edzek de mellbol semmit nem fogytam..pedig akarok:/

Igaz az, hogy úgy is meg lehet állapítani, hogy várandós valaki, hogy ha megnyomogatjuk a hasat a méh környékén akkor nagyon kemény, és alig lehet benyomni? Vagy ez csak egy új tini tévhit? :D

Egyik barátn?mnek domborodik a hasa, és nem akar elmenni orvoshoz, mert szerinte csak fel van fújódva... Tesztet nem csinál, helyette csak a hasát nyomkodja... Mit tegyek er?ltessem a dokihoz menést vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Én azt kb. olyannak gondolom, mint azt, hogy kora terhesen nem tudsz hason feküdni vagy nem tudod behúzni a hasad. A dokik is csak kb. két kimaradt vérzés után tudják tapintással gyanítani a terhességet, pedig õk azért a kezükkel egy kicsit jobban "látnak" mint egy laikus. A tesztet illetve a dokihoz menést is erõltetni kellene, mert ha valóban terhes az nem olyan mint egy nátha hogy majd elmúlik magától. Attól, hogy nem akar vagy mer szembenézni a következményekkel más megoldás nincs.

Én azt kb. olyannak gondolom, mint azt, hogy kora terhesen nem tudsz hason feküdni vagy nem tudod behúzni a hasad. A dokik is csak kb. két kimaradt vérzés után tudják tapintással gyanítani a terhességet, pedig õk azért a kezükkel egy kicsit jobban "látnak" mint egy laikus. A tesztet illetve a dokihoz menést is erõltetni kellene, mert ha valóban terhes az nem olyan mint egy nátha hogy majd elmúlik magától. Attól, hogy nem akar vagy mer szembenézni a következményekkel más megoldás nincs.
Jesszus. Legalább egy tesztet csináljon, a végén megmozdul a gyerek és azt fogja hinni, hogy a szelek bántják, aztán csodálkozik amikor megindulnak a fájások. Igen, egy orvos ki tudja tapintani a terhességet, de egy kamaszlány nem. Az elején annyira lent van a méhed, hogy csak kívülrõl tapintással nem érzed.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Kívülrõl tapintással nem érzed! Én 3 hetes voltam kb. és az orvos tapintásra a következõt mondta: a méh kemény, ilyenkor két dolog lehetséges, vagy az hogy meg fog jönni, vagy hogy a terhesség nagyon korai szakaszában van! Szóval szerintem ragadd meg és vegyetek egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) történet vége az lett, hogy barátnõm rosszul lett, elmentünk orvoshoz, és kiderült h be van gyulladva a méhe... Ezek szerint a kemény alhas ennek IS a tünete... Mége egyszer köszönöm
Jolinarnak üzenem (aki nem tudom, minek kommentel olyan kérdéshez, amirõl nyilvánvalóan fogalma nincs): striák nem csak a hízástól keletkezhetnek. A mellékvesével ha problémák vannak, akkor is striásodik az ember, ha vékony. A pajzsmirigy helytelen mûködése is képes livid (vörös) striákat generálni. Vagy ha kamaszként valaki hirtelen nõ, a bõre nem tudja követni. Csak hízás következményeként könyveli el sokmindenki. Kérdezõnek: lehet szép, lapos hasad. A striák nekem összehúzódtak, és valóban, ha szolizol, szinte észrevehetetlenek. A bõröm kicsit laza, de legalább ha terhes leszek, már nem nyúlik tovább:)
ilyen összefüggés nincs, bárki lefogyhat.
Le lehet fogyni, én is megcsináltam.123kg-ról 65kg-ra fogytam fél év alatt, most edzek és a hasam is szépen visszament, pedig 3 gyereket is szültem...Kitartás, és erõs akarat...
65 kilóra persze, le lehet, de 50-re nem.
Nyilvánvalóan fogalmam sincs? Honnan veszed. Volt egy olyan barátnõm, aki mielõtt megismertem volna, meglehetõsen nagydarab volt, és a striái 65 kilósan is megmaradtak, és nem lett lapos a hasa. Ezért feltételezem, véleményem szerint megalapozottan, hogy aki ennyire hajlamos a hízásra, hogy a mázsát közelíti, az már nem lehet utána 50 kilós.
A striák nem tûnnek el, idõvel gyöngyházfényûvé halványodnak, és a barna bõrön kevésbé látszanak.
A striáknak SEMMI közük nincs hozzá, hogy mennyire tud lefogyni. Egyedül annyit jelez, hogy hirtelen fogyás/hízás történt, semmi mást.
Lehet 50 kilós. Csak ugye ahhoz akaraterõ kell, ami a barátnõdnek nem volt.
De lehet. A stria kialakulása teljesen egyéni. Van akinek 30 kg hízástól sem lesz sosem striája, de van akinek már 2 kg-tól is reped a bõre. Viszont a striák sosem múlnak el, csak halványodnak.
A kérdező hozzászólása: De lehet...hogyne lehetne?120-ról is lehet fogyni 45 kg-ra...
A hasa lehet szép lapos, csak a bõre lesz csúnya. Bár aki annyira meghízik, kétlem, hogy képes lenne lefogyni 50 kilóra.
A hasamon a stiriák most nagyon vékonyak és feszesek, nem lilák, igaz szolizok mióta lefogytam, de szerintem ekkora fogyás után, 3 gyerkõccel, szép lett az eredménye...Nem tûnik el a stiria, de elhalványodik, és elvékonyodik, megéri hidd el...
A kérdező hozzászólása: 16:19-es és a te hasad most hogyan néz ki?Mert arra lennék fõként kíváncsi, hogy a striák ugye nem tûnnek el, de akkor mi lesz a nagyon megnyúlt bõrrel?Az már nem húzódik vissza, ha valaki 123 kg-ról fogyni kezd...lényegtelen, hogy 65 vagy 50 vagy 15 kg-s!
Általában azok akik már nagyon elhíznak , nekik könnyû lefogyni, ha fokozatosan kevesebbet eszel és futsz vagy sportolsz valamit akkor egy-két hónap és már meg is van az eredménye !
na én 13/f vagyok és nekem is vannak striák a hasamon és az elsõ válaszoló egy kretén... szép bõröd és lapos hasad is lehet és le lehet fogyni 50 kilóra -.-. nekem van amikor nagyon eddzek (mert vizilabdázok, úszok, meg otthon eddzek.)akkor eltünnek mondjuk 1 hónapra.De ha nem eddzek vagy betegség miatt kihagyok akkor vissza jönnek. hogyha fiatal vagy akkor vissza tud még regenerálódni a bõrõd és láthatatlan lessz de ha pl 18 fölött vagy akkor már csak elhalványodik és bõrszínû lessz de NEM FOG TELJESEN ELTÛNNI!! direkt elmentem vele bõrgyógyászhoz és vannak krémek... .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!