Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor a hőmérséklete (8 db)

Ha valakinek sikerül a baba akkor mindenképp és mindenkire igaz, hogy 37 vagy a fölötti a hőmérséklete?

Nagyon érdekelne, mert a ciklus 29. napján tartok és nekem 36,4 és már nem tudom mit gondoljak. Régóta hőmérőzöm de így még nem volt, hogy 36,4. Peteérés után nekem is magasabb de hátha most másképp van. Nektek hogy volt?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem vált be a hõmérõ módszer. Amikor olyan volt a görbém ahogy azt a nagykönyvben meg írták én biztos voltam, hogy ez csak baba lehet, le sem esett a hõm, de megjött percre pontosan. Amikor meg még a peteérésem sem látszott a görbén igazán, de tapasztaltam a tojásfehérje folyást, és a hõm végig 36.36.6C volt (nekem alapból is ennyi) na akkor meg vártam, hogy megjöjjön, hát azóta sem jött meg, 18 hetes leszek.

Nekem egyáltalán nem vált be a hõmérõ módszer. Amikor olyan volt a görbém ahogy azt a nagykönyvben meg írták én biztos voltam, hogy ez csak baba lehet, le sem esett a hõm, de megjött percre pontosan. Amikor meg még a peteérésem sem látszott a görbén igazán, de tapasztaltam a tojásfehérje folyást, és a hõm végig 36.36.6C volt (nekem alapból is ennyi) na akkor meg vártam, hogy megjöjjön, hát azóta sem jött meg, 18 hetes leszek.

Ha valaki terhes, akkor a hőmérséklete felmegy vagy épp ellenkezőleg leesik? Nekem 2 napja kellett volna megjönnie, a hőm 36, 9-37 fok. Hány százalék az esély arra hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia!Ezt nem lehet igy meg saccolni,mert hülyeség is lenne...!De a hõd az jónak tûnik,mert 37 fölött kell elvileg lennie,ha terhes vagy!Már csináltál tesztet?Mert nyugodtan csinálhatnál!Sok sikert!!

Szia!Ezt nem lehet igy meg saccolni, mert hülyeség is lenne...!De a hõd az jónak tûnik, mert 37 fölött kell elvileg lennie, ha terhes vagy!Már csináltál tesztet?Mert nyugodtan csinálhatnál!Sok sikert!!
SZTEM IS CSINÁLJ TESZTET. A HÕD MEG DÜGG ATTÓL, HOGY MENNYIKET MÉRTÉL ELÕTTE... EHEZ KÉNE LÁTNI A HÕGÖRBÉDET.... DE AMÚGY A HÕ FENN MARAD TERHESSÉGNÉL...
Mi az, hogy száraz!?!?!? Nem értem...
ne hari a kövezkezõ fogalmazásért de már unom szajkózni... életembe ennél lucskosabb nem voltam.. majdnem h annyi mennyiségü folyásom volt mint ha mensesem enne csak csak testápolós volt.. sõtt nem h volt még mindig csak a mennyiség keveseb..
A kérdező hozzászólása: tegnap száraz voltam ma meg olyan testápoló szerû krémes vagyok.
én kerek 5 hetes vagyok és kb 10.dpotól folyamatosan száraz. az elõbbi beírások mutatják, hogy ez mindenkinél máshogy van
elsõ: szó szerint senki sem lesz száraz, csak annyit takar, hogy a bugyin alig vagy egyáltalán nem hagy foltot
Szia! Augusztus 2-a, még 12 nap, ezért szerintem korai lenne még bármit is mondani.
Nekem ovum óta nagyon nagy mennyiségû folyásom volt meg van is, most vagyok 6hetes terhes.Mikor száraz voltam nem lettem az de ez mindenkinél más.Még sok idõ van vissza normális hogy magas a hõd menzesz elött 1 nappal is leeshet.
Ez annyit jelent, hogy ovu után vagy.Ha próbálkoztatok a babával és a nem várt elõtt is fönnmarad a hõd, akkor valószínû sikerült a baba.De a tesztelésig csak találgatni lehet.
Tudomásom szerint a Gibbs-potenciál minimuma. (Lásd: Termodinamika)
A kérdező hozzászólása: az az egyensúlyt. Én a fluktuációt kérdezem az egyensúlyban.

Csak akkor terhes valaki ha 37 vagy a felett van a hőmérséklete?

Legjobb válasz: Nem, nekem 36.8 volt.Ennel ne legyen kevesebb.

Nem, nekem 36.8 volt.Ennel ne legyen kevesebb.
Van olyan akinek 36, 7 36, 8 vagy ugye e fölött.
A kérdező hozzászólása: ezt reggel kell mérni ugye?
Szia!Hát igen, reggel az aktuális!
A 36, 8 ill. 36, 9 teljesen jó, utána még egy-két tizedet fog esetleg emelkedni... esetemben a 34-35. naptól.

Miert kell reggel merni a homersekletet? Es ha valaki mondjuk delutan meri akkor mi lehet kulonbseg a ket ertek kozott? Mikor lesz magasabb?

Legjobb válasz: Ertekelhetetlen lesz. A testhod egyre magasabb felkeles utan, kb orankent-ketorankent emelkedik egy tized fokot, es itt az sokat szamit.

Ertekelhetetlen lesz. A testhod egyre magasabb felkeles utan, kb orankent-ketorankent emelkedik egy tized fokot, es itt az sokat szamit.
A kérdező hozzászólása: jah ertem!koszonom a valaszodat!:)
Én két hónappal ezelõtt készítettem egy tesztet, csináltam róla diagrammot is, kb 5-6 tizedfokkal mindig magasabb volt a reggeli elsõ mérésnél a délután egyazon idõpontban mért. Végicsináltam egy egész hónapot. Pl. reggel 36, 6- este 37, 2

Ha valakinek sikerül összehozni a kisbabát, akkor is leesik a hőmérséklete az adott ciklus végén?

Legjobb válasz: Én azt olvastam valamelyik babaprojekttel foglalkozó honlapon, hogy a menszeszhez közeledve az ébredési hõmérséklet visszaáll az ovuláció elõtti hõmérséklet szintjére, amennyiben nem következik be a teherbeesés. Tehát, ha terhesség áll fenn, akkor az ébredési hõmérséklet nem esik le, hanem fennmarad 37,0 vagy a fölötti fokon és persze a vérzés se jön meg. A válaszom a kérdésedre, hogy nem. Bár nemrég én is feltettem egy hasonló kérdést itt, és az enyémtõl eltérõ véleményeket kaptam, viszont nekem a saját tapasztalatom is ez. Nézz utána magad is pl. a babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n sok cikk van ezzel kapcsolatban, vagy írd be az origo keresõjébe az "ébredési hõmérséklet"-et és ki fog dobni egy csomó mindent.

Én azt olvastam valamelyik babaprojekttel foglalkozó honlapon, hogy a menszeszhez közeledve az ébredési hõmérséklet visszaáll az ovuláció elõtti hõmérséklet szintjére, amennyiben nem következik be a teherbeesés. Tehát, ha terhesség áll fenn, akkor az ébredési hõmérséklet nem esik le, hanem fennmarad 37, 0 vagy a fölötti fokon és persze a vérzés se jön meg. A válaszom a kérdésedre, hogy nem. Bár nemrég én is feltettem egy hasonló kérdést itt, és az enyémtõl eltérõ véleményeket kaptam, viszont nekem a saját tapasztalatom is ez. Nézz utána magad is pl. a babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n sok cikk van ezzel kapcsolatban, vagy írd be az origo keresõjébe az "ébredési hõmérséklet"-et és ki fog dobni egy csomó mindent.
Igen, mindenképpen leesik! Mi hõmérõ módszer segítségével hoztuk össze a babát szóval tapasztalatból mondom. Bár nekem mikor megjött akkor esett csak le nem elõtte 1-2 nappal. Sok sikert, össze fog jönni nemsokára nektek is!!! 8 hetes kismama

Volt e valakinek alacsony hőmérséklete a ciklusa során? Én most mérem először, ebben a hónapban és 36, 2 volt a maximum szájban. Digitálissal mérek, de ha két tizeddel kevesebb is, szerintem akkor is alacsony! Most vagyok a 20. napon.

Legjobb válasz: akkor még nem volt pé-d valszínûleg. Mert pé után, azaz a luteális fázisban a hõ emelkedik, és ha a mensi is kimarad és a hõ is fent marad akkor bizony baba van a dolgogban. Hány naposak a ciklusaid? Van valami más módszer is, amivel nézed a pé-det? Inkább használj higanyos hõmérõt, mert az pontosabb

akkor még nem volt pé-d valszínûleg. Mert pé után, azaz a luteális fázisban a hõ emelkedik, és ha a mensi is kimarad és a hõ is fent marad akkor bizony baba van a dolgogban. Hány naposak a ciklusaid? Van valami más módszer is, amivel nézed a pé-det? Inkább használj higanyos hõmérõt, mert az pontosabb
A kérdező hozzászólása: Neked eddig mennyi volt a hõd átlagban. Tehát arra próbálok rájönni, hogy hol a " cover line".
na én is pont igy vagyok mint te nekem is pont ez a 20. nap. és még nekem sem ment fel a hõm. az én ciklusaim is 31 naposak. én nagyon izgulok hogy lessz-e peteérésem, mert ha nem megy fel a hõ akkor tuti nincs
szerintem a szád nem hûlhetett ki, még nem volt pé-d. majd lesz
A kérdező hozzászólása: Minden választ nagyon köszönök!! Lehet, hogy a szám kihült, de közben baba van !!!!
A lényeg: Közel azonos idõben, egy hõmérõvel HÜVELYBEN - nekem az jött be a legjobban! Kitartást! Én is most várom, hogy NE JÖJJÖN MEG! Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Na köszi, akkor csak várok, de valahogy furcsán vagyok akkor is!
hát lehet, vagy még ezután lesz
A kérdező hozzászólása: Ugyan azzal a hõmérõvel mérem, ugnakkor, csak digittel, nem is szállok ki az ágyból elõtte. Akkor lehet, hogy nem volt pé!
igen akkor nem emelkedik szerintem
A hõmérõzés lényege, hogy próbáld meg mindig reggel ugyanabban az idõben mérni, és ugyanazon a helyen (én hüvelyben, mert a legbiztosabb - szerintem) és higanyossal. Peteéréskor magas lesz. Ha baba van a dologban akkor is magas lesz és marad is! Én minden reggel azonos, vagy közel azonos idõben higanyos hõmérõvel mérem. Én úgy hallattam, és így is csinálom, hogy az a legjobb, ha mindig ugyanazt a hõmérõt használod.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt elkezdtük a programot, voltam dokinál, hüvelyi ultrahanggal nézett meg , megvizsgált, citilógiát csinált, és minden rendben volt. A méhnyálkahártya is renben van. Teát nem iszom. Ha nincs a hónapban pé. , akkor nem is fog emelkedni a hõ? Lent marad végig? Az a furcsa, hogy a melleim már egy hete nagyon érzékenyek, pedig máskor csak a mnstruáció elõtt szokott kicsit.
nem voltál ezzel orvosnál? Iszol esetleg valami teát, . mert azok is képesek bekavarni a ciklust.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is gondoltam a higanyosra. Ezentúl lehet, hogy azzal mérem. Mostanában 31 nap körül vannak a ciklusaim, bár az a furcsa, hogy mióta dolgozunk a babán, mintha kissé megzavarodott volna, és a vérzésem is erõsebb lett. Ezenkívûl tegnap használtam ovu tesztet, ami nagyon halványan jelzett, ma semmit. Szóval teljes káosz, legalábbis nekem!
Én higanyossal mértem nemmindig egy idõben, és honaljbban.Nekem azért nemvolt ennyi eltérés mint neked, de nekem is volt hogy 36, 3 vagy 36, 6 volt. De Én még soha nemmértem sem szájban sem hüvelyben. De mostmár én is ráállok a reggeli hõmérõzésre, és mostmár én is szájban akarok mérni. De mikor felment a hõm akkor is honaljban mmértem, és 37, 1 volt. szoval ha fent van akkor szerintem az is kimutassa ha honaljban méred.Ha van kedved levelezni irj privit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!