Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor a (5006 db)

Mit gondoltok? Szerintem, ha valakik akkor a szombathelyiek megérdemlik ezt a stadiont.

http://www.haladas.hu/hirek/ilyen-stadiont-szeretnenek-a-hal..

Legjobb válasz: Nem igazán meghatározó a csapatuk és sok szurkolójuk sincsen. Ha már minden áron akarnak stadionokat építeni akkor olyanoknak kellene ahol vannak is nézõk, nem ganécsút és haladás... Ha már középcsapat akkor inkább a diósgyõr, ott többen járnak a meccsekre (bár ott is lesz vmi felújítás vagy bõvítés).

Nem igazán meghatározó a csapatuk és sok szurkolójuk sincsen. Ha már minden áron akarnak stadionokat építeni akkor olyanoknak kellene ahol vannak is nézõk, nem ganécsút és haladás... Ha már középcsapat akkor inkább a diósgyõr, ott többen járnak a meccsekre (bár ott is lesz vmi felújítás vagy bõvítés).
Bár hozzátenném engem annyira nem zavar ez a stadionépítés dolog, csak tényleg olyanok kapnának újat akik meg is érdemlik. A kisebbeknek pedig max inkább egy kis modernizálás kellene, nem egybõl új aréna. Ahol meg az emberek tényleg szeretik a csapatukat és rendszeresen ki is járnak ott meg...
engem nagyon fel tud cseszni ez a téma... a fél ország nyomorog, hónapról hónapra él, a fiataljaink sorban hagyják el az országot, erre ahelyett, hogy picit élhetõbbé tennék, mere cseszik el a pénzt? stadionokat építenek a magyar "focistáknak" akik mindenhez értenek csak a focihoz nem...
Amikor nem építettek stadiont, 4es metrót, nemzeti színházat stb akkor is nyomorgott az ország és akkor is mentek csõdbe családok. Az orvosok akkor is menekültek külföldre (és a fiatalok is). Engem nem érdekel, hogy fidesz, mszp vagy mi egyikre se szavazok mert úgyis csak õk járnak jól, mi nem. De én úgy vagyok vele, hogy az én adómat inkább költsék sportra, mint butapest 100 Milliárdos tartozásának rendezésére. Ezzel az erõvel el kellene vonni a pénzeket az életképtelen színházaktól, nézhetetlen mozifilmek gyártásától stb.
szerintem se kéne ennyi pénzt bele ölni a stadionokba de ha valaki akkor a haladás megérdemli elsõnek mondanám hogy volt idõszak amikor szombathelyen volt a leglátogatottabb a stadion diosgyõr akkor mèg sehol sem volt (miskolci vagyok) igaz ez elmult de ha megy a csapatnak akkor ods is ki járnak 5-6000 de igy id kint vannak mindig 3000kb tehát még mindig elsõk között vannak nèzõk között arrol nem beszélve hogy szombathelyrõl nagyon sok él sportoló kerül ki a nagy világba amugy gondolom egerszegi, fradista vagy olyan vagy aki nem szereti szombathelyt
utolso vagyok bocsi a helyesirási hibákért
4es, igen én is úgy vagyok vele, hogy inkább költsék sportra, de akkor ne egy olyan sportra, amiben nem tartunk sehol... más sportok amikben pedig jók vagyunk magasról le vannak kakkantva...
7: Más sport is kap, de hiába rossz a focink még mindig a legnézettebb sportunk (arról nem is beszélve, hogy a legtöbb fiatal a labdarúgást választja sportnak). Ennek tükrébe pedig ha a csapatok nem is, de az elkötelezett szurkolók megérdemlik a jobb körülményeket. Ha úgy nézzük akkor ezek a stadionok a labdarúgást szeretõ (és kijáró) nézõk adójaiból épülnek. Ezért mondom, hogy csak a legnépszerûbb csapatok érdemelnek új stadiont. Ezek a Fradi, Vidi, Debrecen, Diósgyõr és kb ennyi (a Gyõrt is idevenném, de nekik remek stadionjuk van). Amúgy szerintem más sportok nincsenek lesz.rva. Sõt az elmúlt években sokkal több pénz áramlott a vizi, kézi, kajak, úszás stb sportokba mint elõtte bármikor a rendszerváltás óta.

Ha valakit letiltottam a facen, hogy ne zaklasson stb. akkor ő nem lát, de én se őt?

Rákattintottam és nem találom sehol.

Legjobb válasz: bizony... ha tiltasz valakit, akkor se Õ nem tud kapcsolatba lépni Veled, sem pedig Te Vele :) (Ha letiltasz valakit, akkor az a személy nem lesz tovább ismerõsöd a Facebookon, és nem léphet kapcsolatba veled (kivételt képeznek azok az alkalmazások és játékok, amelyet mindketten használtok, és azok a csoportok, amelyeknek mindketten tagjai vagytok).)

bizony... ha tiltasz valakit, akkor se Õ nem tud kapcsolatba lépni Veled, sem pedig Te Vele :) (Ha letiltasz valakit, akkor az a személy nem lesz tovább ismerõsöd a Facebookon, és nem léphet kapcsolatba veled (kivételt képeznek azok az alkalmazások és játékok, amelyet mindketten használtok, és azok a csoportok, amelyeknek mindketten tagjai vagytok).)
Dehogy! Azért mert azt hittem akkor, hogy ez menõ...ennyi. Nincs más magyarázata.
én 1x nagyon ideges voltam 1 vizsga elõtt, és haverom nyújtotta felém a cigijét, hát jó rágyújtottam és olyan szinten lenyugodtam h hihetetlen :D utána már kezdtem rászokni majd függtem, de azóta letettem már
A kérdező hozzászólása: teljesen eyget értek! sõt irigyelek is.
elõzõ vok. szal talán summázva a menzesz miatt. de ez se igaz így hanem hülyeség lenne ráfogni. egyszerûen csak a fájt a hasam és megláttam a cigit. talán kíváncsi voltam akk egy gyengébb pillanatomba, talán azt reméltem, h jobb lesz tõle talán mind2. mindenesetre ahogy szívtam tetszett a dolog, ízlett, jólesett és azóta is szívom:D 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !
Családi gondok. Elvesztettem valakit aki fontos volt nagyon. Stressz. Sosem hittem azt hogy menõ.
Úgy is írhattátok volna: barátom hülye volt, én is...
Szintúgy..barátok is, ezért én is.
Ez is egy ok:) elsõ válaszoló.Amúgy én is azért szoktam rá mert a barátok is cigiztek és akkor én is:) :P
A kérdező hozzászólása: De csak volt benne egy kis akkarat is ?
Kezdtem beszélõviszonyba kerülni a suli "menõ srácaival" (közöttük volt az a srác is aki teccik) és zavart, hogy ha õk cigiznek, akkor én csak állok hülyén...nem akartam leégetni magam azzal, hogy ott fuldoklok (az elsõ szál után rájöttem, hogy nem is fuldoklok:D).A barátnõim közül néhányan cigiztek és én is hozzájuk csapódtam és aztán rászoktam... L/14

Hogy lehet tudni ha valaki tiltott a GYK-én, akivel szokok írkálni?

Legjobb válasz: Sehogy. Legfeljebb megsejted, ha valakinek elküldsz 100 levelet, és még mindig nem válaszol .

Sehogy. Legfeljebb megsejted, ha valakinek elküldsz 100 levelet, és még mindig nem válaszol .
Szokok? Én is letiltanálak...
A kérdező hozzászólása: 2 menj a francba

Ha valakinek csak a szexre kellettem, ha most úgy viselkedem, mintha ő is csak arra kellett volna, akkor lehet, hogy észhez tér?

Tudom, hogy hülye kérdés, és pláne, hogy valaki, akinek csak a szexre kellettem, egyáltalán nem érdemel meg engem, ennek ellenére érdekel, hogyha én lefeküdtem valakivel szerelemb?l, de rájöttem, hogy ?t csak a farka hajtotta, akkor ha most úgy viselkedek, mintha nem fájna a helyzet, és tök oké, hogy mások el?tt szimplán barátként kezel, és a szex óta nem keres semmilyen formában, akkor lehet hogy rájön, hogy nem csak a szexre kellek neki? Értitek, ugye?:S nem tudom csak úgy teljesen figyalmen kívül hagyni, mert az egyetemen nap mint nap látom, együtt vannak óráink, tehát minimális kontakt mindenképpen van... most legyek ?szinte és közöljem vele, hogy fáj, amit csinál, vagy tegyek úgy mintha minden oké lenne?:S

Legjobb válasz: Értem. Úgy, hogy elmondod. Viszont borítékolom, hogy ezzel nem érsz el semmit. Tanulság: ha valakibe bele vagy zúgva az nem jelenit, hogy egybõl oda kell dobnod magad neki.

Értem. Úgy, hogy elmondod. Viszont borítékolom, hogy ezzel nem érsz el semmit. Tanulság: ha valakibe bele vagy zúgva az nem jelenit, hogy egybõl oda kell dobnod magad neki.
Nehogy ezt elmondd neki.Legyél közömbös, mosolyogj mindig, és szerválj be egy új pasit akit melletted lát.Ez se biztos hogy célba talál, de nem fogja azt gondolni, hogy megzuhantál, ami ez esetben a lényeg.
Ne csináld azt amit leírtál, bár nem biztos, hogy értem. Az azért biztos, hogy nem Magyar szakra jársz. Mindezt két mondatban és egy két szavas mondatban írtad. Nehéz megérteni. Azért tegyél úgy, mintha minden oké lenne.

Mit gondoltok a következőről: ha valaki nem is hisz igazán benne, hogy sikerülhet a terve, akkor nem is fog, viszont ha valaki hisz a célja sikerében, akkor a célja meg is valósul?

Legjobb válasz: Igen nagy átlagban ez van ha valaki nem hisz a sikerben az nem is fog sikerrel járni! De aki hisz benn ,az jóval nagyobb esélyekkel indul és valószínûbb a siker. de vannak olyanok is hogy hiába hiszel a sikerben valami még is az utadat állja ezzel viszont semmit nem lehet tenni!

Igen nagy átlagban ez van ha valaki nem hisz a sikerben az nem is fog sikerrel járni! De aki hisz benn , az jóval nagyobb esélyekkel indul és valószínûbb a siker. de vannak olyanok is hogy hiába hiszel a sikerben valami még is az utadat állja ezzel viszont semmit nem lehet tenni!

Ha valaki megkapja a magyar állampolgárságot, akkor onnantól kezdve nincs szüksége a Magyarországon való tartózkodáshoz vízumra?

A párom Magyarországra költözik végleg,június 10-én teszi le az állampolgársági esküt és június 20-án jár le a vízuma.

Legjobb válasz: Nem, pontosan ugyanolyan jogokkal rendelkezõ állampolgár lesz, mint bármely más magyar. Sõt, külföldön is magyarként kezelik (csináltasson majd magyar útlevelet), tehát ha olyan országból jött, amelyiknek vízum kell pl. az EU-ba, akkor magyar állapolgárként ugyanúgy utazhat Ausztriába, bárhová, mint mi.

Nem, pontosan ugyanolyan jogokkal rendelkezõ állampolgár lesz, mint bármely más magyar. Sõt, külföldön is magyarként kezelik (csináltasson majd magyar útlevelet), tehát ha olyan országból jött, amelyiknek vízum kell pl. az EU-ba, akkor magyar állapolgárként ugyanúgy utazhat Ausztriába, bárhová, mint mi.
Természetesen nem kell.
Nem, nincs szüksége rá.
De ha valakinek túl nagy a farka, akkor elájúl, ha merevedése van!
Nekem is akkora, és könnyen feláll :D Nem tom, hogy fáj-e nekik.
Ezt úgy írjátok, mintha létezne szabványméret a pornóban.
nekem is rendesen feláll pedig a pornósok uramnanak szólítanak, és fáj , bizon y a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much"
bikicsunáj
bizony a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much" azt csak azért mondják, hogy növeljék a szexuális feszültséget, te faxfej:) Mi az hogy a pornósok farka? Igen gyakran kimondottan kis farka van a pornósoknak. Na jó, mondjuk egy Rocco Siffredi, az más tészta. Különben a csajoknak akkor fáj, ha tövig dugják azt a nagy farkat. Szóval fontos a technika, hogy ne fájjon.
feláll az hamar. És nem fájt mikor ilyen pasival voltam, viszont paráztam végig hogy fájni fog, úgyhogy rossz volt a szex.
Nekem akkora, hogy a pornósok is tõlem tanulják, hogyan legyen ekkora. Még fel is szokott állni, kivéve, amikor éppen nem áll. Öt fokozatban tudom állítani. Ötösnél már kicsit valóban szédülök, ezért sokszor csak négyesben használom. Bizton állíthatom, a csajoknak nem fáj, mert nekik nincs ilyenjük. De szeretik a kis bestiák.
Ez hülyeség. Semmi köze hozzá. Szerintem ezt azok találták ki, akiknek pici jutott, és azért próbálják elhitetni, hogy kompenzálják a helyzetüket. :D Attól, hogy valakinek nagy, még ugyanolyan könnyen feláll. :P

Ha valaki megtudta a bankszámlaszámom akkor bankon keresztül nem tudhatja meg a nevem?

Tudom h a kódom nem adják ki a bankban...de valahogy ki tudja deríteni az illet? h az enyém az a bankszámlaszám?

Legjobb válasz: Banktitok. Ha mégis megtudják,, akkor valaki banktitkot sértett, de nagyon......

Banktitok. Ha mégis megtudják, , akkor valaki banktitkot sértett, de nagyon......
Én ha beírok egy bankszámlaszámot az internetbankban, ahová utalok, automatikusan kidobja, hogy kié a számla, de lehet, hogy csak 1 bankon belül van így, eddig máshová nem utaltam, ez az OTP. Ha bemegy valaki, akkor biztos nem mondják meg.
A kérdező hozzászólása: NagyonKöszi. segítettél :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!