Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akkor (7835 db)

Ti mit csináltok akkor, ha valaki, akit kedveltek, egyszer csak köszönésre redukálja a viszonyotokat?

Sorozatban elõfordul velem, hogy ismerõsök, sõt, olyan emberek, akiket a barátaimnak tartottam, hosszabb idõ után egyszerûen nem akarnak velem barátkozni, pedig nem történt köztünk semmilyen nézeteltérés. Nem találkozunk egy ideig, mittudomén kimegy külföldre, aztán ha írok neki, nincs ideje, ha találkozunk, a hogyvagy felszínességén túl semmi érdeklõdése nincs. És ha kérdezem, nem mondják meg, mi a gond. Én egy szelíd, és normális értékrendû csajszi vagyok, és mindig a problémák õszinte megbeszélése mellett vagyok. De ha egyszer sorozatosan azt kell megélnem, az elmúlt 10 évben kábé 15-16 ilyen alkalom is volt - hogy lelépnek, és ha kérdezek, elzárkóznak, egyszerûen nem adnak lehetõséget a tisztázásra! Megõrülök ettõl és teljesen tönkremegyek már bele, hát miért nem tudhatom, miért nem becsülnek ezek az emberek annyira sem, hogy legalább elmondják, miért nem akarnak már velem barátkozni? Mikor csinálnak ilyet az emberek? Már alig merek új barátságokat kezdeni, mert félek, megint az lesz a vége, mint ezeknek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem minden barátom ilyen, de a félelem ettõl állandóan ott van. Mi ennek a magyarázata, kérem, az írjon, aki többet is tud annál írni, minthogy "kész, fogadd el, ennyi" - ez az emberi méltóság semmibevétele ugyanis. Diszkrimináció. Mindenkinek joga van tudni, mi a hibája, és nem vagyok én se rosszabb mint a többi.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem élvezték a társaságodat, és ezért tûntek el. Szerintem túlságosan arra törekszel, hogy a barátaiddal elmélyült barátságban legyél, és ezért túl sokat görcsölsz, ami nem tetszik nekik, pedig elég lenne, csak "felszínesen" élvezned a társaságukat, és vidámnak lenned velük. Az ember elég állatias lény szerintem, és ha nem élvezik a társaságodat, akkor el fognak szivárogni, hiába tudják tudatosan, hogy amúgy rendes lány vagy. Amúgy velem is ez van, illetve most legutóbb én "szivárogtam el" egy baráti társaságból, mert én nem élveztem az õ társaságukat, de én nem is erõltetem, hogy barátkozzak másokkal, mert ha valaki nem élvezi az én társaságomat, akkor én se élvezném az övét valószínûleg. De tényleg az a legfontosabb, hogy csak lazán, és vidáman, mert akkor tapadni fognak rád, mert élvezni fogják a társaságodat. De azért arra vigyázz, hogy te is csak olyannal barátkozz, akinek te is élvezed a társaságát, mert aztán átesel a ló túlsó oldalára, és te nem fogsz tudni "megszabadulni" olyanoktól, akik meg veled akarnak barátkozni, de te nem élvezed az õ társaságukat.

Lehet, hogy nem élvezték a társaságodat, és ezért tûntek el. Szerintem túlságosan arra törekszel, hogy a barátaiddal elmélyült barátságban legyél, és ezért túl sokat görcsölsz, ami nem tetszik nekik, pedig elég lenne, csak "felszínesen" élvezned a társaságukat, és vidámnak lenned velük. Az ember elég állatias lény szerintem, és ha nem élvezik a társaságodat, akkor el fognak szivárogni, hiába tudják tudatosan, hogy amúgy rendes lány vagy. Amúgy velem is ez van, illetve most legutóbb én "szivárogtam el" egy baráti társaságból, mert én nem élveztem az õ társaságukat, de én nem is erõltetem, hogy barátkozzak másokkal, mert ha valaki nem élvezi az én társaságomat, akkor én se élvezném az övét valószínûleg. De tényleg az a legfontosabb, hogy csak lazán, és vidáman, mert akkor tapadni fognak rád, mert élvezni fogják a társaságodat. De azért arra vigyázz, hogy te is csak olyannal barátkozz, akinek te is élvezed a társaságát, mert aztán átesel a ló túlsó oldalára, és te nem fogsz tudni "megszabadulni" olyanoktól, akik meg veled akarnak barátkozni, de te nem élvezed az õ társaságukat.
A kérdező hozzászólása: Nem hülyeség amit mondasz, valóban fontos lenne, hogy egy barátság nem csak a "vidáman és lazán, felszínesen, nehogy már tudjuk, ki a másik valójában, nincs felelõsség legalább" dolgokról kell szóljon. A baj az, hogy ilyen dolgok mindig hosszabb szünet után történtek, tehát nem arról van szó, hogy együtt voltunk sok élményben és akkor beesett ez a "már nem élvezem a társaságodat". Viszont úgy gondolom, egy barát attól barát, hogy megmondja, ha épp valamiért nem élvezi, és min kellene változtatni, én mindig ezt teszem. És inkább arra volnk kváncsi, hogy miért NEM adják meg a lehetõséget arra, hogy megjavítsuk a dolgokat. Hát mindenkinek annyi a barátja, hogy csak úgy kidobálhatja õket, mint valami használtholmikat?
Ugyanebben a helyzetben vagyok, szóval kezet foghatunk. Velem is eljátszották párszor, az egyikbõl csak felszínes indokokat tudtam kiszedni, a másiknál rájöttem, hogy mi volt rossz. Nem írnám ki nyilvánosan. A többi meg... franc se tudja. A legtöbb ember amúgy szörnyen önzõ, csak önmagára gondol és addig vagy jó neki, míg azt kapja, amire neki van szüksége. Gondolok itt olyanra, hogy lelki támogatás, buli, shopping. Ilyen hétköznapi dolgok. Aztán talál mást, aki szórakoztatóbb, te meg le vagy sz*rva...
Minden embernek megvan a maga értékrendje. Mivel a barátok nem ránk született személyek, mint pl a családtagok, választjuk õket.Jó, hogy megvan ez a szabadságunk. Az 1-es válaszoló leírta a lényeget. Olyan barátot választunk akivel jól érezzük magunkat és akik élvezik a mi társaságunkat. Szóval mindegy, hogy "normális" értékrend-e vagy "nem normális", de a maga értékrendjének megfelelõen választ. Valahol egy hullámhosszon vannak, megértik egymást és jól érzik magukat együtt. Akivel nem érzem jól magam annak nem keresem a társaságát. Ha egy barát bármi oknál fogva nem felel meg az én értékrendemnek, mert kinõttük egymást én vagy õ megváltozott, megváltozik az érdeklõdési körünk és különbözni kezdünk, szétéljük magunkat, akkor van az, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Szóval az a rezonancia ami összehozott bennünket nincs már meg. "ez az emberi méltóság semmibevétele ugyanis. Diszkrimináció. Mindenkinek joga van tudni, mi a hibája, és nem vagyok én se rosszabb mint a többi." Ha egy ember nem felel meg az én értékrendemnek, az nem jelenti azt, hogy õ rossz ember, vagy hogy vele valami baj van, vagy hogy hibája van. Az emberi méltóság semmibevétele az, ha én egy másik embert akinek a barátsága nekem nem felel meg, a magam értékrendjére akarok idomítani, átalakítani, megváltoztatni, legyen õ olyan, hogy nekem jó legyen akkor majd jól érezzük magunkat mi ketten. Az emberek nagy része önbecsülési problémákkal küzd. Kedves kérdezõ, valóban jó lenne az neked ha azt mondják ez meg ez a hibád, erõszakos vagy, rámenõs, unalmas, mély barátságot akarsz én meg csak lazán nevetgélni és elfelejteni egy rövid idõre a gondjaim. Akkor is megbántanálak ha nem akarom, aláásnám az önbecsülésed, és te sértve éreznéd magad, és ugyan így mint most nem értenéd, hogy miért nem fogadnak el. Legegyszerûbb és fájdalommentes szépen eltávolodni egymástól. Lehetõséget a javításra csak annak adok, aki nagyon fontos ember az életemben, akinek én is fontos vagyok, és nem a személyiségét kell megváltoztatnia a kapcsolatunk érdekében, hanem a viselkedésében zavar valami. Egy kevésbé fontos embertõl elvárni azt, hogy õ változzon nem reális és nem jogos elvárás. Hagyni kell egymást menjen ki-ki a maga útján, és találja meg azokat az embereket akikkel egy hullámhosszon van, akik az életéhez tartoznak. Hibája egyébként mindenkinek van, és az emberi kapcsolatokban sokszor rákényszerülünk, hogy mások hibáját eltûrjük. Muszáj megtanulnom tolerálni anyám vagy a férjem hibáit, mert szeretem õket, mert szeretnek. A barátnõ (választott, vállalt személy) hibáit is tolerálom , mert sokat jelent nekem, szeretem. Ha egy barátnak olyan sok olyan hibája van ami a számomra nehezen viselhetõ és nem szeretem annyira hogy na... akkor egy idõ után idegesíteni fog, mert ez plusz teher nekem. Sokszor az emberek a barátság címe alatt nagyon leterhelik egymást. Ez is ok az eltávolodásra.
A kérdező hozzászólása: #3 Hát igen, a legtöbb ember nem méltó arra, hogy valódi barátai legyenek. Nem mondom, hogy minden barátság mély kell hogy legyen, de igenis kellenek olyanok is, a probléma ott kezdõdik, amikor valaki nem elég intelligens ahhoz, hogy felismerje, hé, én tényleg fontos vagyok ennek az embernek, és elhajtja, undorító na. Sajnálom hogy Te is ilyen helyzetbe kerültél a sok mocskos érdekember miatt.
A kérdező hozzászólása: #4 Nagyon köszönöm a részletes választ! :-) Bár meg kell mondjam, abban nem hiszek, hogy valaki egyszer csak, miután mindent együtt csináltak és megértették egymást, hopphopp, varázsütésre "fujjnemkell". Ha egy barát nem felel meg "már" neked, akkor nem a barátod. Nem a barátja voltál hanem az üzleti partnere, amiben az üzlet tárgya az a játék volt, amiben eljátszottátok, hogy barátok vagytok. Nem barátság az, ami egyszer csak "nem kell már" ezt lehet tenni egy üzleti dologban, egy szolgáltatásban, egy kocsmahely kiválasztásában, vagy mittomén boltok preferálásával, de nem egy emberrel, akivel barátság köt össze. De igen, az is emberi méltóság semmibevétele, hogy nem tartod méltónak arra, hogy közöld vele, mi a gond, persze az is semmibevétel, amit írtál. És igen, hát persze! Még jó hogy akarom hallani, hogy "bocs, de önzõ lettél" vagy "bocs, de annyi hülyeséged lett az utóbbi idõben" - igen, errõl szól a barátság, minden más nem az! Hát hogyan lehetne önmagunkon dolgozni, ha nem tudjuk, mi a baj velünk? Szóval véleményem szerint kibeszélni, kibeszélni, mindent. A többiddel lényegében egyetértek, egy bulihaverral tényleg nincs szó ilyenekrõl. Tudod, aki a bejegyzést kiváltotta, kábé 9 évig volt az egyik legjobb barátnõm. Együtt laktunk, megosztottuk még a kaját is egymással, sok mindent átéltünk együtt, és nagyon sokszor megtámogattuk egymást. Azt gondolom, egy ilyen kaliberû kontaktusnál egyszerûen faképnél hagyni valakit, és válaszra se méltatni, amikor a másik szeretné tudni, mi a baj, a legnagyobb szemétség, az ilyen ember nem érdemel barátokat, maximum lehúzó tahókat, akik kihasználják. Nagyon köszönöm Neked, amiért idõt szántál a válaszra, ja és, mindenkinek ment a zöldkéz! :-)
De ha valakinek túl nagy a farka, akkor elájúl, ha merevedése van!
Nekem is akkora, és könnyen feláll :D Nem tom, hogy fáj-e nekik.
Ezt úgy írjátok, mintha létezne szabványméret a pornóban.
nekem is rendesen feláll pedig a pornósok uramnanak szólítanak, és fáj , bizon y a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much"
bikicsunáj
bizony a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much" azt csak azért mondják, hogy növeljék a szexuális feszültséget, te faxfej:) Mi az hogy a pornósok farka? Igen gyakran kimondottan kis farka van a pornósoknak. Na jó, mondjuk egy Rocco Siffredi, az más tészta. Különben a csajoknak akkor fáj, ha tövig dugják azt a nagy farkat. Szóval fontos a technika, hogy ne fájjon.
feláll az hamar. És nem fájt mikor ilyen pasival voltam, viszont paráztam végig hogy fájni fog, úgyhogy rossz volt a szex.
Nekem akkora, hogy a pornósok is tõlem tanulják, hogyan legyen ekkora. Még fel is szokott állni, kivéve, amikor éppen nem áll. Öt fokozatban tudom állítani. Ötösnél már kicsit valóban szédülök, ezért sokszor csak négyesben használom. Bizton állíthatom, a csajoknak nem fáj, mert nekik nincs ilyenjük. De szeretik a kis bestiák.
Ez hülyeség. Semmi köze hozzá. Szerintem ezt azok találták ki, akiknek pici jutott, és azért próbálják elhitetni, hogy kompenzálják a helyzetüket. :D Attól, hogy valakinek nagy, még ugyanolyan könnyen feláll. :P

Ha valaki Aki Dubai-ból, aki Dubai állampolgár, de nem magyar állampolgár, elakar látogatni Magyarországra. Akkor neki van szüksége Visára vagy bármire? Vagy csak megvenni a jegyet és kész?

Egy ismerõsöm akit Amerikában ismertem meg Dubai és elszeretne látogatni Magyarországra hozzám. Õ azt mondta hogy õ úgy tudja hogy kell neki visa stb, ilyen baromságok. De én ezt kétlem. Magyarországra igazából bárki jöhet. Én úgytudom mindenféle papirok nélkül, akár Ázsiából is. Köszönöm, ha valaki tud erre válaszolni.

Legjobb válasz: Vízum kötelezett országok listája: [link]

Vízum kötelezett országok listája: [link]
Olyan, hogy dubai állampolgár, nincs. Valószínûleg egyesült arab emirátusokbeli állampolgárról van szó. Az Emirátusok állampolgárai csak vízum birtokában léphetnek Magyarország területére. Részletes információkat a Konzuli Szolgálat honlapján találsz.
"Magyarországra igazából bárki jöhet." Becseszne, ha ez így lenne :D Az EU-n kívüli országok közül csak igen kevéssel van vízummentességi egyezményünk, tehát alapvetõen mindenkinek kell vízum az ide történõ beutazáshoz, csak néhány kivétel van.

Ha valaki akkor szül amikor regisztrált munkanélküli és jár neki munkanélküli segély akkor jogosult a gyed-re vagy akkor is csak a gyes jár?

Legjobb válasz: Ha csak regisztrált munkanélküli vagy, akkor nem vagy biztosított, de ha álláskeresési támogatásban részesülsz, akkor igen. Így ha az álláskeresési támogatás alatt szülsz, és megvan a 365 biztosított napod 2 éven belül, akkor jár a tgyás, és ha a tgyás lejárata után újra kapod az álláskeresésit egy-két napig, és ezalatt igényled a gyedet, akkor az is járni fog. Viszont ha 2 éven belül nincs meg a 365 nap (az álláskeresési legfeljebb 270 napra jár), akkor csak gyes lesz.

Ha csak regisztrált munkanélküli vagy, akkor nem vagy biztosított, de ha álláskeresési támogatásban részesülsz, akkor igen. Így ha az álláskeresési támogatás alatt szülsz, és megvan a 365 biztosított napod 2 éven belül, akkor jár a tgyás, és ha a tgyás lejárata után újra kapod az álláskeresésit egy-két napig, és ezalatt igényled a gyedet, akkor az is járni fog. Viszont ha 2 éven belül nincs meg a 365 nap (az álláskeresési legfeljebb 270 napra jár), akkor csak gyes lesz.

Mit gondoltok? Szerintem, ha valakik akkor a szombathelyiek megérdemlik ezt a stadiont.

http://www.haladas.hu/hirek/ilyen-stadiont-szeretnenek-a-hal..

Legjobb válasz: Nem igazán meghatározó a csapatuk és sok szurkolójuk sincsen. Ha már minden áron akarnak stadionokat építeni akkor olyanoknak kellene ahol vannak is nézõk, nem ganécsút és haladás... Ha már középcsapat akkor inkább a diósgyõr, ott többen járnak a meccsekre (bár ott is lesz vmi felújítás vagy bõvítés).

Nem igazán meghatározó a csapatuk és sok szurkolójuk sincsen. Ha már minden áron akarnak stadionokat építeni akkor olyanoknak kellene ahol vannak is nézõk, nem ganécsút és haladás... Ha már középcsapat akkor inkább a diósgyõr, ott többen járnak a meccsekre (bár ott is lesz vmi felújítás vagy bõvítés).
Bár hozzátenném engem annyira nem zavar ez a stadionépítés dolog, csak tényleg olyanok kapnának újat akik meg is érdemlik. A kisebbeknek pedig max inkább egy kis modernizálás kellene, nem egybõl új aréna. Ahol meg az emberek tényleg szeretik a csapatukat és rendszeresen ki is járnak ott meg...
engem nagyon fel tud cseszni ez a téma... a fél ország nyomorog, hónapról hónapra él, a fiataljaink sorban hagyják el az országot, erre ahelyett, hogy picit élhetõbbé tennék, mere cseszik el a pénzt? stadionokat építenek a magyar "focistáknak" akik mindenhez értenek csak a focihoz nem...
Amikor nem építettek stadiont, 4es metrót, nemzeti színházat stb akkor is nyomorgott az ország és akkor is mentek csõdbe családok. Az orvosok akkor is menekültek külföldre (és a fiatalok is). Engem nem érdekel, hogy fidesz, mszp vagy mi egyikre se szavazok mert úgyis csak õk járnak jól, mi nem. De én úgy vagyok vele, hogy az én adómat inkább költsék sportra, mint butapest 100 Milliárdos tartozásának rendezésére. Ezzel az erõvel el kellene vonni a pénzeket az életképtelen színházaktól, nézhetetlen mozifilmek gyártásától stb.
szerintem se kéne ennyi pénzt bele ölni a stadionokba de ha valaki akkor a haladás megérdemli elsõnek mondanám hogy volt idõszak amikor szombathelyen volt a leglátogatottabb a stadion diosgyõr akkor mèg sehol sem volt (miskolci vagyok) igaz ez elmult de ha megy a csapatnak akkor ods is ki járnak 5-6000 de igy id kint vannak mindig 3000kb tehát még mindig elsõk között vannak nèzõk között arrol nem beszélve hogy szombathelyrõl nagyon sok él sportoló kerül ki a nagy világba amugy gondolom egerszegi, fradista vagy olyan vagy aki nem szereti szombathelyt
utolso vagyok bocsi a helyesirási hibákért
4es, igen én is úgy vagyok vele, hogy inkább költsék sportra, de akkor ne egy olyan sportra, amiben nem tartunk sehol... más sportok amikben pedig jók vagyunk magasról le vannak kakkantva...
7: Más sport is kap, de hiába rossz a focink még mindig a legnézettebb sportunk (arról nem is beszélve, hogy a legtöbb fiatal a labdarúgást választja sportnak). Ennek tükrébe pedig ha a csapatok nem is, de az elkötelezett szurkolók megérdemlik a jobb körülményeket. Ha úgy nézzük akkor ezek a stadionok a labdarúgást szeretõ (és kijáró) nézõk adójaiból épülnek. Ezért mondom, hogy csak a legnépszerûbb csapatok érdemelnek új stadiont. Ezek a Fradi, Vidi, Debrecen, Diósgyõr és kb ennyi (a Gyõrt is idevenném, de nekik remek stadionjuk van). Amúgy szerintem más sportok nincsenek lesz.rva. Sõt az elmúlt években sokkal több pénz áramlott a vizi, kézi, kajak, úszás stb sportokba mint elõtte bármikor a rendszerváltás óta.

Normális ha valaki akkor érzi jól magát ha kevés barátja van?

16 éves vagyok, nem mondom magam sem érettebbnek, sem komolyabbnak a korosztályomnál. Az osztályban 2 barátnőm van, iskolán kívül még 3 de sajnos velük csak ritkán találkozom. Ezen kívül vannak még fiú és lány haverjaim, kedves ismerőseim de ők sem sokan. Velük csak a suli miatt vagyunk jóban és csak ott találkozunk. Próbálok mindenkivel jól kijönni vagyis inkább senkivel sem szeretek rosszban lenni. Egyszerűen elegem van abból, ahogy a lányok jópofiznak egymásnak, játsszák az agyukat egymás előtt és a hátuk mögött undorítóan kibeszélik egymást. (Néha engem is kibeszélnek pedig alig beszélünk egymással.) Én nem tudnék így élni, a gyomrom forog ettől a viselkedéstől. Inkább vagyok a közeli barátaimmal és nem szeretnék népszerű lenni, hazugságban élni! Azért tettem fel ezt a kérdést mert most olvastam egy jó kis cikket a kamaszkori népszerűségi vágyról és furcsállom, hogy én nem érzek késztetést ilyen irányú törekvésre. Szerintetek ez normális? Vagytok még ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: én azt nem értem ha valaki 1000 ismerõssel rendelkezik de egy õszinte barátja sose lesz! Nekem 4 barátnõm van! Haverok nincsenek... Azok feleslegesek! Õk állnak mellettem mindenben! tizenéves korom óta ismerem a legjobb barátnõm! Õ egy kincs nekem! Más sose lesz olyan közel a szívemhez, mint Õ!

én azt nem értem ha valaki 1000 ismerõssel rendelkezik de egy õszinte barátja sose lesz! Nekem 4 barátnõm van! Haverok nincsenek... Azok feleslegesek! Õk állnak mellettem mindenben! tizenéves korom óta ismerem a legjobb barátnõm! Õ egy kincs nekem! Más sose lesz olyan közel a szívemhez, mint Õ!
Nekem két barátnõm volt, sajnos azokat is megbántam. Aztán felnõttként szintén. Most már csak egy igaz barátom van, az is fiú... egyszerûen nem bírom elviselni a nõket, a kétszínû viselkedésüket, és biztosan vannak kivételek, hisz én is az vagyok, de hogy õszinte legyek, már nem is keresem a kivételeket. Nem bízom és nagyon-nagyon nehezen barátkozom. Nem vagyok rá büszke, küzdök ellene nap, mint nap, most is levelezem más nõkkel, anyákkal, de egy ponton túl nem bírok nyitni. Remélem, neked nem lesz ilyen az életed, és megtalálod a kevés, de legjobb barátokat! N30
nekem pedig nincsenek barátaim csak haverjaim, akikkel suliba elhülyéskedek :D a korosztályommal is elég nehezen jövök ki, hamarabb megtalálom a közös hangot egy nálam jóval "öregebb" (pl.30-as) személlyel :D és Isten mentsen a népszerûségtõl, már attól is kész vagyok, ha végig kel mennem a tömött folyosón a suliba..mindig úgy érzem mindenki engem néz és kiröhög pedig tudom hogy kb nagyívben sz.ják le, hogy épp ki ment el a folyosón 16L
Szerintem igen, nekem sincsen sok jó barátom, persze haver sok van de barát nem olyan sok, szerintem ez azért van mert 13 éves korban az ismerõseim 60%-a meghülyült, 14 évesen pedig ez már kb 75%-ad ki..a normálisak megmaradtak akikkel pedig nem tudok már azonosulni azok eltûnnek, de van olyan is akivel csak azért nem vagyok már annyit mert olyanokkal van mint a 75%...szóval lehet, hogy én vagyok túl régi módi de én valahogy a korosztályom többségét (vagy inkább nagyrészét nem tudom elviselni.. 14/F
Nem kell egy egész "hadsereg". Elég egy barát, de az IGAZ BARÁT legyen egy életen át!
Nekem egyáltalán nincs barátom, csak olyan emberek akikkel jóban vagyok ez sem sok. A régi barátnõktõl elhidegültem, vagy csak már túl felszínes a kapcsolatunk. Barátkozni meg nem tudok. Szociális fóbiám van sajnos és voltak emberek akik tettek azért, hogy az önbizalmamat a földbe tiporják. Egyáltalán nem vágyom a "menõk" társaságába, mert úgyis csak a kibeszélés megy.
Én is ilyen vagyok, sohasem törekedtem hamis barátokat szerezni, szerintem jobb ha 2 igaz barátod van akikben megbízhatsz, minthogy 25 felszínes aki minden alkalmat megragadva kibeszél a hátad mögött. 20/l

Hol lehet facebook-on beállítani, azt, hogy, ha valaki (aki nem ismerősöm) rám keres, akkor nem találjon meg?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy. De ha úgy állítod be az adatvédelmet, hogy csak az ismerõsök lássák az adataidat, akkor kb. csak a nevedet meg max egy fotót fognak látni rólad.

Szerintem sehogy. De ha úgy állítod be az adatvédelmet, hogy csak az ismerõsök lássák az adataidat, akkor kb. csak a nevedet meg max egy fotót fognak látni rólad.
A kérdező hozzászólása: De nekem úgy kellene, hogy ha beírnak a keresõbe, akkor ne dobjon ki. Tudom, hogy meglehet, csak nem tudom, hogy hol:/
..kedves elsô, ne haragudj, de itt valami nem stimmel...nekem is úgy van beállítva az adatvédelem, hogy csak az ismerôsök lássák, mégis egyre fogynak a gyûjtött fotók...hogy lehet ez???

Ha valaki akivel beszélgetek interneten "ajánl" nekem valakit hogy írjak rá és beszélgessek vele, az azt jelenti azt akarja hogy szálljak már le róla, másnak írogassak?

Legjobb válasz: Nem.Ez azt jelenti,hogy szeretné hogy beszélj azzal a valakivel,mert pl õ ismeri és jófejnek tartja.

Nem.Ez azt jelenti, hogy szeretné hogy beszélj azzal a valakivel, mert pl õ ismeri és jófejnek tartja.
Háát... akár jelentheti azt is. De nem valószínû. Legalábbis ennyibõl nem fogjuk tudni megmondani.

Ha valaki aki duci és futni látjátok az utcán, akkor mit gondoltok? Ciki/nevetséges? Vagy inkább tiszteltre érdemes, hogy próbál tenni valamit a fogyásért?

Legjobb válasz: Normális emberek max annyit gondolnak, hogy 'hajrá, csak így tovább'. Sajnos vannak nem normális emberek, akik még akár be is szólhatnak :( Ezek ellen nem lehet mit tenni...

Normális emberek max annyit gondolnak, hogy 'hajrá, csak így tovább'. Sajnos vannak nem normális emberek, akik még akár be is szólhatnak :( Ezek ellen nem lehet mit tenni...
Én pont ma láttam a parkban egy kicsit ducibb csajt futni, és ami elõször eszembe jutott az az volt, hogy tisztelem, amiért õ tesz a fogyásáért. Lassan futott, és gyakran megállt, szal gondolom most kezdte, de nem kell mindenkinek maratont futni. A beszólogatók ellen a legegyszerûbb ha bedugod a füled vmi jó zenével.
Tiszteletre méltó, hogy nem csak nyavalyog, hanem tesz is valamit az egészsége érdekében. Megkérdezném, nincs-e kedve együtt futni:) Egyedül nem szeretek, viszont senki sem akar eljönni velem. Ha valaki sportol, mozog, az sosem ciki vagy nevetséges.
Abszulút tiszteletre méltó, de ennek ellenére szerintem a futás nem való annak, aki súlyosan el van hízva! Elsõ körben a táplálkozást kell gyökeresen megváltoztatni és amikor már lement a nagyja akkor kell nekiállni sportolni! Addig a testmozgás gyanánt a séta a legjobb!
Utóbbi , tiszteletet érdemel!

Ha valaki aki értene hozzá vagy már tapasztalt ilyet mi a véleménye?

Novemberben lesz 2 éves a westie szuka kutyám és tegnaptól köhög. ELkezd köhécselni aztán a végén mint aki benyelt vmit öklendezve köhög. Ez megfázástól lehet? Vagy esetleg vmi más? Mostanában volt fürdetve lehet attól lett ez neki? Aki ért hozzá segítsen ha nem gond! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: ehhez hasonló betegsége volt a múlt héten a kutyámnak / japán - akita / köhögött szenvedett ,mintha vmi nem jönne fel neki ezek után habosat vissza hányt /fel nyalta / ezt többször , egész éjjel nem aludtam azt hittem reggelre meg döglika kutya , mert meg fulladt vmitõl !! egy nagy frászt reggel orvos és közölte torok gyulladása van a kutyának 3 napos antibiotikum kúra injekcióban / 7000.- / és láss csodát valóban meggyógyult ! nagy a valószínûsége a tied nem száradt meg rendesen és meg fázott , a mienk a tudom ,hogy a kutya futtatóban nyelt be vmit valamelyik beteg kutyától !4 tehát vidd orvoshoz , hogy ne szenvedjen !!!

ehhez hasonló betegsége volt a múlt héten a kutyámnak / japán - akita / köhögött szenvedett , mintha vmi nem jönne fel neki ezek után habosat vissza hányt /fel nyalta / ezt többször , egész éjjel nem aludtam azt hittem reggelre meg döglika kutya , mert meg fulladt vmitõl !! egy nagy frászt reggel orvos és közölte torok gyulladása van a kutyának 3 napos antibiotikum kúra injekcióban / 7000.- / és láss csodát valóban meggyógyult ! nagy a valószínûsége a tied nem száradt meg rendesen és meg fázott , a mienk a tudom , hogy a kutya futtatóban nyelt be vmit valamelyik beteg kutyától !4 tehát vidd orvoshoz , hogy ne szenvedjen !!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Ma nekem is vizeset meg kicsit habosat köhögött fel. Jajj fantasztikus megint vihetem a múltkor hirtelen bekajált és a vastagbele gyulladt be akkor 13ezret hagytam ott. Mondjuk megéri a pénzt mert imádom csak már ne jönne ennyi baj. Örülök h neked is jól lett a kutyusod!
kennelköhögés valószínûleg, nem ártana kerülni a kutyatársaságot amíg rendbe nem jön mert fertõzhet-dok helyrerakja kb egy hét alatt rendbe jön antibiotikummal-bár legtöbbször e nélkül is elmúlik:) azért nem árt elvinni! pici kanál natur joghurttal, amit az eledeléhez keversz tudod kompenzálni az antibiotikum káros hatásait
A kérdező hozzászólása: szoba kutyus nem nagyon szoktunk más kutyákkal találkozni. nem szeretem az ittenieket akik itt laknak a közelünkben így kerülöm a társaságot így nehezen tudom elképzelni h elkaphatta vmelyiktõl. én inkább a megfázásra gyanakodom de majd a doki megmondja. köszi a segítséget :)
(de ugye abba azért belegondoltál, hogy neked milyen lenne, ha nem találkozhatnál emberekkel hónapokig, ugye?)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!