Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akarja a babát akkor (2 db)

Ha valaki nagyon akarja a babát akkor milyen gyakran kell szeretkezni?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy a várható peteérést megelõzõ napokban, a peteérés napján és az utána lévõ napokban.

A lényeg, hogy a várható peteérést megelõzõ napokban, a peteérés napján és az utána lévõ napokban.
2 naponta!!!! A spermiumok érése miatt!
Ha nagyon akarod, nem bizti, h sikeres lesz a próbálkozás.vegyél ovu tesztet, igy megtudod a peteérésed idejét, akkor, azon a napon, és utána köv napon bizony lehet szeretkezni.De ne erre koncentrálj elsõsorban.és légy türelmes magaddal, ha a próbálkozások sikertelenek lennének.kitartást.
Ne görcsölj rá! Csak élvezd a szexet, akár minden nap, de ne azért mert babát szeretnél. :) Így a leghatásosabb, ha nem azon agyalsz közben, és nem érzitek kötelezõnek! gyors gólyahírt!

Ha valaki babát akar, akkor miért figyelgeti a hőjét? Mi ebben a jó?

Legjobb válasz: Én pl. azért, mert a fogamzásgátló után nem tért vissza a ciklusom, és az orvos kérte, hogy egy kis ideig figyeljem, van-e egyáltalán peteérés, ovulációs tesztre pedig még nem akarok pénzt áldozni :) Nem a legbiztosabb módszer, de több mindennel kombinálva (hüvelynyák, méhszáj állapota) jó jelzést adhat a peteérés idõpontjáról. De szerintem senki sem így kezdni, csak néhány sikertelen hónap után szeretne minél biztosabbra menni.

Én pl. azért, mert a fogamzásgátló után nem tért vissza a ciklusom, és az orvos kérte, hogy egy kis ideig figyeljem, van-e egyáltalán peteérés, ovulációs tesztre pedig még nem akarok pénzt áldozni :) Nem a legbiztosabb módszer, de több mindennel kombinálva (hüvelynyák, méhszáj állapota) jó jelzést adhat a peteérés idõpontjáról. De szerintem senki sem így kezdni, csak néhány sikertelen hónap után szeretne minél biztosabbra menni.
Hát, ha figyeled a hõdet, és pontosan vezeted a diagramot, akkor megtudod, hogy van-e egyáltalán peteérésed... Vagy ha van is, akkor nincs-e túl késõn (hány napos a luteális szakaszod)... Jó ezeket tudni, hiszen ha probléma van, ebbõl kiderül, és nem idegeskedik és próbálkozik "feleslegesen" a pár, hanem orvoshoz tudnak fordulni...
Itt minden kérdésedre választ kapsz: http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/ Elõször olvasd el, és ha marad még kérdésed, akkor írj újra! :) ))
A kérdező hozzászólása: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. nem tudtam megnyitni :(
én 6 hónap után keztem el mérni a hõmet, 3 havi görbébõl kiderûlt hogy nincs normális pteérésem se ovulácóm, és még alul is mûködik a pajzsmirigyem, ha nem keztem volna el mérni talán még csak most fordultam volna orvoshoz, szerintem nagyon hasznos dolog
A hõmérõzés segít megtudni van-e peteérésed, ha van mikor, idõben van-e vagy késõn ami nem kedvezõ a babának...stb stb... Hasznos dolog, számomra a legjobb volt és a legolcsóbb a praktikák közül. Fõleg rendszertelen ciklusnál nagyon praktikus, mert legalább nem tesztelsz el egy rakat pénzt a nagy semmire.
Én pl azért nézem, mrt voltak cisztáim, maradt el peteérésem, és igy pontosan tudom mikor kell együtlenni ahhoz hogy sikerüljön. bár elsõ hónapja vezetm csak, de tényleg látványos. De legalább tudom mikor ne számítsak rá hogy sikerült, igy feleslegesen nem veszek t.tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!