Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki akarja a (634 db)

Ha terhes valaki (kb 4-5hetes) és nem akar abortuszt, mit lehet tenni ha enm akarja a gyereket?

HA nem eszik semmit?meghal benne a gyerek?

Legjobb válasz: Vagy abortusz, vagy megtartja. Más lehetõség nincs. Ha hosszútávon nem eszik, az anya is meghal.

Vagy abortusz, vagy megtartja. Más lehetõség nincs. Ha hosszútávon nem eszik, az anya is meghal.
Nem kell elmenni kimûttetni!! Majd kitisztul belõled. Ha meg nem, akkor sorry! (kamu)
Bizony, azért van abortusz, mert az "éheztetéses" módszer és társai nem mûködnek. A sürgõsségirõl lekéstél, szóval vagy megszülöd, vagy mûtét. Ha "spontán" vetélést szeretnél elõidézni, arra kevés esélyed van, és a mûtétet akkor se kerülöd el valószínüleg.
engem azért érdekelne h hány éves vagy? amúgy meg én is azt mondom h add örökbe..csak ebben az a rizikó h késõbb megbánhatod
azzal temár semmit sem tudsz csinálni.vagy elmész abortuszra, vagy világrahozod és örökbe adod. de mostmár ajánlom inkább vigyázzál magadra, törekedj rá h a babád egészséges legyen, mert egy fogyatékos gyerek senkinek sem fog kelleni. legközelebb pedig védekezettek, a megszakításos módszer nem védekezés.
Olyan nincs, hogy ha nem eszel, akkor elõször a gyereked hal meg benned... Ha már ilyen megtörténik, felelõsséget kell vállalni vagy elvetetni, vagy megszülni, aztán dönteni..
nincs más módszer. abortusz vagy vállalod. bizony bizony, elõbb kellett volna törni a buksit a szex-védekezés-terhesség kérdésen. 20/L
Akkor örökbe adja. Drasztikus kajamegvonástól igen meghalhat a baba, de akkor az anya is kaphat pl vérmérgezést ha nem veszik észre stb.. ne tedd ki magad ilyesminek. Ha nem kell a gyerek, akkor elmész abortuszra és kész.
Ha nem eszik meghal a gyerek. Ha felszúr egy kötõtût meghal a gyerek. Ha irrigál szappanos vízzel meghal a gyerek. És mindebbe meghalhat a nõ is. De csak egy lelketlen, szívtelen, érzéketlen, érzelmi analfabéta az, aki az abortusz ilyen kegyetlen módszerét választja. Akármi van a háttérben, pénznélküliség vagy a szégyenérzet. Egy abortuszt csak a klinikumban szabad elvégezni!
komment: SZóval ha már meghalt a baba akkor elkel menni kimûttetni, vagy mit? ezt hogy értetted???? Ha benne van egy halott gyerek a méhedben, akkor azt szerinted csak úgy ott lehet hagyni, hagy legyen? Persze hogy ki kell valahogy szedni. Meg ilyet hogy lehet kérdezni, hogy nem eszik semmit? Ezt te teljesen komolyan gondolod? 4-5 hetesen már nem hiszem hogy csinálhatsz valamit. Az elején minden nap berúgtál volna 2 hétig, akkor talán elment volna, de mostmár késõ.
A kérdező hozzászólása: SZóval ha már meghalt a baba akkor elkel menni kimûttetni, vagy mit?
Szerintem ilyen módon se önmagad sem a babád életét ne veszélyeztesd. Nem tudom hány éves lehetsz, hogy ilyen gondolat egyáltaláln kipattant az agyadból, de elég elszomorító:( Nem tudom eldönteni, hogy a gyerekvállallástól, vagy a kórházi beavatkozástól félsz jobban... Különben is, ha elvetélsz valamilyen úton módon, az az esetek többségében, igen nagy vérzéssel/görcsökkel jár, de egy biztos! Mindenképpen kórházi beavatkozásra lesz szükséged, különben veszélybe kerül az életed!!!!
Istenem több százan azon vagyunk hogy babásak legyünk ez meg jön itt ilyen kérdéssel!!Szerintem pusztulj éhen jobban jársz szegény baba is meghal de legalább te is te szemét felelõtlen b.zi k.rva!!!ÁÁÁ ilyen nincs te olyan egy hülye nõ lehetsz hogy még olyat nem hordott a hátán a föld!!!
Egyet értek a 10:05 hozzászólással! Elképesztõ, milyen nõket hord a föld a hátán...az ilyen nem is nõ, csak egy félresikerült zombi.....

A wifi hálózaton keresztül, ha valaki akar, hozzá tud férni a laptopom tartalmához?

Csak kíváncsi vagyok, semmi titkot nem rejtegetek :) A wifi le van kódolva, de egyszer még így is sikerült a szomszéd tini gyerekének rácsatlakoznia. Csak letöltött a netünkön keresztül. Az anyukája jött elnézést kérni. Ez azt jelenti, hogy az ilyesmi nem túl bonyolult dolog?

Legjobb válasz: Ha zombigépet csinálnak a gépedbõl akkor hozzáférnek a tartalmához akár wifin keresztül is. De ne aggódj ilyet nem tudd akárki csinálni. Bár a wifin adatforgalmat neked még lehet csinálni ha nem vagy óvatos, de az átlag embertõl a fájljaid biztonságban vannak. Am ha beírod az alapértelmezett átjárót 192.168.1.1 a böngészõsavba bemehetsz a modemed menüjébe és megváltoztatod a wifid kódját.

Ha zombigépet csinálnak a gépedbõl akkor hozzáférnek a tartalmához akár wifin keresztül is. De ne aggódj ilyet nem tudd akárki csinálni. Bár a wifin adatforgalmat neked még lehet csinálni ha nem vagy óvatos, de az átlag embertõl a fájljaid biztonságban vannak. Am ha beírod az alapértelmezett átjárót 192.168.1.1 a böngészõsavba bemehetsz a modemed menüjébe és megváltoztatod a wifid kódját.
Attól függ, milyen a router, milyen a wifi titkosítása. Gondolom egy szimpla WEP key volt beállítva. Váltsatok MAC szûrésre, és akkor nem kell hozzá kód nektek otthonra, más meg nem tud hozzá csatlakozni. Egyébként igen, wep key-t jutyub videó alapján lehet "feltörni". WPA-2t már nehezebb, de megoldható megfelelõ szoftverállománnyal és hozzáértéssel, ami valószínû nincs a szomszéd kissrácnak.
"A MAC szûrés még annyit sem ér, mint egy WEP-es titkosítás. " Fejtsd már ki miért nem ér annyi az egyedi azonosítók szûrése, mint egy nyomi jelszó, legyél olyan kedves. Céges hálózatokon érdekes mûködik... A nemzetbiztonságnál is mûködik..érdekes, neked mégsem jó. Nagyon érdekel, miért?
Ohh és még egy "bizonyíték" csak úgy: http://www.zdnet.com/blog/ou/the-six-dumbest-ways-to-secure-.. Remélem ennyi elég lesz meggyõzni téged. Ha ennyi a védelem, az régen rossz... Mint mondtam WPA2 és megfelelõ jelszó kell és kész.
Sõt mondok még egy konkrétabb esetet. Az ELTE-n a vezetékes hálózaton is van MAC cím szûrés, hogy a gépteremben csak úgy ne lehessen laptopot a hálózatra dugni. Ennek a "kijátszása" kb annyi, hogy kiválaszt az ember egy szimpatikus gépet, a bootoláskor, vagy magából az oprendszerbõl már kinézi a MAC címét és ezt klónozza a laptopon az adapter beállításába és kész is. Máris van internet és még semmi külön eszköz sem kellett hozzá.
Ha félted az adataidat ezt is használhatod, ez elrejt minden pontos adatforgalmat. http://hu.wikipedia.org/wiki/Virtu%C3%A1lis_mag%C3%A1nh%C3%A.. Csinálhatsz te is szervert v bérelheted cégtõl ahogy tetszik.
Azért nem kérlek szépen, mert a wifin bizony egy egyszerû sniffeléssel is látszik, hogy milyen gépek forgalmaznak. Egyszerûen csak kiválasztasz egy szimpatikus MAC címet, leklónozod és meg is vagy. Egy sima wiresharkal is ki lehet szedni ezeket a címeket, de a "jobb" sniffelõ programok (airodump-ng) kapásból ki is listázza a klienseket. (+ A rejtett SSID is kb ennyit ér.) Ha nem hiszed el, próbáld ki magad, fogj egy laptopot, bootolj egy Kali vagy BackTrack linuxot, váltsd a kártyát monitor módba (sudo airmon-ng start wlan0 ez létrehoz egy mon0 nevû eszközt) és indíts egy airodumpot vagy wiresharkot, majd egy másik eszközzel kapcsolódj a wifihez. Ott fog virítani a MAC cím a képernyõn, innentõl másodpercek kérdése a másolása.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Annyira azért nem aggódom, csak megdöbbentett, hogy egy tizennégy éves kölök is boldogult. Megnyugtató, hogy a gépemet azért nem tudja olyan könnyen zargatni, bár szerintem azt nem is akarta. Köszönöm a válaszokat, még próbálom fejtegetni, amit írtatok :)
"Váltsatok MAC szûrésre, és akkor nem kell hozzá kód nektek otthonra, más meg nem tud hozzá csatlakozni." Na neee, ezt remélem nem mondtak komolyan. A MAC szûrés még annyit sem ér, mint egy WEP-es titkosítás. A wifire WPA2-es kódolást kell tenni, egy megfelelõ (nem szótári szó) jelszóval és ha van, akkor a WPS-t ki kell kapcsolni. Így viszonylag már biztonságban van a hálózat. A gépre pedig (olyannak aki a hálózaton már bent van) nem feltétlenül tud kapásból bárki bejutni. Ha van tûzfal és rendesen frissített rendszer, akkor nem valószínû, hogy bárki is zargatni fog. (Na meg persze ésszel kell netezni, hogy a végén nehogy te magad tölts le és futtass valamit amit nem kéne.)
Ugyan angolul elég alap szinten tudok csak, ha jól értem a cracker egy snifferrel, amiugye hálózati adatforgalom monitorozásra szolgál, kilesi az érintett gépek MAC számát és kimásolja így leklónozza magának.. Aha, egy ezzel a gubanc, az én gépem MAC-jét pl nem látod wifi vevõvel, itt már meg is lõttem a dolgot, hiszen a router belsõ köréhez meg MAC nélkül nem férsz hozzá. Én ezeket teszteltem. Az én és általam kiépített hálózatomba még soha senki nem jutott be, pedig elég forgalmas környékeket megjártam már. Hidd csak el, a MAC jó.

Sokan mondjak hogy ha valaki ebbol a kis hazankbol akar elindulni Amerikaba hogy hires legyen, annak semmi eselye. De ha kikoltozok Amerikaba?

13eves vagyok es szeretnek szineszno lenni.Ha kimennek tobb evre esetleg Amerikaba tanulni nyelvet stb. akkor van eselye befutni??FONTOS

Legjobb válasz: Ha utána nézel, akkor bõven találsz olyan képzett, tehetséges magyar színészeket az utóbbi 60-70 évbõl akik megpróbáltak érvényesülni Amerikában, sajnos sikertelenül.

Ha utána nézel, akkor bõven találsz olyan képzett, tehetséges magyar színészeket az utóbbi 60-70 évbõl akik megpróbáltak érvényesülni Amerikában, sajnos sikertelenül.
És mégis hogyan költözöl? Egymilliószor leírtuk már, hogy Amerikába nem lehet csak úgy kimenni.
Ha ki is jutsz Amerikába vízummal, és három hónap után is ott maradsz, akkor illegálisan tartózkodsz ott, annak minden jogi hátrányával. Egyszerûen nem a színésznõi álmaid lesznek irreálissá, hanem az egyszerû hétköznapi élet válik lehetetlenné.
Akkor is innen indulsz el, ha nem tûnt volna fel.
A kérdező hozzászólása: és ha 15évesen kiköltözök? ott lakok 20évig akkor az már más nem?
ha nincs tehetséged hozzá, annyira mind1 nem? nem lesz az, hogy 20 évig kinn élsz, és egyszer csak felkeres valami neves stúdió, hogy lesz egy film, és rád gondoltak az egyik mellékszerepben.
Én meg szeretnék FBI ügynök lenni... Sõt szeretnék én lenni Amerikába a következõ Mike Tyson... Jah amúgy meg jó lenne ha így mûködne, hogy "kimegyek több évre Amerikába" csak ahhoz sok pénz kell ami még a legkevesebb...

Hány évesek írogatnak a GYK-n? Ha valaki akar velem beszélgetni írjon vissza! Akkor ha ha haverkodni, vagy fiúzni akartok.

Legjobb válasz: nemár hogy itt próbálsz csajozni, szerintem 10-50 éves korig szokták használni

nemár hogy itt próbálsz csajozni, szerintem 10-50 éves korig szokták használni
fiú vagyok és miért lennék bunkó, embereket nem lehet interneten felmérni, teljesen más a viselkedés mint a való életben
A kérdező hozzászólása: Bunkó!
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem csajozom hanem embereket mérek fel és ezen kívül kérdezek. Amúgy fiú vagy lány?
ez a szégyen, nem a zsíros kenyér...

Ha valakit kitörlök a facebookon az ismerőseim közzül. és ha vissza akar venni vissza fog tudni venni?

Legjobb válasz: Ugyanúgy betud jelölni.Ha letiltod az esetben már rádkeresni sem tud így bejelölni sem.

Ugyanúgy betud jelölni.Ha letiltod az esetben már rádkeresni sem tud így bejelölni sem.
Myuji
Hát figyelj... Az animeaddicts-on elõadónak Kohei Koizumi volt írva. De nem biztos, hogy õ az. :)
Aha, a youtube-on Myuji van mellé írva.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, és hogy utánanéztetek!
A kérdező hozzászólása: Szegény srácról semmit nem találni a neten..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!