Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki a párját, és (7 db)

Ha valaki megcsalta a párját, és utána tanácsot kér ezen az oldalon, miért hordják le?

Én sem helyeslem sem a hazugságot, sem a megcsalást. Ha valaki kérdezi, hogy megtegye-e, mindig azt írom, hogy ne.

Legjobb válasz: Szerintem ne utana kerje a tanacsot, hanem elobb gondolkozzon. Eso utan koponyeg! Lelkifurdalasa van? Hat legyen. Az a minimum. Nem varhatod el senkitol, hogy vigasztalja ot, mert megbantott valakit nem pedig ot bantottak. Ennyi. Tudod megcsalni valakit nagyon csunya dolog es ha normalis emberek ilyet hallanak, mindig elitelik azt aki megtette mert valakinek ezzel fajdalmat okozott.

Szerintem ne utana kerje a tanacsot, hanem elobb gondolkozzon. Eso utan koponyeg! Lelkifurdalasa van? Hat legyen. Az a minimum. Nem varhatod el senkitol, hogy vigasztalja ot, mert megbantott valakit nem pedig ot bantottak. Ennyi. Tudod megcsalni valakit nagyon csunya dolog es ha normalis emberek ilyet hallanak, mindig elitelik azt aki megtette mert valakinek ezzel fajdalmat okozott.
Ebben egyetértek veled, ha tudok tanácsot adni, akkor adok, mert az illetõ nem a véleményemet kérte, hanem hasznos TANÁCSOT. Ha véleményemet kérte volna, leírom hogy ejnye-bejnye. Volt itt valahol egy kérdés, hogy egy fiatal srác mûkörmöt akart, hogy milyen a legjobb. Csomóan lehordták, meg elküldték anyukájában, én csak leírtam, hogy nekem melyik vált be. Ugyanis ezt kérdeztem, nem azt hogy mi a véleményem, a fiúk mûkörmérõl. Na erre engem is elküldtek ide meg oda... Úgy van ez, hogy más szemében a gerendát is, a sajátjában meg a szálkát sem....
Most õszintén, arra, h megcsaltam az ezmegazom, mit tegyek, mit lehet válaszolni? Sztem 2 dolgot: Jól tetted, vagy fordulj föl. Én naponta többször is benézek ide, de olyan mennyiségû hülyeséget tudnak kérdezni az emberek amire a: Nem lehet értelmesen válaszolni, csak unalmukban írnak választ, vagy h +pontokat kapjanak, csak az adott oldalon már 3X föltették a kérdést. De töménytelen olyan is van amitõl minden értelmes ember a hasát fogja a röhögéstõl. Bár akad olyan is, ami tök értelmetlen, esetleg annyira teli van helyesírási hibákkal, hogy föl sem fogom, pedig nekem is iszonyat ramaty a helyesírásom. U.I.: És még azt vettem észre, hogy a kérdezõk nagy része csak azt a véleményt fogadja el, ami azonos az övével, mindenki más hülye, meg kapja be.
Igen, én pl biztos vagyok benne hogy sosem teszek ilyent.
Talán mert aki ilyet tett az érzelmileg meg szellemileg is egy sivár tapló, vagy ócska kurva. Aki eddig jut annak tisztában kellene lennie a következményekkel, vagy egyszerûen elfelejteni a barátját mert aki megcsalja az nem érdemli meg hogy legyen neki bárkije is. Azt meg ne is gondolja hogy majd itt sok eggyüttérzõ lélekre fog találni, hogy aztán majd ráhelyeseljenek aztán azt mondják hogy jól van kislányom menjél csak vissza sírd ki magad a vállán, meséld el hogy annyira lucskos volt a pinám hogy valakivel azonnal be kellett tömetnem, aztán minden rendbe fog jönni. NEM, erre nincs bocsánat, és ha valaki ezt tenné velem anélkül hogy elõtte nem képes azt az egyet kimondani hogy bocsi vége, mást kívánok, akkor az többé nem létezik a számomra. Egy ilyen baromság kérdéssel csak legfeljebb fölbasszák az emberekben az ideget, mikor látják mennyi ilyen könnyûvérû fazon van, és esetleg saját emlékek is rájátszanak! Egyszerûen tudomásul kell venni hogy aki ilyet tett az viselje a következményeket és legyen mersze szembenézni velük!
Az minimum hogy lelkiismeret furdalása van, de nem mondják meg hogy miért csalta meg azért leszidják! Mert vannak olyan esetek amikor már nem jöhet szóba semmi csak a megcsalás! Pl ha valaki nagyon leakarja koptatni a másikat és nem fogja fel hogy vége akkor az a megcsalás elnézhetõ. Meg ha valaki megcsal valakit akkor nem csak a másik hibás hanem az is akit megcsaltak. ez a dolog nem csak 2 emberen múlik hanem a 3. is ott van. Szerintem ha valakit megcsalnak azért gondolkozzon el azon hogy mi váltotta ki. mert akár õs is lehet a hibás mindenért. Akárki megkövezhet de szerintem nekem ebben igazam van!
Azért, mert sokkal könnyebb név nélkül ítélkezni és mások felett bíráskodni. Lehet, hogy abban a helyzetben õ is megtette volna, vagy már meg is tette a saját párjával, de itt olyan jól esik anyázni kicsit.
Na az uccsó hsz-t biztos, hogy valami ba....tlan fap...a írta aki ráadásul erénycsõsz vénkisasszony. Én is elítélem gondolatban az ilyen tettet, de NEM FELEJTEM El, hogy én is csak gyarló ember vagyok. Ahogy itt mindenki.
Aki leírja ide, hogy megcsalta a barátnõjét, szerintem azért teszi, mert lelkiismeret-furdalása van, a bûnhöz meg hozzátartozik a bûnhõdés: bûnhõdni vágyik. Amikor leírja a sztorit elõre tudja, hogy vissza fogják küldeni az anyjába, de tudat alatt igényli ezt, mert enyhíti a bûntudatát.
Igazat adok a kérdezõnek. Hogy is van az a bibliai idézet? Az dobja rá az elsõ követ... vagy valami ilyesmi.Senkit nem szabad elítélni, amit tesz, mert senki nem tudja mit hoz a holnap. Ahány ember, annyiféle. Különben is a szerelemben az a szabály, hogy nincs szabály. (Na most nagyon "okos" voltam...) Megcsalt és megcsaló mindig volt és mindig lesz. Az ember állandóan keresi a boldogságot.
megcsalás és megcsalás között is van különbség. pl van egy csaj akinek a pasija más csaj mellét megfogja. ez a csajnak nagyon szarul esik de a pasi szerint ez semmiség. a csaj erre úgy dönt hogy szakít a pasijával és elmegy ahoz akit már régóta szeret. ekkor megtudja hogy az illetõ viszont szereti, és elkezdik tervezgetni hogy együtt legyenek. viszont az expasi visszakönyörgi magát a csajhoz és azzal fenyegetõzik hogy öngyilkos lesz ha a csaj szakít vele. a csaj meg nem tud mást tenni minthogy megcsalja a pasit azzal akit szeret, mert hiába mondja a párjának hogy szakítani kéne meg minden, a pasi nem fogadja el, szerinte az a megoldás ha a csaj szerelmét megutáltatja mindenkivel és megpróbálja megveretni. ez nyilván nem ugyanaz mintha a csaj egyszerûen változatosságra vágyik és félrekúr. tehát valóban vannak akik csak azér kérdeznek arról amit tettek hogy legyen mit kérdezniük vagy mittomén akármilyen célból de vannak akik tényleg tanácsra vágynak. és tényleg nem az a legjobb ha gondolkozás nélkül leosztják õt, de még ha meg is érdemli az illetõ, akkor is kultúráltan kéne. meg mindenki meg fogja tapasztalni egyszer hogy senki sem tökéletes.
Ezt én sem értem - bár még nem követtem el ilyen hibát -. Hahó, emberek vagyunk és hibázunk. Néha túl lövünk a célon, de mindent helyre lehet hozni (ha hiszitek, ha nem). És attól, mert ezt elkövette UGYANOLYAN EMBER marad, mint mi csak plussz egy hibával. És aki nem követte el ezt a bûnt, az valami mást, szóval nem hiszem, hogy oka lenne rá, hogy lehordja. - Másrészrõl: szerintem azért ilyen bunkók (bocsánat a kifejezésért), mert szerintük õk tökéletesek és a másik tahó paraszt csak azért, mert hibázik. És tanácsot kérni sosem késõ. Tükörbe lehet nézni.
még*
A kérdés(ek)re válaszolva, szerintem egyszerûen jól esik mindenkinek már rátenni egy lapáttal... másban tényleg könnyû meglátni csak a rosszat. Plusz sok emberbe szerintem nuku empátia. És mégis válaszolnak. A másik gond az lehet, hogy maga a "kérdezõ" sem veszi túl komolyan a saját bûnét, lazán leírja ide, hogy megcsalta, .. most nem tudja mi legyen.. stbi stbi... Legtöbben, -azért valjuk be- nem igazán bánták meg és nincs lelkiismeretfurdalásuk. Ez sok embert dühíthet, kicsit jogosan. 1. Ha már megtette... 2. Ha már kiírta a kérdését.. 3. És még mindig nem bánja eléggé. ) Sokak szemébe ez így tûnhet. Szerintem.
Én végtelenül elítélem azokat, akik megcsalják a párjukat! Ennél nagyobb szemétség kevés van, amit a pároddal tehetsz! Ha az adott személy annyira kívánja azt, aivel megcsalná a párját, akkor feküdjön le vele, de legyen benne annyi gerinc, hogy elõtte szakít a párjával! Olyan nincs, hogy "elragadtak az események" stb. Ez mind hazugság! Azért vagyunk emberek, mert képesek vagyunk gondolkodni és legyõzni ilyen esetekben az ösztöneinket. Ha ezt nem tesszük meg és megcsaljuk a párunkat, akkor egy utolsó mocskos patkányok vagyunk!! Ennyi!!
A kérdező hozzászólása: "Most õszintén, arra, h megcsaltam az ezmegazom, mit tegyek, mit lehet válaszolni? Sztem 2 dolgot: Jól tetted, vagy fordulj föl." Szerintem pont hogy nem csak ez a két válasz van, hanem például ilyesmi is lehet: "Úgy gondolom, hogy nagyon rosszul tetted, hogy megcsaltad a férjed. Annak idején sok ember elõtt megfogadtad, hogy mindig hûséges leszel hozzá. Ha tisztességes akarsz lenni, soha többet ne tegyél ilyet. Most azonban rendezni kell valahogy a helyzetet, amiben vagy: 1. szakíts meg minden kapcsolatot azonnal azzal, akivel megcsaltad 2. valld be a párodnak, hogy mit tettél, kérj õszintén bocsánatot és ha megbocsát, akkor dolgozz teljes erõddel azon, hogy helyrehozd a kapcsolatotokat. Ha ezek után szakítani akar, sajnos annak a következményeivel is szembe kell nézned Egy ilyen jellegû és stílusú válasz például nem is az, hogy 1. igen kefélj szét mindenkit, ne is törõdj a hûséggel és nem is az, hogy 2. dögölj meg te ócska k
:-)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat. Valószínûleg én azért vagyok megértõbb, mert fiatalkoromban én is elkövettem ilyesmit. Rá is ment a kapcsolatom, meg is bántam, pocsékul is éreztem magam, persze, akit megcsaltam, szintén. Aztán õ is boldog lett más férfival, én is más nõt vettem feleségül. Megváltozott a gondolkodásom, már abszolút nem úgy látom a világot, mint akkor, és ma semmiképpen sem tennék ilyet a feleségemmel. De megmaradt bennem az emlék, hogy milyen volt, amikor utálod magad és jogosan, és még ráadásul mindenki más is téged utál (szintén jogosan). Szóval én ezért próbálok megértõbb lenni azokkal akik ilyesmit követtek el, persze úgy, hogy attól nehogy bárki azt érezze, hogy egyetértek a dologgal és nem tartom nagyon súlyos bûnnek. Akik ennyire elítélik az ebbe esett embert, õszintén kívánom, hogy saját maguk sose kerüljenek hasonló helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Jó, de azok, akik így elküldik az illetõt a búsba, soha nem tettek ilyent és biztosak abban, hogy olyan jók, hogy soha nem is fognak?
Ez azért van mert kell hogy legyen az emberben egy olyan általános igény az erkölcsösségre amirõl úgy érzi hogy mindenkinek kötelessége azt képviselni. Ha valakit megcsalnak akkor kötelességed legalább egy kis részben legalább átérezned a felszarvazott helyzetét, sokkal inkább mint a bûnösét. Egy érdekes morális kérdés ez, de fogd fel úgy hogy az emberekben még megvan az igény a jóra, az erkölcsösségre. A társadalom neveli önmagát és a helyes viselkedésre akar rábírni mindenkit, bár ezt tudat alatt teszi. Szerintem ez önmagában dícséretes. A bûntudat ugyanenek a másik oldala és ez is dícséretes. Az emberek hibáznak és még fognak is, de az emberek tudnak tanulni is a hibáikból és ha a bûnöket elítéljük(következetesen), legyünk akár bûnösök akár szenvedõk, akkor jók vagyunk :)

Valaki csalta már meg a párját? És ha igen miért?

Legjobb válasz: nekem még az esküvõ napján a készülõdés közben is megesett. na és?? megtudta? nem, pedig rengetegszer volt már ilyen!

nekem még az esküvõ napján a készülõdés közben is megesett. na és?? megtudta? nem, pedig rengetegszer volt már ilyen!
bosszú és kétségbeesés Monda ezt egy olyan ember, kinek fogalma sincs a háttér információkról. Nem tartom gusztustalanabbnak egyik megmozdulást sem a másiknál. Nem tudom mitõl jobb a "spontán de meghúznám" vagy a kétségbeesés között elkövetett esetleg nem teljes tudatánál lévõ emberi cselekedet. A bûn az bûn. A legnagyobb büntetés amit kaphat ezért az illetõ az az, hogy ezzel a tudattal kell leélnie a hátralévõ életét. Senki sem tökéletes mindenki követ el hibákat az életben, az aki meg ítélkezik felettük, még nem tudja, hogy õ sem különb tõlük (csak, mert még nem történt meg vele xxx dolog) (biztos vannak kivételek)
A bosszú legaljasabb ösztönök egyike. Kultúrember nem csalja meg a másikat, pláne nem bosszúból!
bosszú és kétségbeesés, váltózás reménye
Csak magadat hibáztassad! Nem kell megcsalni a másikat! Miért nem lehet elõbb szakítani ha nem vagy boldog a másikkal? Utána azzal hemperegsz, akivel akarsz! A tisztesség már luxus?
A kérdező hozzászólása: Én szemétségnek tartottan régen a megcsalást! De aztán voltam ebbe a helyzetbe! Csak tudni akartam hogy nem vagyok ebben egyedül. Igaz azóta is én vagyok a szemét ! De nem hiszem hogy csak az a hibás aki megcsal hanem a másik fél is! Vagy csak magamat hibáztassam?
Igen csaltam már meg. Beleszerettem a másik férfiba. Volt egy kis lelkiismeretfurdalásom de ha egyszer nem tudta megadni nekem azt a szeretetet mint a szeretõ...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Annak idején nem volt jó a kapcsolatunk. Próbáltam sokszor beszélni róla vele, de amikor próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem jó nekem, min kellene változtatnom, megkaptam, hogy nem tudom. Bosszantó volt egy idõ után rájönnöm, hogy hátam mögött flörtölgetett, és ki tudja, hogy miket csinált. Szakítani akartam, kikönyörögte, hogy adjak még egy esélyt. A dolog nem változott, felregisztráltam én is egy társkeresõre, csak hogy beszélgessek minden féle pasizás nélkül. Megismertem a jelenlegi páromat. Sokat beszéltünk, de nem tudtam rá még akkor többre gondolni. A volt párommal szakítottam, találkoztam a mostanival, elcsattant egy csók is, utána az exxel kibékültünk, de már érzelmivel nem volt ugyan az, mert már másra vágytam, bár akkor is megvolt az a bizonyos távolság közöttünk a mostanival, bár a volt barátom érezte, hogy valami nem stimmel, végül végérvényesen lezártuk, én elköltöztem tõle végérvényesen. Pár hónapra rá a mostani párommal össze jöttünk. Röviden a válasz: Nem csaltam meg testileg, csak érzelmileg, de elõtte próbáltam megbeszélni vele, nem jött össze. Annak idején már elõbb szakítottam volna, de akkor elég rózsaszín ködös voltam.
A kérdező hozzászólása: esküvõ napján? Fiú vagy? Az durva! :)
akármennyire nem tetszik ez néhány kapcsolatfüggõ embernek, rengeteg ember csalja a másikat! és bizony itt a kérdésre kell válaszolni, nem majd az én válaszomat boncolgatni! mert az OFFOLÁS!
Szerintem az alattomosság az egyik legrosszabb emberi tulajdonság.

Ha valaki szereti a párját és éjjel-nappal vele akar lenni, akkor elhanyagolja a barátait?

Mert van egy barátnőm aki azért hanyagolta a barátnőit és engem mert a pasijával volt! Mindenki elhanyagolja ilyenkor a barátait? Én nem szoktam a barátaimat hanyagolni...

Legjobb válasz: Igen, mindenki. De nem csak a barátait, a rokonait is. Testvérét is például.

Igen, mindenki. De nem csak a barátait, a rokonait is. Testvérét is például.
Ha nem is mindenki, sokunkra jellemzõ.

Más is úgy gondolja, hogy ha valaki szereti a párját, akkor magától, kényszer nélkül ki tudja azt mondani és ki is mutatja?

Én így gondolom! És ha valaki ezt nem teszi meg fél év után sem, akkor ott nincs szerelem.

Legjobb válasz: embere válogatja van akiben hiába van meg az érzés, nem tudja jól kimutatni/közvetíteni a másik felé meg aztán az is lehet h õ úgy gondolja, kimutatja, a másik meg nem ehhez van szokva és az neki édeskevés

embere válogatja van akiben hiába van meg az érzés, nem tudja jól kimutatni/közvetíteni a másik felé meg aztán az is lehet h õ úgy gondolja, kimutatja, a másik meg nem ehhez van szokva és az neki édeskevés
Szerintem, ha egy hosszú kapcsolatról van szó, ahol már kialakult a tökéletes bizalom, összetartozás, minden, ott igaz a kérdésben lévõ gondolat, de amíg ez nincs meg... (van akinél hetek, van akinél évek kérdése, hogy meglegyen ez az állapot), addig sokan gátlásosak, és nem merik az ilyesmit mondani. Pl én is ilyen vagyok, az elsõ kapcsolatom 4 évig tartott, de még kb 2 év után jött el az az idõszak, hogy magamtól is mondtam, hogy szeretem. Pedig szerelmes voltam, ezt elhiheted. A mostani kapcsolatomnál pedig 2 hónap kellett nekem ehhez, de azóta is rengetegszer mondom, mert itt egybõl kialakult ez a feltétlen bizalom, és lelki "biztonság", tudom, hogy neki bármit mondok, az ott jó helyen van, és nem él vele vissza semmiképp. És volt egy olyan kapcsolatom is, ahol mindketten zárkózottak voltunk, igaz nem is tartott sokáig.. ott egyikõnk se mondott ilyesmiket, de nagyon erõs érzelmeink voltak, a srácnak azóta is tart, és mégse mondta soha (jó oké, egyszer elõtört belõle, de akkor se akarta volna mondani igazából)... szóval... eléggé ember függõ. De én úgy gondolom, hogy a bizalmatlan emberek nem merik ezt mondani, vagy azok, akik már csalódtak és úgy érzik, hogy korábban visszaéltek az érzelmeikkel... függetlenül attól, hogy mennyire szerelmes az illetõ. Én is sokszor éreztem korábban is késztetést, hogy mondjam, és külön stresszben voltam, hogy nehogy véletlen kicsússzon a számon, mert még bánnám... ez van. :) De kezelhetõ a dolog.
Vannak olyanok, akik nehezen nyílnak meg, nem mindenki a szavak embere és sokan inkább úgy vannak vele, hogy a tettek beszélnek. De igen: akármennyire is kuka vagyok, ha úgy érzem, a páromnak szüksége van rá és neki fontos, akkor nem törik le a nyelvem, ha egyszer-egyszer ki is mondom neki.
#8as vagyok még annyi, hogy sok pasi így mûködik: "Székely házaspár ül a lócán.... Asszony: - Szeretsz-e még engem? Sosem mondod...! Férj: - Egyszer megmondtam. Ha változás lesz, szólok!" :P
Van aki nem mondja pedig érzi Van aki mondja de pedig nem érzi. Sajnos nálam utóbbi volt a jellemzõbb. A férfi mindent megígér míg a lyukig el nem ér :-D
van, aki alapvetõen bizalmatlan. annyiszor átverték, hogy ha szeret is, óvatos. barátom pl alapból nem egy romantikus alkat, és nem is mondogatja gyakran, h szeret, de ettõl még érzem, mert érezteti. de nekem nem is hiányzik, h minden reggel azzal keltsen h szeretlek.
Ez így van kérdezõ. Egyet értek veled. Most lehet itt mondani, hogy jajj ezért meg azért nem mutatja és mondja ki az illetõ, hogy szereti a másikat. De szerintem ha valaki szereti a párját akkor attól semmi sem fontosabb és semmi nem akadályozza meg abban, hogy megmutassa hogyan és mennyire szereti. Meg szerintem nem embere válogatja.. De ez az én véleményem. 5 éve vagyunk együtt. Nálunk minden rendben van és ezt le is kopogom. A párom már az elejétõl, tehát a csóktól mondta, hogy szeret. Sokáig barátok voltunk, így alakult át szerelemmé. Jó persze azok a kapcsolatok többsége ami a szexre alapszik és azzal indul. Jó, hogy a felek nem nagyon mondják egymásnak, hogy szeretlek
Egyet is értek, meg nem is. Ha valaki nem tudja kimondani, attól még lehet, hogy van szerelem, csak éppen mellé akadhat egy adag komplexus is, ami miatt zavarban van és fél megnyílni. A nejem nõ létére is eszméletlen esetlen volt, ha az érzelmeirõl kell beszélnie, vagy kimutatnia. Tíz éve vagyunk együtt, és az utóbbi két évben mondhatom el, hogy úgy tényleg érezteti velem, hogy szeret. Egyszerûen ilyen téren rohadt passzív volt mindig is, és egyáltalán nem a szavak embere, nincs önbizalma beszéd terén, és az ilyen témákban inkább hallgatott. Ha én kezdeményeztem egy kis kedvességet, akkor dorombolt, de magától nem jött oda. Ha azt mondtam szeretem, akkor fülig érõ szájjal replikált, hogy õ is, de magától nem nagyon mondott szinte semmi kedveset. Ha megcsókoltam, szenvedélyesen viszonozta, de õ maga nem mászott a számba szinte sosem. 8-9 év kellett neki a változásra. Fõleg az utóbbi idõszakban kifejezetten kényeztetve vagyok, és kimondott kezdeményezõ lett. Nyilván nem most alakult ki nála a szerelem érzése, csak a saját lelki dolgait mostanra tanulta meg kezelni. Amiben 100%-ig egyetértek veled, hogy aki büszkeségre hivatkozik, meg, hogy nem ilyen típus, az valójában csak ledobja magáról a felelõsséget. Valójában ha valaki nem képes kimutatni az érzelmeit a párja felé, az egy probléma, nem pedig egy sajátosság. A kedvencem tényleg az, aki a büszkeségre hivatkozva már szinte erényként tálalja, mindezt; na ezen már tényleg kiakad nálam a mûszer. Akárhogy is, egy csomó olyan pasi van, aki a saját problémái miatt nem képes/hajlandó ezt kimutatni, de szilánkokra törik a szíve, ha mondjuk a nõ elhagyja, és akár évekig nem is tud ezeken az érzelmeken túllépni. Ellenben ez nem erény, hanem hiba, és meg kell tanulni változtatni rajta, nem pedig férfias tulajdonságokra hivatkozva a szõnyeg alá söpörni a problémát.
A székely feleség faggatja a férjét. -szeretsz még enegem? sosem mondod... -férj: egyszer megmondtam, ha változás lesz szólok ;)
Egyetértek!Aki érzi, az meg szeretné osztani az érzéseit a párjával és kimondja :)
én kimondom simán. szeretlek imádlak, ablakon kiváglak. egyszerû mint az 1x1.
Vannak nehezen megnyíló emberek! De egy idõ után már a kis apró jelekbõl lehet ezt látni.
Ez egy szubjektív, és körülményektõl függõ dolog. Miért pont fél év a határ? Miért nem egy hónap? Miért nem egy év? Nem minden helyzet ugyanolyan. Ha az elsõ fél évben csak mondjuk hetente 2szer tudtok találkozni, akkor is él számodra ez a szabály, vagy fél év szinte mindennapi találkozás után is? Ugye, hogy nem ugyanaz? Ettõl függetlenül ne érts félre, nem akarlak bántani, számonkérni vagy átnevelni! Csak adott esteben gondolkozz el, hogy egy ilyen "önkényes" szabály miatt érdemes-e felrúgni egy amúgy jól mûködõ kapcsolatot? Te kimondod amint érzed? Vagy arra vársz, hogy elõször a férfi mondja? Mi van, ha rád vár, és félelembõl nem mondja? Bocs a sok kérdés miatt, igazából válaszolnod sem kell rá ha nem akarsz. Csak azt próbálom érzékeltetni, hogy ennyire azért nem egyszerû. Legalábbis számomra.

Ha valaki megcsalta a parjat, de azt mondja szereti es rossz ilyen allapotban latni a masikat (lebukott), megteszi majd ujra?

A kerdes adott, a megcsalt szemely megbocsajtott, de keseru es ideges.

Legjobb válasz: Aki megbocsájtott, az nem keserû és nem ideges. A lebukott van rossz állapotban?

Aki megbocsájtott, az nem keserû és nem ideges. A lebukott van rossz állapotban?
A kérdező hozzászólása: Nem. Az van rossz allapotban, akit megcsaltak. A megcsalt fel, aki "megbocsajtott" , o nyugtalan es duhos, de megis egyutt maradt parjaval. Miert maradt vele? Szereti a megcsalo igazan a tarsat?
Nem szereti. Amelyik kutya 1x harap....
Zavard el a jó b...dös fenébe! 34/N

Aki valaha megcsalta már a párját, valóban volt olyan közületek, h egy ostoba ballépésnek tartotta és halálosan szerelmes volt a párjába? Illetve, ha menekülés vagy vigaszkeresés volt, mi volt a probléma a párkapcsolatban?

Az a vélemyényem, ha valaki csal, az bizony nem egyszerű dolgok miatt történik, a kapcsolatban mindig nagyobb bibi van.

Legjobb válasz: Aki halálosan szerelmes, nem csal. Ennyi.

Aki halálosan szerelmes, nem csal. Ennyi.
Ha valaki meg csalja a párját, azt tuti nem szerelemes fõleg nem halálosan!!!
Velem ilyen volt igen! Részegen smaroltam egy sraccal pedig imádtam a párom. Sajnos miután elvesztettem akkor döbbentem rá valójában mennyire...25/L
hülye ballépés volt de szerencsére megbocsátott. én nem értek egyet hogy aki szeret nem csal meg. sajnos azzal is elõfordulhat aki szeret és nincs semmi gond a kapcsolattal. egyszeri esetet meg megbocsatanek hosszú távú erzelmeken alapuló viszonynak viszont azonnal és véglegesen szakítanék
Egyetértek azzal, aki azt írja: aki halálosan szerelmes (és ugyanígy viszontszeretik) az nem csal! Persze, sok szituáció lehet, az alkohol, drog, vagy csak egy félreértés...ez mind igyen rossz tanácsadó lehet. Ezért kell észnél lenni, és inkább leülni megbeszélni a dolgokat, helyrehozni a kapcsolatot, aztán ha nem megy, akkor elvállni békében. Szerencsére nem tapasztaltam, de a megcsalás/megcsalatás az egyik legfájdalmasabb dolog, jobb elkerülni. Hogy mi volt az ok? Ezer ok lehet a fentieken kívül is. Mára már szinte divat is lett, a legkisebb problémára sutty, vígasztalódni mással. Szerintem, ha mindig becsületes az ember, akkor azt is kapja vissza. Engem még sosem csaltak meg (remélem, ezzel nem kiabálom el), és én sem csaltam senkit. Veled esett ez meg, vagy ismerõssel?
csúnya lány?
a szépség tényleg relatív. de akkor te kérdezõ meg is válaszolhatod a kérdésedet :D hogy mi fogta meg a barátnõdet?
A szépség relatív. Párom nem nevezhetõ szépnek, de rondának se, mégis megfogott benne a belseje nagyon. Másoknak nem igazán tetszik, rondának látják. 6 éve együtt vagyunk
A kérdező hozzászólása: Valóban megkérdõjelezendõ ez a mondás, mert valóban vannak kimondottan csúnya emberek akiknek van, lett párjuk. Mert az nem igaz hogy aki csúnya az soha az életébe nem volt senkije. Én csúnya vagyok és mégis volt barátnõm már azért, szóval ez a mondás megkérdõjelezõdik.
Bonyolult dolog ez a szerelem/párkapcsolat, hiába legjobb volt amikor gyerek voltam, nem foglalkoztam ilyenekkel:)
szerintem egy kapcsolat fontos része a szex, és nyilván te sem szeretnél szexelni olyannal, akit nem tartasz szexinek, nem izgat. és ez elõbb-utóbb úgyis tönkreteszi a kapcsolatot. nyilván olyan lehet, hogy nem pont a külseje fogja meg, hanem a személyisége, de azért ha emellé olyan külsõ párosul ami taszítja a másikat, akkor nem fog mûködni. a szépség meg relatív, lehet hogy az akit te csúnyának tartasz, másnak egyenesen szép. de ha én egy fiút csúnyának találok, akkor azzal nem mûködik a kapcsolat, és nem hiszem, hogy emiatt bunkó lennék. 20/L (6os voltam)
én pont azért kezdtem "csúnya" fiúkkal mert azt gondoltam, õk majd tudnak igazán szeretni és értékelik az embert, + a belsõjük szebb mint az olyan pasiknak akik Adoniszok és bárkit megkaphatnak. rá kellett jönnöm hogy nem így van. ugyanúgy megaláztak, megbántottak, elhagytak, bunkóztak, másokkal flörtölgettek mint a szép pasik. tehát a válasz: igen, volt már a környezetem szerint nem is 1 csúnya pasim, de ezentúl csak helyessel vagyok hajlandó járni. ha már ígyis-úgyis sírás a vége, legalább az esztétikum meglegyen :) 21/L
Ebben tévedsz, mert én ismerkedek olyan lánnyal, akivel nem a külseje miatt akarok együtt lenni. Ez a külsõ megfog, belsõ megtart meg csak ilyen hírtelen légbõlkapott "mondjunk valamit" közhely, ha ez teljesen igaz lenne akkor nem lenne az, hogy csúnya fiuknak lenne csaja, vagy csúnya csajoknak fiúja, márpedig vannak ilyenek, személyesen is ismerek ilyet.
bocsi utolsó elõttinek ment
utolsó, szerintem te sem kezdenél olyannak, aki nem tetszik külsõre. akárki akármit mond, az az igazság, hogy a külsõ megfog, a belsõ megtart. ne álszenteskedjünk..
Az én páromat rengetegen kosarazták ki elsõ ránézésre. Azt mondjuk nem értem, hogy miért, mivel éppenseggel nem csúnya, éppcsak nem egy Adonisz. De életem végéig szeretnék vele maradni (ha õ is így gondolja :-D) mert soha senkivel nem éreztem magam ilyen jól.
Tudod kérdezõ az a baj az emberekkel, nõkkel és férfiakkal egyaránt, hogy csak azoknak adnak esélyt akik jól néznek ki, tetszenek nekik külsõre. Azt mindenki elvárja, hogy õt elfogadják olyannak amilyen, de õ már a másik félt nem akarja elfogadni olyannak amilyen.
Állíts csapdát, esetleg használj lasszót, kalapácsot! Legyen egyéniséged bakker! :)
A kérdező hozzászólása: csúnya fiú
A kérdező hozzászólása: kedvességem, eszem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!