Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki a kocsiban, de a (6 db)

Miert van az hogy ha valaki rendes kerdest rak fol arra senki nem valaszol, de ha az a kerdes hogy sarga tangat vegyek fol legkozelebb amikor a kocsiba beszallok es vezeteskozben mikor a duda, arra pl dogivel mennek a valaszok?

Legjobb válasz: Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.

Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.
Mert van, amire nem mindegy hogy ki válaszol és nem is tud minden hülye.
Bunkóság szerintem.
A kérdésekre az válaszol, aki tudja a választ, és sajnos az emberek jobban értenek a tanga divatszínhez, mint az értelmes, lexikális tudást igénylõ kérdésekhez. :(
A kérdező hozzászólása: De most tenyleg ennyre ostobak az emberek?Olyan kerdesek vannak hogy en kerek elnezest.Hihetetlen.

Ha valaki cigizik a kocsiban, de a 2 első ablak nyitva van, mennyi idő mire kimegy a "szag"?

(számomra illat...

Legjobb válasz: Ha valaki beül egy kocsiba, ahol cigizni szoktak, azonnal megmondja, hogy dohányoztak, mert bizonyos helyekre beeszi magát a szag. Maga a füst hamar kimegy, de a szag bizony sokáig ott marad...

Ha valaki beül egy kocsiba, ahol cigizni szoktak, azonnal megmondja, hogy dohányoztak, mert bizonyos helyekre beeszi magát a szag. Maga a füst hamar kimegy, de a szag bizony sokáig ott marad...
Hamar kimegy, de a szag beivódik, és az sok idõ mire nem érezhetõ. Olyan, mintha te elmész egy füstös helyre, hiába van nyitva ajtó ablak, ha hazaérsz, neked ígyis úgyis cigi szagod lesz.
beivódik a kárpitba.Én dohányzom nem szeretnék hamutartóban utazni.
igen, tényleg beívódik a kárpitba és mindig fogod érezni a cigiszagot, fõleg az érzi meg aki nem cigizik
Én dohányzom, de undorító a kocsiban rágyujtani, inkább szállj ki addig, tényleg smemivel nemlehet eltüntetni ha beszivja az üléshuzat a szagot.
Szerintem akkor megy ki véglegesen ha kitisztítod a kárpitot szõnyegtisztítval... 1-2 cigi a kocsiban nem vészes, de ha sokat põfékeltek akkor bizony aki beleül, még dohányos is, érzi... És ráadásul nehezen jön ki bármi a kárpitból...
Huh, szerintem ha nyitva van az összes ablak, akkor is egy rémálom dohányos emberrel egy kocsiban ülni, ha rágyújt. Rengeteget veszekszem ezen a szüleimmel, hogy legalább a kocsiban ne dohányozzanak.

Ha valaki szemüveges, tudom, hogy lehet jogsija kocsira. De motornál is így van, hogy nem akadály a szemüveg?

Legjobb válasz: ez jó kérdés, fõleg hogy a kocsiban a KRESZ szerint kell lennie mindig egy tartalék szemüvegnek. Amúgy bukóba bele lehet tenni a szemüveget, napszemüveget én is be szoktam tenni...

ez jó kérdés, fõleg hogy a kocsiban a KRESZ szerint kell lennie mindig egy tartalék szemüvegnek. Amúgy bukóba bele lehet tenni a szemüveget, napszemüveget én is be szoktam tenni...
Kresz szerint tartalék szemüvegnek?? Idézd ezt pontosan, légy szíves!
" Kresz szerint tartalék szemüvegnek?? Idézd ezt pontosan, légy szíves!" idézni nem fogok, de egy barátom konkrétan azért nem vizsgázhatott forgalomban, mert nem volt nála tartalék szemüveg.
Fel kellett volna jelentenie a vizsgabiztost.
http://www.jogositvany.hu/vezetoi_engedely_kodjai.php 110-es ott van, hogy kell szemüveg.
Kicsit utánaolvastam kíváncsiságból. Kontaktlencséseknél szokott követelmény lenni a tartalék szemüveg. Mindig tanul az ember, köszi.
Micsoda, tartalék szemüveg? Csak akkor kell, ha kontaktlencsét viselsz, egyébként nem. Az a 110-es kód szép, de a szemüvegesek nagy részének 01.0X kódja van. 110 szerintem azoknak lehet, akiknek annyira sok dioprtiás eszközre van szükségük.
*dioptria, kicsit még korán van.
A kérdező hozzászólása: valaki hallott már errõl is valami sztorit?
Most olvastam el amit írtál és a kép nagyon ijesztõ. Ha ez tényleg IGAZ akkor kezdek félni😲
Ez csak ilyen amerikai filmbõl vett hülyeség, nehogy már komolyan vegye bárki is. :)
08:36 A válaszodon de nagyot nevettem :'D De gondolj bele, azok nem lehetnek, mert azok kérés nélkül is bejönnek...
ezek vagy román paplanárusok, vagy színesfém orientált afro magyarok.
Szerintem õk ellenséges földönkívüliek álruhában: reptoidok, krixkraxok, lumbulábiak , poloskoidok meg effélék Ha beengeded õket, akkor elrabolnak és megbecstelenítenek
Az USA megmentene minket!!! Egyébként én is hallottam fekete szemekrõl: http://www.youtube.com/watch?v=Ws6d1y6_vB0 Bocsi, ha nem volt vicces. :)
Nem vagyok szkeptikus alkat, de ez csak egy modern városi legenda, egy mese. Látszik hogy a vámpír történetekbõl is loptak: nem mehetnek be a házba, mert nem hívták be õket. Ez egyértelmûen ezekbõl vannak átplagizálva. A másik dolog ha elolvasod a sztorikat szinte nincs semmi konkrétum bennük. Pl. nincs még egy név sem megadva, csak a "Xy helyen egy nõ" " egy férfi" látta õket. Ez kb. olyan mintha leírnám, hogy "Kecskeméten egy férfi látta" vagy azt, hogy "Magyarországon a Gyula észlelte". Ergó semmi konkrétum. Pont ezért. Mert csak egy mese.
Horrorfilmekben lehet ilyeneket látni, a való életben nem.
A kérdező hozzászólása: de ezeknek az egész szeme fekete semmi más szín nincs benne :D
Gyerekkoromban nekem is ilyen volt a szemem. :D
Kik azok a feketeszemuek? Nekem fekete a szemem....
Jesszus, remélem, nem léteznek ilyenek :S
szerinted mért nem hallotál róla?Tán azok az emberek már nem tudják elmesélni......
A kérdező hozzászólása: olvass utána érdekes emberek vagy kitalációk kitudja :D [link]
Én is hallottam róluk, és a hallottak alapján nem szeretném megtudni.
Én még nem hallottam errõl, de felkeltette az érdeklõdésemet. Kik azok?
Szefi videójában megnéztek valami olyasmi videót, hogy bement egy feketeszemû kislány a pasi házába [de ugye kívülrõl vette a kamera] pár pillanat múlva pedig kijött a csaj. De azt nem tudni, hogy mi történt odabent...
Természetesen a tiéd.
A tiéd. KRESZ, utolsó bekezdést ajánlom figyelmedbe: Megfordulás, hátramenet 33. § (1) Jármûvel megfordulni, illetõleg hátramenetet végezni csak úgy szabad, hogy az a többi jármû és az úttesten haladó gyalogosok közlekedését ne akadályozza. Az úttest széléhez, illetõleg a várakozóhelyre történõ beálláshoz szükséges hátramenet azonban elvégezhetõ abban az esetben is, ha az a jármûforgalmat - anélkül, hogy a jármûveket veszélyeztetné - rövid ideig akadályozza. (2)214 Autópályán, autóúton, vasúti átjáróban, egyirányú forgalmú úton és körforgalmú úton megfordulni tilos. Egyirányú forgalmú úton, körforgalmú úton, vasúti átjáróban, autópályán és autóúton - egyirányú forgalmú úton az úttest széléhez, illetõleg a várakozóhelyre történõ beálláshoz szükséges hátramenetet kivéve - hátramenetet végezni tilos.215 (3)216 Ha a személy- és vagyonbiztonság megkívánja, a hátramenethez a jármûvezetõnek gondoskodnia kell arra alkalmas irányító személy közremûködésérõl. Az irányító személynek úgy kell elhelyezkednie, hogy folyamatosan lássa a jármû mögötti területet és a jármû vezetõjével is kapcsolata legyen.
A tiéd ez nem kérdés.
A tied. Megoldás nem is nehéz: tolatva kell beállni, gyorsabban el tudsz indulni, és biztonságosabb. Egyszer meg is szóltak, ismerõs mellé tolattam be bevásárlóközpont parkolóba. Meg is szólt: Tesókám, lopni mész, hogy könnyebben tudj menekülni? És ha olyan helyen vagy, és van is veled valaki, kiszállhat aztán irányíthat, Engem is már irányítottak, személyautóval, utánfutót toltam hátra, aztán az éjnél is sötétebb volt(nem volt közvilágítás sem), de elõre menetben is irányítottak már, Balatonnál égett a nádas(?), még a régi hetesen, utasom kiszállt, aztán jelezte az út szélét, és nem csak mi csináltuk így. Tudnék mesélni, a kilométerek nem hazudnak a hátam mögött.
A jog téged hoz ki ebbõl vétkesnek, viszont tudjuk mindannyian hogy nem csak a sofõr hibája minden, a gyalogos is a forgalom része ha nem figyelt kellõen, megette a fene. Én kiszállnék megkérdezném van-e baja, majd mennék tovább.
Szerinted??? Hát persze, hogy a tiéd!!! Nem ismered a KRESZT ember?

Test Drive Unlimited 1. A luxus kocsik ára pontosan a 10X-ese valamiért nálam és nem értem hogy mitől van ez, pedig régebben amikor tesóm gépén játszottam vele akk normális árak voltak. De ha videókat nézek azokban is minden jó. Valaki help?

Ez alatt azt értem hogy mondjuk tesóm gépén (meg videókban is) egy Enzo Ferrari került 650.000 dolcsiba...nálam most 6.500.000...ez így nem oké...ha alaki tud valamit ajánlani azt megköszönném...(patch-eltem is...)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!