Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki a kocsiban, de (3 db)

Ha valaki cigizik a kocsiban, de a 2 első ablak nyitva van, mennyi idő mire kimegy a "szag"?

(számomra illat...

Legjobb válasz: Ha valaki beül egy kocsiba, ahol cigizni szoktak, azonnal megmondja, hogy dohányoztak, mert bizonyos helyekre beeszi magát a szag. Maga a füst hamar kimegy, de a szag bizony sokáig ott marad...

Ha valaki beül egy kocsiba, ahol cigizni szoktak, azonnal megmondja, hogy dohányoztak, mert bizonyos helyekre beeszi magát a szag. Maga a füst hamar kimegy, de a szag bizony sokáig ott marad...
Hamar kimegy, de a szag beivódik, és az sok idõ mire nem érezhetõ. Olyan, mintha te elmész egy füstös helyre, hiába van nyitva ajtó ablak, ha hazaérsz, neked ígyis úgyis cigi szagod lesz.
beivódik a kárpitba.Én dohányzom nem szeretnék hamutartóban utazni.
igen, tényleg beívódik a kárpitba és mindig fogod érezni a cigiszagot, fõleg az érzi meg aki nem cigizik
Én dohányzom, de undorító a kocsiban rágyujtani, inkább szállj ki addig, tényleg smemivel nemlehet eltüntetni ha beszivja az üléshuzat a szagot.
Szerintem akkor megy ki véglegesen ha kitisztítod a kárpitot szõnyegtisztítval... 1-2 cigi a kocsiban nem vészes, de ha sokat põfékeltek akkor bizony aki beleül, még dohányos is, érzi... És ráadásul nehezen jön ki bármi a kárpitból...
Huh, szerintem ha nyitva van az összes ablak, akkor is egy rémálom dohányos emberrel egy kocsiban ülni, ha rágyújt. Rengeteget veszekszem ezen a szüleimmel, hogy legalább a kocsiban ne dohányozzanak.

Ha valaki szemüveges, tudom, hogy lehet jogsija kocsira. De motornál is így van, hogy nem akadály a szemüveg?

Legjobb válasz: ez jó kérdés, fõleg hogy a kocsiban a KRESZ szerint kell lennie mindig egy tartalék szemüvegnek. Amúgy bukóba bele lehet tenni a szemüveget, napszemüveget én is be szoktam tenni...

ez jó kérdés, fõleg hogy a kocsiban a KRESZ szerint kell lennie mindig egy tartalék szemüvegnek. Amúgy bukóba bele lehet tenni a szemüveget, napszemüveget én is be szoktam tenni...
Kresz szerint tartalék szemüvegnek?? Idézd ezt pontosan, légy szíves!
" Kresz szerint tartalék szemüvegnek?? Idézd ezt pontosan, légy szíves!" idézni nem fogok, de egy barátom konkrétan azért nem vizsgázhatott forgalomban, mert nem volt nála tartalék szemüveg.
Fel kellett volna jelentenie a vizsgabiztost.
http://www.jogositvany.hu/vezetoi_engedely_kodjai.php 110-es ott van, hogy kell szemüveg.
Kicsit utánaolvastam kíváncsiságból. Kontaktlencséseknél szokott követelmény lenni a tartalék szemüveg. Mindig tanul az ember, köszi.
Micsoda, tartalék szemüveg? Csak akkor kell, ha kontaktlencsét viselsz, egyébként nem. Az a 110-es kód szép, de a szemüvegesek nagy részének 01.0X kódja van. 110 szerintem azoknak lehet, akiknek annyira sok dioprtiás eszközre van szükségük.
*dioptria, kicsit még korán van.

Test Drive Unlimited 1. A luxus kocsik ára pontosan a 10X-ese valamiért nálam és nem értem hogy mitől van ez, pedig régebben amikor tesóm gépén játszottam vele akk normális árak voltak. De ha videókat nézek azokban is minden jó. Valaki help?

Ez alatt azt értem hogy mondjuk tesóm gépén (meg videókban is) egy Enzo Ferrari került 650.000 dolcsiba...nálam most 6.500.000...ez így nem oké...ha alaki tud valamit ajánlani azt megköszönném...(patch-eltem is...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!