Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki a hőnek mindenképpen 37 (2 db)

Ha valaki terhes a hőnek mindenképpen 37 fölött kell lennie? Csak azért mert nekem már napok óta 37, 0! Nem tudom ez jó vagy sem?

Vagy esetleg valami olyan oldal ahol ez után utána lehet olvasni!?

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?

Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem http://www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem számolom igazán, csak a hõmet mérem minden reggel felkelés elõtt hüvelyben! De kb. 25 napon!

Ha valaki terhes, annak mindenképp 37 felett kell lennie a hőnek?

Nekem már több, mint két hete késik, és változó a h?m. Tegnap pl 37.3 volt, ma meg már "csak" 36.8. Vagy ennyi id? után már az természetes hogy leesik 37 alá? Van már hányingerem is, de nem reggel, hanem többnyire délután. Lehetek terhes? Holnap reggel tesztelnék.

Legjobb válasz: Nem az a lényeg, hogy 37 fölött van-e, hanem a tüszõrepedéskor elért szint közelében legyen, ne essen le. Ez mindenkinél más. A google-ba írd be ,hogy babatervezõk otthona. Ott rengeteg példa görbét láthatsz.

Nem az a lényeg, hogy 37 fölött van-e, hanem a tüszõrepedéskor elért szint közelében legyen, ne essen le. Ez mindenkinél más. A google-ba írd be , hogy babatervezõk otthona. Ott rengeteg példa görbét láthatsz.
Nincs olyan hõmérséklet ami egyértelmûen terhességet jelent, illetve az sem igaz, hogy csak akkor lehetsz terhes ha 37 fok felett van a hõd. Két hét késés után már érdemes lenne tesztelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!