Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki üzenetet küld nekem, (5 db)

spam mappát nézted?
A kérdező hozzászólása: igen néztem, ott sincs. régebben mindig jöttek az email-ek de egy ideje már nem, pedig be van állítva.

Miért zavarja az embereket interneten ha valaki sok üzenetet küld nekik meg sokszor akar velük írogatni?

Legjobb válasz: Milyen üzeneteket? Ha értelmes, akkor valószínûleg veled van baja az illetõnek. De ha szinte minden nap írsz neki csak úgy, hogy megkérdezd, hogy van, annak egyszerûen semmi értelme, még a legjobb barátnõmtõl is tud idegesíteni. Másrészrõl sokszor az embernek nincs ideje folyton a gép elõtt ülni.

Milyen üzeneteket? Ha értelmes, akkor valószínûleg veled van baja az illetõnek. De ha szinte minden nap írsz neki csak úgy, hogy megkérdezd, hogy van, annak egyszerûen semmi értelme, még a legjobb barátnõmtõl is tud idegesíteni. Másrészrõl sokszor az embernek nincs ideje folyton a gép elõtt ülni.
Lehet, hogy nincs idejük állandóan válaszolni, és kellemetlenül érzik magukat, mert sürgetésnek veszik.
Na hát én tipikusan olyan vagyok, akit mindig elkapnak az ilyen írogatós majmok. 1. Ha haverok vagyunk: mert nem vagyunk annyira jóban, hogy havi pár alkalomnál többször igényeljem velük a társalgást, esetleg nem is szimpatikus egyáltalán, csak ismerõsöm jó barátja, vagy valami, ezért közös társaságba járunk, és már beképzeli, hogy egy húron pendülünk. 2. Ha itt válaszolok valamire és szimpatikus amit írok: ez még nem jelenti azt, hogy ha kapok egy üzenetet és netán még válaszolok is rá, hogy utána levelezni meg csetelni akarok, basszus. 3. Ha amúgy jóban vagyunk: oké, de a folyamatos nyomulással, írogatással csak felidegesítenek, úgy érzem, kényszerítve vagyok a beszélgetésre, és egyre kevésbé van hozzá kedvem. 4. Ami minden esetre igaz: lehet, hogy épp marhára elfoglalt vagyok...
hát egy idegen ember pl ne akarjon velem levelezgetni :D az ilyeneket (ha facebookos) azonnal tiltom a fenébe :D ismerõs, meg irhat, rólam tudják ki az, akinek visszairok, és ki az aki nem :D meg a "szia, mizu?" kérdésre ritkán válaszolok, fõleg, ha naponta kérdezik meg(van ilyen ismerõsöm is), mert ugyanaz, ami volt: semmi :D :D :D

Ha valaki privát üzenetet küld nekem, hogyan tudom megkülönböztetni a spam-ektől?

Ugyanis a feladót nem ismerem, a név meg nem mond semmit. Megjelenik, hogy az itt leírtakra érkezett megjegyzésem?

Legjobb válasz: Innen nem kaphatsz vírusos levelet, egy formot kell a honlapon kitölteni a levélküldéssel, ezzel senki nem tud neked vírust küldeni. Az viszont csak a megnyitás után derül ki, hogy innen jött, a feladója nem a gyakori kérdések oldal, hanem a user, aki írt neked.

Innen nem kaphatsz vírusos levelet, egy formot kell a honlapon kitölteni a levélküldéssel, ezzel senki nem tud neked vírust küldeni. Az viszont csak a megnyitás után derül ki, hogy innen jött, a feladója nem a gyakori kérdések oldal, hanem a user, aki írt neked.


Magyar telefonon hogy lehet beállítani, hogy Twitterről kapjak SMS értesítéseket, ha valaki ott ír nekem vagy üzenetet küld? Nektek sikerült beállítani?

Twitter, tweet, telefon, üzenet, SMS, beállít, magyar, értesít, értesítés

Legjobb válasz: azt hiszem csak bizonyos telefonon lehet blackberry samsung chat...

azt hiszem csak bizonyos telefonon lehet blackberry samsung chat...
A kérdező hozzászólása: Nekem Samsungom van (okostelefon) ezen be lehet?

Nem látható a GYK nevem, ha valaki az egyik kérdésemben küld nekem üzenetet megtudja a nevem?

Azt tudom hogy én az övét látni fogom.

Legjobb válasz: Csak akkor, ha válaszolsz is rá.

Csak akkor, ha válaszolsz is rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!