Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki üzenetet küld (11 db)

Windows Live Messenger 2009-nél meg lehet oldani, hogy akkor is halljam ha valaki üzenetet küld, ha közben játszok?

Teljes képerny?s módban való játszásra gondolok...

Legjobb válasz: igen. -belemész a beállításokba, ott az elsõ fül, personal (személyes) -ezen az oldalon a státusznál kiveszed a pipát onnan h. elfoglalt állapotot mutasson és tiltson minden hangot amikor teljesképeryõ fut nálad (magyarul is ilyesmi a lényege :P angolt használok:)) és rányomsz az ok gombra. és így úgyis van hang ha jön üzeneted

igen. -belemész a beállításokba, ott az elsõ fül, personal (személyes) -ezen az oldalon a státusznál kiveszed a pipát onnan h. elfoglalt állapotot mutasson és tiltson minden hangot amikor teljesképeryõ fut nálad (magyarul is ilyesmi a lényege :P angolt használok:) ) és rányomsz az ok gombra. és így úgyis van hang ha jön üzeneted
spam mappát nézted?
A kérdező hozzászólása: igen néztem, ott sincs. régebben mindig jöttek az email-ek de egy ideje már nem, pedig be van állítva.

Régen Skype-on mindig jelzett a tálcán, ha valaki üzenetet írt. Most valamiért ha irnak semmi jelzést nem küld, ezáltal fogalmam sincs róla ki mikor ír. Megnéztem és a beállításoknál be van pipálva hogy jelezzen. (? )

Legjobb válasz: Ha az állapotod foglaltra állítod (piros), nem jelez semmit kis a program, hogy ne zavarjon - hisz' ez a cél, az állapot neve is elfoglalt. Illetõleg Win7-nél, az óra melletti felfelé mutató nyíl ikonja alatt "ott figyel" a drága, és ott számmal jelzi a Skype piros ikonján, hány próbálkozás volt feléd. :)

Ha az állapotod foglaltra állítod (piros), nem jelez semmit kis a program, hogy ne zavarjon - hisz' ez a cél, az állapot neve is elfoglalt. Illetõleg Win7-nél, az óra melletti felfelé mutató nyíl ikonja alatt "ott figyel" a drága, és ott számmal jelzi a Skype piros ikonján, hány próbálkozás volt feléd. :)
A kérdező hozzászólása: Oké. Most nemrégiben azt vettem észre, hogy csak 1 beszélgetésben nem irja az új üzenetet, a többiben azthiszem igen. Érdekes..
ugyanez a gond volt nálam is: egy embernél nem jelzett új üzenetnél kijelölöd az illetõt a partnerlistán fent üzenetváltás menü azonbelül értesítési beállítások


Miért zavarja az embereket interneten ha valaki sok üzenetet küld nekik meg sokszor akar velük írogatni?

Legjobb válasz: Milyen üzeneteket? Ha értelmes, akkor valószínûleg veled van baja az illetõnek. De ha szinte minden nap írsz neki csak úgy, hogy megkérdezd, hogy van, annak egyszerûen semmi értelme, még a legjobb barátnõmtõl is tud idegesíteni. Másrészrõl sokszor az embernek nincs ideje folyton a gép elõtt ülni.

Milyen üzeneteket? Ha értelmes, akkor valószínûleg veled van baja az illetõnek. De ha szinte minden nap írsz neki csak úgy, hogy megkérdezd, hogy van, annak egyszerûen semmi értelme, még a legjobb barátnõmtõl is tud idegesíteni. Másrészrõl sokszor az embernek nincs ideje folyton a gép elõtt ülni.
Lehet, hogy nincs idejük állandóan válaszolni, és kellemetlenül érzik magukat, mert sürgetésnek veszik.
Na hát én tipikusan olyan vagyok, akit mindig elkapnak az ilyen írogatós majmok. 1. Ha haverok vagyunk: mert nem vagyunk annyira jóban, hogy havi pár alkalomnál többször igényeljem velük a társalgást, esetleg nem is szimpatikus egyáltalán, csak ismerõsöm jó barátja, vagy valami, ezért közös társaságba járunk, és már beképzeli, hogy egy húron pendülünk. 2. Ha itt válaszolok valamire és szimpatikus amit írok: ez még nem jelenti azt, hogy ha kapok egy üzenetet és netán még válaszolok is rá, hogy utána levelezni meg csetelni akarok, basszus. 3. Ha amúgy jóban vagyunk: oké, de a folyamatos nyomulással, írogatással csak felidegesítenek, úgy érzem, kényszerítve vagyok a beszélgetésre, és egyre kevésbé van hozzá kedvem. 4. Ami minden esetre igaz: lehet, hogy épp marhára elfoglalt vagyok...
hát egy idegen ember pl ne akarjon velem levelezgetni :D az ilyeneket (ha facebookos) azonnal tiltom a fenébe :D ismerõs, meg irhat, rólam tudják ki az, akinek visszairok, és ki az aki nem :D meg a "szia, mizu?" kérdésre ritkán válaszolok, fõleg, ha naponta kérdezik meg(van ilyen ismerõsöm is), mert ugyanaz, ami volt: semmi :D :D :D

Facebookon ha valaki mobilról van és üzenetet küld akkor onnan lehet látni hogy ha a másik fél elolvasta az üzenetet?

láttam reklámban hogy hírdette, h meg lehet nézni h elolvasta e már de csak mobilról lehet látni

Legjobb válasz: Lehet látni :D

Lehet látni :D
Na de hol lehet látni?

Nem látható a GYK nevem, ha valaki az egyik kérdésemben küld nekem üzenetet megtudja a nevem?

Azt tudom hogy én az övét látni fogom.

Legjobb válasz: Csak akkor, ha válaszolsz is rá.

Csak akkor, ha válaszolsz is rá.

Az zaklatásnak számít ha valaki sok privát üzenetet küld a másiknak?

Nem pont itt, olyan oldalakon ahol lehet küldeni privát üzenetet, de az oldal célja nem ismerkedés. És mondjuk a másikat zavarja, akkor zaklatás?

Legjobb válasz: "a másikat zavarja, akkor zaklatás?" leveszed a kérdõjelet, és meg is van a válasz

"a másikat zavarja, akkor zaklatás?" leveszed a kérdõjelet, és meg is van a válasz
Miért lenne zaklatás ha sok üzenetet küld? Ne olvasd el és kész! Vagy tiltsd le ha lehet!

Magyar telefonon hogy lehet beállítani, hogy Twitterről kapjak SMS értesítéseket, ha valaki ott ír nekem vagy üzenetet küld? Nektek sikerült beállítani?

Twitter, tweet, telefon, üzenet, SMS, beállít, magyar, értesít, értesítés

Legjobb válasz: azt hiszem csak bizonyos telefonon lehet blackberry samsung chat...

azt hiszem csak bizonyos telefonon lehet blackberry samsung chat...
A kérdező hozzászólása: Nekem Samsungom van (okostelefon) ezen be lehet?

Ti szeretitek ha valaki privát üzenetet küld nektek itt?

Ha nem akkor miért nem, meg mikor szokott idegesíteni a privát üzenet?

Legjobb válasz: Én szeretem:D Szerintem izgi mikor látod,hogy egy új üzenet jött, vajon ki az és mit akar:) aztán ha jófej még beszélgetés is kialakulhat:D

Én szeretem:D Szerintem izgi mikor látod, hogy egy új üzenet jött, vajon ki az és mit akar:) aztán ha jófej még beszélgetés is kialakulhat:D
>Ti szeretitek ha valaki privát üzenetet küld nektek itt? Rohadtul nem szeretem. > Ha nem akkor miért nem, meg mikor szokott idegesíteni > a privát üzenet? Egyrészt mert pont azt szeretem ebben az oldalban, hogy még a nicknevem sem látszik. A privát levelezésnél meg látszik. Másrészt meg az Opera-val valamiért nem tudom megnyitni az üzeneteket (nem jelennek meg), el kell indítanom a fostalicska firefox-ot, az meg nem két perc... (8éves Celeron-om van)
Nem különösebben szeretem, ez nem egy chat-oldal. Az például eléggé zavar, amikor egy kérdezõ privátban reagál a válaszomra.
+1 az utolsónak. Van amikor jó, de amikor privátba anyáznak azt nem szeretem csak azért mert valami amit írtam nem tetszett nekik.
Van egy gyerek, aki már hetek óta ostromol, hogy higgyem el az összeesküvés-elméleteit a világot irányító titkos csoportokról, meg egyebekrõl. Mindezt természetesen privátban. Akkora mennyiségû "bizonyító erejû" szövegeket szokott bemásolni, hogy remélem, elõbb-utóbb lefagy tõle a gépe :D
Úristen! :D Ennek a gyereknek sürgõsen orvoshoz kéne mennie! Összeesküvés elmélet... LoL!!! xDDD
Én szeretem ha üzi jön mert moszanában kezdem ek gy.k.-ézni és szeretem hogyha új üzenetet vagy választ kapok.Amugy valami chat vagy ilyesmi van itt?
Én sokat levelezek itt. Eddig 6 embert ismertem meg innen komolyabban.

Ha valaki privát üzenetet küld nekem, hogyan tudom megkülönböztetni a spam-ektől?

Ugyanis a feladót nem ismerem, a név meg nem mond semmit. Megjelenik, hogy az itt leírtakra érkezett megjegyzésem?

Legjobb válasz: Innen nem kaphatsz vírusos levelet, egy formot kell a honlapon kitölteni a levélküldéssel, ezzel senki nem tud neked vírust küldeni. Az viszont csak a megnyitás után derül ki, hogy innen jött, a feladója nem a gyakori kérdések oldal, hanem a user, aki írt neked.

Innen nem kaphatsz vírusos levelet, egy formot kell a honlapon kitölteni a levélküldéssel, ezzel senki nem tud neked vírust küldeni. Az viszont csak a megnyitás után derül ki, hogy innen jött, a feladója nem a gyakori kérdések oldal, hanem a user, aki írt neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!