Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki üzenetet (199 db)

Windows Live Messenger 2009-nél meg lehet oldani, hogy akkor is halljam ha valaki üzenetet küld, ha közben játszok?

Teljes képerny?s módban való játszásra gondolok...

Legjobb válasz: igen. -belemész a beállításokba, ott az elsõ fül, personal (személyes) -ezen az oldalon a státusznál kiveszed a pipát onnan h. elfoglalt állapotot mutasson és tiltson minden hangot amikor teljesképeryõ fut nálad (magyarul is ilyesmi a lényege :P angolt használok:)) és rányomsz az ok gombra. és így úgyis van hang ha jön üzeneted

igen. -belemész a beállításokba, ott az elsõ fül, personal (személyes) -ezen az oldalon a státusznál kiveszed a pipát onnan h. elfoglalt állapotot mutasson és tiltson minden hangot amikor teljesképeryõ fut nálad (magyarul is ilyesmi a lényege :P angolt használok:) ) és rányomsz az ok gombra. és így úgyis van hang ha jön üzeneted

Hogy kell facebookon beállítani, hogy a mailemre is értesítsen ha valaki üzenetet ír?

Sztem elállítottam valamit még a legelején, mert nem küld ki semmi értesitést, csak hogy ismered xy-t? Szóval ezekről küld de az üzenetekről nem. Mit állítsak át?

Legjobb válasz: Fogaskerék, Adatvédelmi beállítások, bal oldali menü Értesítések. Állítsd be a hogyan kapsz és a mirõl kapsz részt is. Úgy vettem észre, hogy Üzenetekrõl csak akkor küld értesítést, ha Közeli ismerõstõl jön, ki vagy lépve a facéból és eltelik 30 perc.

Fogaskerék, Adatvédelmi beállítások, bal oldali menü Értesítések. Állítsd be a hogyan kapsz és a mirõl kapsz részt is. Úgy vettem észre, hogy Üzenetekrõl csak akkor küld értesítést, ha Közeli ismerõstõl jön, ki vagy lépve a facéból és eltelik 30 perc.

Régen Skype-on mindig jelzett a tálcán, ha valaki üzenetet írt. Most valamiért ha irnak semmi jelzést nem küld, ezáltal fogalmam sincs róla ki mikor ír. Megnéztem és a beállításoknál be van pipálva hogy jelezzen. (? )

Legjobb válasz: Ha az állapotod foglaltra állítod (piros), nem jelez semmit kis a program, hogy ne zavarjon - hisz' ez a cél, az állapot neve is elfoglalt. Illetõleg Win7-nél, az óra melletti felfelé mutató nyíl ikonja alatt "ott figyel" a drága, és ott számmal jelzi a Skype piros ikonján, hány próbálkozás volt feléd. :)

Ha az állapotod foglaltra állítod (piros), nem jelez semmit kis a program, hogy ne zavarjon - hisz' ez a cél, az állapot neve is elfoglalt. Illetõleg Win7-nél, az óra melletti felfelé mutató nyíl ikonja alatt "ott figyel" a drága, és ott számmal jelzi a Skype piros ikonján, hány próbálkozás volt feléd. :)
A kérdező hozzászólása: Oké. Most nemrégiben azt vettem észre, hogy csak 1 beszélgetésben nem irja az új üzenetet, a többiben azthiszem igen. Érdekes..
ugyanez a gond volt nálam is: egy embernél nem jelzett új üzenetnél kijelölöd az illetõt a partnerlistán fent üzenetváltás menü azonbelül értesítési beállítások


spam mappát nézted?
A kérdező hozzászólása: igen néztem, ott sincs. régebben mindig jöttek az email-ek de egy ideje már nem, pedig be van állítva.

Hogyan változtathatom meg azt a nevet, ami akkor jelenik meg ha valakinek üzenetet küldtem?

(citromailbe)

Legjobb válasz: lépj be a citromail-es fiókodba, azután jobbra fent: beállítások, ezen belül általános beállítások: itt írd áta nevet, majd a lap alján katt a személyes beállításaim módosítása linkre és ott is írj át mindent amit akarsz. kb. 2 perc múlva már aktivizálódik és a következõ leveled már ezzel a feladóval fog kimenni. Próbaként küldj magadnak egy levelet, így rögtön le tudod ellenõrizni.

lépj be a citromail-es fiókodba, azután jobbra fent: beállítások, ezen belül általános beállítások: itt írd áta nevet, majd a lap alján katt a személyes beállításaim módosítása linkre és ott is írj át mindent amit akarsz. kb. 2 perc múlva már aktivizálódik és a következõ leveled már ezzel a feladóval fog kimenni. Próbaként küldj magadnak egy levelet, így rögtön le tudod ellenõrizni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Valaki árulja már el nekem, hogy ha valaki megnézni az üzenetet, akkor miért nem lehet válaszolni?

Amióta van egy olyan funkció a Fb-on, hogy lehet látni mikor olvasta el a címzett a levelet, inkább meg sem nyitom a bejövőket addig, amíg nincs időm válaszolni. Mások viszont úgy látom nem foglalkoznak ezzel... Van, amikor csak egy eldöntendő kérdést írok, de egyes emberek csak órák múlva válaszolnak, vagy csak akkor, ha rájuk írok, hogy akkor most mi van?! Pedig sokszor az van, hogy különösebb megfontolást, utánajárást nem is igényel, amit kérdezek. Vagy legalább annyit írhatnának, hogy oké, elolvastam, de most nincs időm írni.. (Nyilván ezt nem az eldöntendő kérdésekre írom.) Mondjuk sokaknak arra van idejük, hogy másokhoz kommenteljenek, meg like-olgassanak. Engem ez zavar...

Legjobb válasz: Éppenséggel akkor nincs kedvük beszélgetni,válaszolni...esetleg tényleg nincs idejük írni csak annyi hogy elolvassák az üzenetet és ha lesz idejük majd válaszolnak...vagy lehet hogy valami oknál fogva nem szeretne neked írni(nem csíp téged,haragszik rád, stb.) és ezáltal nem is sieti el a válaszokat(merthát minek)..mondjuk azzal én is úgy vagyok hogy addig nem nyitom ki az üzenetet amíg tudom hogy akkor nem válaszolnék még...mert az olyan érzést kelt a másikban hogy nem szeretnék neki válaszolni...nekem legalábbis ez jön le

Éppenséggel akkor nincs kedvük beszélgetni, válaszolni...esetleg tényleg nincs idejük írni csak annyi hogy elolvassák az üzenetet és ha lesz idejük majd válaszolnak...vagy lehet hogy valami oknál fogva nem szeretne neked írni(nem csíp téged, haragszik rád, stb.) és ezáltal nem is sieti el a válaszokat(merthát minek)..mondjuk azzal én is úgy vagyok hogy addig nem nyitom ki az üzenetet amíg tudom hogy akkor nem válaszolnék még...mert az olyan érzést kelt a másikban hogy nem szeretnék neki válaszolni...nekem legalábbis ez jön le
A fészbukk hülyeség.Az egész a lájkolásról meg a magamutogatásról szó.Mégis mit vártál?Hogy a te üzeneteidet fogják olvasgatni amikor helyette kioszthatnak 1000 lájkot?A gondjaidat pedig magadnak kell megoldani, mert a világ egy sötét és hideg hely ahol az emberek nem igazán törõdnek egymással.
Ez azért van, mert az illetõnek nincs kedve válaszolni.
Vagy mert elolvasom az üzenetet, és tudomásul veszem -ha olyan hülyén fogalmazza meg a feladó, hogy nincs rá mit válaszolni.
A kérdező hozzászólása: 1. Nem igazán vagyok senkivel haragban, kb. soha, szóval ez kilõve. A nem csípnek dolog is, mivel szinte napi kapcsolatban (személyes) vagyok ezekkel az emberekkel, a barátaim, sokszor õk írnak rám.. Plusz én soha nem vagyok fent a cseten, mert nem szeretek neten beszélni, csak akkor írok valakinek, ha valami fontosat akarok, ezt tudják az ismerõseim, szóval attól nem kell tartaniuk, hogy beszélni kell velem hosszabb ideig.. nyugodtan válaszolhatnának. 2. El van olvasva minden levelem, szóval ráérnek olvasgatni, de arra, hogy 30 karaktert leüssenek válaszként, már nem? Most ez hogy van? :) 3. Ha nincs kedve válaszolni, akkor ne is legyen kíváncsi arra, hogy mit írtam :D Amúgy tényleg nem írok soha senkinek olyat, hogy percekig kelljen gépelnie a választ. 4. Soha nem kérdezek értelmetlenségeket a leveleimben. :) Utálom a felesleges csacsogást, így általában a lényegre szorítkozok. Na mindegy, igazából csak ezek az emberek tudják, hogy miért nem írnak vissza, ha egyszer elolvassák, amit írok, de nem fogok rákérdezni.

Facebookon lehet olyat, hogy ha valakivel üzenetetek váltok, azt berejteni, hogy ha belépek az üzeneteimbe, ne látszódjon, de nem törlődik?

Legjobb válasz: Az üzenetek oldalon minden üzenet jobb végén van egy kis X. Arra kattintva áthelyezi az üzenetet az Archívba, amit az üzenetek oldal alján lévõ linkkel lehet elérni.

Az üzenetek oldalon minden üzenet jobb végén van egy kis X. Arra kattintva áthelyezi az üzenetet az Archívba, amit az üzenetek oldal alján lévõ linkkel lehet elérni.

Facebookon, ha valaki "látta" az üzenetet, majd a pipa és a jelzés is eltűnik mellőle, akkor az azt jelenti, hogy megjelölte olvasatlannak, vagy esetleg törölte?

Facebook, üzenetek

Legjobb válasz: Erre nem tudok válaszolni,ki kell próbálni,csinálsz egy másik profilt és azzal kipróbálod Viszont ha olvasatlannak jelölöd és utánna törlöd ki akkor úgy fogja látni a másik mintha nem olvastad volna.Viszont ha elolvasta (ami esetén egy pipa jelenik meg az üzenetnél) és utánna törli az üzenetet akkor nem tudom mit jelez ki neked,bármi elképzelhetõ Tehát összegezve a dolgot,igen ha eltûnik a pipa akkor jelentheti azt hogy olvasatlannak jelölte az üzenetet,viszont a törléssel kapcsolatban bizonytalan vagyok

Erre nem tudok válaszolni, ki kell próbálni, csinálsz egy másik profilt és azzal kipróbálod Viszont ha olvasatlannak jelölöd és utánna törlöd ki akkor úgy fogja látni a másik mintha nem olvastad volna.Viszont ha elolvasta (ami esetén egy pipa jelenik meg az üzenetnél) és utánna törli az üzenetet akkor nem tudom mit jelez ki neked, bármi elképzelhetõ Tehát összegezve a dolgot, igen ha eltûnik a pipa akkor jelentheti azt hogy olvasatlannak jelölte az üzenetet, viszont a törléssel kapcsolatban bizonytalan vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi

Hol tudom beállítani azt, hogy ha valaki belép a Facebookomba akkor kapjak telón üzenetet hogy valaki bejelentkezett?

Legjobb válasz: Én nem telefonon, hanem e-mail-ben kaptam, de leállítottam, mert mindig küldte, akkor is, mikor én léptem be ugyanarról a géprõl. Lehet kérni valami Push üzenetet is, de azt nem tudom mi lehet. Fogaskerék, Fiókbeállítás, Biztonság, Bejelentkezési értesítõk, Szerkesztés. Itt állítsd be, aztán lehet, hogy a böngészõn is kell valamit állítani, ha kell, akkor azt kiírja.

Én nem telefonon, hanem e-mail-ben kaptam, de leállítottam, mert mindig küldte, akkor is, mikor én léptem be ugyanarról a géprõl. Lehet kérni valami Push üzenetet is, de azt nem tudom mi lehet. Fogaskerék, Fiókbeállítás, Biztonság, Bejelentkezési értesítõk, Szerkesztés. Itt állítsd be, aztán lehet, hogy a böngészõn is kell valamit állítani, ha kell, akkor azt kiírja.
A kérdező hozzászólása: oké megvan köszi. Telon beléptem és kaptam sms-t hogy androidról léptem fel szóval szerintem magától kiírja hogy milyne böngészõ illetve telefonról lépek be vagy más


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!