Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki évesen teherbe (9 db)

Nem ...
nem de eléggé gáz a teljes bizonytalanságra, gyakorlatilag a semmire szülni, fõleg ha a szülõk sem támogatják az anyát
Bizony. Abortuszra nem kötelezhetik de kitehetik a lakásból.
Nem. De arra kényszeríthetik, hogy megálljon a saját lábán.
Nem, ha elmúlt 18 éves akkor már nem, mert nagykorú.
Nem, de kitehetik a lakásból, hisz nagykorú, és munkaképes. Ha meg tud élni, tartsa meg. Ha nem, akkor gondolkodjon.
18 éves kor alatt sem kötelezhetik abortuszra, nemhogy fölötte. Ahogyan arra sem kötelezhetik, hogy tartsa meg. Ha abortuszra akar menni és a szülõk nem írják alá az engedélyt, a Gyámügy segítségét kell kérnie. Ha megtartja a babát, bizonyos vizsgálatokhoz (pl: amniocentézis) szintén kell a szülõ aláírása, és ha megtagadja, akkor a Gyámügy szintén eseti gyámot jelöl ki. Kiskorúnál a babát csak úgy adják haza a kórházból, ha vagy a szülõ, vagy a nagykorú, apasági nyilatkozatot tett apa aláírja a papírokat. Csakhogy az apasági nyilatkozathoz is kell a kiskorú lány szülõjének aláírása, ami szintén pótolható az eseti gyám aláírásával. Az megint más kérdés, mi lesz egy olyan kisbaba sorsa, akit a nagyszülõk nem akarnak befogadni, és adott esetben az édesapja sem tudja eltartani. Kiskorúnál azért vannak feladatai a szülõnek, pl. bizonyos vizsgálatoknál
Nem kotelezhetik. De akkor a 18 eves se kotelezze a szuleit, hogy ebben a bizonytalan vilagban felneveljek az unokajukat is.
6-os vagyok. Az utolsó 2 sor véletlenül maradt benne.
Kényszeríthetik.
Alatta sem kötelezhetik. A kényszerítés maximum abból áll, hogy közlik: õk nem fogják helyette nevelni és a pénzt elõteremteni a gyerekneveléshez. Ez meg mondjuk jogos! Ha úgy dönt, hogy bevállalja, akkor oldják meg a pasijával, anyagi téren is. Legalábbis ha én ilyen helyzetbe kerülnék, nem lenne pofám anyámékat terhelni ezzel.
Utolsóval értek egyet, szerintem még alatta sem kényszerhetik / élet ellenes cselekmény/. A mostani ab törvénymódosítás után lehet, hogy már maga az anyuka sem vetetheti el, annyi procedúrát körítenek majd neki. Nem pártolom az abortuszt, de elõfordulhat, hogy meg kell tenni.
Senkit nem lehet abortuszra kötelezni Magyarországon. 18 év felett a törvényi feltételek között a nõ magánügye (amit persze illik megbeszélni a partnerével!!!) 18 év alatt ha ellentmondás van a saját szándéka és a szülei szándéka között akkor goto gyámügy.
Az még egy kis csavar a sztoriban, hogy a jelenlegi jogszabályok alapján az anya még tanköteles-egészen pontosan annak a tanévnek az utolsó napjáig, amelyikben betöltötte a 18.életévét. Pl. ha valaki szeptember 1-jén ünnepli a 18. szülinapját, akkor az a következõ ÉV június 30-ig(augusztus 31-ig) tanköteles. Ettõl persze nem kell eltartania a szüleinek, de a friss anyuka errõl is kell, hogy intézkedjen.
14-es! Ez viszont annyiból áll, hogy beiratkozik az iskolába, ahol felmentik a tanórák látogatása, sõt a vizsgák alól is. Ezzel eleget tesz a törvényi kötelezettségének, és nem csak Õ kapja a csp-t a baba után, hanem utána is kapják a szülei annak a tanévnek a végéig, amelyben betölti a 18-at. Ennek feltétele, hogy a szüleivel egy háztartásban maradjon (legalább papíron). Ha elköltözik, akkor meg saját jogán igényelheti meg önmaga részére a csp-t ugyanerre az idõszakra.

30 éves nő vagyok. Hirsutismuban szenvedek. Nem esek teherbe. Már annyi minden féle gyógyszert szerdtem, annyi minden féle dolgot kipróbáltam és semmi, nem esek teherbe, ha valaki tud segítsen! Van-e valami esélyem még ezek után?

Legjobb válasz: szia! nekem is enyhe hirsutizmusom van. a hormonjaimat a gynex rendbehozta. csökkent a szõrzet is picit, és ma már másfél éves a babám. pcos-d van? rendszeres a vérzésed? nekem nem volt pcos-m, de nagyon rendszertelen volt. szépen rendbetette (napra pontos!), és nem sokára teherbe is estem. sok sikert, érdemes kipróbálni!

szia! nekem is enyhe hirsutizmusom van. a hormonjaimat a gynex rendbehozta. csökkent a szõrzet is picit, és ma már másfél éves a babám. pcos-d van? rendszeres a vérzésed? nekem nem volt pcos-m, de nagyon rendszertelen volt. szépen rendbetette (napra pontos!), és nem sokára teherbe is estem. sok sikert, érdemes kipróbálni!
A hirsutismus önmagában nem akadályozza meg a teherbeesést, az csak egy tünet. Gondolom, kivizsgáltattad magad, volt hormonvizsgálat is. Ha a testosteron szinted magas, elõször azt kell rendbe tenni (az okozza a szõrösödést).
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT. IGEN VOLT PCOS-M DE A NORCOLUTNAPK KÖSZÖNHETÕEN MÁR 1 HÓNAPJA NINCS. ÍRTAD, HOGY A GYNES SEGÍTETT NEKED IS. EHHEZ HOGY LEHET HOZZÁJUTNI, MERT A DOKINAK MÉGSEM MONDHATOM HOGY MÁRPEDIGLEN ÍRJA FEL MERT HALLOTTAM HOGY EZ JÓ. KÖSZÖNÖM
Szia! Én is szedtem a Gynex-et.Bio boltba vettem. Nekem nem segített. Aztán hallottam hogy sós fürdõ kedvez... Kipróbáltam, max 3 alkalommal...és most boldog kismama vagyok. Persze nem tudom 100%-osan nem tudom hogy attól-e, de azt tudom, hogy abban az intervallumban mikor fogant a pici, épp volt benne sós ülöfürdõ. Egy próbát megér! Egy kád vízbe tegyél fél kg vagy 1 kg konyha sót...és rendesen fürödj benne, észre sem veszed h sós a víz.
szia! a gynex-et bioboltban vagy a neten is meg lehet kapni. ez utóbi jobban megéri, mert elég drága (szerintem)http://www2.energy.sk/hu/vyrobky/Zoznam2.asp?druh=1

Ha valaki 13 évesen teherbe esik, nem akarja elvetetni, de az anyja nem akarja vállalni az unokát, mit lehet tenni?

Nem akar abortuszt, mert nincs szíve elvetetni, és végs? soron akarja is a babát... De az anyja úgy gondolja, hogy ? nem akarja. Akkor így lehet abortuszt csináltatni? Vagy mit lehet tenni? A lány semmiképpen nem akarja, hogy elvegyék, inkább megszökik otthonról...

Legjobb válasz: Mivel kiskorú vagy így mindenképpen anyukád dönt, (ha 16 éves lennél akkor fiatalkorú lennél és akkor már dönthetnél a baba sorsáról )Ha elszöksz annak nincs értelme megtalálnak, és mibõl élnél? stb! Bármennyire fáj vetesd el majd lesz még alkalmad rá!

Mivel kiskorú vagy így mindenképpen anyukád dönt, (ha 16 éves lennél akkor fiatalkorú lennél és akkor már dönthetnél a baba sorsáról )Ha elszöksz annak nincs értelme megtalálnak, és mibõl élnél? stb! Bármennyire fáj vetesd el majd lesz még alkalmad rá!
ÁMEN!!! ûEgy 13 éves lány még a szexhez sem elég érett pláne nem ahhoz, hogy felelõségteljesen neveljen egy pici életet.Sajnos a fiataloik azt hiszik, hogy a szexel felnõtté válnak, holott csak elrontják a késõbbi jövöjüket, hiszen egy fejletlen szexuális érzelmi világ a rossz tapasztalatokkal megtüzdelve sosem élheti át az igazi érett testi gyönyört mert mire odáig eljuthatna kiég.Ez a babára ugyaníg vonatkozik. 23 hetes terhes vagyok, és gyönyörû szép és jó állípot a terhesség de tényleg csatlakoznék az elõttem szólóhoz. Nem egy leányálom a sok vizsgálat, a pénz utána azt a gyereket nevelni öltöztetni etetni iskoláztatni kell.És mibõl? Szinte 100%, hogy az apuka lelép, hisz ez mindig így van a nem kívánatos babáknál pláne ha ebben a korban készül.És utána? Egyedül egy gyerekkel hiába van nagyi aki talán segít, sosem fog tudni elhelyezkedni egy gyerek mellett nem tud munkatapasztalatokra szert tenni és igazából a párkeresésnél is probléma lessz, hogy mire 20 lesz a leányz már van egy 6 éves fia akivel otthon kell t5anulni mert kezdõdik a suli.A hozzá illõ pasi meg buliból buliba kocsmából kocsmába esik be. Nagyon át kell gondolni, az életnek megvan a saját kis rendje.Nézd meg a romákat.Õk szülnek 13 évesen is, szinte kötelezõ errõl szól az életük. Kinézik nekik a párt összefekszek, házasság, és onnantól szolgálja a pasit aki közbe mindenhol megcsalja de mivel ki van szolgáltatva örül, hogy van valaki mellette csak kuss a neve.Ennyit errõl.Nem egy leányálom!!!
25 éves vagyok, problémamentes terhességem 30. hetében járok. Ha ezt a csomó vizsgálatot, normálisnak tekintett rosszullétet, cukorterhelést, vérvételt 13 éves koromban kellett volna végigcsinálnom, egyedül, társ (apa) nélkül, akkor nem tudom, hogy mi lett volna velem... 13 évesen az ember lányára rájön egy korai "anya akarok lenni" érzés, de ez nem a jelennek szól, hanem a jövõnek. Nem hiszem, hogy el lehetne ítélni a kislány anyját, hogy nem akarja felnevelni az unokáját. Biztos nehéz, de leányzó, ha igazán felnõttnek érzi magát, akkor rájön, hogy nem játékbaba fog kibújni (ez a bújás dolog, valószínûleg egyébként is fájni fog, nagyon) belõle, hanem egy élõ, síró, rugkapáló kisgyerek, aki nem tamagocsi, nem lehet újraéleszteni. Be kéne fejezni inkább az iskolát, szerintem...
Egy 13 éves még nem lehet felõs szülõ, a gyerek nevelése tehát egyértelmûen a nagymamára maradna. Ha õ ezt nem akarja, akkor senkinek nincs joga õt ilyen helyzetbe hozni. Ha babát akarna, szülne egyet, az unoka viszant "arra való" hogy a nagyi kényeztesse, egy-egy hétvégén vigyázzon rá, de nem arra, hogy a nagyi nevelje fel. Ha pedig a 13 éves kislány terhesen el akar szökni otthonról, akkor ebbõl is látszik, hogy gyerek. Kihez menne? Ki vállalná, hogy eltartja õt a gyerekkel együtt és helyette vállalja a felelõsség 99%-át? És igen, az anyja dönthet, hiszen kiskorú gyermekrõl van szó.
fáldalmas dolog de gyereknek gyreket?nem szabad a semmire szülni!nem divat a fiatal anyuka!mibõl fogja eltartani ha megszökik otthonról?késõbb elmegy prostinak hogy eltartsa saját magát meg a gyermekét?hát ilyen anyukát senki sem kíván magának!szegény gyermek:jobb ha megsem születik mert sanyarú élet vár majd rá!!!!!!
Ha megszülöd és elszöksz, évekig nem bújkálhatsz. A gyámhivatal azonnal elvenné a körülmények miatt. Akkor sem tarthatnád meg. Ezt nem a kislány válalja, hanem a szülei, ha pedig õk nem akarják, a gyámhivatal sajnos tényleg elveheti és sem így sem úgy nem lesz a tiéd a gyerek. Akkor inkább vetesd el és majd ha eljön az ideje szülhetsz amennyit csak akarsz. Úgy is lehet valakit szeretni, hogy a kisebbik rosszat választjuk.
13 évesen még gyerek, semmiképpen sem szabadna megtartania, még ha most úgy érzi is, ez nem egy-két hétre szóló dolog, hanem egy életan át tartó felelõsség.
A lány anyukája dönt a baba sorsáról, mivel a kislánya még nincs 16. Az õ akarata az érvényes. Ha megszökik, akkor mibõl fog élni? hogy fogja eltartani a babát? Egy baba neveléséhez rengeteg pénz kell, amit egy 13 éves kislány nem tud elõteremteni a semmibõl. Arról nem is beszélve, hogy folyton bújkálnia kellene, hogy rá ne találjanak. Mindenképp az abortusz mellett döntenék, mivel még úgyis lesz alkalma késõbb anyának lenni. Ha vállalja a babát, akkor megfelelõ támasz kell, gondolok itt a szülõkre... ami ebben az esetben nincs meg. Ahogy írták, kimaradna mindenbõl, ami ebben az életkorban a lányokat foglalkoztatja, és ezért késõbb megutálhatja a gyerekét, mégha most úgy is érzi, hogy meg akarja tartani.
ja ..én irtam a 2.-at..én mellékesen 16 évesen lettem..és tudom ha anyukám nem állt volna mellettem akkor nem tartanék itt.én az iskolát nem tudtam befejezni..és oké elismerem.jo munkám van, saját lakásom..de te még nagyon fiatal vagy..én sem akartam levetetni de nagyon sok mindent átélhettem volna még...nem bántam meg imádom a lányom.de neked még nagyon sok idöd van..
Ja és egyébként a legjobb barátnõm is így volt 14 évesen terhes lett már elvetetni nem lehetett a fiú elhagyta és szerencséje volt hogy az anyja melette állt(nem volt más lehetõsége) most 16 éves nem jár bulizni a gyerek miatt meg egy csomó mindenbõl kimarad!
szia..szerintem a legfontosabb hogy ezt otthon tudasd a szülökkel..mert ha elszökne ez a kislány aki már nem is kicsi mert gyereket vár...akkor bizony nagyon nem tudná szülöi segitség nélkül egyedül felnevelni a kicsit..egy gyerek neveléshez nagyon sok minden kell..az édesanya joggal aggodik hisz ez a lány is gyereknek számit..de mondd el neki hogy szeretnéd..az iskolát magántanuloként becsületesen fejezd be..de ezt át kell gondolni mert sok mindenböl kimaradsz..és egy gyerek mindent megváltoztat, .ezeket az éveket meg nem hozhatod vissza
Az abortuszhoz mivel 18 év alatti, szülõ-gondviselõ aláírasa kell, enélkül meg sem csinálják. Azért gondolja át ezt a babakérdést, hogy ha az anyja nem támogatja, támogatja-e más? Mert nem kis felelõsség, pénz, odafigyelés, suliból kimaradással jár egy gyerek, és egy életre szól! Keressen fel egy tanácsadót és minden lehetõséget beszéljenek át. És vannak családsegítõk, anyaotthonok, amik lehetõséget adnak a baba kihordására megszülésére. De beszéljen szakemberrel, mielõtt végleges döntést hoz (amit a terhesség 12. hetéig tehet meg)

Ha valaki 17 évesen teherbe esne, el lehetne veteni ha ő nem akarja? (lenn)

A lány szülei feltudnák jelenteni a fiút?Börtönbe vinnék? A lány oda költözhetne a fiú szüleihez? Szó ne essék,nem rólam van szó.

Legjobb válasz: 14 év feletti lánnyal kavarás miatt nem csuknak börtönbe. Saját testérõl/gyermekérõl pedig mindenki önmaga rendelkezik, ha már nem kiskorú.

14 év feletti lánnyal kavarás miatt nem csuknak börtönbe. Saját testérõl/gyermekérõl pedig mindenki önmaga rendelkezik, ha már nem kiskorú.
Nem lehet a srácot feljelenteni, mert a beleegyezés korhatára 14 év. 14 év alattiról hiába mondják, hogy beleegyezett, nem számít, de 14 év felettinél már igen. A lányt elvileg haza lehet vitetni, amíg nem nagykorú, sõt, ha valaki 18 éves kora elõtt szül, akkor az is könnyen megeshet, hogy a baba nagyszüleit nevezik ki gyámnak. Persze ez nem mindig van így. A lány abban az esetben mehet el otthonról, ha nagykorúvá nyilvánítják, pl. ha összeházasodik a fiúval. Ezt kérvényezni kell. Ha férjhez ment, akkor nagykorúvá válik, és akkor ugyan azok a dolgok vonatkoznak rá, mint minden 18 év fölötti állampolgárra.
Elvetetni nem tudjak a szulok, ha a lany nem egyezik bele, de erdemes jol atgondolni, hogy mi legyen! Ha kiskoruan elkoltozik otthonrol a lanyka, akkor komoly bajba hozhatja azokat, ahova koltozik. A fiut terhesseg miatt feljelenteni nem lehet, ha nagykoru akkor kotelezhetik talan az eltartasra.
akár kiskorú, akár fiatalkorú, akár nagykorú valaki, senki nem kényszerítheti abortuszra, nem tudom honnan terjedt el ez a marhaság, de egyre többet olvasom a fordítottja viszont igaz, mármint, ha nem nagykorú személy abortuszt akar, akkor ahhoz kell a törvényes gyám (szülõk) beleegyezése
Egy másik kérdésben írtad, hogy rólad van szó.Na mind1. Nem vetehetik el a babát, az anya(terhes nõ/lány)beleegyezése nélkül.
A kérdező hozzászólása: Azért írtam hogy nem rólam van szó, mert nem akartam volna azt hallgatni hogy ilyen vagyok meg olyan, mert 17 évesen teherbe estem. Köszönöm a válaszokat.
Mivel az illetõ betöltötte a 14.et nem vinnének senkit börtönbe. Elvetetni szülõi aláírással lehet. Oda költözni pedig szülõi engedéllyel. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Segítettél:) Köszönöm!
Hogy érted, hogy elõveszik-e?
Jogilag semmi következménye, de az életeteknek annyi.
" Neked kéne magadba nézned, hogy nem kéne ilyen parasztnak lenned! TILTSÁL NYUGODTAN! NEM VOLT HASZNOS VÁLASZOD ÚGYSE!!!! PÁ" Vagy nagyon buta vagy. (Mondjuk ez a kérdésbõl is látszik.) Vagy nincs már suli és ennyire unatkozol? De látom, másoknak is írogatsz. Jelentem is a kérdésed, mert csak veszekedni akarsz.
Nekem se írj mert ha gyerekhez felnõtnek érzed magad akkor jàr utàna a dolgoknak!!egy kérdés eltudod tartani a gyereket vagy majd anyukádék fogják veled együtt??Mi lesz késõbb?Hogy fogysz dolgozni ha se szakma se gyakorlatod nincs semmilyen területen??
Ne írogassál nekem! Én csak válaszoltam. Arról nem én tehetek, hogy nem tudsz egy ilyen egyszerû dolgoknak utánanézni, meg ilyen jut eszedbe, hogy a tudakozót hívod :) FIGYELJ! én egy kérdést tettem fel! nem ismersz tehát így ne ítélj.. el.. nem tudom neked van-e egyereked de ha ilyen elítélõ vagy idegen emberekkel szemben akkor nem lehetsz valami normális ember..
Ha megtartod a gyereket akkor jobb ha tudod, hogy az apuka kötelezhetõ a gyerektartás fizetésére, ha akarod elõveszik. De ha nem akarod, és õ sem akarja, akkor nem keresik. De ne vedd el a gyermekedtõl a neki járó pénzt, követeld csak.
Senkit nem érdekel. Meg fogják kérdezni az apa nevét, ha erre gondolsz, de nem köteles elismerni sem. Az, hogy mennyi idõs lényegtelen, 17 évesen már azzal fekszik le a lány, akivel akar.
Remélem, ez kérdés csak elméleti :) Nagy baj lenne, ha neked gyereked lenne. Nem veszik elõ, mivel nem büntetendõ, ha egy 18 és egy 17 éves szexel egymással. Persze a lány szülei lehet, hogy elõveszik :D
Mivel az anya már nem 14 év alatti ebben az esetben, már senkit sem érdekel az apa kiléte a hatóságok közül.
Jobb ha 17 évesen még tanulsz!!!Nagy felelõség egy gyerek!!!! Nem lesz semmi gond az apukàval mert elmúltál 14 éves!!!amúgy ne a tudakozót hívd hanem a törvényeket lesd meg!!!!
Csak 14 éven aluli személynél veszik elõ apukát is.
Nem, nem "veszik elo", ha ezen azt érted, hogy büntethetõ e ez esetben,
14 éves kor alatti személlyel bûncselekmény csak 18 éven felülinek a szexuális érintkezés - ez esetben viszont akár teherbe esik, akár nem, ugyanúgy büntetendõ. A 17 évesnél már semmi gond nincs ezzel jogilag.
igen
úgy tudom, hogy abba kell hagyni félévvel vagy egy évvel a gyógyszer szedését baba vállalás elõtt.
Nekem nehezebb volt, de van akinek egybõl összejön
Igen. Bár az mindegy hogy 1 évig, vagy 5évig szedted a tablettát. A lényeg hogy fél év kell, hogy teljesen kiürüljön.
Nekem nõgyógyász mondta, hogy nem kell várni, a tabi abbahagyása után el lehet kezdeni próbálkozni.

14 évesen ha lefekszek valakivel és a csajnak ez az első alkalom akkor teherbe lehet esni?

nem védekeztünk!

Legjobb válasz: Gratulálok, mi lesz a puja neve?

Gratulálok, mi lesz a puja neve?
LOL!
Engedd meg, hogy gratuláljak a gyk-s válaszolók nevében is a jövendõ csöppséghez! :)
14 ÉVESEN?! TE MILYEN IDIÓTA DEGENERÁLT FAR VAGY? 14 ÉVESEN MÉG LEGÓZNI KELL NEM SZEXELNI!
Igen.
oh God why....
Megnyerted a fõnyereményt! 9 hónap múlva a kórházban átveheted. A csaj hány éves? Remélem otthagyod ha már felcsináltad.Bár 14 évesen nem várok mást.
Igen, ha szûz, ha nem, teherbe eshet. Íme a példa, miért ne veszítsük el a szüzességünket akkor, amikor még fogalmunk sincs a dolgokról. Gratulálok... most vagy szóljatok egy felnõttnek, vagy viseljétek a következményeket..
#11-es vagyok! még annyit hozzátennék, hogy elsõ és utolsó alkalommal úgysem eshetsz teherbe. és mivel ez volt az elsõ, és ha tuti biztosan megesküszöl, hogy ez volt az utolsó is, akkor duplán védve vagytok. hajrá!
#11-es: :3 Jófej vagy haver... :3
11-es :) osztom a válaszod, szinte én is ugyanezt írtam volna.... szinte :D
Én is osztom a 11-es válaszát. :D Egyébként sok boldogságot....
Kedves antipari:Én nem arra gratuláltam hogy gyereke lesz, hanem arra hogy 14 évesen már dug. Mert egyre elkorcsosultabb ez a világ....és gondolom ezt te is tudod
"A 11. írt csak okos választ!" Most, hogy újra elolvastam a 11. válaszát nekem is mintha rémlene valami ilyesmi, hogy ez így van :)
A 11. írt csak okos választ!
Az bizony nincs kizárva, hogy ráillik a hülye, idióta jelzõ.
nem, 14 évesen nem eshetsz teherbe, csak ha már elmúltál 16. a sperma is tudja a jogszabályt, és 16 év alatt automatikusan visszafordul a hüvelyben.
az ilyenre már ráillik a hülye idióta jelzõ?
B+!!Gratulálok te barom...
Nem! Szexelni kell!
Fordítva
14 ÉVESEN SZEXELNI KELL, NEM LEGÓZNI! VAGY FORDÍTVA?
Hogy fogják hívni a picurt?^^

Fogamzásgátló 1 éves szedés után, ha abbahagyom lehet rögtön az első hónapban terhesség? Valakinek sikerült egyből teherbe esnie?

1,5 éve szultem a szoptatás alatt is.fogamzasgatlot szedtem(Azalia ),majd egyből utána (Symiciat)!Most 3 hete abbahagytam,mert babát szeretnénk!Mennyi az esélye,hogy már egyből az abbahagyast követő hónapban terhes lehetek?Sikerült már így valakinek?

Legjobb válasz: Szia en a helyedben varnek 3 honapot mert Kell a kiurulesi Ido ,mert beteg lehet tole a babad nekem Orvos is mondta es mindenkorulottem elo Szoval en meg vartam a 3honapot utana egybol sikerult.sztem card meg ne a turelmetlenseg miatt legyen a picinek baja!28hkm

Szia en a helyedben varnek 3 honapot mert Kell a kiurulesi Ido , mert beteg lehet tole a babad nekem Orvos is mondta es mindenkorulottem elo Szoval en meg vartam a 3honapot utana egybol sikerult.sztem card meg ne a turelmetlenseg miatt legyen a picinek baja!28hkm
A kérdező hozzászólása: A dokim azt mondta, hogy annyira alacsony a hormon tartalma, hogy nem lehet gond, mert 24-48 órán belül kiürül!
Hát tudod, jobb a békesség. És ha mégis baja lesz, a doki viseli a következményeket? Gondja lesz a beteg baba miatt kialakult problémákra? Nem hiszem.. Lehet hogy nem sok az esélye v. 0-a, de ezt ki tudja garantálni? Én szerintem várnék, ne ezen múljon :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem lettem terhes!

Mik a jelei a terhességnek? Ha még nem jött meg és még egyáltalán nem is volt menzeszem és még szoptatom 1 éves kisfiamat? Valik esett már teherbe szoptatás alatt a szpotatás nem ad valami fokú védelmet?

Legjobb válasz: hát nemtudom .nem szeretnék még most másik babát .elég sokat szopizik még a kisfiam már mint hogy már 1éves de napközben 3* is szopizik még és este is még 2*kb.én is délután szoktam rosszul lenni hányingerem mondjuk elég sokszor szokott lenni.de amúgymég máskor is szokott az lenni, szerintem most inkább beképzelem magamnak a dolgokot már :)

A kérdező hozzászólása: hát nemtudom .nem szeretnék még most másik babát .elég sokat szopizik még a kisfiam már mint hogy már 1éves de napközben 3* is szopizik még és este is még 2*kb.én is délután szoktam rosszul lenni hányingerem mondjuk elég sokszor szokott lenni.de amúgymég máskor is szokott az lenni, szerintem most inkább beképzelem magamnak a dolgokot már :)
Szia. De ad, mivel olyankor nagyon magas a prolaktin szinted, a tej miatt, ezért is mondják, hogy azok a nõk nehezen esnek teherbe akik szoptatnak, viszont ahogy csökken a tej mennyiséged, csökken a prolaktin szinted is és így bizony teherbe lehet esni..én nem szoptatás alatt estem teherbe nekem alpból magas volt a prolaktin szintem az agyalapi mirigy hibás mûködése miatt, kezelték gyógyszerrel ennek ellenére még bõven a határérték felett volt akkor is amikor terhes lettem , tehát a szervezetem olyan volt mint egy szoptatós anyának..tünetem meg nem sok volt, vérzett és érzékenyebb lett az ínyem fogmosáskor és késõbb pedig délután és este volt keményen hányingerem reggel sosem.Úgy érzed, hogy babás vagy ismét?
Értem:) szerintem akkor egy módon tudod meg, végy egy tesztet és tesztelj, ha negatív megnyugszol:) ha viszont pozi akkor óvatosan a szopival .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!