Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki és van neki (296 db)

Nekem sok anyajegyem van mindkét karomon, és nem szívesen húzok ujjatlan pólót vagy toppot. Nagyon zavar. Barátnőm azt mondja, hogy nem és nyugodtan húzhatok ettől ujjatlant. Csúnya az ha valakinek sok van belőle?

Legjobb válasz: egyáltalán nem csúnya.. ezt adta a természet, tehát teljesen természetes. Ha valakinek pengés vágások vannak a karján, na az csúnya. de ez nem, nyugodtan vegyél fel ujjatlan felsõt is:)

egyáltalán nem csúnya.. ezt adta a természet, tehát teljesen természetes. Ha valakinek pengés vágások vannak a karján, na az csúnya. de ez nem, nyugodtan vegyél fel ujjatlan felsõt is:)
Én is ilyen voltam, de én szeplõs vagyok, mint állat.:) Jó pár éve viselem büszkén a legszexisebb toppokat, és a kutya nem veszi észre a szeplõim, hanem a nyálukat csorgatják a pasik.:) Volt idõsebb kolléga, aki megjegyezte, hogy jéé szeplõk, de erre én nevetve reagáltam, hogy ne irigykedjen.:) Szóval nem kell drámázni pár pötty miatt, hanem büszkén viselni, mert az a tiéd! Légy magabiztos és szép!
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
nekem is a karomon van sok anyajegy és engem is nagyon zavar, de fõleg 2, a jobb vállamon azok nagyon zavarnak. de megpróbálom azért elfelejteni õket :)

A 15 honapos kis fiamnak száj fertözése van a gyerek orvos ecsetelöt irt fel csütörtökön de én nem veszek észre javulást ha valaki tud ajállani nekem valami jobb és gyorsabb modszert meg köszönném?

Legjobb válasz: Szia! Meggyógyult a kisfiad? Mennyi idõ alatt? Nekem múlthét kedden lázasodott be az 1 éves fiam. Elõzõ nap kapta meg a meningococcus oltást, azt hittem attól, de nem. Csütörtökön az állán 3 piros pötty jött ki, pénteken voltunk orvosnál, azt mondta stomatitise , azaz szájfertõzése van. Gennyes hólyagok vannak a szájában. Írt föl ecsetelõt, meg valami port. Én is nagyon várom már a javulást.. :( Láza már nincs, de a pöttyök még ott vannak, és az ínye is sebes még.

Szia! Meggyógyult a kisfiad? Mennyi idõ alatt? Nekem múlthét kedden lázasodott be az 1 éves fiam. Elõzõ nap kapta meg a meningococcus oltást, azt hittem attól, de nem. Csütörtökön az állán 3 piros pötty jött ki, pénteken voltunk orvosnál, azt mondta stomatitise , azaz szájfertõzése van. Gennyes hólyagok vannak a szájában. Írt föl ecsetelõt, meg valami port. Én is nagyon várom már a javulást.. :( Láza már nincs, de a pöttyök még ott vannak, és az ínye is sebes még.
A kérdező hozzászólása: szia igen már meg gyogyult kb 8 nap alatt mi lila ecetelöt kaptunk és lidokainos ecsetelöt is használtunk ami fájdalom csilapitó ja és adj neki szájon át fájdalom csillapitot mi Algoflex Babyt használtunk

Hogy fogadják a srácok, ha valakinek fogszabályzója van? Mármint, ha csókról van szó pl. : nem idegenkednek tőle? Eddig nem volt, és rég óta ismerem. Nyáron találkozok vele, akkor lesz. Nem lesz furcsa neki? vagy?

Legjobb válasz: MOSOLYOGJ!!! Akkor is ha nem tetszik neki. Megszoksz,vagy megszöksz?! Ha nem tud elfogadni FOGSZABÁLYZÓSAN,akkor máshogy meg nem érdemel meg. Errõl ez a véleményem,nyugii,ne parázz,minden fiú szerint cuki a fogszi.;)

MOSOLYOGJ!!! Akkor is ha nem tetszik neki. Megszoksz, vagy megszöksz?! Ha nem tud elfogadni FOGSZABÁLYZÓSAN, akkor máshogy meg nem érdemel meg. Errõl ez a véleményem, nyugii, ne parázz, minden fiú szerint cuki a fogszi.;)
Ha szeret téged nem fogja visszataszítónak tartani, meg amúgy is az csak egy fogszabályzó ha azt mondja "inkább ne" akkor ne is foglalkoz vele szerintem. :)
Engem egyátalán nem zavarna. Huszonéves korom ellenére még soha nem volt barátnõm, soha nem csókolóztam sem fogszabályzós sem annélküli lánnyal. Ha az elsõ csókom éppen egy fogszabályzós lánnyal történne, biztosan nem utasítanám vissza, örülnék neki, egyrészt mert törõdik a fogaival, másrészt mert nagyon jól tud kinézni a fogszabályzó, hiába szégyenlõsek a lányok miatta. :) 21/F
A kérdező hozzászólása: a baj a, hogy még nem látott élõbe... ez olyan FB-kapcs szerû... de nagyon szeretem... és minden ismerõse azt mondja h tényleg szeret. eddig a képeimen nem volt rajtam, és most is csak fent lesz. én általában úgy vigyorgok, vagy mosolygok, hogy a felsõ fogsorom látszik ki. elõször oda fogják rakni. nem tudom, hogy fog fogadni...
Nem csak nyáron találkozol vele? Még azért egy pici van nyárig, ne izgulj ennyire elõre. Beszéltek Facebookon, nem? Szerintem megírhatnád neki, hogy mi a véleménye róla, hogy addig se idegesítsd magad ezzel. Ha "normális" semmi baja nem lesz vele, ha meg ellenére van akkor érdemesebb hagyni.
Csókot az emberek a szájukkal csinálják és nem a fogukkal. amúgy nem oszt nem szoroz egy kapcsolatban.


Ha a párommal válunk és van két gyerek, és én munkanélküli vagyok, akkor neki fogják ítélni?

voltaképp arra is kíváncsi lennék , hogy hogyan lehet lehet elviselni, ha más n?(az ? új párja)kezei alatt vannak a gyerekek, illetve, ha nálam is lennének, hogyan dolgozható fel egy idegen (akár kedves/tündéri)n? jelenlétét??

Legjobb válasz: Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.

Szep jovokepet latsz a paroddal :D Es ennek ellenere hozza akarsz menni? Amugy mas tenyezok is befolyasoljak a gyerekelhelyezest, nem csak az anyagiak. Egy hazassagban mindket felnek dolgoznia kell, ne a munkanelkuliseg legyen a fo celod. Egy masik no jelenletet, foleg ha tunderi, nagyon nehez elviselni, a feltekenyseg felemeszt, amikor arra gondolsz, hogy a szeretett ferfi jobban szeret valaki mast, az pedig megrosszabb, ha a gyerekek is jobbnak tartjak mint teged. Es vegul, ha ilyeneken gondolkodsz, akkor kezdj el keresni valami szabadidos elfoglaltsagot, amivel lekotheted magad, mert igy beledilizel majd az ilyesfajta aggodalmaidba.
Ha még nem mentél férjhez, de már a válás foglalkoztat, akkor talán át kéne ezt alaposan gondolnod... Egy válás mindenképpen megviseli a gyereket, akármilyen "szépen" zajlik, de általában ez sosem szép. Hogy a kérdéseidre is válaszoljak: Az, hogy anya munkanélküli, attól még nem feltétlenül kerülnek a gyerekek az apához, mivel egy anyától nagyon nehéz elszakítani a gyereket (ilyen eset, ha az anya alkoholista, drogfüggõ, vagy olyan életet él, stb.). Függ a gyermek korától, amíg pici, még csak el sem viheti az apja láthatáskor, csak az anya jelenlétében láthatja. Az, hogy milyen viszony alakul ki a mostohaszülõ (akár nõ, akár férfi) és a gyermek között, az függ a mostohától és a saját szülõktõl is, de általában a gyerekek érzik, hogy ki szereti õket és milyen módon közelednek felé. Nekem 2 éves koromban váltak el a szüleim, anyukám új párjával mindig utáltuk egymást, apukám új felesége viszont úgy szeretett, mintha anyám helyett anyám lenne (még apunál is jobban). A legrosszabb, amikor a szülõk harcolnak és a másik új párját mindenáron el akarják ásni a gyerek elõtt. Kívánom, hogy sose kerülj ilyen helyzetbe és beszéld ezt meg a pároddal. Ha már most ilyeneken gondolkodsz, akkor talán ki kéne lépni ebbõl a kapcsolatból, nehogy késõbb a gyereke(i)den csattanjon az ostor...
Szia! Sürgõsen térj észhez, ilyen kapcsolatba könyörgöm ne szülj gyerekeket, inkább keress egy kedves, szeretõ férfit, aki szívbõl ÉDESAPA tud lenni... Ne egy ilyen állatot... Bár gondolom pénzes a fickó, ha Te mosolyogva elviseled a megaláztatásokat...
Micsoda?Nem vagy semmi...biztos férjhez szeretnél menni? Ha netán férjhez mész, és netán lesz 2 gyereketek, és netán elváltok, és neki netán lesz egy uj barátnõje, elég könnyen feldolgozzzák az uj nõ jelenlétén az életükben, ha megismerik, a nõ is normális, és te sem fûtöd õket ellene, igy könnyebben fel tudják dolgoznihogy igen, apának uj párja van, de attól nagyon szeret minket, stb.Ha noincs munkád az nyomhat a latban, de nem perdöntõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat most még jobban félek, ok hogy a gyermekek bírnak alkalmazkodni (ha odafigyelünk rájuk), de én tényleg belebetegednék a féltékenységbe hát igen, lehet nem megyek bele a páromon tisztán látszik, hogy nem igazából/önzetlenül szeret, mert betegesen féltékeny tehát csak birtokol. pl a haverjai elõtt direkt leéget/lejárat, csakhogy azok ne vessenek rám szemet.és nem egyszer együtt röhögtek rajtam.
Utolsó vagyok, nem azt akartam irni hogy elég könnyen feldolgozzák, hanem hogy könnyebben feldolgozzák...
De ez még nem zárja ki hogy igazán szeret...
Szerintem pakolj össze már most, s menekülj el a gyerekekkel. Ha tiéd a lakás, jelentsd ki a párod, s cseréld le a zárat. Egy ilyen embertõl ne várj semmi jót. A szerelem gyakran elhomályosítja a valóságot. Bár érzed, hogy valami nincs rendbe, mégis belemennél ebbe a kapcsolatba. Utána már késõ. A szerelmes nõ gyakran nem veszi észre párja rossz tulajdonságait, vagy h észreveszi, akkor úgy gondolja, majd megváltozik mellette, illetve ha gyereke születik. Sajnos azonban nem ez történik, mutatja ezt a sok anyaotthonban élõ családok. Bár gondolom félsz az elválástól, mert fenyeget, illetve féltékeny is, de kérhetsz távoltartást! Szerintem gondold meg, mielõtt összekötöd az életed ezzel az emberrel!
A kérdező hozzászólása: nem a pénz miatt, hanem önbizalom hiány miatt vagyok vele már annyi srácban csalódtam, õ az egyetlen aki velem komolyan tervez.

Ha valaki külföldön van magyar telefonnal, és én írok neki itthonról sms-t, azért neki kell többletet fizetnie?

Mert én most néztem, nekem nem drágább, mint egy sima sms.

Legjobb válasz: Nem, neki se drágább.

Nem, neki se drágább.
Nem drágább senkinek.
sms-t fogadnia nem drágább
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Ha valaki GYESEN van és kijelenti a munkáltató semmilyen papírt nem kell aláírnia illetve abból nem jár neki egy példány? Részletek lent.

Az egyik ismerősömet a munkáltatója kijelentette úgy hogy még GYES-en van, de sem papírt nem kellett neki aláírnia, sem pedig papírt nem kapott a munkaviszony megszűnéséről!Hogy lehetséges ez?Aláhamisították az aláírását?

Legjobb válasz: GYES alatt védve van és nem küldheti el a munkáltató. És gyes lejártáig munkaviszonyba kell maradnia.

GYES alatt védve van és nem küldheti el a munkáltató. És gyes lejártáig munkaviszonyba kell maradnia.
Amit Te leírtál, az jogellenes. Nem értettél valamit félre. Mit értesz az alatt, hogy kijelentette? Honnan? A statisztikai állományból, vagy a munkaviszonyból? A gyermek 3 éves koráig az anya felmondási védelem alatt áll! Olyan nincs, hogy megszüntetik a munkaviszonyát ez idõ alatt. Ha tényleg ez történt, akkor irány az illetékes Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelõség. De elõtte azért tutira nézzetek utána, hogy igaz-e.
Mert könnyebb hárítani, mint foglalkozni vele. Te meg ne hagyd magad lerázni.
Ez nagyon fura! Mirõl van szó, mi a probléma?
A kérdező hozzászólása: Nagyon nehéz errõl beszélnem, de megpróbáltam nekik, fiatal kori sérelmekbõl adódó szorongás, bezártság, ptsd bántalmazás miatt, depresszió, öncsonkítás....ezekbõl semmit nem hisznek el/vesznek komolyan, pedig orvosi papírom van róla.
Mi az a ptsd? Nem azért nem hiszik el, mert olyanok bántottak, akikrõl nem tudják elképzelni? És kik nem hisznek el kikrõl mit?
A kérdező hozzászólása: család, a kevés barátaim, a barátnõm, egyik se hisz nekem, mivel szerintük ezek olyan dolgok amiken túl kell lépni 26 évesen. csak nekem nem sikerül éppenséggel.
Kíváncsi lennék, hogy õk túl tudnának-e lépni. Biztos, hogy nem. Ez tipikus hárítás. Olyanoktól kérj segítséget, olyanokkal barátkozz, akik hisznek neked.
Szakembertõl kérj segítséget, a család tagad, ez mindenkinél így van. Hiszen ha elismernék, akkor azt is el kéne ismerni, hogy õk okozták a sérüléseket... ez nagyon tipikus viselkedés.
mi az a ptsd? sose hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: poszttraumatikus stressz szindróma
senkit nem érdekel
A kérdező hozzászólása: Nem ezt kérdeztem, ne irosgálj ide feleslegesen ha nem válaszolsz. ______
irosgálj :-D :-D :-D
A kérdező hozzászólása: j.: Írosgálj. De megérted, nem te [email protected]ékos?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!